Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ste tam ste v playy off..budem sledovat dienie vo vych.konf. drzim palce... :good:
maro píše:ste tam ste v playy off..budem sledovat dienie vo vych.konf. drzim palce... :good:
Díky maro.Aj my sme radi, že sme v play off. Síce by som rád bojoval s nejakým iným týmom ako sú Drexel ,ale aspoň to bude o to zaujímavejšie, pre mňa. :wink: Také malé derby. :thumbsup: Pokúsime sa ťa nesklamať. :good:
Budeme sa snazit ale ja bych rad vedel ako su pravidla v play-off
Tak dnes máme 25bodů,to sice není špatné,ale pochybuji že to bude na Draky stačit.
Jestli zahráli lépe takticky,tak nás mají :roll:
Poprosil bych posledně tipující,aby teď brali do úvahy dřívější tipy spoluhráčů a podle toho se(pokud to není problém),trochu přizpůsobili. - díky . :frajer2:
Tak vedeme 1:0,to je super,jen tak dále.Draci možná dojeli na nedisciplinovanost jednoho z tahounů-Derryla,který první duel vypustil :shock: :sad2:
Dufam ze vypusti aj druhy a dufam ze som sa dost prisposobil.A tie nove pravidla sa mi pacia lebo kazdy ma sancu dufam ze sa udrzia.

Go BLUE FLYERS Go
Badhed píše:Dufam ze vypusti aj druhy a dufam ze som sa dost prisposobil.A tie nove pravidla sa mi pacia lebo kazdy ma sancu dufam ze sa udrzia.

Go BLUE FLYERS Go
:good: Velmi dobře Badhede,teď hrajeme jako tým. :thumbsup: :frajer2:
Len skoda ze sme prehrali toto kolo bolo to fakt tesne.Ale stale verim ze postupime mame na to. :thumbsup:
:? Dnes znovu nepříjemné plichty a není to dobré.Myslím,že 8bodů z 16možných bude málo.Snad se nám dnes zadaří lépe,je hodně zápasů a tak musíme zabrat. :cinka: Let's Go Blue Flyers!
Ako dobre vidim v tejto teme je momentalne pauza.Rreco?
Badhed píše:Ako dobre vidim v tejto teme je momentalne pauza.Rreco?
Pauza tu je,spíš se totiž probírá play-off v topicu k tomu určeném.Dnes se mi vůbec nedařilo,hodně jsem zariskoval a tak jsem musel spoléhat na Vás.Evička zatáhla 10ku a tak bychom měli mít 18bodů,stejně jako Sokolíci,tak doufám(Pipo Falconikům pravidelně netipuje),že půjdeme do matchballu. :roll: :good:
Tak máme po sezoně,no myslím,že to na první rok bylo slušné a odvedli jsme dobrou práci.Děkuji všem za velmi dobré výkony,bylo mi potěšením s Vámi spolupracovat-
DÍKY VÁM. :taptap: :clap:
Miloš76 u nás končí a já si teď beru do konce sezony NHL čas,na rozmyšlenou co a jak dále s týmem.
nie je nad cim rozmyslat Baffy, ste sympaticky tim a ty si dobry GM, takze nie je co riesit.
Hej, tak snad do tohoto topicu můžu říct, že se vracím do svého staronového týmu Blue Flyers, týmu mého srdce! :thumbsup: Můžu prozradit, že jsem podepsal smlouvu na čtyři roky, podmínky kontraktu sice nebyly zveřejněny, ale můžu říct, že je to slušný štos bankovek :lol: Od zítřka vlastně už od dneška se svěřím do péče mého osobního trenéra a začnu opět pořádně makat, abych byl na přípravný kemp v nejlepší možné formě :box: Ten začne s prvním přípravným zápasem, takže mám zhruba ještě 50 dní čas :thumbsup: V příštím roce máme určitě ty nejvyšší ambice, čímž nemyslím nic jiného než útok na titul!!! :cool: :D Ale na to je ještě čas, nicméně už bys Baffy pomalu mohl oznámit změny v týmě nebo si "veřejnost" ještě počká? :D
MartinFC píše: Ale na to je ještě čas, nicméně už bys Baffy pomalu mohl oznámit změny v týmě nebo si "veřejnost" ještě počká? :D
Teď ještě nechci nic vytahovat ven,nicméně o složení týmu,přípravném kempu :cinka: ,taktice a strategii :frajer2: :lol2: ,mám jasno.
Musíme každopádně po celou nadcházející sezónu,zatápět a šlapat na krk šampionům Falconikům a nebezpečným rivalům-cepikovým Ďáblíkům.
Hlavním cílem je samozřejmě play-off a pak už je možné všechno. :box: Obrázek
Tak v rámci přípravy absolvujeme premiérový marův turnaj ELITE TROPHY

Tým BLUE FLYERS,je připraven v následujícím složení:

Evka (mt-svk)
Martin FC
gogo
Baffy
Baffy píše:Tak v rámci přípravy absolvujeme premiérový marův turnaj ELITE TROPHY

Tak Elite trophy,jsme odehráli nakonec velmi dobře a skončili na 3.místě :good: .Díky za dobrou práciObrázek!
S přípravou jsem maximálně spokojen,makali jste všichni poctivě,je vidět,že tým bude silný a věřím,že se můžeme pohybovat na špici východ. konference :cinka: Obrázek
Už jen 2dny do ostrého startu,takže hodně štěstí a přesných tipů
LET´S GO - BLUE FLYERSObrázek
Baffy píše: S přípravou jsem maximálně spokojen,makali jste všichni poctivě,je vidět,že tým bude silný a věřím,že se můžeme pohybovat na špici východ. konference
na spi*i znamena za best bibbers :?:
Přesně tak. Myslím, že v přípravě jsme dokázali naladit tu správnou a potřebnou formu na ostrý start soutěže, a tak bychom mohli začít zostra již pěkně od začátku :good:
Tak právě dnes nám konečně začíná sezóna :clap: Nebylo by špatné hned na úvod správně tipnout pár zápasů a dostat se do laufu

Let´s go Blue Flyers!!!
Chcem zapriať svôjmu bývalému týmu veľa sťastia do novej sezóny, ať se vám darí bojovať po celú sezónu na špici KTL a v pohode ,si vybojujete postup do play off. :good:

Teším sa na duely proti vám (budú to také malé derby zápasy) a pri troche sťastia, sa Fleyers s Dragons dostanú minimálne tak ďaleko, ako v minulej sezóne. :thumbsup:
Miloši-díky,tak po prvním dni to vypadá přímo nádherně,jsme na čele ligy! :lol2: :frajer2:
Teď na to ovšem musíme navázat a v takto fantastickém vstupu do ostré sezóny pokračovat-jedemeeeee!!! :cinka: :cinka: :cinka:
Let´s Go- BLUE FLYERS!
Velmi pekne bannery,aj ked az teraz po takom case pochvalujem,lepsie teraz ako nikdy :) fakt paradna robotka :frajer2:
Chester píše:Velmi pekne bannery,aj ked az teraz po takom case pochvalujem,lepsie teraz ako nikdy :) fakt paradna robotka :frajer2:
Díky Chestere :good: ,jsme rádi,že se banner líbí,je to skvělá práce našeho dvorního grafika barrkiho,za což jsme mu vděční,je to borec. :poklona2:

Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkou :thumbsup: a máme po prvním zápase hezké 4bodíky,jen tak dále,teď by ještě mohli vyhrát Sens a je to úplně super! :wink: :good:
Baffy píše:Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkou :thumbsup: a máme po prvním zápase hezké 4bodíky,jen tak dále,teď by ještě mohli vyhrát Sens a je to úplně super! :wink: :good:
Tak a je to tu,výborný výkon Martina a Evky :good: .Máme full 8bodíků,což je krása! :thumbsup:
Po dvou dnech-16bodů,jen tak dále,super výkony! Makáme! :cinka: :cinka: :cinka:
Baffy píše:
Baffy píše:Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkou :thumbsup: a máme po prvním zápase hezké 4bodíky,jen tak dále,teď by ještě mohli vyhrát Sens a je to úplně super! :wink: :good:
Tak a je to tu,výborný výkon Martina a Evky :good: .Máme full 8bodíků,což je krása! :thumbsup:
Po dvou dnech-16bodů,jen tak dále,super výkony! Makáme! :cinka: :cinka: :cinka:
Abych řekl pravdu, docela jsem se před neškem bál, abych neskončil po evropském tripu s nulou :oops: Naštěstí se zadařilo a stejně jako včera Baffy s gogem doplnili mě s evkou, stalo se opačně i dnes :thumbsup: Jen tak dál!!!
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES