Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

takze,co povedat na to,ze ste ma zvolili za GM?hovorim vdaka a tymto dufam,ze vasu prejavenu doveru nesklamem.ale som si vedomy toho,ze toto je len docasne riesenie jednej sezony KTL,kedze nas doterajsi GM si chcel len trochu oddychnut od tych tlakov,tak to hodili na mna :D ale nie.fakt som rad,ze som GM prave v tomto time,kedze si myslim,ze mame najlepsi a hlavne najvyrovnanejsi tim celej ligy.janik,kastan,a myslim,ze aj ja sme to dokazovali aj minule sezony,no Matove vykony tuto sezonu nikto necakal,hadam ani on sam.a ja verim,ze v tom bude aj pokracovat.
a co do novej sezony z novej pozicie:tipovanie prenechavam na vas,to je samozrejme,nemam moc rad nejake naordinovane taktiky :)
dalej ako uz spominal janik,minulu sezonu sme hadam zo styroch tiperov nazatipovali 3-4krat,co mi zo 120tich moznych tipovacich dni robi velmi nizke percento,cize v tomto smere som spokojny.aj ked aj tu by sa to dalo vylepsit,vid Mato ako zabudol natipovat,asi ked este len triezvel po chate,tak na KTL ani nepomyslel :D ale stane sa.
ciele?nebudem vraviet prve miesto,ale podme si skromnejsie,umiestnenie do tretej pozicie by bolo tiez super,kedze tu mame nove timy,a nevieme co od nich mozme ocakavat a navyse tu mame zivy priklad BB,z outsidera az na vyslnie,co dokazuje,ze tato sutaz je velmi kvalitna a jedinecna.ale prvemu miestu sa nebranime tiez :wink: .takze asi takyto strucny "novorocny" prihovor staci. 8)

:cool: pekny prihovor. :) dufam ze budes casto nas bud chvalit v tom lepsom pripade alebo nas aj pokarhas v tom horsom pripade, lebo treba najma na mna tvrdu ruku :lol: dufam ze nesklamem tvoju doveru a udrzim si miesto v time najma vykonmi ktore dufam budu lepsie ako prave skoncene kolo KTL :?

vdaka.a myslim,ze tvoje vykony neboli vobec zle,aj ked mas samozrejme,na viac.

a co sa tyka platov a dlzka kontraktov,takze:

moj a perfectov plat bol uz dohodnuty predtym

kajo(GM)---7mil.-zmluva na 2sezony KTL,moznost opcie

janik--------6.5mil.-zmluva na dlho :D

Matejko-----6mil.-hlavne posledna vydarena sezona mu ho vyniesla,zmluva na neurcito,kedze je majitel FB.

Mr.Perfecto--4mil.-ako som spominal,jeho zmluva bola uz dana,trva do konca tohto rocnika NHL

EDIT:sponzori zostavaju nezmeneni,cize Google a Phoenix Foundation
EDIT2:kastan,daj si prosim ta aj ty nejakeho sponzora do podpisu,lebo nebudu bubaky za reklamu :D

super plat :D asi idem este nieco nakupit a ja som sa bal ze ani na suchy chleba so solou nebudem mat :lol:

kajco a nejake odmeny za vitazstvo dnes v noci dostanem ? :lol: :matika:

no uvidime,podla celkoveho poctu bodov,ktore ziskas.a hlavne,ci s tymi bodmi pojdeme hned do cela,aspon konferencie :D

kajo píše:no uvidime,podla celkoveho poctu bodov,ktore ziskas.a hlavne,ci s tymi bodmi pojdeme hned do cela,aspon konferencie :D
jasne nic ine ani neplanujem :D toto kolo budem v prvej 5. 8) a tim chcem doviest k vitazstvu lebo chcem si kupit jeden ostrovcek tak mi treba prachy :lol: :lol:

a co som ti dal malo? :o no ak sa ti ma darit,tak neboj sa premie budu stedre,ako na Vianoce :) a to patri aj pre ostatnych clenov timu,teda hlavne aj pre mna :D

kajo píše:a co som ti dal malo? :o no ak sa ti ma darit,tak neboj sa premie budu stedre,ako na Vianoce :) a to patri aj pre ostatnych clenov timu,teda hlavne aj pre mna :D
malo nie ale ostrovcek myslim som chcel Australiu tak na to mi treba 10 M a mam len 6,5 tak musim makat aby som to dorovnal na premijach :D predsa eman nebude mat vacsi ostrov ako ja :lol: :lol: :lol:

janik píše:
kajo píše:a co som ti dal malo? :o no ak sa ti ma darit,tak neboj sa premie budu stedre,ako na Vianoce :) a to patri aj pre ostatnych clenov timu,teda hlavne aj pre mna :D
malo nie ale ostrovcek myslim som chcel Australiu tak na to mi treba 10 M a mam len 6,5 tak musim makat aby som to dorovnal na premijach :D predsa eman nebude mat vacsi ostrov ako ja :lol: :lol: :lol:
tam sa nestažuj Janči kuťafáj :D a ber čo ti ponukaju, ja som sa zriekol platu 10 milionov a nenariekam :lol:

Inak nas velky hugo boss alias Eman v jednej osobe :lol: ma asi najvacsi plat cil po mojom odchode :D

no ma kedze som ponukol kajovi trosku nizsiu zmluvu a nenamietal lebo nebojuje pre peniaze ale kvoli tomu ze miluje tim. zial ma vela vela deti tak ich musia aj zivit a tak musi mat vysoky plat aj tak :D

No ved som sa aj ÄŤudoval :lol: ked ste rapĂ­dne zniĹľovali platy :D
Pre tych co nevedia :lol:
Kajo - minula sezona 10 mil. Euro ÄŤil 7
Perfecto - minula sezona 7 mil. Euro ÄŤil 4
Janik - minulu 4,5 čil 6,5, fijha ten je na penáze jak Eman :D
Matejko - minulu 2 mil. Euro ÄŤil 6 mil. Euro re zlepsene vykony, tam je dovod. :lol:

Derryl píše:Janik - minulu 4,5 ÄŤil 6,5, fijha ten je na penáze jak Eman :D
ty si taky vahaaaaan ja som sa skoro vykotil :lol: :lol: :lol:

no povedal by som najma ze platy sa nam vyrovnali aj ked mne vykony isli dole aj tak mi kajo stedro zaplatil, mozno som na penaze a ked som mal taky nizky plat tak som stratil asi motivaciu aj ked nie umyselne :D uvidime ci mi to teraz pomoze :roll:

:cry: hanbim sa za vcerajsi vykon :oops: 1 bod z tolkych zapasov je malo aj na zaciatocnika a nie to na mna. sorry chalani , neviem co je so mnou ale uz ani podla tabuliek tipovat mi nepomaha takze neviem ci budem velmi platny :(

janik píše::cry: hanbim sa za vcerajsi vykon :oops: 1 bod z tolkych zapasov je malo aj na zaciatocnika a nie to na mna. sorry chalani , neviem co je so mnou ale uz ani podla tabuliek tipovat mi nepomaha takze neviem ci budem velmi platny :(
a to si chcel premie za dnesnu noc :lol: :lol: :lol: :lol:

no mozem dostat za najhorsi tiper :cry: :cry2: :hanba:

no,takze dnes sa nam moc nezadarilo,ale je to este len prve kolo takze v pohode.
a janik-ta premia asi nebude,predsa len jeden bod nam moc nepomohol,no :lol: :lol: :lol:
a kto z vas bude robit timove vyhodnotenia?mne sa to moc nechce,a vy ste v tom uz pekne zabehnuti,prosim dohodnite sa bez nasilia :D .takze je to ako keby rozkaz noveho GM :lol: :lol: :lol:
ale ak sa vam predsa len nechce,alebo nemate cas,tak ja to sem tam urobim.a dalsie kolo ideme vyhrat :)
GO Fire Birds :!:

no casu vela nieje, dnes sme s misakom od 12.00 do teraz robili na KTL stranke a fakt uz nemam sil robit nejake vyhodnotenie. a o uceni nehovorim... a pokial viem matejka caka narocny tyzden takze asi tiez vyhodnotenie robit nebude... takze GM je to na tebe, len aby stalo za to robit to vyhodnotenie a nie ako dnes :?

pekne vyhodnotenie matejko :) dufam ze toto kolo sa nam to podari este lepsie a najma mne s kastanem asi s nim budeme musiet zatriast :D

no tak vidim,ze ten plat,co mas si zasluzis Mato :) .len janik a kastan este by mali zabrat a bude to ok.ale zabrat by som mal aj ja 8)

kajo píše:no tak vidim,ze ten plat,co mas si zasluzis Mato :) .len janik a kastan este by mali zabrat a bude to ok.ale zabrat by som mal aj ja 8)
ano mali by sme najma my s kastanem ale robim naozaj co mozem :( najhorsie ze uz nemam ani napady co este urobit a vyskusat proste som mimo, mozno to chce len cas a pokoj dufam ze sa to zlepsi lebo dvaja tim nemozete utiahnut vacsne aj ked ste naozaj vyborni tiperi.
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING