Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zedník určite túto sezonu už hrať nebude a podla mna ho ani netešia takéto výsledky jeho tímu, panteri dnes viedli 2:0 aby v tretej tretine ešte prehrali golom strelením 23 sekúnd dokonca. :thumbsdown:
Tak isto hrali aj nedávno s Carolinou (5:4) a ešte pár krát v tejto sezone, keby dokážu takéto zápasy udržat tak by boli v PO ale teraz len dokazujú že ešte tam nepatria.
Wade Belak z Toronta byl vyměněn na Floridu za 5. volbu na draftu v roce 2008
Tak dnes podal v bránke panterov neuveritelný výkon Anderson, ktorý zastavil všetkých 53 ! striel Isles a pripísal si čisté konto. Jediný gol zápasu strelil David Booth.Zachytal si aj Dubielewicz v bránke ostrovanov, ten chytil 29 striel.Takže celkovo bolo vyslaných 83 striel a padol len 1 gol,musel to byť ozaj super zápas.
Chudak Zed, krvi ako na bitunku, vsetci sa tesime, ze zije! Florida neurobila nejake sproste trejdy, Skrastins bude hrat aj 5 sezon v kuse bez zranenia - na rozdiel od Mezeia, ktory ma problem odohrat v kuse 5 zapasov.... Som rad, ze Anderson, ked uz dostane sancu, ukazuje svoje kvality. :thumbsup:
Nahradny brankar Floridy Craig Anderson sa ukazuje vo velmi dobrom svetle. :thumbsup: Craig Anderson dostal moznost od trenera chytat 2 zapasi za sebou a z obidvoch zapasov vysiel s cistim stitom. V prvom shutoute, ktory dosiahol v nedelu proti Islanders nepresla za jeho chrbat ani jedna z 53 striel, cim vyrovnal rekord sutace v pocte uspesnych zasahov pri cistom konte, od sezony 1955/56, kedy sa strely na branku zacali pocitat. V zapase proti Bostonu celil 40 strelam. :frajer2: Dnes mozno ocakavt, ze sa Craig Anderson zas objavi v brane proti Pittsburghu. :roll:
Vidite a to bol hodnoteny nizsie, ako Leighton, ten je pre zmenu zabudnuty kdesi na farme. Anderson je do istej miery moj oblubenec, zopakuje este zopar takych vykonov a Cats sa ani v pripade vypadku Vokiho nemusia bat o istotu v brankovisku.
Tak penterom sa na konci sezony darí, vyhrali už 5x v rade ale je to k ničomu, tak ako aj minulý rok počas celej sezony strácali dôležité body a na konci sa to snažia všemožne dohnať ale nakoniec skončia 9.-11.
Vystihol to aj Jokinen, ktorému vadí že dôležité zápasy si vždy neako dokážu prehrať sami.Tak snád budúci rok konečne do toho PO postúpia.
A navyse sa ma dat dokopy Jozko Stumpel!
Florida 3:1 Atlanta Goly za Floridu dali: Radek Dvorak, Olli Jokinen, Rostislav Olesz. Florida sa neskutocne rozbehla a uz niekolko zapasov nepozna trpkost prehri, ze by sa este Florida pokusila zabojovat o postup do play-off. :roll: Florida ma zatial 78 bodov a nachadza sa na 11. mieste. Boj o postupove 8. miesto do play-off bude velmi zaujimave. :roll: Na 8. mieste sa nachadza Philadelphia s poctom bodov 80 a hned za Philadelphiou na 9. mieste sa nachadza Buffalo s poctom bodov 79 a na 10. mieste je Washington s poctom bodov 78, takze boj o 8. postupujuce miesto bude fakt velmi zaujimeve. :roll: Florida bude este riesit tieto zapasi do konca zakladej casti: FLO - CAR, FLO - TAM, TAM - FLO, FLO - ATL, FLO - WAS, ATL - FLO, CAR - FLO, WAS - FLO. Vsetky tieto zapasi co bude este hrat Florida su divizne, takze to budu velmi takze zapasi pre Floridu no, ale uvidime, ako sa s tym vysporiada. :roll:
Az bude Florida v PO bude to jeden z najvacsich sokov vobec, vwed bez znovunajdeneho Zeda?
Zaujimavi clanok o Floride. :) :arrow: http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=53665
Dufam a myslim, ze sa Olli uz spamatal z nestastneho porezania Zednika, zda sa mi, ze ano, vsetci Pantheri bojuju snad aj za neho. Pride mi divne v tom solidnom time s buducnostou vidiet vitazit aj take nemehlo ako mezei, ale to asi patri k tomu, snad kazdy tim ma nejakeho maskota....
Florida: Ten treti vzadu
:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/11647-flori ... reti-vzadu
Zednik po prvý raz od zranenia korculoval so spoluhracmi :thumbsup:
:arrow: http://www.hokej.sk/clanok53750.htm
Stumpel spat na lade uz v utorok
Jozef Stumpel by sa po takmer dvojmesacnej pauze zavinenej zranenim mal vratit na lad uz dnes v zapase proti Tampe Bay. Stumpel absolvoval pondelnajsi trening spolu s kridelnikmi Radkom Dvorakom a Stevom Montadorom.
viac informacii tu :arrow: http://www.hokej.sk/clanok53812.htm
Dufam, ze navratom Stumpela do zostavy bude este Florida silnejsia a nepremozitelna a tak isto dufam, ze navratom Stumpela sa Floride podari dostat do play-off. :roll:
Tak tento smajlík(použil cepik v topicu Leafs :good: ),už řeší po dnešní nepochopitelné prohře s Thrashers i Cats.Tuším,že jediný kdo tady Floridě trochu fandí je asi Ohlund,tak Martine pro Tebe. :ja_neviem: :rozlucka:
Obrázek
Je to škoda,snažili se a bojovali dlouho,jen v těch nejdůležitějších zápasech zaváhali a už mají vymalováno.
Veru, sympataci z Floridy svoju bitku o PO prehrali. Skoda. Ale tak rozhodli 2 faktory: Muzstvo nema okrem Jokinena nejakeho superhrdinu (prepac, Voki, prepac Bouwmeester) a Zednik je zraneny. Skoda. Nabuduce.
Dakujeeeem velky guru :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: Tak zapas, ktory som najmenej ocakaval vysiel, samozrejme, ze este nemame nic vyhrate a postup je stale daleko, ale mame konecne jedno..a to osud vo vlastnych rukach. Dakujem..toto som naozaj neocakaval..Neviem ani co napisat, som fakt v soku.
Bruins dakuju Panthers za pomoc pri postupe do play-of!!! :pivo:
Děkuju!!! Udělali jste mi velkou radost!!! Vítěztví nad Hurikány je prostě k nezaplacení!!! :good:
Pokud nás (Caps) ovšem dnes porazíte - Dost by jste mě naštvali!!! :bitka3:
Philly-The Scud píše:
XruC píše:Dakujeeeem velky guru :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: Tak zapas, ktory som najmenej ocakaval vysiel, samozrejme, ze este nemame nic vyhrate a postup je stale daleko, ale mame konecne jedno..a to osud vo vlastnych rukach. Dakujem..toto som naozaj neocakaval..Neviem ani co napisat, som fakt v soku.
No zatím bych se XruCi ještě uklidnil, aby Flo nevypráskala ještě Vás........ :lol2: :lol2: !!!!
Přesně tak!!! :fnuk:
Jezis maria..si precitajte ten prispevok 1000x a potom odpiste. Ja som sa tesil z toho, ze nasa nadej este zije a nie z toho, ze sme v PO. Ja sa nikdy do predu netesim a PO bude jasne, az ked dohrajeme s Floridou...dakedy fakt ziram nad niektorymi inteligentnymi prispevkami a taketo dve reakcie ako tu ma dokazu fakt vytocit.. :eek2:
Dakujeeeem velky guru :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: Tak zapas, ktory som najmenej ocakaval vysiel, samozrejme, ze este nemame nic vyhrate a postup je stale daleko, ale mame konecne jedno..a to osud vo vlastnych rukach. Dakujem..toto som naozaj neocakaval..Neviem ani co napisat, som fakt v soku.

Ak by bol niekto slepy, tak som mu to zväcsil..
Tak to sa sakramensky mylis..ja som si uz tolko x v zivote povedal ze tak toto sa uz nemoze stat a tolko krat sa to stalo, ze si davam uz na vsetko pozor. Ale je zaujimave ako do mna vidis...ty si mal byt spycholog :!: Mna stve iba to, ze si totalne prekrutil moj prispevok..Opakujem, ze sa budem na PO tesit az ked ziskame s Pantermi aspon bod a ak mi neveris, tak je to tvoja vec.
Ty tomu nerozumies Philly, vcera to bolo lahsie, lebo sme sa nemuseli o nic starat..nasa sanca bola v rovine teorii, musi prehrat henten, alebo tamten..Dnes je uplne ina situacia..sam si napisal, ze zapas musis prikova hracom na nohu gulu, ktoru nemusi utiahnut ani Ovca. Samozrejme ze VERIM, ze sa do PO dostaneme a veril som aj vcera, nikde som nenapisal ze neverim, zas prekrucas slova. Ale tvrdim, ze este sme tam neni a ze to budeme mat este velmi tazke. Viac som ti napisal aj v topicu Caps, tam by si to mohol pochopit lepsie..
Co se vztekáš Xruci? :D Zdá se že závěr zákl.části je už na fanoušky moc silná káva! Emoce s námi hází! :lol:
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS