Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tampa Bay získala z Los Angeles výměnou za 4. kolo draftu v letošním roce brankáře Ryana Munceho.
Dle mého názoru nic neřešící výměna, možná tak dobrá výměna pro farmu ve Springfieldu. Ale zase když si vezmu třeba Kipprusofa, ten měl jít taky na farmu :wink:

do piky,no gratulujem k vyhre, taka smola,stale sme viedli a kubina vyrovnal 2 minuty pred koncom :cry: ...ale moje predpoklady sa splnili-bolo predlzenie

canesman píše:do piky,no gratulujem k vyhre, taka smola,stale sme viedli a kubina vyrovnal 2 minuty pred koncom :cry: ...ale moje predpoklady sa splnili-bolo predlzenie
ne kubina, ale kuba :D taky jsem tipoval prodlouĹľenĂ­ :)

jejdanenky,sorrac...ja si akosi stale newiem zvyknut,ze teraz tam uz neni kubina ale kuba...ja som si hentych 2 vzdy brutalne plietol...

najlepsi je asi St. Louis

canesman píše:jejdanenky,sorrac...ja si akosi stale newiem zvyknut,ze teraz tam uz neni kubina ale kuba...ja som si hentych 2 vzdy brutalne plietol...
se nedivím kdybych nebyl čech a nefandil Tampě, taky by se mi to možná pletlo, Kuba-Kubina, to mate. Ale že jsem z Ostravy a ti dva jsou taky z Ostravy tak se mi nepletou ani trochu :)

no ja tampe rozhodne nefandim :D ...aj ked su mi sypmaticki,ked boli vo finale SC,tak som im teda mimoriadne prial...a hra tam jeden z mojich 3 najoblubenejsich hracov-lecavalier :cool: ....naopak,st.louisa moc nemusim :twisted:

no já jsem carolině ve finále nafandil :D a nemám tam oblíbeného hráče :angel: ale neber si to osobně, prostě je moc nemusím

GM Tampy Feaster řekl že nehodlá dělat žáádné změny v týmu, takže se spoléha na současný kádr. Kdo ví jestli je to dobré rozhodnutí, teď jsme se ale rozběhli, tak proč měnit :wink:

http://tbl.abbaworldrevival.com/index.p ... tart_from=&

píše se tady, že možná přejdeme na jiné sresy :shock: Což si nepřeju, jedině že by to byla lehká uprava k lepšímu, ale je tam taky napsané že by jsme mohli přejít na žlutou, zelenou nebo červenou :shock: a to teda nechci :evil:

Jn, někdy mi v NHL připadaj, jak kdyby nevěděli roupama co dělat. :(

Martin St.Louis pomohl východu k výhře v kontrole puku, dále už to tak slavné nebylo, ani on ani Vinny Lecavalier se už neprosadili :( Hlavně že východ vyhrál :cool: Navíc ti dva se ukážou až dneska večer :D Dále bych měl pochválit Paula Rangera, jenž v young-star game nasbíral gol a dvě asistence a pomohl východu vyhrát :cool:
sice se mi to moc nelíbí, ale tady je zákrok Kippera na St.louise: http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... ozenMoment

Inak v ProHockey su totalne kokosiny! RICHARDS?! (WTF?!?!?!) je pred St. Louisom?!?!?! Ani Lecavaliera prilis nechvalia. Maju v tom BORDEL! 100-palcovy.

chorche píše:Inak v ProHockey su totalne kokosiny! RICHARDS?! (WTF?!?!?!) je pred St. Louisom?!?!?! Ani Lecavaliera prilis nechvalia. Maju v tom BORDEL! 100-palcovy.
pravda, St.Louis i Lecavalier by měli být výš, sice se počítá celý rok, ale St.Louis se ke konci minulé sezony rozjel

Pravda je, ten krpec patri k tomu lepsiemu, co na lade najdes a to plati aj pre ten rebrik!

Nejsem doma takye yadne velke roybory utkani, Tampa prohrala s new Jersey :( Dneska nas ceka Philla takye to bz meli bzt dva body. Nastesti se Boston ani Rangers nepotkali s formou takze jsme nestratili. Horsi to je s Pens :(

Lecavalier-number4 píše:Nejsem doma takye yadne velke roybory utkani, Tampa prohrala s new Jersey :( Dneska nas ceka Philla takye to bz meli bzt dva body. Nastesti se Boston ani Rangers nepotkali s formou takze jsme nestratili. Horsi to je s Pens :(
No Leci, nebud si taký istý, tými 2 bodmi.Phila sa postupne zlepšuje a ich výhra na ľade Atlanty, im dodala viac sebadôvery, vo svoje schopnosti.

Forma Rangers, má tiež stúpajúcu tendenciu.Konečne sa začali presadzovať aj iné útoky okrem 1 a Lundqvist začína podávať podobne kvalitné výkony, aké ho vyniesli v minulej sezóne ,k najlepším golmanom NHL.V sobotu budú hrať Rangers v Tampe,už sa teším na derby kolego. :wink:

Po tom rozpacitiom zapase sezony velmi Tampe neverim, chyta sa pomerne neskoro, ale este stale moze byt v hre. Hovori sa o nejakych prestupoch v suvislosti s The Bolts?

Vyšlo to :cool:

TAMPA BAY-PHILADELPHIA 4:3 po sam. naj.
:taptap:
Další důležité body, potřebujeme vyhrávat a proti Phile to vyšlo. Ve druhé třetině začali padat goly, dostali jsme se do vedení, ale Philla nám ho dvěma goly vzala. Dorovnal Fedotěnko :!: ten už se netrefil pěknou dobu. Ve třetí třetině dal Phille zpět vedení Forsberg, ale Lecavalier dorovnal a nakonec došlo na samostané nájezdy. Brad Richards dal stejně tak Lecavalier a od Letců neskoroval nikdo. :dance:

milos76:taky se těším, naše výkony ěli v poslední době nahoru, takže to bude zajímavý zápas. Uvidíme kdo zvítězí.

Chorche:o žádných spekulacích jsem nečetl a o žádných nevím. Jinak myslím že by jsme to na play-off mohli dotáhnout.

celkem 10 hráčů Tampy odehrálo v teto sezoně všechna utkání, je to nejvíc z celé NHL, druhý je Anaheim, tam odehrálo 9 hráčů prozatím všechna utkání. To je pro nás dost dobré, zranění se vyhybají. Zranění byli Ranger jen na 2 zápasy, Taylor 8 zápasů a DiMaio, který se už asi nevrátí :( zbytek hráčů odehráli něco na farmě. Fedotěnko s Prattem jednou seděli jenom na tribuně

ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká hurikán. Snad jim na ledě blesky ukážou že jsou silnější. Bude to těžký zápaas. Na Canes ztrácíme dva body, to znamená že vyhrou by jsme je dotáhli. Náš poslední zápas byl opravdu golově urodný, zápas skončil 6:5 na nájezdy, takže bych se nezlobil kdyby jsme opět padlo dost golů. Především do sítě Caroliny :) . Prodloužení si příliš nepřeju, byl by to bod pro ně, takže to by se nám nehodilo. Bude to hodně těžký zápas, Canes považuju za silné soupeře. Utkají se dva poslední vítězové Stanley Cupu, takže se máme na co těšit!

Spekulacie su na dennom poriadku.

TAMPA BAY-CAROLINA 4:0
:taptap: pro Tampu
:taptap: pro Holmqvista
Do utkán nezasáhl náš kapitán Tim Taylor, kvlůli nemoci. V první třetině se nic moc nestalo, ve druhé však skoroval Craig a potom Janik, který dal teprve druhý gol v karieře. Třetí třetina jen potvrdila naší výhru, když skorovali Lecavalier se St.Louisem. Těmito dvěma body jsme dotáhli Carolinu. V tomto zápase se dařilo našim speciálním formacím, měli jsme dvě přesilovky a obě využili a hráli pětkrát oslabení a pokaždé se ubránili. Počet střel na branku byl jasně pro Carolinu a proto si Holmqvist zaslouží potlesk, jelikož zlikvidoval 31 střel, zatímco nám známý Grahame pustil z 20 střel 4 goly. Holmqvist byl zvolen hvězdou zápasu a také druhou hvězou podle nhl.com :cool: Jinak dobře zahrál Prospal (0+2) a opět dobrý výkon St.Louis s Lecavalierem (oba 1+1)Navíc Lecavalier odehrál svůj 600.zápas :!: :cool:

Fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

hmmm, tak Tampa vali..duo Lecavalier - St.Louis je na neudzanie, predstava nemat tychto 2 hracikov v time.. :roll:
v sobotu si roly vemenime, medvede zavitaju do Caroliny..nevravim nic, za to blesky privitaju doma jazdcov, ocakavam vyhru domacich a upevnenie si nadejne vyzerajucej PO pozicie..urcite mam k Tampe blizsie ako k Rangers a nie je to klubovej "KTL politike" :D good luck

cepi píše:hmmm, tak Tampa vali..duo Lecavalier - St.Louis je na neudzanie, predstava nemat tychto 2 hracikov v time.. :roll:
v sobotu si roly vemenime, medvede zavitaju do Caroliny..nevravim nic, za to blesky privitaju doma jazdcov, ocakavam vyhru domacich a upevnenie si nadejne vyzerajucej PO pozicie..urcite mam k Tampe blizsie ako k Rangers a nie je to klubovej "KTL politike" :D good luck
nestraš :shock: nenmít ty dva tak by to bylo :thumbsdown: jak jsem psal do topicu o Bostonu, budu vám fandit. Proti Rangers taky čekám výhru, ale bude to těžký zápas, já čekám kdy se najednou Rangers zase zvednou. Snad to nebude proti Tampě. Jinak by bylo fajn kdyby Carolina s Bostonem prohrála a Tampa by porazila Rangers, dostali by jsme se před Canes o dva body 8)

Pěkný článek o Prospalovi: http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 948&flag=7
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG