Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bohužel,Dallas hrál fakt na prd,naprosto všichni hráči . Nashville dobře bránil,v útpčné fázi měli víc štěstí :| Brad nic moc , alespon mě potěšil jeho ice - time 23 minut . Snad v příštím zápase opět zazáří,podle mě je to tutovka
Takze Dallas krasne ste hrali ale uz bolo toho vela Nashville sa snzi postupit do play off takze sa dalo cakat ze vas nakopu ale som rad ze hrate pekny hokej a nahanate Detroit ved na nich mate tak makajte a ukazte im to. :yahoo:
přesně tak, tuto sezonu přeju Dallasu úsoěch. President Trophy jim klidně nechte, ale v play-off je vyřaďte :wink:
Hm, svit Hviezd je s povazlivym ustupom Wings z pozicii stale silnejsi. Spravili zaujimavu vymenu. Richards mohol ist aj do Chicaga,a le rozhodol sa pre klub, ktory ma na to, aby mal SC hned. Mozno teda vytuzenu trofej ziska.
Philly-The Scud píše:Tak dnes v Denveru s Av´s, od 21.00 hod. na GS - moc se těším na parádní match a na Forsbyho..... :good: :good: Mám tušení, že opět skvěle zahraje Brady...... :good: :good: !!!!
A co takhle Let´s Go Avs-to by dnes nebylo??? :frajer2: :32:
Baffy píše:
A co takhle Let´s Go Avs-to by dnes nebylo??? :frajer2: :32:
NIE :!:

Dallas, podme Dallas uz je tam prvy gol, este dalsich osem.
Richards hrál teda prd , stejně jako celý Dallas . Naprosto nepochopitelně pro mě nastoupil s Lehtinenem , s kterým si absolutně nerozumí a ještě se skvělým Ottem .. dnes snad opět nastoupí s Hagmanem
nepredviedli vcera az na tu jednu presilovku ktoru vyuziili
ale marty Turco mal par celkom slusnych zakrokov
Jojo Marty Turco chytal výborně , podtatně jako vždy :-)
presne tak ako včera :D dúfam že výsledok bude rovnaký
Skoda ze Dallas prehral s Coloradom ale dnes si to vsetko vynahradia a vyhraju . :D
Tak Philliphe Boucher bude Stars chybět 3.týdny. To určitě není dobrá zpráva. :!:
Jasne, ze nie je! hokeju zranenia patria,a le neprajem ich nikomu. Tento chalan v Dallase jasne ozil a to uz mal mat najlepsie roky za sebou.... :cinka:
Paráda Brade :thumbsup: Philly jsme rád že vám zatím celkem pomáhá
Obrázek
Dneska hrál v lajně s Modanem a pochavloval si to.
Další hvězdou zápasu byl Marty Turco, který vychytal shotout.
Obrázek
Co ste cakali od 2. najlepsieho timu v NHL? Je jasne, ze Dallas bude aj nadalej vyhravat vacsinu zapasov. A snad prekroci aj stovku v bodoch.
Jen ho nevychvalujte :D čekal jsem od něj víc , alespon po 1.zápase , ale nevadí i tak spokojenost . Doufám,že už nebude kolovat sestavou a najde si stálé partáky . S Modanem by to mohlo jít . V Play - off by to mohl rozjet :lol2:
No, Dallas snad konecne zatraktivni ten tradicny beton, co hra, to by mohla byt cesta, ktora Dallas dovedie aspon k ciastkovemu uspechu.
Philly-The Scud píše: Detroite třes se, jdeme po Tobě :good: :good: !!!!
Tak Philly,nevím,nevím jak to bude s tou President trophy,zdá se mi,že spíš Dallásek bude mít ještě veliké problémy vůbec udržet čelo Pacifiku. :lol2: Žraloci jsou na dostřel a Kačky si na 1.místo taky brousí zobáky :frajer2: :pleaseantry:
Richie je hráč na play-off jako stvořený. V sezoně niajk oslnivé stats nemá, ale v play-off mě zatím ještě nesklamal.
Dallas by mohol vyhrat pacificku diviziu, vyzera to realne, mozno by ich dokazalo stopnut SJS, ale sam tomu neverim. :box:
Pokial viem, tak dallas aj bez nejakych 2-3 hracov dokaze byt velmi nebezpecny, ved nechyba Turco!
Já to vidím bledě i tak , Dallas mě zatím celkem zklamal
Boucher sa vymakal na vyborneho az v Dallase, ale Stars hrali dobre aj bez neho. Zubov chyba. To uznavam....
Tak ale aj o tom je hokej, mne raz povedal kamarat: "Teba som este ANI RAZ nevidel odchadzat spokojneho, ked si kontroloval vysledky!" Raz prehra Chicago, raz Phoenix Suns, raz Dukla Trencin, raz Borussia DOrtmund, takmer nikdy Inter Milano - ale stane sa....
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING