Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ja som bol tri dni mimo..ale teraz ked pozeram..tak sme sa dotiahli na Evilov..parada..hlavne udrzat 3 miesto ..ked sa bude dat aj druhe ale super...
:clap:
Presne tak Marek treba sa pobit o 2 priecku a bude to perfektus.
P.S.:Marek ozvi sa mi na icq ked tam budes :wink:
asi ma zabijete ja som dnes zabudol natipovat mislel som si ze som tipoval ale netipoval som tak fakt sori
Hroza..to co sme budovali tolko kol sme dnes stratili :( ...hrozne...
Presne tak.Je to hrozne.Vlemi slaby vykon setkych clenov.Ale treba dat hlavu hore a pozerat sa dopredu a nie dozadu este nas cakaju nejake tie zapasiky tak skusme vylepsit povest.Verim ze sa nam to podari :cool:
Wolik:To sa stane kazdemu.Urcite to zamrzi ale stalo sa.Verim ze tu stratu dobehnes v buducich kolach.A este si rozmylime ci ta zabijeme :lol: :lol: :lol: :wink:
díky za priestor...neviem teraz je to smutne ale bol som dnes naj...aspon dajaka výhra k mojím total nanič výkonom v poslednej dobe...už to neni cca 20 miesto...o polku horšie :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
ObrázekBulls Gazette

13.12.2007 Po dlhsom case sa vam opat prihovarame. V tabulke sa nic podstatne nedeje a tak sme sa pozreli na rozne akcie, ktore sa v nasom klube konaju. V nedelu 16.12. MB v spolupraci s fanclubom chysta vianocne posedenie nasich hviezd na onkologickom oddeleni tunajsej nemocnice. Z kuloarov sme sa dozvedeli kto bude tento rok reprezentovat vienoce.-s dlhou bielou bradou, cervenou "uniformou" , velkym pupkom a samozrejme vrecom plnym darcekov. Georgik sa na tuto rolu urcite velmi tesi. :) .. Druha cast spravy bude venovana nasmu vecierku MB ..planovaneho v sobotu 22.12.. Pozvani nan su vsetci , ktori pracuju v nasom time ..cize od upratovaciek az po majitelov.. Tak dufame, ze sa tam super zabavime a roztocime to..
:shock: Na do prdele.Ale nie :wink: .Dakujem ze si mi zveril taku ulohu budem to robit rad predsa je to len dobrocinna akcia a detom treba vzdy rozveselovat tak si pripravim nejake hlody a dufam ze sa setko podari :) A vecierok bude sam,ozrejme velka supa ale mma otazku.Mozem zobrat aj rodinu alebo to bude tak ako meju ManU? :lol:
vyslanej redaktorke RD Frederike F. sa podaril exkluzivny ulovok, ked sa jej postastilo ziskat unikatny photo zaber georgiho, ktory sa predstavi v takomto osateni na Vianocnej party MB

Obrázek

fanusikov, by urcite zaujimalo, ako potom vyzera georgiho manzelka..?.. :eek2:
cepi píše:fanusikov, by urcite zaujimalo, ako potom vyzera georgiho manzelka..?.. :eek2:
Ja poznaam jeho manzelku:
Obrázek
no de je obrazok?:-D
g.e.o.r.g.e píše::shock: Na do prdele.Ale nie :wink: .Dakujem ze si mi zveril taku ulohu budem to robit rad predsa je to len dobrocinna akcia a detom treba vzdy rozveselovat tak si pripravim nejake hlody a dufam ze sa setko podari :) A vecierok bude sam,ozrejme velka supa ale mma otazku.Mozem zobrat aj rodinu alebo to bude tak ako meju ManU? :lol:
No mozes pozvat sexi sestru ..urcite xce moj autogram na.....................
A sakra :!: Ako sa to mohlo stat ze to vyslo takto na povrch.No co uz je to vonku.To som ja na skuske kostymu. :|
Ale cepi s tou manzelkou ti to bohuzial nevyslo lebo som s nou bol na uvitacej ceremonni pri prichode do MB takze nasi "Boo Fans" to vedia uz dost dlho :P
Sestrou nedisponujem.Pozvem brata a ci je sexi tak to uz necham na teba :lol:
g.e.o.r.g.e píše:Pozvem brata a ci je sexi tak to uz necham na teba :lol:
GM MB berie vsetko :lol2:
nechame ho vyslanej redaktorke bulvarneho platku Red Devils...
:lol: :lol: :lol: Ako povies sefe.Len mu nemozme dovolit pit lebo :oslava: vie to dost prehnat.Ale sak Friderika sa o to postara :twisted:
Frederika je zvyknuta na to..uz :oslava: :D
V RD jej take vystrelky asi dovolia .To by chcelo asi si v tom urobit poriadok.A my si uz na nu budeme davat pozor lebo to s tym oblekom :x
barrki píše:Ja poznaam jeho manzelku:
Obrázek
Obrázek

na kolko a za kolko mi ju george pozicias..?.. :angel: :D
cepi píše:na kolko a za kolko mi ju george pozicias..?.. :angel: :D
Ja som sa ho to tiez pytal :D Povedal ze pozicia nanajvys tie darceky z tej fotky...
... Sukromnik jeden hnusny :ee: :ee:
Chlapci schovajte rozky :lol2: .To je vysoky kaliber na vas takze sa nicoho nemusim bat 8)
Krasa chalani..klobuk dole pred vami..tahate teraz tim..som na vas hrdyy..
uz sme druhiiii :clap:
Aj ked je nas klubovy vecierok az o tyzden, nenechavame nic na nahodu a pripravy uz zacinaju.. Dufam ze bude dost zlatisteho moku istej nemenovanej znacky :D ..

Obrázek
marek to si ty na tej fotke?
no tak teraz to len udrzat
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS