Ha normalne som sa potesil vyhra konecne sa uz dari porazit Colombus ktory tento rok je prijemnym prekvapenim narozdiel od Toronta som rad ze sme im to riadne natreli.Ved by som sa cudoval keby nic nevyhrame sme posledny vo Vychodnej konferencii to sa mi tazko pozeraju tabulky aj ked je nejaky priamy prenos vzdy tam musia povedat ze posledne je Toronto.
no tak to znám, ještě nedávno jsem si toho dost užívalmichal225 píše:Ha normalne som sa potesil vyhra konecne sa uz dari porazit Colombus ktory tento rok je prijemnym prekvapenim narozdiel od Toronta som rad ze sme im to riadne natreli.Ved by som sa cudoval keby nic nevyhrame sme posledny vo Vychodnej konferencii to sa mi tazko pozeraju tabulky aj ked je nejaky priamy prenos vzdy tam musia povedat ze posledne je Toronto.
Sundin nejspíše odejde a mám pocit že to Leafs pomůže, můsí si tým postavit uplně jinak, momentálně je to bída a pokud něco neudělají, budou v tom pokračovat. Chyba by ovšem byla vyměnit Kabrelho, to by byla škoda, naopak Kubinu ať klidně pustí, má takový plat že jej ale asi nikdo nebude chtít...