Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

pome pome bojujme :clap:
Freddie92 píše:Pozrela som si tabuľku,slušné miesto mám :)

Ty hej Freddie tebe to sype. :good: Horšie je to s tímom, tam už to tak ružové není. :? Ale tá strata není neriešiteľná.Treba bojovať a pri troche sťastia. nejaké body toto kolo získame. :smile03:
A čo bude s tými bannermi ked sa môžem spýtať???Budú nové???
Freddie92 píše:A čo bude s tými bannermi ked sa môžem spýtať???Budú nové???
No zatiaľ to uviazlo na mrtvom bode.Momentálne je prioritou tímu snaha o zisk bodov v tomto kole a potom poriešime aj tie bannery. :smile03:
Do frasa dnes mi to moc nevyšlo... :cry:
Dnes pekne zabodovali kajo so schwolcom a strata na body sa tak nezväčšila.Blíži sa koniec kola, musíme zmobilizovať sily,zabojovať a pokúsiť sa prvé body pre náš nový tím získať. :thumbsup:
Dnes som zas ja získala len 2 body :cry:
Freddie92 píše:Dnes som zas ja získala len 2 body :cry:
no lebo si tipovala podla toho ,akému klubu fandíš a nie podla formy tímov. :smile03: Ale to nič,ty ešte body Freddie získaš. Dnes kajo so schwolcom zabojovali a tímu tak získali plný počet bodov.
No dnes sme boli dobrí,chalani,musím zaklopať o stôl :good:
Freddie92 píše:No dnes sme boli dobrí,chalani,musím zaklopať o stôl :good:
No veľká vdaka patrí tebe Freddie.Si na krásnom priebežnom 2 mieste v jednotlivcoch a pri troche sťastia, môžeš skončiť aj na stupni vítazov, spomedzi všetkých tipérov tohto kola a to je na nováčika KTL veľký výkon. Klobúk dole. :good:

Som rád, že môžem oznámiť ,že si sa rozhodla predlžiť zmluvu o dalšie 2 kola a ostávaš aj nadalej v našom tíme.Rovnako 2 kolovú zmluvu podpísal schwolco a ostávame tak v nezmenenej zostave, aj pre dalšie kolo KTL. :thumbsup: Dúfam, že sa v dalšom kole zvednú aj naše výkony a ešte viac potrápime špičkové tímy KTL. :thumbsup:

My sa snažíme tipovať takticky, kedže nám toto kolo moc nevychádzalo a zatial to funguje.Dnes podal pekný výkon aj schwolco a dopomohol tak nášmu týmu spolu s Freddie, dostať sa na bodovanú priečku.Treba vydržať v nastúpenom trende a verím ,že výsledkok v podobe prvých bodov pre nový tým, sa dostaví. :good:
Snád sa nám v tomto roku ako tímu bude dariť viac :)
Freddie92 píše:Snád sa nám v tomto roku ako tímu bude dariť viac :)
ja verím, že hej.Zostavu som zvolil kvalitnu.Ide o to, či sa zohráme a budeme tipovat na čo máme ešte v tejto sezone, či až v tej dalšej.Ale verím ,že výsledky sa skor či neskôr určite dostavia. :smile03:
uff.. skusme sa udrzat na bodoch :cinka:
ach dneska som to fasacky dodrbal, kua, milos vysvetlim ti to sukromne, aj ked natipovat som mal ked aj dopredu takyto den :| ... stihol som len posledne 4 zapasy to som supol za 0.. dufam ze vam ostatnym sa zadari aspon :sad2: ... neberte si zo mna priklad, ale niekto musi byt v time nezodpovedny predsa :oops:
p.s.: cepi, zdrz sa komentarov :box: :frajer2:
kua schwolco a zrovna v takýto dôležitý den.A to jednotky docela padajú.Ja som skúšal poistky na X kedže ta poznám, že si nočný vták a tak som myslel ,že natipuješ tak 5 minút pred začiatkom duelov.Keby som vedel, že nestihneš natipovat, tak tu našu taktiku použijem ja. :? :cry: :evil:
kurna nebyt mojej chyby tak sme pred drexel dragons aj :cry:
Schwolco píše:p.s.: cepi, zdrz sa komentarov
ja len tolko to smolko :angel:
Lubos (2:46):
je*ne ma :D
Lubos (2:46):
ja som zabudol natipovat :doh:
Lubos (2:51):
ach
a ja som este Milosa upozornoval
ze bude vela zapasov
ze musime dobre natipovat
:lol3:
A pritom mohol byť priaznivou zhodou okolností schwolco hrdinom dna, keby dodržal našu taktiku a mohol rozhodnúť o zisku cenných bodov pre tím Kent, ktoré by nás udržali reálne v hre o play off. :cry: :cry: Takto je tá naša šanca na postup do play off, prakticky už len v ríši snov.
Už som "až" štvrtá... :cry: :D
srandujem,je to skvelá priečka :)
Freddie92 píše:Už som "až" štvrtá... :cry: :D
srandujem,je to skvelá priečka :)
paráda Freddie.Snád sa ti podarí skončiť na stupni víťazov, tohto kola.A keby aj nie, toto kolo ti narozdiel od nás, vyšlo fantasticky.
k*rva ,skoda toho,ze škvolko nenatipoval,lebo by (si) mal kopec bodov.Nevadi,no.Stava sa.A Milos,sanca tu este je.Len to by sme museli asi vyhrat dalsie kolo.No neviem to presne,tak nechcem zavadzat.
Jupííí!Som medzi hviezdami týždňa!!! :clap: Toto som chcela! :biglol:
Dík Miloš že môžem byť v tíme lebo bez toho by som tam asi nebola :)
Freddie92 píše:Jupííí!Som medzi hviezdami týždňa!!! :clap: Toto som chcela! :biglol:
Dík Miloš že môžem byť v tíme lebo bez toho by som tam asi nebola :)

Freddie zaslúžila si si to svojimi skvelými výkonmi, počas celého kola.Mám z tvôjho úspechu velkú radosť a gratulujem ti k nemu. :good: :oslava:

Není začo.Ja som tvoje výkony sledoval od chvíle ako si sa zapojila do tipovačky a všimol som si, že si šikovná a že môžeš byť oporou týmu v ktorom budeš pôsobiť.A bol som rád, keď si podpísala zmluvu so mnou.Dúfam, že v budúcich kolách ti svojimi výkonmi pomôžeme aj my tvoji kolegovia v týme a spoločným usilím vybojujeme prvé body pre tím Kent.A tebe prajem nech sa v budúcom kole dostaneš na stupne víťazov, dalšieho kola KTL. :thumbsup:
No tak nám prvé body pre nový tím, tesne unikli.Bohužial okrem skvelej Freddie, sa nám ostatným kolegom nedarilo a nepomáhali sme jej svojimi výkonmi, k úspechu týmu.Myslím ,že aj napriek tomu postupne napredujeme a verím, že v budúcom kole, sa o body už tvrdo pobijeme. Dúfam, že v dalšom kole naše výkony budú lepšie a potrápime najlepšie tímy KTL. :wink:

Mal som pocit, že potrebujeme našu zostavu pre dalšie kolo trochu obmeniť a že by zmena mohla prospieť aj dotyčnému tipérovi, k návratu formy a získanie novej motivácie pre dalšie účinkovanie v KTL.Preto som oslovil GM istého tímu a dohodol hosťovanie nášho tipéra (schwolca za šikovného tipéra z ich týmu - Ivana) na 1 kolo a dúfam, že to prospeje obom stranám a obaja tipéri sa v nových týmoch budú cítiť dobre a získajú novú chuť a energiu do dalších kôl KTL.
No tak po rokovaniach a dohodách medzi GM tímov Hockey Kent(mnou),Prievidzov Turtles (barrkim) a Evil Insiders(Emanom22) sme sa dohodli na trojvýmene tipérov.Schwolco odchádza od nás do Prievidze Turtles,Ivan z tímu Prievidžanov cez náš tím do Evil Insiders a Alex z Evil prichádza k nám.Všetko ide o hosťovanie na 1kolo.

Týmto v našom tíme vítam Alexa, :oslava: dúfam, že sa mu v našom tíme bude páčiť, dobre medzi nás zapadne a spoločnými silami sa pokúsime vybojovať prvé body pre tím Kent. :smile03:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING