Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Takže Hejdy se novináři zeptaj a on odpoví. Tak je to borec.
Hadamczika se novináři zeptají a on odpoví. On není borec, protože odpovídat musel. :neviem: Hm, tak jo.
Ok, takže mám dát kredit Lojzovi za to, že na to reagoval (o tom jak reagoval radši nebudu znova mluvit..), přitom stejně by to udělal každej jinej trenér, na jehož by byli podobná slova mířeny...

Hejdovi jsem dal kredit za to, že řekl něco, co mohlo říct tucet jinejch hráčů, ale oni nenašli odvahu.

Fakt nevím, jestli to chápeš nebo ne, ale koneckonců je mi jedno, co si o tom myslíš ty..
Práveže by veľmi veľa trénerov vôbec nereagovalo.

A mimochodom, na tom, čo spravil Hejda, nie je nič odvážne. Odvážne by to bolo, keby to povedal niekto, kto v tej nominácii je a napokon by pozvánku Hadamczik pre argumenty, ktoré použil Hejda, odmietol.

Nech to Hejda niekoľkokrát v článku vyvrátil, skrátka len koná ako urazená šestnástka. To sa najmä ukázalo pri tej otázke o názore na skladbu tímu.
ThrashersFan píše:Práveže by veľmi veľa trénerov vôbec nereagovalo.
Nějak by reagoval každej, neboť ke každýmu mi nějaká otázka jistě přišla.

To že by někdo řekl, že k tomu nemá co říct, nebo něco podobného, to je už věc druhá. A imo toto měl říct i Lojza, takhle se ztrapnil ještě víc.. :D
ThrashersFan píše:Nech to Hejda niekoľkokrát v článku vyvrátil, skrátka len koná ako urazená šestnástka. To sa najmä ukázalo pri tej otázke o názore na skladbu tímu.
Hejda už někdy ke konci prosince nebo na začátku ledna říkal, že s nominací nepočítá... Pokud to není pravda, tak mě neviň, ale bulváry..
Zase priznejte ze nenominace Hudlera jakozto vedouciho bodovani v Calgary je dost divna vec :)

A nevim co ted hraje Krajic ale vzdycky ve Philly jsem z nej sral magi v prasku a z Kaberleho jsem brecel kdyz jeste hral nhl.
nevziat Hudlera, tak to je riadny joke; zachytil som nejake klepy, ze Hudler sa "nehodi" do partie svojim spravanim?, neviem, netusim, neriesim, z vykonnostnych dôvodov tam byt musi, tam nie je co riesit, toto je proste mega ulet no co, vy mate Hudler story a my Satan story:D
neviem no, byt fanusikom ceskej repre, za tuto nominacku by som mal Lojzu pekne v zuboch
naozaj som velmi velmi zvedavy, ako to s ? ceskym vyberom dopadne....
Proč nemám Hada rád? Přesně pro tohle:
Hejda si podle českého trenéra nevidí do úst. "Úráží nejen mě, ale i spoluhráče. Zaráží mě, že si dovolí kritizovat, že jsme nominovali kluky na konci kariéry a rodinné příslušníky. Michal Barinka má na širokém kluzišti větší výkonnost než Hejda, o tom jsem přesvědčený. A hráči na konci kariéry dokázali daleko víc než Hejda, to byl vždycky jenom průměrný bek," kontruje stejně tvrdě Hadamczik.

Zdroj: http://oh.idnes.cz/hejda-nechce-hrat-po ... i-2014_bem" onclick="window.open(this.href);return false;
Mstivý, úskočný parchant, tak to je. Že je tu a tam nějaký hráč opravdu ukřivděný, pustí si hubu na špacír, ujede mu to, trucuje, to se dá čekat. Od kouče nároďáku bych čekal jinou fazónu, tu Hadamczik prostě nemá. A hrozně rád se staví do role, kdy on dělá všechno správně, ale vždycky mu to někdo jiný podělá.

Nehodlám zpochybňovat jeho trenérské schopnosti, přeci jen asi patří mezi to nejlepší, co ČR v tomto ohledu nabízí, ale co mohu soudit i z jiných oblastí (narážím na věci kolem Pozemkového fondu), dělá na mě prostě dojem pokrytce a tuhle vlastnost přímo nesnáším.

Na olympijský hokej se příliš netěším, Hadamczik nedokáže z týmu vykřesat pořádnou jiskru, takže očekávám možná dobré výkony, možná medaili, v každém případě bezemoční, nedokrevný výkon.
Jen tak pro zajímavost.

93ku bude oblékat Petr Nedvěd. Voras si musí vybrat jiný. :neutral:
V Columbusu hraval i s 20, tak si asi vezme tohle..
Asi buď a nebo 9.. :neviem:
Ja celou dobu myslel ze Nedved je jen blbej vtip :)
http://www.thehockeynews.com/blog/could ... seriously/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport.cz/zoh/hokej/clanek/54 ... tml#hp-sez" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten pravej promluvil. :rofl: :hroza:
Kritizovat Kaberleho :-D :-D :-D Kolik takovejch obrancu mame? To mel jet Polak a hazet to vsechno z pasma jak horkou bramboru? Porad to umi rozdavat.Moc obrancu co "hraji hokej" nemame...2.
Sobotka out http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=703318" onclick="window.open(this.href);return false;
:fnuk:
Teď to bude zajímavé, koho vezme namísto něj? Hudlera nebo někoho defenzivního? :cookies:
chudák Sobotka :( v životnej fome a toto sa mu stane. A vám takto bude chýbať jeden z najlepších hráčov
Obrovská škoda, je to neskutečný pracant a Sobotka jen tak nehradit nepůjde. :-(

Jsem zvědavý koho Lojza veme. Ale viděl bych to tak, že místo Sobotky bude hrát Novotný a jako 14 útočník pojede Honza Kovář. Pak možná připadá do úvahy Vrbata a nebo bych osobně popřemýšlel nad Eratem. :yes:
Roman Jedlicka ‏@jedli 2h
Do you know if Czech coach Hadamczik has another daughter so he can nominate for Sochi other son-in-law instead of injured Vladimir Sobotka?

:giggle:
I am afraid neither Sobotka's injury opens the door to Sochi for #flames Jiri Hudler. This is what coach Hadamczik said for TV NOVA: "if Sobotka is offensive player I would say Hudler is our number one choice. But Sobotka is defensive player, good on PK and faceoff, uses his body effectively. We have such players like Erat, Kovar, Irgl or Rolinek. I have to think about it and make the best decision for team."
Obrázek
Erat v lete jezdi trenovat k Hadamczikovi,je to jeho kun
Getzo5 píše:Obrázek
:thumbsdown:

Hudler by sa tam nedostal aj keby sa zranil nejaky utocnik, u Hadamczika je odpisany
Sobotka out, to zamrzi
Erat by byla totalni sazka do loterie. Vzdycky jsem ho uznaval, ale letos hraje proste prd a neda se to okecat vubec nicim. 640 hracu uz letos vstrelilo alespon gol.
On neni jeden z nich :-/
Nicmene je mozne, ze v repre by ozil.
Ale tak co ma hrat kdyz ve Washingtonu nedostal poradne sanci,dostaval malo minut co ja vim...a kdyz uz byl na lede,delal body,asistenci ma dost.Kdyz priletel do Svedska na MS,hodne to ozivil,hned si vzpomenu jak provetraval Rusaky nez se zranil...
Nemáš pravdu, prostor nedostával na začátku sezony, ale teď už hraje dost. Centra mu dělal i Grabovskis kterým by si mohl typově rozumět, a sehrál s ním dost zápasů, chodí v poslední době i na PP s Ovcou, takže není možné, aby se trochu nezvedl. A jak bylo řečeno, nedát gól za tolik zápasů a hráč jako on, to se nedá okecat.
Já bych taky Hudlera nevzal, když má asi Lojza jinou představu o top 6 týmu a do čtvrté lajny je Hudler nesmysl, takže já bych bral asi Jana Kováře.
AndyF píše:Nicmene je mozne, ze v repre by ozil.
Takze se muzeme modlit. :pray:
:rofl: :rofl:
678 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG