Nakup cez internet je v podstate jednoduchy, ale potrebujes
kreditnu kartu. Postupej je klasicky: Vyberies tovar, zadas adresu, platobnu kartu a potvrdis. V pripade, ak nemas kreditnu kartu, myslim, ze mozes pouzit aj debetnu, ak to budes riesit cez Google Checkout (nemam s tym skusenosti, ale mozes popytat, ak by si potreboval). Dalsim problemom je postovne. Ako som zistil, na Slovensko ani do Ciech tovar neposielaju (tu su krajiny:
Argentina, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Belgium, Bermuda, Brazil, Cayman Islands, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Denmark, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Finland, France, French Guiana, Germany, Greece, Guam, Guatemala, Holy See (Vatican City State), Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Japan, Jordan, Luxembourg, Macau, Macedonia, Madagascar, Malta, Martinique, Mexico, Netherlands, Netherlands Antilles, New Zealand, Norway, Panama, Peru, Philippines, Portugal, Puerto Rico, Saipan, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sri Lanka, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Trinidad and Tobago, Turkey, Turks and Caicos Islands, United Kingdom, Venezuela, Vietnam, Virgin Islands (British).). Mozes si to dat dorucit niekomu v USA, ak mas znameho a on ti to moze preposlat (postovne na
http://www.usps.com). Treba mat na pamati, ze ti mozu za to na colnici uctovat clo a dph (nepoznam znenie zakona, kazdopadne na elektroniku je limit nejakych 170 dolarov - to mozes previest, oficialne, bez cla).
Druhy a mozno ovela jednoduchsi sposob je objednat si dres u predajcu na Slovensku. Neviem odkial si, ale v BA su minimalne dve predajne, ktore toto robia. Jedna je na zimaku Slovana. Stalo to okolo 3000 Sk, ale tusim nie su personalizovane. Okrem toho maju par dresov aj na mieste a mozes si ich hned kupit, inak to je na objednavku.
Podla mojho Bruins katalogu od Reebok stoji replika $115 a replika personalizovana $185. Autenticky dres $250 a autenticky personalizovany $320.
Edit: este som sa v tom trocha pohrabal a zistil som, ze akceptuju aj debetne karty, ale mozno len americke. So svojimi slovenskymi som si tam mohol akurat.... Dalej meno na karte sa musi zhodovat s menom na adrese......na platbu mozes pouzit aj paypal, alebo money order, prip. personal check (posledne dva ak posielas objednavku postou).
Kazdopadne radim najskor sa poobzerat po obchodoch v SR, prip. CR a ked nebudu mat co chces, tak to riesit cez internet.