Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
se nedivĂm kdybych nebyl ÄŤech a nefandil TampÄ›, taky by se mi to moĹľná pletlo, Kuba-Kubina, to mate. Ale Ĺľe jsem z Ostravy a ti dva jsou taky z Ostravy tak se mi nepletou ani trochucanesman píše:jejdanenky,sorrac...ja si akosi stale newiem zvyknut,ze teraz tam uz neni kubina ale kuba...ja som si hentych 2 vzdy brutalne plietol...
no já jsem carolině ve finále nafandil
a nemám tam oblĂbenĂ©ho hráče
ale neber si to osobnÄ›, prostÄ› je moc nemusĂm
GM Tampy Feaster Ĺ™ekl Ĺľe nehodlá dÄ›lat žáádnĂ© zmÄ›ny v tĂ˝mu, takĹľe se spolĂ©ha na souÄŤasnĂ˝ kádr. Kdo vĂ jestli je to dobrĂ© rozhodnutĂ, teÄŹ jsme se ale rozbÄ›hli, tak proÄŤ mÄ›nit
GM Tampy Feaster Ĺ™ekl Ĺľe nehodlá dÄ›lat žáádnĂ© zmÄ›ny v tĂ˝mu, takĹľe se spolĂ©ha na souÄŤasnĂ˝ kádr. Kdo vĂ jestli je to dobrĂ© rozhodnutĂ, teÄŹ jsme se ale rozbÄ›hli, tak proÄŤ mÄ›nit
http://tbl.abbaworldrevival.com/index.p ... tart_from=&
pĂše se tady, Ĺľe moĹľná pĹ™ejdeme na jinĂ© sresy
CoĹľ si nepĹ™eju, jedinÄ› Ĺľe by to byla lehká uprava k lepšĂmu, ale je tam taky napsanĂ© Ĺľe by jsme mohli pĹ™ejĂt na Ĺľlutou, zelenou nebo ÄŤervenou
a to teda nechci
pĂše se tady, Ĺľe moĹľná pĹ™ejdeme na jinĂ© sresy
Martin St.Louis pomohl východu k výhře v kontrole puku, dále už to tak slavné nebylo, ani on ani Vinny Lecavalier se už neprosadili
Hlavně že východ vyhrál
NavĂc ti dva se ukážou aĹľ dneska veÄŤer
Dále bych mÄ›l pochválit Paula Rangera, jenĹľ v young-star game nasbĂral gol a dvÄ› asistence a pomohl vĂ˝chodu vyhrát 
sice se mi to moc nelĂbĂ, ale tady je zákrok Kippera na St.louise: http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... ozenMoment
sice se mi to moc nelĂbĂ, ale tady je zákrok Kippera na St.louise: http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... ozenMoment
pravda, St.Louis i Lecavalier by mÄ›li bĂ˝t výš, sice se poÄŤĂtá celĂ˝ rok, ale St.Louis se ke konci minulĂ© sezony rozjelchorche píše:Inak v ProHockey su totalne kokosiny! RICHARDS?! (WTF?!?!?!) je pred St. Louisom?!?!?! Ani Lecavaliera prilis nechvalia. Maju v tom BORDEL! 100-palcovy.
No Leci, nebud si takĂ˝ istĂ˝, tĂ˝mi 2 bodmi.Phila sa postupne zlepšuje a ich vĂ˝hra na Äľade Atlanty, im dodala viac sebadĂ´very, vo svoje schopnosti.Lecavalier-number4 píše:Nejsem doma takye yadne velke roybory utkani, Tampa prohrala s new JerseyDneska nas ceka Philla takye to bz meli bzt dva body. Nastesti se Boston ani Rangers nepotkali s formou takze jsme nestratili. Horsi to je s Pens
Forma Rangers, má tieĹľ stĂşpajĂşcu tendenciu.KoneÄŤne sa zaÄŤali presadzovaĹĄ aj inĂ© Ăştoky okrem 1 a Lundqvist zaÄŤĂna podávaĹĄ podobne kvalitnĂ© vĂ˝kony, akĂ© ho vyniesli v minulej sezĂłne ,k najlepšĂm golmanom NHL.V sobotu budĂş hraĹĄ Rangers v Tampe,uĹľ sa tešĂm na derby kolego.
Vyšlo to
TAMPA BAY-PHILADELPHIA 4:3 po sam. naj.
Dalšà dĹŻleĹľitĂ© body, potĹ™ebujeme vyhrávat a proti Phile to vyšlo. Ve druhĂ© tĹ™etinÄ› zaÄŤali padat goly, dostali jsme se do vedenĂ, ale Philla nám ho dvÄ›ma goly vzala. Dorovnal FedotÄ›nko
ten už se netrefil pěknou dobu. Ve třetà třetině dal Phille zpět vedenà Forsberg, ale Lecavalier dorovnal a nakonec došlo na samostané nájezdy. Brad Richards dal stejně tak Lecavalier a od Letců neskoroval nikdo.
milos76:taky se těšĂm, naše vĂ˝kony Ä›li v poslednĂ dobÄ› nahoru, takĹľe to bude zajĂmavĂ˝ zápas. UvidĂme kdo zvĂtÄ›zĂ.
Chorche:o žádnĂ˝ch spekulacĂch jsem neÄŤetl a o žádnĂ˝ch nevĂm. Jinak myslĂm Ĺľe by jsme to na play-off mohli dotáhnout.
TAMPA BAY-PHILADELPHIA 4:3 po sam. naj.
Dalšà dĹŻleĹľitĂ© body, potĹ™ebujeme vyhrávat a proti Phile to vyšlo. Ve druhĂ© tĹ™etinÄ› zaÄŤali padat goly, dostali jsme se do vedenĂ, ale Philla nám ho dvÄ›ma goly vzala. Dorovnal FedotÄ›nko
milos76:taky se těšĂm, naše vĂ˝kony Ä›li v poslednĂ dobÄ› nahoru, takĹľe to bude zajĂmavĂ˝ zápas. UvidĂme kdo zvĂtÄ›zĂ.
Chorche:o žádnĂ˝ch spekulacĂch jsem neÄŤetl a o žádnĂ˝ch nevĂm. Jinak myslĂm Ĺľe by jsme to na play-off mohli dotáhnout.
celkem 10 hráčů Tampy odehrálo v teto sezonÄ› všechna utkánĂ, je to nejvĂc z celĂ© NHL, druhĂ˝ je Anaheim, tam odehrálo 9 hráčů prozatĂm všechna utkánĂ. To je pro nás dost dobrĂ©, zranÄ›nĂ se vyhybajĂ. ZranÄ›nĂ byli Ranger jen na 2 zápasy, Taylor 8 zápasĹŻ a DiMaio, kterĂ˝ se uĹľ asi nevrátĂ
zbytek hráčů odehráli něco na farmě. Fedotěnko s Prattem jednou seděli jenom na tribuně
vs
Dneska nás ÄŤeká hurikán. Snad jim na ledÄ› blesky ukážou Ĺľe jsou silnÄ›jšĂ. Bude to těžkĂ˝ zápaas. Na Canes ztrácĂme dva body, to znamená Ĺľe vyhrou by jsme je dotáhli. Náš poslednĂ zápas byl opravdu golovÄ› urodnĂ˝, zápas skonÄŤil 6:5 na nájezdy, takĹľe bych se nezlobil kdyby jsme opÄ›t padlo dost golĹŻ. PĹ™edevšĂm do sĂtÄ› Caroliny
TAMPA BAY-CAROLINA 4:0
pro Tampu
pro Holmqvista
Do utkán nezasáhl náš kapitán Tim Taylor, kvlĹŻli nemoci. V prvnĂ tĹ™etinÄ› se nic moc nestalo, ve druhĂ© však skoroval Craig a potom Janik, kterĂ˝ dal teprve druhĂ˝ gol v karieĹ™e. TĹ™etĂ tĹ™etina jen potvrdila našà vĂ˝hru, kdyĹľ skorovali Lecavalier se St.Louisem. TÄ›mito dvÄ›ma body jsme dotáhli Carolinu. V tomto zápase se daĹ™ilo našim speciálnĂm formacĂm, mÄ›li jsme dvÄ› pĹ™esilovky a obÄ› vyuĹľili a hráli pÄ›tkrát oslabenĂ a pokaĹľdĂ© se ubránili. PoÄŤet stĹ™el na branku byl jasnÄ› pro Carolinu a proto si Holmqvist zasloužà potlesk, jelikoĹľ zlikvidoval 31 stĹ™el, zatĂmco nám známĂ˝ Grahame pustil z 20 stĹ™el 4 goly. Holmqvist byl zvolen hvÄ›zdou zápasu a takĂ© druhou hvÄ›zou podle nhl.com
Jinak dobĹ™e zahrál Prospal (0+2) a opÄ›t dobrĂ˝ vĂ˝kon St.Louis s Lecavalierem (oba 1+1)NavĂc Lecavalier odehrál svĹŻj 600.zápas
Fotky:

Do utkán nezasáhl náš kapitán Tim Taylor, kvlĹŻli nemoci. V prvnĂ tĹ™etinÄ› se nic moc nestalo, ve druhĂ© však skoroval Craig a potom Janik, kterĂ˝ dal teprve druhĂ˝ gol v karieĹ™e. TĹ™etĂ tĹ™etina jen potvrdila našà vĂ˝hru, kdyĹľ skorovali Lecavalier se St.Louisem. TÄ›mito dvÄ›ma body jsme dotáhli Carolinu. V tomto zápase se daĹ™ilo našim speciálnĂm formacĂm, mÄ›li jsme dvÄ› pĹ™esilovky a obÄ› vyuĹľili a hráli pÄ›tkrát oslabenĂ a pokaĹľdĂ© se ubránili. PoÄŤet stĹ™el na branku byl jasnÄ› pro Carolinu a proto si Holmqvist zasloužà potlesk, jelikoĹľ zlikvidoval 31 stĹ™el, zatĂmco nám známĂ˝ Grahame pustil z 20 stĹ™el 4 goly. Holmqvist byl zvolen hvÄ›zdou zápasu a takĂ© druhou hvÄ›zou podle nhl.com
Fotky:

hmmm, tak Tampa vali..duo Lecavalier - St.Louis je na neudzanie, predstava nemat tychto 2 hracikov v time..
v sobotu si roly vemenime, medvede zavitaju do Caroliny..nevravim nic, za to blesky privitaju doma jazdcov, ocakavam vyhru domacich a upevnenie si nadejne vyzerajucej PO pozicie..urcite mam k Tampe blizsie ako k Rangers a nie je to klubovej "KTL politike"
good luck
v sobotu si roly vemenime, medvede zavitaju do Caroliny..nevravim nic, za to blesky privitaju doma jazdcov, ocakavam vyhru domacich a upevnenie si nadejne vyzerajucej PO pozicie..urcite mam k Tampe blizsie ako k Rangers a nie je to klubovej "KTL politike"
nestrašcepi píše:hmmm, tak Tampa vali..duo Lecavalier - St.Louis je na neudzanie, predstava nemat tychto 2 hracikov v time..![]()
v sobotu si roly vemenime, medvede zavitaju do Caroliny..nevravim nic, za to blesky privitaju doma jazdcov, ocakavam vyhru domacich a upevnenie si nadejne vyzerajucej PO pozicie..urcite mam k Tampe blizsie ako k Rangers a nie je to klubovej "KTL politike"good luck
Pěkný článek o Prospalovi: http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 948&flag=7
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé