Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chcem, aby Jaro chytal, keÄŹĹşe v tejto sezĂłne bude pravdepodobne dvojkou Corey Price. A v budĂşcnosti dvojkou Priceho. Tou mĂ´Ĺľe byĹĄ aj Leclair. Ale ak sa nepodarĂ­ zĂ­skaĹĄ Haláka, privĂ­tala by som Bryzgalova :) . No do tej obrany by mi Valábik sekol, je vysokĂ˝, tvrdĂ˝, proste druhĂ˝ Zdeno Chára. Bol by vhodnĂ˝m typom ku Krisovi Russellovi, ktorĂ˝ je dosĹĄ mrĹ

:) Vedení Columbusu Blue Jackets uzavřelo nové smlouvy hned s trojicí hokejistů. Ruský útočník Alexander Svitov podepsal dvouletý kontrakt na 2,25 milionu dolarů, norský obránce Ole-Kristian Tollefsen by si měl za stejnou dobu vydělat 1,35 milionu dolarů a další bek Sheldon Brookbank inkasuje ročně 500 tisíc dolarů.
:) Tak vidíš dÄ›vÄŤe.VedenĂ­ Columbusu podepsalo tĹ™i hráče za rozumnou cenu.Svitov se lepší zápas od zápasu,obránce Tollefsen tvrdĂ­ muziku vzadu,nebojĂ­ se poprat.Za sluĹľby Brookbanka taky mnoho nezaplatĂ­te.Ĺ

Svitov a Tollefsen sú veľmi dobrí hráči (i keď ja na mieste Tollefsena by som radšej videla Valábika :wink: ). Trojica Fritsche-Svitov-Chimera by bola údajne perfektným útokom. Ešte si musím počkať na vyriešenie otázky druhého centra. Možnosti sú tri: Brule, Brassard, alebo niekto zvonku. I keď, čo sa týka Bruleho neviem, ako sa k nemu postaví Hitch a či bude hrať vôbec centra a nie krídlo. Zatiaľ nepodpísali Modina, Erikssona, A. Johnsona ani nepodpíšu.

:) Ty stránky jsou happy :!: Jsou nádherně přehledné.Dík děvče :wink: :!:

Ten columbus už mě fakt štve.... co oni za těch 8 let nebo kolik to už je v té nhl dokázali až na to že si ted změnili logo, mají dva dobré hráče - Nashe a vyborného, ale jinak nic, když už někoho podepíši tak je to veterán typu Foota nebo Federova, který ví že už mu to nepude tak jako za mlada, tak zuužitkuje svoje dobré jméno a podepíše svoji poslední "velkou smlouvu". Mně se zdá že ani do toho play-off postoupit nechcou - když se nedaří ostatním tymum tak se aspon činí jenže Blue jackets nic.... co tak podepsat takového Souraye? - hmmm to asi nehrozí

A koho? PredraĹľenĂ˝ch hráčov typu Drury, Nylander, Gomez, alebo Briere? Kde je istota, Ĺľe sa im bude dariĹĄ aj inde? Máme mladĂ˝ch perspektĂ­vnych centrov. To sa tĂ˝ka aj obrany. TakĂ˝ Kriss Russell bude ÄŤoskoro tvrdiĹĄ muziku. Okrem toho, do Columbusu bolo treba vniesĹĄ systĂ©m a ten Hitch priniesol. TakĹľe ja som práve naopak rada. Ale na druhĂş stranu, miesto VĂ˝bornĂ©ho by som privĂ­tala Dainiusa Zubrusa (ale ako krĂ­delnĂ­ka). Ten zĂ­ska viac pukov a hodil by sa ku Ĺ˝erdevovi (aspoĹ

Aj modrokabátnici na trhu s voľnými hráčmi zaúradovali. Upísal sa im Čech Jirka Novotný naposledy obliekajúci dres washingtonských Capitlas. Novotný by podľa zmluvy mal v drese s vlajkou Ohia okolo hviezdy na hrudi vydržať 2 roky. Koľko počas tohto obdobia bude brať zatiaľ známe nie je.

Hrôza, načo Novotného? Nie je taký dobrý, aby Columbusu výrazne prospel a mlaď máme vynikajúcu :!: .

[quote="mt-svk"]A koho? PredraĹľenĂ˝ch hráčov typu Drury, Nylander, Gomez, alebo Briere? Kde je istota, Ĺľe sa im bude dariĹĄ aj inde? Máme mladĂ˝ch perspektĂ­vnych centrov. To sa tĂ˝ka aj obrany. TakĂ˝ Kriss Russell bude ÄŤoskoro tvrdiĹĄ muziku. Okrem toho, do Columbusu bolo treba vniesĹĄ systĂ©m a ten Hitch priniesol. TakĹľe ja som práve naopak rada. Ale na druhĂş stranu, miesto VĂ˝bornĂ©ho by som privĂ­tala Dainiusa Zubrusa (ale ako krĂ­delnĂ­ka). Ten zĂ­ska viac pukov a hodil by sa ku Ĺ˝erdevovi (aspoĹ

Len či predvedená hra bude zodpovedať cene. A s tým Richardsom a Hamrlíkom súhlasím.

Mimochodom, podpĂ­sali sme Hejdu. DruhĂ˝ NYR.

No Novotný Hejda..... samo takový nic moc, prostě Columbus je odpad NHL a někdy se musí trochu zariskovat a podepsat předraženýho hráče, kterej nějakej potenciál má.... columbus zvládne tak akorát podepsat toho federova..... nic víc, proto ještě dlouho bude "tam někde vzadu":-)

Ja som spokojná, i keď toho Novotného nerozumiem, ako vravím, máme dosť centrov. Ale možno bude hrať na krídle. A Hejda? Je to dobrý obranca. A čo sa týka to "odpadu", takto sa o nejakom družstve vyjadrovať je dosť... divné. Okrem toho, mnohé druźstvá, nabité zvučnými menami nepostúpili do play-off. Dôležitý je aj systém, a ten pod Hitchom určite bude :) .

Skade mas to o Hejdovi? :o

A podla mna je Hejda dobra posila pre Columbus. U nas dostaval na konci sezony, ked bolo zranenych viacero obrancov, vela casu na lade. Maval najvyssi ice-time. A to o niecom svedci.

:( Jsme na tom obdobně děvče viď.Zatim žádná toužebně očekávaná jména.Já chtěl kanonýra,ty šilháš po golmanovi.Prosim tě po Jardovi Halákovi NE,toho ti dát nemůžem.Vemte si Davida Aebischera a pošlete Nashe. :wink: Neber to špatně,ale Novotný mě na MS zklamal.Vůbec nic nehrál,svezl se z výkonem celého mužstva krom pár jedinců.Jedním z nich byl Pleky,který čněl nad ostatními,což mě těší.Zatim nejlepší zápasy Novotného jsou spojeny s Buffalem.Tak třeba se mu u vás opravdu bude dařit.Stejně je to tak na třetí řadu.Ve Washingtonu nic moc :!: Méně povedená sezona??.Asi ano.

..suhlasim s Petem, pokial sa v time neobjavia "hviezdne" mena = kvalita, modrokabatnici sa budu opät len bezmocne trepotat na spodnych prieckach NHL..kvôli mt ma to sice mrzi, ale zial, je, resp. tomu bude tak aj nadalej.. :(

montreal píše::( Jsme na tom obdobnÄ› dÄ›vÄŤe viÄŹ.Zatim žádná touĹľebnÄ› oÄŤekávaná jmĂ©na.Já chtÄ›l kanonĂ˝ra,ty šilháš po golmanovi.Prosim tÄ› po Jardovi Halákovi NE,toho ti dát nemĹŻĹľem.Vemte si Davida Aebischera a pošlete Nashe. :wink: Neber to špatnÄ›,ale NovotnĂ˝ mÄ› na MS zklamal.VĹŻbec nic nehrál,svezl se z vĂ˝konem celĂ©ho muĹľstva krom pár jedincĹŻ.JednĂ­m z nich byl Pleky,kterĂ˝ ÄŤnÄ›l nad ostatnĂ­mi,coĹľ mÄ› těší.Zatim nejlepší zápasy NovotnĂ©ho jsou spojeny s Buffalem.Tak tĹ™eba se mu u vás opravdu bude daĹ™it.StejnÄ› je to tak na tĹ™etĂ­ Ĺ™adu.Ve Washingtonu nic moc :!: MĂ©nÄ› povedená sezona??.Asi ano.
Aebisher? Nie, ÄŹakujem :D . A ÄŤo sa tĂ˝ka NovotnĂ©ho, ja si myslĂ­m, Ĺşe to bol zbytoÄŤnĂ˝ nákup, uĹľ som to tu pĂ­sala, ale mnohĂ­ fanúšikovia Columbusu majĂş na to inĂ˝ názor. Ale myslĂ­m si, Ĺľe dávaĹĄ ho ako centra druhĂ©ho Ăştoku (ako si to mnohĂ­ fanúšikovia predstavujĂş) je, mierne povedanĂ©, prehnanĂ©. AspoĹ

Potrebujem vediet co si mysli fanusik Columbusu o Andersovi Erikssonovi? Cisla si viem najst ale skor take tie veci co cisla nepovedia.

Ja ti toho moc nepovie, osobne si myslím, že výborne bráni. Skôr ti pomôžu na fóre Columbusu:
http://hfboards.com/showthread.php?t=394322
http://hfboards.com/showthread.php?t=398033
Pre mĹ

Nech podpisu Sucheho a maju pokoj :)

Určite :dole: . Nič viac nám k šťastiu nechýba. Ako keby nám nestačil Hejda, ktorý je síce dobrý obranca, ale nie je to taká posila, bez ktorej by sme sa nezaobišli :dole:. Aj tak mi nie je jasná kúpa Novotného a Hejdu. Ja by som pustila Výborného, Leclaira a Modina, miesto nich by som získala Zubrusa, brankára KVALITNÉHO obrancu.

No tak to ti musĂ­m neako vybaviĹĄ miesto GM v Columbuse,potom Modina pustíš do Vancouveru,ale Zherdevom by som tieĹľ nepohrdol,a toho brankara kvalitnĂ©ho máte-Norrena a obrana-tam je dobrĂ˝ aspoĹ

Neviem prečo, ale ja Modinovi neviem prísť na chuť. Možno mu krivdím. Ale ak by som ho menila, tak jedine za kvalitnú náhradu. A GM Columbusu už máme 8) .

V CBJ sa jednoducho formuje CZE legia! Co tym chcu dosiahnut?
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS