Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Hej :-D Niektorí hráči nerobia nič iné, len zbierajú mínusové body.
Ja zatim vedu nad Hamiltonem 15-0 coz je tusim Didi. Ale zda se mi ze je nekde pryc, tudiz ma nevyhodu ze nemuze nasazovat nahradniky. Ale i tak, radna nakladacka :cool: Nejvic mi zabodoval Ovie 5+5 a St.Louis 2+5, vylozene nezklamal nikdo,ikdyz Spezza 0+1 :? , ba naopak 1+4 od Quincyho jsem tedy necekal :clap:
Ja už tiež počítam z víťazným vstupom do sezóny. Zatiaľ je to 14:3 a dnešné 2 zápasy by už nemali veľa zmeniť.

Brankári
Backstrom je zatiaľ sklamaním a Quick má dosť hrozné štatistiky. Škoda, že som na včerajšie zápasy neposadil Backtroma a nenechal radšej hrať Quicka. Absolútna spokojnosť s Millerom. :thumbsup: 3 zápasy, 3 inkasované góly, 95.5% úspešnosť zákrokov a jeden SO. Jeho skvelé výkony mi zabezpečujú víťazstvo v brankárskych štatistikách.

Obrana
Spokojnosť. Nazbierali dosť bodov a mám aj výbornú +/- bilanciu. Problémom je iba zranenie Markova. Sklamaním bol Aucoin, poslal som ho preč a zobral Carla.

Útok
Spokojnosť. Najmä Joe Thorton 1+10. :thumbsup: Sklamaním je pre mňa zatiaľ Datsyuk 0+2 kt. bol mojim 1. výberom v drafte. Takisto Kovalev nič moc a aj Horton a Bouchard kt. sa navyše zranil.
arek píše:ja som to dnes vyrovnal na 9:9 :cool: takze sa rozhodne v poslednom zapase. Zaujima je sledovat +/-, ja mam +5, zato Wildcelt -21 :lol:
tak zachranili ta ten gol a ta asistencia v oslabeni, inak by bolo stale 9:6 pre mna :bitka3:
vyzera to tak, ze asi to skonci remizou, tie statistiky su dost v prospech jedneho ci druheho :ja_neviem:
prave tie body v oslabeni a brankari este mozu zohrat rolu, uvidime

a ta statistika +/- :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Hmm, ono sa to boduje inak než som si myslel. Čakal som, že za 1 zápas dostanem body, nie, že každá štatistická kategória vo vzájomnom zápase sa berie ako 1 zápas. :-O

V každom prípade som druhý. :clap: Ale už mám zranených Sedina, Markova a Boucharda.
No ja som tiez dost cumel na tu tabulku...ono sa to dalo nastavit aj inak (zapas s jednym superom-vyhra/remiza/prehra) ?

Som zvedavy ako bude vyzerat nas vzajomny duel :smile03:
Nie, inak sa to nedalo nastaviť.
No tak to je potom v pohode, takto je to asi spravodlivejsie. Z dlhodobeho hladiska urcite.
week 2 zacali moji brankari excelentne

GAA 25,29
SV% 0,400

:D

ale inak vediem 6:4 :biglol:
WildCelt píše:week 2 zacali moji brankari excelentne

GAA 25,29
SV% 0,400

Tomu se rika nadlidsky vykon :lol:
Ja si na golmany nemuzu stezovat, Lundqvist vyhra a dostal 2 goly, Bryz s nulou :oslava:
WildCelt píše:week 2 zacali moji brankari excelentne

GAA 25,29
SV% 0,400

:hufi:

A to som myslel, ze horsich ako ja uz nema nikto :D
Aj tak tie 4 body mám len kvôli brankárom. hrôza, treba čistky.
Kedze dnes sa ziadne zapasy nehraju, mame tu konecne vysledky 2. zapasu Yahoo Fantasy:

Boston Bears - Forth Worth Guardians 9:9
Alberta Oilers - Springfield Icetopes 4:13
Hviezdy Severu - Providence Thrashers 3:14
Winnipeg Knights - Cleveland Lions 6:7
SF PartyCrashers - Long Island Sharks 10:4
Louisville Regulars - Hamilton Blackhawks 7:8
Skorpion píše: :thumbsdown: Brankari
- vobec nepodrzali. Jedine Rask splna ake-take kriteria.

:thumbsup: Obrana
- s obranou som celkom spokojny, aj ked +/- by mohlo byt aj o cosi lepsie.

:thumbsdown: Utok
- v utoku potiahli jedine Malkin a Kovalcuk. Najvacsim sklamanim je vykon trojice Krejci - Tanquay - Knuble, ktori dokopy ziskali len 2 body.
:thumbsup: Brankari
- oproti minulemu zapasu sa vyrazne zlepsili. Stali sa najlepsou zlozkou muzstva. Thomas udrzal aj jedno ciste konto. Varlamov ma dokonca este lepsie cisla. Snad im to vydrzi.

:thumbsup: Obrana
- s obrancami to nie je najhorsie, ale vedel by som si predstavit aj lepsie cisla. Aspon +/-. Najviac spokojny som s Lubom Visnovskym

:thumbsdown: Utok
- v utoku mi chybaju goly a produktivita celkovo. Aj ked na druhej strane, lepsiu produktivitu ako ja mali v tomto kole len dva tymi. Bohuzial jednym z nich bol aj moj super :roll: Naprekvapenie sa stal tahunom muzstva Knuble s bilanciou 1+5. Na opacnom konci su Saku Koivu a Alex Tanguay. Nechcem predbiehat, ale Alexove dni mozu byt u Bears zratane...
ved este 3 dni :eek2:
Ake tri dni? :| : Week 2: Oct 12 - Oct 18. Dnes je 18. - posledny hraci den, ale nie su na plane ziadne zapasy.
aha, no dari sa dari, :censored: celu NHL :buch: :buch: :buch:
Este mas 20 kol, mozes to vytiahnut. Mne sa tiez dvakrat nedari, ale verim, ze sa hraci chytia. Zaciatok sezony je vzdy "divny".
u mna su zatial daleko za ocakavaniami centri Getzlaf a E. Staal. Za tento tyzden neziskali ani bod. :thumbsdown: Vokoun dostava vela golov. Zobral som do timu Moulsona, ktory ma zatial 7 bodov, tak som zvedavy :good:
Mňa trápia zranenia kvalitných hráčov. Markov, D. Sedin, Datsyuk aj Bouchard. Zostali mi v hre iba 3 LW a tak som musel poslať preč Boucharda (aj tak nezískal ani bod) a na jeho miesto prišiel Glencross.

Maximálna spokojnosť s centrami, kt nazbierali 37 bodov. Celkovo som spokojný s útokom, konečne sa zobudil aj Kovalev. Nespokojný som iba zo Stillmanom (0+1), Datsyukom a Hortonovými -6 bodmi.
Aj obrana a brankári podávajú dobé výkony.
Arek to ja bych Getzlafa bral hned :) Kdybys chtel treabas Spezzu :D
Tanguay dostal padaka :coucou:
no ja zatial pukam, 2 matche a obe puk, puk :? drzal som sa, ale v zavere mi to opät utieklo, ako naposledy 8:8 a zrazu 6:12 :beee:
teraz uz viem, ze som na drafte poriesil zrejme klucovu chybu a to ze som sa nezameral na kvalitnu brankarsku 1tku..Smitty zatim nic moc a pokial budem chciet nieco kvalitneho G ziskat, tak budem musiet obetovat dost kvalitneho hracika...co se da delat, ponaucenie do buducna :roll:
Ja som vsadil na Bruins (Krejci, Sturm, Wheeler, Recchi, Morris, Thomas, Rask) a zatial je to slabe. Snad sa chlapci rozbehnu. Nielen kvoli Fantasy lige.
Vidim ze ve Fantasy lize pada jeden gol za druhym....vysledky jak na All-Star Game :D
No veru lieta to tam niekedy hore dole kazdych par minut :) Najskor vyhravas o 4, o hodinu uz prehravas o 5.... :) Do poslednej minuty clovek nevie ako to dopadne :cool:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING