Díky maro.Aj my sme radi, že sme v play off. Síce by som rád bojoval s nejakým iným týmom ako sú Drexel ,ale aspoň to bude o to zaujímavejšie, pre mňa.maro píše:ste tam ste v playy off..budem sledovat dienie vo vych.konf. drzim palce...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak dnes máme 25bodů,to sice není špatné,ale pochybuji že to bude na Draky stačit.
Jestli zahráli lépe takticky,tak nás mají
Poprosil bych posledně tipující,aby teď brali do úvahy dřívější tipy spoluhráčů a podle toho se(pokud to není problém),trochu přizpůsobili. - díky . :frajer2:
Tak vedeme 1:0,to je super,jen tak dále.Draci možná dojeli na nedisciplinovanost jednoho z tahounů-Derryla,který první duel vypustil
Jestli zahráli lépe takticky,tak nás mají
Poprosil bych posledně tipující,aby teď brali do úvahy dřívější tipy spoluhráčů a podle toho se(pokud to není problém),trochu přizpůsobili. - díky . :frajer2:
Tak vedeme 1:0,to je super,jen tak dále.Draci možná dojeli na nedisciplinovanost jednoho z tahounů-Derryla,který první duel vypustil
Pauza tu je,spíš se totiž probírá play-off v topicu k tomu určeném.Dnes se mi vůbec nedařilo,hodně jsem zariskoval a tak jsem musel spoléhat na Vás.Evička zatáhla 10ku a tak bychom měli mít 18bodů,stejně jako Sokolíci,tak doufám(Pipo Falconikům pravidelně netipuje),že půjdeme do matchballu.Badhed píše:Ako dobre vidim v tejto teme je momentalne pauza.Rreco?
Hej, tak snad do tohoto topicu můžu říct, že se vracím do svého staronového týmu Blue Flyers, týmu mého srdce!
Můžu prozradit, že jsem podepsal smlouvu na čtyři roky, podmínky kontraktu sice nebyly zveřejněny, ale můžu říct, že je to slušný štos bankovek
Od zítřka vlastně už od dneška se svěřím do péče mého osobního trenéra a začnu opět pořádně makat, abych byl na přípravný kemp v nejlepší možné formě
Ten začne s prvním přípravným zápasem, takže mám zhruba ještě 50 dní čas
V příštím roce máme určitě ty nejvyšší ambice, čímž nemyslím nic jiného než útok na titul!!!
Ale na to je ještě čas, nicméně už bys Baffy pomalu mohl oznámit změny v týmě nebo si "veřejnost" ještě počká?
Teď ještě nechci nic vytahovat ven,nicméně o složení týmu,přípravném kempuMartinFC píše: Ale na to je ještě čas, nicméně už bys Baffy pomalu mohl oznámit změny v týmě nebo si "veřejnost" ještě počká?
Musíme každopádně po celou nadcházející sezónu,zatápět a šlapat na krk šampionům Falconikům a nebezpečným rivalům-cepikovým Ďáblíkům.
Hlavním cílem je samozřejmě play-off a pak už je možné všechno.
Baffy píše:Tak v rámci přípravy absolvujeme premiérový marův turnaj ELITE TROPHY
Tak Elite trophy,jsme odehráli nakonec velmi dobře a skončili na 3.místě
S přípravou jsem maximálně spokojen,makali jste všichni poctivě,je vidět,že tým bude silný a věřím,že se můžeme pohybovat na špici východ. konference

Už jen 2dny do ostrého startu,takže hodně štěstí a přesných tipů
LET´S GO - BLUE FLYERS
Chcem zapriať svôjmu bývalému týmu veľa sťastia do novej sezóny, ať se vám darí bojovať po celú sezónu na špici KTL a v pohode ,si vybojujete postup do play off.
Teším sa na duely proti vám (budú to také malé derby zápasy) a pri troche sťastia, sa Fleyers s Dragons dostanú minimálne tak ďaleko, ako v minulej sezóne.
Teším sa na duely proti vám (budú to také malé derby zápasy) a pri troche sťastia, sa Fleyers s Dragons dostanú minimálne tak ďaleko, ako v minulej sezóne.
Díky ChestereChester píše:Velmi pekne bannery,aj ked az teraz po takom case pochvalujem,lepsie teraz ako nikdyfakt paradna robotka :frajer2:
Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkou
Tak a je to tu,výborný výkon Martina a EvkyBaffy píše:Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkoua máme po prvním zápase hezké 4bodíky,jen tak dále,teď by ještě mohli vyhrát Sens a je to úplně super!
![]()
Po dvou dnech-16bodů,jen tak dále,super výkony! Makáme!
Abych řekl pravdu, docela jsem se před neškem bál, abych neskončil po evropském tripu s nulouBaffy píše:Tak a je to tu,výborný výkon Martina a EvkyBaffy píše:Jinak,dnes jsme s gogem,narozdíl od včerejška nějak z formy,ale to by nesměla být KTL-týmová hra,takže zabral MartinFC s Evkoua máme po prvním zápase hezké 4bodíky,jen tak dále,teď by ještě mohli vyhrát Sens a je to úplně super!
![]()
.Máme full 8bodíků,což je krása!
![]()
Po dvou dnech-16bodů,jen tak dále,super výkony! Makáme!![]()
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé