Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL Dresy

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

cepi píše:ja mam doma cierny dres Bruins zn. CCM (ak sa nemylim original je od RBK) a vysiel ma na 3500 SKK u nas v Ke, ktory mi bol objednavany z USA..na repre akcii v Steelke sa mi postastilo poriesit (spolocne photo) i podpisy Zeeho
Ako si to objednaval z USA?
Ja som pozeral na oficiálnej stránke NHL a keby chcem kúpiž dres Nucks aj s menom,číslom... by to bolo okolo 170$ a to je asi 3 600 našich.Vôbec neviem aké by bolo poštovné ale keby aj 1000, tak by ma to vyšlo asi 4600 Sk.

To by problem nebol, ale neviem to objednať a zrejme sa to musí zaplatit kartou alebo neakým internetovým prevodom... :(
Keby sa tu našiel niekto, kto má skúsenosti či by mi s tým nepomohol... dokázal by som nato dať max. 7500 Sk, takže aj ten dotyčný by si zarobil... Len už chcem mať doma dres kosatiek. :cry:
Nakup cez internet je v podstate jednoduchy, ale potrebujes kreditnu kartu. Postupej je klasicky: Vyberies tovar, zadas adresu, platobnu kartu a potvrdis. V pripade, ak nemas kreditnu kartu, myslim, ze mozes pouzit aj debetnu, ak to budes riesit cez Google Checkout (nemam s tym skusenosti, ale mozes popytat, ak by si potreboval). Dalsim problemom je postovne. Ako som zistil, na Slovensko ani do Ciech tovar neposielaju (tu su krajiny: Argentina, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Belgium, Bermuda, Brazil, Cayman Islands, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Denmark, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Finland, France, French Guiana, Germany, Greece, Guam, Guatemala, Holy See (Vatican City State), Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Japan, Jordan, Luxembourg, Macau, Macedonia, Madagascar, Malta, Martinique, Mexico, Netherlands, Netherlands Antilles, New Zealand, Norway, Panama, Peru, Philippines, Portugal, Puerto Rico, Saipan, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sri Lanka, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Trinidad and Tobago, Turkey, Turks and Caicos Islands, United Kingdom, Venezuela, Vietnam, Virgin Islands (British).). Mozes si to dat dorucit niekomu v USA, ak mas znameho a on ti to moze preposlat (postovne na http://www.usps.com). Treba mat na pamati, ze ti mozu za to na colnici uctovat clo a dph (nepoznam znenie zakona, kazdopadne na elektroniku je limit nejakych 170 dolarov - to mozes previest, oficialne, bez cla).

Druhy a mozno ovela jednoduchsi sposob je objednat si dres u predajcu na Slovensku. Neviem odkial si, ale v BA su minimalne dve predajne, ktore toto robia. Jedna je na zimaku Slovana. Stalo to okolo 3000 Sk, ale tusim nie su personalizovane. Okrem toho maju par dresov aj na mieste a mozes si ich hned kupit, inak to je na objednavku.

Podla mojho Bruins katalogu od Reebok stoji replika $115 a replika personalizovana $185. Autenticky dres $250 a autenticky personalizovany $320.

Edit: este som sa v tom trocha pohrabal a zistil som, ze akceptuju aj debetne karty, ale mozno len americke. So svojimi slovenskymi som si tam mohol akurat.... Dalej meno na karte sa musi zhodovat s menom na adrese......na platbu mozes pouzit aj paypal, alebo money order, prip. personal check (posledne dva ak posielas objednavku postou).

Kazdopadne radim najskor sa poobzerat po obchodoch v SR, prip. CR a ked nebudu mat co chces, tak to riesit cez internet.
Dakujem moc za snahu...
Ale tí amíci ma sklamali, do kadeakých exotických krajín dovážajú (Costa Rica,Egypt,Thajsko,Taiwan,Turecko,Brazília........) a na hokejovejšie SR a ČR nemyslia... :evil:

Tak asi vyberiem niečo tu
Mám reprezentační dres kompletně podepsaný od všech hráčů z olympiády 2006 v Turíně!
A originální dres Patrika Eliáše, bohužel bez podpisu!
Ohlund -) nemam problem Ti zistit, ci by sa to dalo poriesit cez toho typka, co to mam od neho, kontakt nanho mam a svoju predajnu riesi prakticky priamo v Steel Arene..aale, zhruba pred tyzdnom mi poslal Pavel z nhlpro link na novy dres Bruisn od RBkk s tym, ze ma v plane nejake zaujimave veci ohladom zadovazenia dresov do nasich fanusikovskych domacnosti :) skusim sa s nim spojit a poprosim ho, ak to bude aktualnejsie, nech tuto vytuka nieco blizsie..takze este vydrz :wink:
Zdravím všechny příznivce NHLpro.cz. Jak Cepi slíbil, tak i já mu slíbil, že sem napíši. Takže tak činím. V současné době se snažím rozjet eshop, který by měl nabídnout všem fanouškům nejen dresy, ale i kšiltovky, puky, kartičky, DVD a mnoho dalších věcí a to nejen z NHL. Zatím je to ve fázi domlouvání, ale pakliže to půjde tak, jak má, určitě se o tom dozvíte. Je to opravdu na začátku, takže rozjetí může trvat třeba měsíc nebo dva. Byl by to jeden z mých dalších koníčků, které bych dělal s velkou láskou, jakou je to nyní http://www.svetnaplni.com a http://www.nhlpro.cz. :) Pakliže by mě přímo někdo chtěl kontaktovat, určitě se nebráním rozpravě. Snad mi Cepi dá vědět, pokud tu na fóru bude na mě dotaz. Tímto ho také o to prosím. Hezký večer všem. P*

PS: Viděl jsem zde odkaz na hokejpro.cz, kde jsou dresy CCM za 2421,- Kč, což je loňský model. Takový dres od RBK (letošní) vyjde určitě na stejnou cenu, možná levněji. To jenom pro obrázek, s jakými cenami počítám, pokud to vyjde.
Pavel - NHLpro.cz píše: PS: Viděl jsem zde odkaz na hokejpro.cz, kde jsou dresy CCM za 2421,- Kč, což je loňský model. Takový dres od RBK (letošní) vyjde určitě na stejnou cenu, možná levněji. To jenom pro obrázek, s jakými cenami počítám, pokud to vyjde.
Na tej stránke sú aj RBK-čka, ale stoja 2690 Kč a Vancouverský domáci som tam nenašiel, tak som objednal minuloročné CCM-ko.
Tak si třeba za pár měsíců objednáš za levněji od nás RBK-čko :wink:

PS: Taková menší poznámka ... kdyby se našlo více zájemců a dalo by se jich dohromady například 20, tak jsem schopen z fleku zajistit RBK dresy Premium Jersey (jakéhokoli týmu - domácí, hosté - bez jména a číla) za cca 2000,- Kč (samozřejmě na fakturu :thumbsup: ). To jenom tak pro představu, že mi přijde cena 2600,- Kč hodně přemrštěna ... tedy pokud není ten dres se jménem a číslem, ale to by zase stál o dost více.
já bych se hlásil jako zájemce :)
Cepi je šéfem tohoto fóra, tak pište jemu a případně by to šlo přes něj. :)
Pavel - NHLpro.cz píše:Cepi je šéfem tohoto fóra, tak pište jemu a případně by to šlo přes něj. :)
ehm sef jak sef :roll: :) ale pohodka, kludne v tejto veci helfnem a rad si to pak s Palim vybavim :box: :D :wink:
Jasně Paľko to zařídí, ale nejdřív helfne Cepíček :cool:

Ale teď trochu vážně ... pokud se Ti budou ozývat lidé a budou mít zájem, není problém to zajistit. Spočítal jsem, že pokud by bylo dohromady 30 dresů, je možnost je mít za 2095,- Kč + poštovné. (Bohužel poštovné na Slovensko vyjde na 250,- Kč, ale pokud by to bylo hromadné, není problém domluvit s Cepim, že bych to posílal jemu na adresu najednou a ten by to případně rozesílal, a tak by se poštovné minimalizovalo a každý zájemce by přispěl na celkové přeposlání z ČR do SR a pak už by platil pouze vnitrostátní poštovné od Cepiho k sobě.)

Jedná se o dresy od RBK, letošní 2008, které letos nahradily dresy z poslední sezóny 2007. (V současné době je možné sehnat dresy barvy "domácí" i "hosté". Jediný druh dresu, který přijde až v říjnu je "bílý dres Chicaga".)

Dále bych mohl sehnat následující puky, viz. příloha. Takový puk by vyšel na 250,- Kč/kus.
Potom jsou ještě jiné puky, které jsou oficiální, ale stojí 400,- Kč/kus. (Ten se nevešel už pro ukázku do příloh.)

V neposlední řadě je možnost sehnat "minimasky", opět viz. příloha. Minimaska vyjde na 860,- Kč/kus.

Aby toho nebylo málo, tak je možnost sehnat i kšiltovky nejrůznějších klubů, značky Zephyr, což je značka, kterou naleznete i na oficiálním shopu nhl.com. Cena jedné takové kšiltovky je 740,- Kč. Pár obrázků na příklad jsou opět v příloze.

Přílohy

Ohlund píše: Na tej stránke sú aj RBK-čka, ale stoja 2690 Kč a Vancouverský domáci som tam nenašiel, tak som objednal minuloročné CCM-ko.
Domlouvám právě s Cepim, že by pro toto fórum pro Vás objednával přes mě dresy RBK (pokud by jich pro fanoušky na Slovensku bral více, tak jsem schopen nabídnout cenu 2100,- Kč/kus (což je trochu jiná cena než 2690,- Kč :wink: ), k tomu samozřejmě kšiltovky firmy Zephyr, ale i puky jako suvenýry a další věci). Stačí jenom psát Cepimu a ten to se mnou případně vybaví. Tak nastává spolupráce mezi ČR a SR ve formě fanouškovských věcí. :clap:
dufam, ze pre tuto sezonu uz vytiahneme aj tieto podla mna :good: alternativne dresy..minulu sezonu tomu tak nebolo :|

Obrázek
Zatím jsem Cepi neviděl, že by měli přijít s něčím takovým ... bohužel. Ale snad se mýlím a navlíknete je na sebe :) I když vypadají všelijak :?
cepi píše:dufam, ze pre tuto sezonu uz vytiahneme aj tieto podla mna :good: alternativne dresy..minulu sezonu tomu tak nebolo :|

Obrázek
...
zdarec...prosim Tě...nevíš kde seženu takove obrázky s novýma dresama RBk Colorado Avalanche?dikes :thumbsup:
primaprema píše:
cepi píše:dufam, ze pre tuto sezonu uz vytiahneme aj tieto podla mna :good: alternativne dresy..minulu sezonu tomu tak nebolo :|

Obrázek
...
zdarec...prosim Tě...nevíš kde seženu takove obrázky s novýma dresama RBk Colorado Avalanche?dikes :thumbsup:
nejdřív si rýpnu :roll: tady se bavíme o Medvědech, takže s Lavinama odfič :P

A teď trochu vážně ... Avs mají mít nový dresy? Zatím jsem nic takového nepostřehl.
rad by som helfol prima ale :ja_neviem:
Jojo...to rýpnutí beru... i kdýž tady je to o něčem jinem....:wink: ...
AVS nemají nové dresy...ale třeba na sportslogos.net tam maji rozložené jen ty staré dresy CCM...a ty nové loňské RBK..tam ještě nemaji....
Cepi-Škoda... :(
primaprema píše:Jojo...to rýpnutí beru... i kdýž tady je to o něčem jinem....:wink: ...
AVS nemají nové dresy...ale třeba na sportslogos.net tam maji rozložené jen ty staré dresy CCM...a ty nové loňské RBK..tam ještě nemaji....
Cepi-Škoda... :(
skus:
http://bp1.blogger.com/_r8tWGVHrjGI/Ruh ... olroad.png
http://bp1.blogger.com/_r8tWGVHrjGI/Ruh ... olhome.png

a ked sa trosku prehrabes tu:
http://nhllogos.blogspot.com
mozno najdes aj nejake lepsie (ja tu v robote nemam na to cas :)

edit - myslim ze aj cepi ma tie svoje odtial ;)
ja som zase na jednej stranke počul že sa rozbehla diskusia či by sa znovu nemohli používať tretie dresy... pravdu povedať u niektorých tímov sa mne tretie dresy velmi lubili... hlavne sa jedna o čierne čiže Calgary, Chicago, San Jose...
Hannu píše:ja som zase na jednej stranke počul že sa rozbehla diskusia či by sa znovu nemohli používať tretie dresy... pravdu povedať u niektorých tímov sa mne tretie dresy velmi lubili... hlavne sa jedna o čierne čiže Calgary, Chicago, San Jose...
suhlas Hannu, minuly rok po nich ani chyru ani slychu :( prial by som, vidiet mackov v 3 dresoch
cepi píše:Obrázek
:yes:
:yahoo: vyzera to tak, ze by sme sa mohli, mali dockat alternativnych dresov :yahoo:

Boston Bruins

Stále ještě není jisté, kdy hodlá Boston představit nový dres. Přesto už veškeré informace prosákly napovrch. Zásluhu na tom mají fanoušci, kteří zachytili Patrice Bergerona při lehkém tréninku, kdy testoval nový dres.

Bruins zvolili černý dres s alternativním logem na hrudi (logo, které se vyskytuje u normálních dresů na ramenou, pozn. redakce). Na ramenou s originálním logem, na loktech s bílými a žlutými pruhy.

Obrázek

ak by sa mackovia predstavili aj v tych zlatych medovych :roll: supr, pacia sa mi oboje :good:

:arrow: Nové dresy
Já nemám nic proti alternativním dresům, ale přece jen mám radši jen dvojici dresů, další důvod je, že si nechci představovat hráče hned ve třech dresech a nikdy nevím, kdy v jakých drech bude tým každý zápas hrát :D

Tady jsou moje názory na vybrané dresy:
Minnesota Wild
Není překvapením, že se Wild vrací k původní zelené barvě. Větší překvapením je, že místo loga by měl být nápis Minnesota. Pro hlavní znak zbyde místo na ramenou.
:arrow: Já bych spíše použil nápis Wild Obrázek
Phoenix Coyotes
Podle nových zpráv chystají ve Phoenixu použít černý dres a nové logo, na kterém bude kojot s celým tělem.
:arrow: Jej, aby z toho nakonec nevznikl nějakej zombík :eek2: :D
San Jose Sharks
Vedení klubu se rozhodlo zvolit stejnou variantu jako při předchozích dresech. Jediné s čím přiznivci Sharks mohou počítat předem je barva - černá. Zbytek San Jose neprozradilo.
:arrow: Mně by se na dresu líbil tento znak: Obrázek

:arrow: Všimněte si druhého dresu zleva san Jose, to bych bral jako druhou možnost. 2 řádek, 3. dres Caroliny vypadá velmi pěkně. První dres e třetí řadě Kings vypadá zajímavě. A poslední dres St. Louis si mi moc nelíbí Obrázek

:arrow: Na závěr: Mrtvý indián :lol2: : Obrázek
MartinFC píše:Minnesota Wild
Není překvapením, že se Wild vrací k původní zelené barvě. Větší překvapením je, že místo loga by měl být nápis Minnesota. Pro hlavní znak zbyde místo na ramenou.
dufam, ze to tak bude :good:
344 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS