P.S.:Marek ozvi sa mi na icq ked tam budes
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Presne tak.Je to hrozne.Vlemi slaby vykon setkych clenov.Ale treba dat hlavu hore a pozerat sa dopredu a nie dozadu este nas cakaju nejake tie zapasiky tak skusme vylepsit povest.Verim ze sa nam to podari
Wolik:To sa stane kazdemu.Urcite to zamrzi ale stalo sa.Verim ze tu stratu dobehnes v buducich kolach.A este si rozmylime ci ta zabijeme
Wolik:To sa stane kazdemu.Urcite to zamrzi ale stalo sa.Verim ze tu stratu dobehnes v buducich kolach.A este si rozmylime ci ta zabijeme
Bulls Gazette13.12.2007 Po dlhsom case sa vam opat prihovarame. V tabulke sa nic podstatne nedeje a tak sme sa pozreli na rozne akcie, ktore sa v nasom klube konaju. V nedelu 16.12. MB v spolupraci s fanclubom chysta vianocne posedenie nasich hviezd na onkologickom oddeleni tunajsej nemocnice. Z kuloarov sme sa dozvedeli kto bude tento rok reprezentovat vienoce.-s dlhou bielou bradou, cervenou "uniformou" , velkym pupkom a samozrejme vrecom plnym darcekov. Georgik sa na tuto rolu urcite velmi tesi.
No mozes pozvat sexi sestru ..urcite xce moj autogram na.....................g.e.o.r.g.e píše:Na do prdele.Ale nie
.Dakujem ze si mi zveril taku ulohu budem to robit rad predsa je to len dobrocinna akcia a detom treba vzdy rozveselovat tak si pripravim nejake hlody a dufam ze sa setko podari
A vecierok bude sam,ozrejme velka supa ale mma otazku.Mozem zobrat aj rodinu alebo to bude tak ako meju ManU?
A sakra
Ako sa to mohlo stat ze to vyslo takto na povrch.No co uz je to vonku.To som ja na skuske kostymu.
Ale cepi s tou manzelkou ti to bohuzial nevyslo lebo som s nou bol na uvitacej ceremonni pri prichode do MB takze nasi "Boo Fans" to vedia uz dost dlho
Sestrou nedisponujem.Pozvem brata a ci je sexi tak to uz necham na teba
Ale cepi s tou manzelkou ti to bohuzial nevyslo lebo som s nou bol na uvitacej ceremonni pri prichode do MB takze nasi "Boo Fans" to vedia uz dost dlho
Sestrou nedisponujem.Pozvem brata a ci je sexi tak to uz necham na teba
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé