v tomto davam za pravdu petrikovi, ci janikovi....nechcem sa nijakym spôsobom dotknut niekoho konkretneho z komisie, ale mam pocit, ze komisia nie je 7 clenna, ale tak 2-3 clenna a pride mi, ze aktivne fungovanie komisie, je zalozene najmä na aktivite tychto clenov.....ved ak som vedel, ze mi to casovo vychadzat nebude, tak sa do volieb nehlasim....beriem, ta tech.stranka v podstate stoji a pada na arekovi, ale zvysni celnovia si to mohli podelit - cast riesi vyhodnocovacky, cast rozhovory, clanky....(ne)aktivita 7 ludi, sa logicky musi niekde prejavit a preto patri podakovanie aj tym, ktori nie su clenmi komisie a dobrovolne vypomahaju komisii, tak KTL ako celku - t.j. janikovi, dejfovi, Ohlundovi :klobuk_dole:
ja osobne som si od uplne novych clenov komisie sluboval podstatne väcsi zapal, väcsie nadsenie, presne take, ake prezentovali vo svojom predvolebnom vyhlaseni a vysledok...? nechcem tu nikoho samozrejme pranierovat, ved bez akejkovek debaty, za za ten KTL cas v zivote cloveka udeje vela veci, ktoremu totalne obratia "casovy zivot" na ruby, takze na jednej strane to chapem, no na strane druhej, tu kritiku clovek jednoducho prijat musi, ved napr. ja s petrikom, sme boli minulu sezonu tiez clenmi komisie, tiez sme mali svoje povinnosti, ci ratolesti

(
u kazdeho ale inak 
a museli sme celit kritike
(samozrejme aj tej opravnenej), tak hadam sa tento môj kriticky pohlad nikoho nedotkne
nielen u mna, nastal akysi pokles, ci strata motivacia v ramci KTL ako takej, ale myslim si, ze presun na samostatny web KTL bol vydareny tah, sutaz dostala, iny, dovolim si tvrdit, pozitivnejsi punc, impulz, co sa tyka samotneho tipovania, ci grafickeho prevedenia a bolo by skodou, aby sa sa to niekde zaseklo.....netreba vsak hadzat flintu do zita, tato sezona bude coskoro minulostou
(chvalabohu, vid. Red Devils 
) nove KTL vedenie si z nej urcite vezme ponaucenie a ak sa vychytaju vsetky tie muchy, bude to opät slapat tak, ako si zelaju nielen tipujuci, ale aj samotni clenovia komisie
velky podiel na tom, vsak budu mat spominani clenovia komisie, resp. volby ako take....ako som bol byval spominal, v tom, kto ziska môj hlas, mam jasno a nebude tam okrem inych chybat ani janik....ano, boli casy, ked sme sa na mnohych KTL veciach nezhodli, pohasterili
(teda v case, ked sme boli clenmi komisie), ale nejaky cas od tej doby ubehol, podrastli sme, dospeli sme

a podla mna, je (aj) janik jednym z tych, ktory môze a verim ze aj dopomôze posunut KTL opät o nejaky ten level vyssie
btw; kedze sa nam na tej nasej rodnej hrudke zvolebnieva a ja toho 10.3. davam prednost urcite inej, ako volebnej to cinnosti
zavolim si aspon v ramci KTL
bez toho, ci sa mnou vymenovani ktl obcania
zucastnia volieb KTL, moja predstava o "idealnom" zlozeni komisie KTL by vyzeralo nasledovne (poprosim brat to ako môj osobny, subjektivny navrh
arek
janik
Petrik
Dean
svolco
Ohlund
dejf
Wilda som neuvadzal, kedze KTL je unho zda sa uz pase