Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ThrashersFan píše:AndyF: ak yb ste ponúkli Cartera tak možno :). Pavelec je nepredajný. Hedberg pomaly pôjde do dôchodku, a tak Ondra má vydláždenú cestu k zisku pozície jednotky. Síce pri Waddellovi by som san ečuvodal, keby sa zbavil budúcej jednotky.
Hmm, tak Hedberg je vazne uz celkem mazak, dokonce o neco starsi nez ja! :-O A ja ho povazoval za mladika.. :lol2:
Zase bych s nějakým tím gólmanem moc neplašil. Záležet bude jak Bouchy zachytá v PO. Když nám vychytá řekněme FIN SC tak proč něco měnit. Nejdůležitější bude podepsat Leightoňáka, protože ten si zase o tolik říct nemůže. přitom je to excelentní 2 a velmi slušná 1, dle potřeby. Ten nás na více jak 1.500 mil./year nepřijde. Navíc v záloze bude Johan, jestli ho Holmy znovu podepíše. Takže uvidíme. Ale jako takového Careyho Price v kleci PHILLY, kurňa to by šlo. Ale jak říkám, hlavně podepsat Leightoňáka, ať nám ho někdo nevyfoukne - skvělý gólman za malý peníz !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Zase bych s nějakým tím gólmanem moc neplašil. Záležet bude jak Bouchy zachytá v PO. Když nám vychytá řekněme FIN SC tak proč něco měnit. Nejdůležitější bude podepsat Leightoňáka, protože ten si zase o tolik říct nemůže. přitom je to excelentní 2 a velmi slušná 1, dle potřeby. Ten nás na více jak 1.500 mil./year nepřijde. Navíc v záloze bude Johan, jestli ho Holmy znovu podepíše. Takže uvidíme. Ale jako takového Careyho Price v kleci PHILLY, kurňa to by šlo. Ale jak říkám, hlavně podepsat Leightoňáka, ať nám ho někdo nevyfoukne - skvělý gólman za malý peníz !!!!
Price by se mi libíl, u nás by nebyl pod takovým tlakem a mohl by naplno rozvinout svůj talent, ke všemu nemůže mít po letošní sezoně přehnané požadavky ;) Ale pochybuju, že by ho Motreal pustil. Johana jsem viděl chytat jednou a to je fakt katastrofa, on vyrází snad každý puk a nepředvede snad jediný jistý zákrok, ale je v NHL nevychytaný, ale i tak. Ale nesouhlasím stebou Philly, golman musí přijít za každou cenu, hlavně nějaký mladík a podepsat minimálně na 3 sezony. Leighton doufám podepíše, ten se mi velmi libí.
Jinak obdivuji tvojí důvěru ve Flyers, pokud tým nebude cítit oporu vzadu, tak se sesype jako domeček z karet, doufám že to tak nebude, ale je to pravděpodobnější jelikož Bouchy není vůbec spolehlivý:-( Ale co nám jiného zbývá než doufam ;) GO FLYERS

Ale ten Chomutov =(
Já neříkám že nemá nikdo přijít, ale musí se to promyslet, přeci jen podepsaný Leightoňák bude v brance hodně velký trumf, vždyť i jemu je teprve 28 let, co to je na gólmana. Ne abychom přitáhli gólman za každou cenu, to je nesmysl. Zkrátka uvidíme po PO a také jak na tom bude Eminem.
Co se týče Chomutova, tak včerejší totální zklamání ze mě již krapet vyprchalo (fakt jsem věřil že tam vyhrajeme a zítra to doma ukončíme), holt nepovedlo se, nic se neděje, zítra je doma zničíme a v Ne se uvidí, jestli se bude hrát 7. match, tak pojedu i do Ústí, není možné, aby jsme u nich nevyhráli ani 1 ze 4. matchů.

Dnes hrajeme na Islanders, dobré by byly případně získané 2 bodíky, věru :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Leighton za 1,5 je jak Octavka za 750,000. Neni to spatny auto, ale ma cenu tak 600,000.
Leighton za vic jak 800,000 jsou vyhozeny prachy...

Doufam ze ted poradne zaberou, pac nerad bych vstupoval do zaverecneho dvojzapasu s nejakou nutnosti zaskat vic jak 1 bod...
Podľa RDS.ca ide do Phily Sebastien Caron, ktorý posledné tri sezóny chytal vo Švajčiarsku. Jedna vec mi však nejde do hlavy. RDS.ca píšu, že si ho vytiahli cez waiver, trochu čudné, nie? :eek2:
Komentar k dnesnimu zapasu si vypujcim od Jarolima:

Obrázek
Po 3 dnech odpočinku porážka na NIY 4:6 ?? Haluuuuzzzz :hroza: :hroza: . Dnes doma musíme porazit Habs. Jinak ještě že ta Atlanta do toho PO fakt nechce, jinak jsme byli již v prdeli, počet našich bodů získaných z posledních 10-ti matchů je opravdu tristní !!!!

Andy: Tobě snad připadal Leightoňák v letošní sezóně jako špatně chytající gólman? Dle toho co by jsi mu nabídl za prachy spíše dokonce jako hodně špatně chytající? Letošními svými výkony v našem dresu se vyrovnal těm nejlepším 1 v lize a to hlavně on může za to že máme na PO vůbec šanci, kdyby ho Holmy nepřitáhl z Caroliny a on v 28 letech takto poměrně pozdě neprorazil, tak jsme teď v prdeli jak Baťa s dřevákama. Jako šetřit ano, ale na správném místě !!!!
ENGLAND-PHILLY píše: Andy: Tobě snad připadal Leightoňák v letošní sezóně jako špatně chytající gólman? Dle toho co by jsi mu nabídl za prachy spíše dokonce jako hodně špatně chytající? Letošními svými výkony v našem dresu se vyrovnal těm nejlepším 1 v lize a to hlavně on může za to že máme na PO vůbec šanci, kdyby ho Holmy nepřitáhl z Caroliny a on v 28 letech takto poměrně pozdě neprorazil, tak jsme teď v prdeli jak Baťa s dřevákama. Jako šetřit ano, ale na správném místě !!!!
Leighton chytal solidne, vo tom zadna, ale jako jednicku ho mit nemuzeme! A golmanu, kterym se podarila jedna sezona je plna AHL... a 1,5 mil uz je slusnej balik za nahradnika... Jinak bych si ho samozrejme rad ponechal.
No já ho vidím tak, že prokázal, že chytat jako 1 v ZČ pro něj není absolutně žádný problém (jak by chytal v PO jest otázkou), takže by případné "jasné" 1 docela slušně šlapal na paty a nutil by ho svým tlakem aby fakt něco "chytal", takže i to by byla obrovská výhoda, mít takovéhoto gólmana na postu 1-2. Vždyť 1.5 mil./year jsme dali Eminemovi a tam to také bylo dost solidně na vážkách, jestli bude něco chytat či nikoliv. Jako pro mě osobně je tedy důležitější v tuto chvíli podepsat Leightoňáka, než-li někoho přitáhnout. A jestli zase přijde nějaká vypečená nabídka jako že za Jeffíka nebo tak nějak, tak bych je hnal svinským krokem. Ani toho samotného Price kdyby Habs chtěli pustit, ještě by museli něco přihodit !!!!
Po vcerejsim zapase jsem dosel k nazrou, ze vymenit se da kazdy. Kdyz to pujde a nekdo ho bude chtit...
Tak přátelé, důležitý zápas je za námi a my ho se štěstím vyhráli. Sice jsme po dvě třetiny hráli minimálně vyrovnaný hokej, ale poslední třetina, to bylo z naší strany úplně o ničem. Nechali jsme se zatlačit a Flyers vyvinuli obrovský tlak. Jenomže v naší bráně stál Jaro Halák a ten byl prostě neuvěřitelný :thumbsup: ! Váš GM teď musí určitě litovat, že v zimě do té výměny nakonec nešel...
Ale co jsem vám chtěl říct je to, že vám vážně "gratuluju" za to hovado jménem Pronger! Ten člověk to v hlavě nemá v pořádku a nedokáže se v některých situacích vůbec ovládat. Docela jsem se divil, že ty jeho některé unfair zákroky rozhodčí tolerovali. Hráli jste tvrdě, proti tomu nic nemám, ale Pronger je zákeřný hajzlík, kterého z duše nesnáším.
Musel jsem se smat. V momente, kdy Pittsburgh prohrava a dostava presilovku za presilovkou, protoze "preci oni tlaci neee, tak si je vybojuji, neee", montreal se jenom brani,kazdej jejich druhej zakrok je na hrane a pohoda.... :hmm:
AndyF píše:Musel jsem se smat. V momente, kdy Pittsburgh prohrava a dostava presilovku za presilovkou, protoze "preci oni tlaci neee, tak si je vybojuji, neee", montreal se jenom brani,kazdej jejich druhej zakrok je na hrane a pohoda.... :hmm:
Každý druhý zákrok na hraně??? To, že diváci v hledišti při každém takovém zákroku stávají a mávají rukama ještě neznamená, že jsou to zákroky na hraně... A co tedy říkáš zákrokům Prongera, třeba na Gomeze nebo úplně zbytečný úder loktem na hlavu Pouliota při souboji u mantinelu? Rozhodně si nepamatuju na nějaký zákrok, který by nějakým způsobem vyčníval a nebyl potrestaný - všechno tvrdé souboje, ale ne fauly. S výjimkou bezmozka Prongera, ale o tom už jsem psal... Prostě jste z toho tlaku v třetí třetině, který byl veliký, nedokázali překonat vynikajícího Haláka, o tom to bylo.
Co teď :hroza: :hroza: ?? Když zachytá Bouchy, tak zase vyhoříme v koncovce. Haláku, Haláku, ty starej (mladej) čů--ku :hroza: :hroza: !!!! No každopádně v dvojzápase s Rangers v posledních 2 matchích ZČ bude opravdu o co hrát, bohužel !!!!
habs píše:
AndyF píše:Musel jsem se smat. V momente, kdy Pittsburgh prohrava a dostava presilovku za presilovkou, protoze "preci oni tlaci neee, tak si je vybojuji, neee", montreal se jenom brani,kazdej jejich druhej zakrok je na hrane a pohoda.... :hmm:
Každý druhý zákrok na hraně??? To, že diváci v hledišti při každém takovém zákroku stávají a mávají rukama ještě neznamená, že jsou to zákroky na hraně... A co tedy říkáš zákrokům Prongera, třeba na Gomeze nebo úplně zbytečný úder loktem na hlavu Pouliota při souboji u mantinelu? Rozhodně si nepamatuju na nějaký zákrok, který by nějakým způsobem vyčníval a nebyl potrestaný - všechno tvrdé souboje, ale ne fauly. S výjimkou bezmozka Prongera, ale o tom už jsem psal... Prostě jste z toho tlaku v třetí třetině, který byl veliký, nedokázali překonat vynikajícího Haláka, o tom to bylo.
Ale ne, ty si to nepochopil, ja nerikam, ze by ty zakroky meli byt fauly.. Jenze ty nemas Penguiny v divizi, a nehrajes s nima tolik zapasu v sezone a nevis, jak to vzdycky probiha..

Vasi vyhru nijak nezpochybnuju, Halak vam to proste vychytal a my nedali ani tutovky, takze zaslouzena prohra...
v posledni dobe se hodne mluvi o vymene Carey Price za Van riemsdyk nebo Claude giroux.Aspon v montrealske casti fora.

Osobne si myslim ze by byla chyba vymenit nekoho z mladych talentu za zatim neprovereneho brankare a osobne bych se jako gm tomuto pokusil vyhnout.

Spise bych se snazil zbavit se velke platove zateze v podobe Briera a pokusit se ulovit nekoho na volnem trhu nebo se pokusit vymenit Briera za vokouna ktery by se dal realne vymenit.Ovsem Cartera bych si chtel nechat Stejne jako Richardse.

Pro me menitelni hraci
Briere,Hartnell, aspon z tech drazsich.

Ti kterych bych se nechtel zbravit - Carter,Richards,Van Riemsdyk,Gagne,Timonen -Zbytek je postradatelny ale kostra tymu by se mela udrzet.

Kazdopadne at uz se postoupi do play off nebo ne brankarska situace se musi resit.Napriklad Peka Rinne nebo Jonathan Quick by nemuseli byt spatni.
Anger píše:v posledni dobe se hodne mluvi o vymene Carey Price za Van riemsdyk nebo Claude giroux.Aspon v montrealske casti fora.

Osobne si myslim ze by byla chyba vymenit nekoho z mladych talentu za zatim neprovereneho brankare a osobne bych se jako gm tomuto pokusil vyhnout.

Spise bych se snazil zbavit se velke platove zateze v podobe Briera a pokusit se ulovit nekoho na volnem trhu nebo se pokusit vymenit Briera za vokouna ktery by se dal realne vymenit.Ovsem Cartera bych si chtel nechat Stejne jako Richardse.

Pro me menitelni hraci
Briere,Hartnell, aspon z tech drazsich.

Ti kterych bych se nechtel zbravit - Carter,Richards,Van Riemsdyk,Gagne,Timonen -Zbytek je postradatelny ale kostra tymu by se mela udrzet.

Kazdopadne at uz se postoupi do play off nebo ne brankarska situace se musi resit.Napriklad Peka Rinne nebo Jonathan Quick by nemuseli byt spatni.
Problem je ze tebou navrhovane hrace nikdo nechce a navic maji NTC tedy bud to musi byt Carter nebo neko z novacku. A dost pochybuju ze by Nashvile nebo LA poustelo svoje jednicky se kteryma pocitaji na dlouho dopredu.
Kdyz bylo mozne vymenit gomeze tak je mozne vymenit kohokoliv.

Jinak ty brankari jsou spis fakt v ramci teorie.A Nahodou neni pocas leta klauzule zrusena tak ze plati jen pres rok kdy se hraje ?
Anger píše:Kdyz bylo mozne vymenit gomeze tak je mozne vymenit kohokoliv.

Jinak ty brankari jsou spis fakt v ramci teorie.A Nahodou neni pocas leta klauzule zrusena tak ze plati jen pres rok kdy se hraje ?
tak s tim gomezem to byl jednak mistrovske a pak taky gomeze montreal chtel kvuli giontovi a camalerimu. A jak to je s tim NTC behem postseason nevim ale myslim ze je to individualni. ze to neni plosne kdy prestava platit. ale je fakt ze vymenitelnej je kazdej kdyz se rags dokazli zbavit Kotalika tak by me neprekvapilo kdyby si nekdo vzal treba Briera a nebo Hartnela, ale za mladeho brankare je asi jen tezko vymeni
Tak to je bomba, všichni se kterými se přetahujeme vyhráli, Atl získala v Pit 1 b, přičemž ke 2 b neměla daleko :hroza: :hroza: . Je to jasné, jestli dnes doma nedáme Det (a to bude při jeho fazóně extra těžký úkol), tak to nevidím moc optimisticky. Jako takhle do*ebat konec sezóny, to zabolí, ale ještě se to dá zachránit, takže chlapci - :cinka: :box: :cinka: :box: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak to je bomba, všichni se kterými se přetahujeme vyhráli, Atl získala v Pit 1 b, přičemž ke 2 b neměla daleko :hroza: :hroza: . Je to jasné, jestli dnes doma nedáme Det (a to bude při jeho fazóně extra těžký úkol), tak to nevidím moc optimisticky. Jako takhle doje*at konec sezóny, to zabolí, ale ještě se to dá zachránit, takže chlapci - :cinka: :box: :cinka: :box: !!!!
tak nakoniec ste nas dali, no keby chytal Jimbo, tak by to bolo zrejme opacne :clap: kazdopadne verim, ze do PO postupite, aby mohol ist Gabby na MS :wawe: :wawe:
Tak vazeni, super pozice. Jak jednoduche, potrebujem 2 body z dvojzapasu s Rangers (a to jeste pokud vyhraji s Torontem). Pokud ani to nezvladnou, tak snad aby ani do PO nelezli.... :fan:
Je to skvělé, s body z Toronta jsem zase až tak moc nepočítal, poslední zápas nám tam vůbec nevyšel, přiznám se, měl jsem obavy. Ale dopadlo to skvěle a máme to rozehráno jednoznačně na postup. Co mě ale těší ještě více, je forma Bouchyho, která jde hodně strmě nahoru. Již proti Det odchytal vemi dobrý zápas, včera to již nemělo vůbec žádnou chybu. Jsem klidný, vím že PO je zcela jiná soutěž, začíná se od 0 a to co se stalo v ZČ nehraje vůbec žádnou roli, ale přeci jen to, že vidím jak se Bouchy rozchytal ještě ke konci ZČ a dokáže podržet celý tým, to mě hodně moc těší a před PO jsem věru pln optimismu :yes: :yes: !!!!
Včera nádherný sportovní den. Vitky porazily přežvýkavce, Barca roznesla Arsenal, Phillka dva body z Toronta a všichni rivalové o postup do PO zklamali. (MTL tam nepočítám, ti jsou díky lehoučkému losu už naprosto v pohodě) Doufám, že minimálně jeden zápas NYR porazíme a potvrdíme PO ;)
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG