tak par filmov co som zhliadol za poslednu dobu
zacneme odpadom, cize
Teenage Mutant Ninja Turtles to bolo hodne velke sklamanie, esteze tam bola ta Megan Fox a hlavne hned od zaciatku, keby sa tam ma objavit az neviem kedy ako Natalie Portman v Your Highness, tak to ani nedopozeram, ako spominany film, ale nevzdavam to, dvojku urcite dam
The Best of Me vedel som, ze toto si raz pozriem kvoli Michelle Monaghan, nemal som moc velke ocakavania a veru to ani nic moc nebolo a ten zaver
When the Game Stands Tall jeden z tych slabsich z prostredia footballu, akesi bez stavy
Song One o tomto filme som ani nevedel, ked som uvidel trailer, velmi som sa potesil, samozrejme moc som necakal, ale predsa len som dufal, no veru film som ani pozerat nemusel, stacil len ten trailer, zvysok co bol vo filme, som si predstavil uz pri tom traileri
The Grand Budapest Hotel tu som myslel po traileri, ze by sa mi to mohlo velmi pacit, no veru nie, film je to urcite vyborny, ale povedal by som to tak, ze to nie je moja salka kavy, zahrane urcite paradne, vizualne uzasne, ale pre mna nie, no mozno len zatial, uz bol kopec filmov o ktore som ani nezavadil a teraz som z nich uplne uneseny, takze urcite si to este niekedy pozriem a mozno budem uchvateny, mozno len potrebuje moja filmova dusa dospiet na taketo diela
Gone Girl na toto som bol v kine a vazne dost dobre, Ben uz namakany ako Batman a Rosamund uzasna, odporucam aj audioknihu
The Fault in Our Stars toto bolo tiez velmi dobre, no u mna to Now is Good neprekonalo, ale moc nechybalo, no neviem ci ma nejaky film viac dojal ako tieto 2
Two for the Money pozrete kvoli McConaugheymu, no nejako ma tu moc nezaujal, zato Al Pacino tu bol neskutocny, rola ako stvorena pre neho, cudujem sa, ze som na tento film natrafil az teraz, true story, aj o sporte, ale hlavne o tipovani, konkretne footballu, sice to nebolo nic vynimocne, ale uz len kvoli tomu Al Pacinovi to rozhodne stalo za to
Mud znovu McConaughey, tu vraj zaujal Nolana, ktory ho nasledne obsadil do Interstellaru, takze dlhsie som sa chystal na tento film a som rad, ze som si dal na cas a pozrel ho prave vtedy kedy som ho pozrel, tento film mi neskutocne sadol, presne na takyto film som mal vtedy naladu, jeden z najlepsich festivalovych filmov ake som kedy videl, mozno uplne najlepsi, vyborni herci, aj ti nastrocni, parada, reziser Nichols a uz sa tesim na
Take Shelter dalsi nezavisly film, znovu jeho dvorny herec Michael Shannon, k tomu Jessica Chastain, pribeh vyzera byt skvely, hodnotenia tiez, takze som velmi zvedavy, rovnako aj na jeho dalsie pociny
a na zaver
Interstellar moj najoblubenejsi film, videne v kine, zatial videne 3x a x-krat niektore scenky, objednane 2 BD disky, limitovana edicia, podla mna naprosto uzasny film, z akehokolvek uhla pohladu, ale samozrejme nemoze byt najlepsim a najoblubenejsim filmom pre vacsinu, ja som vsak dostal co som chcel a aj omnoho viac, nastastie patrim k tym, pre ktorych to Nolan akoby tocil na poziadavku, urcite mi prospelo vela dokumentov, ktore s danou tematikou rad pozeram a ktore som pozeral (nie zamerne) aj pred uvedenim filmu, urcite odporucam hlavne serial
Cosmos: A SpaceTime Odyssey s jedinecnym Science heavyweight Neil deGrasse Tysonom, mohol by som sa tu rozplyvat do nekonecna, ale nebudem, uz sa tesim na dalsi Nolanov film, mozno by si mohol nechat poradit od Tarantina a natocit vojnovy film, ved ako sam povedal, okrem komedii a romantickych komedii sa nebrani nicomu alebo by mohol natocit film o partii buzerantov v americkej armade v iraku a konecne by dostal aj Oscara, zarucene a mi by sme dostali aj vojnovy film