Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:plus:
Giroux 2+3 (58FW), Voracek 3+3, Giordano 2+5, Callahan 1+4, Tarasenko 3+3....uz len tito hraci by porazili niekore timy :giggle:

Je mi jasne, ze takto pokracovat nebudu, takze asi sa pozriem na nejakych hracov, co hodil Lukas na block :hmm:

Inak Girodano je stale k dispozicii...hladam hraca, ktory vela hituje. Idealna by bola vymena D+FW za D+FW.
stale nie som posledny! :dance2:
Skorpion píše:stale nie som posledny! :dance2:
z bostonskej svorky som prvy :vitaz: sme tam poskladani ako pri drafte :lol2:
:minus: 2:10

:crybaby: opät tvrdo na zem, clovek si este viac vazi to vitazstvo proti petrikovi, ktory odfukol predsedu
posledny hraci den 4+2, postacil len na preklopenie v A 21:20 a dotiahnutie PPP zo 6:9 na 9:9, skoda hitov 95:95, kde som viedol o 3, snazil sa ich poistit fa Millerom, ktory zaznamenal akurat -1 :lol2:

11+21=32 tam opät spokojnost, no totalne vyhorenie v G stats, kde som nezabodoval ani v jedinom pripade,co ma stalo prijatelnejsie skore; horsie to uz byt ale nemôze, bude to opät na Luovi, Svedberg by mal opät dostat sancu, no vieme, kde nas najviac tlaci bota, tak uvidime, ci sa nieco v zakulisi upecie

tim opusta Helm, kde sa mu bude u môjho :oslava: partaka urcite pacit, na urgentne vystuzenie obrany prichadza Green z Jersey, takze vzadu by sa mi mohlo o nieco lepsie dychat (aj s prichodom fa Weavera)

najblizsi super megaton, potrebujem sa opät chytit, 17 priecka je dehonestujuca a nehodna mojich managerskych schopnosti :bee:
odbornosť sa ukazuje, Boston na úplnom chvoste :lol2:
ZC nas nezaujima. My sme play-off timy. Rozkvitneme az tam! ak sa tam dostaneme :bee:
Ono sa ukazuje ze draftovat v top5 nie je zas az taka vyhoda… v prvych dvoch kolach vacsina manazerov berie jednu hviezdu do utoku a jedneho golmana. Pri drafte v top 5 sa da draftovat naozaj top hrac, ale v druhom kole potom uz na miestach 36-40 to uz az take ruzove nie je…
Napr. mne sice zostal na 4. mieste cindy (thanks, bruins :giggle: ), ale do 37. vyberu boli uz rozchytani vsetci schopnejsi brankari :scare: a musel som brat “len” halaka. Teraz na to v brane doplacam a cindy to sam vsetko neutiahne…
No a o pripade ked sa 2nd overall berie Bergeron uz radsej ani nehovorim… :giggle:

IMO je idealne vyberat z cca 8.-15. miesta a v druhom kole potom 26-33. Tam je prakticky iste ze sa bude dat vybrat aj jeden z top 15 brankarov aj jeden z top 15 korculiarov, co je garancia solidneho a vyvazeneho zakladu timu :hmm:
Tento tyzden to bude tazke, kombo Jake+G hra prvy zapas az v piatok :nervozny:
Na IR stále 6 hráčov :thumbsdown: , tento týždeň hrám proti FlyersFanovi a všimol som si že je velký fanúšik Matrixu, v tíme má 3 agentov Smithov a v bráne 2 pánov Andersonov, skús Andersena vymeniť za Mike Smitha z Arizony nech to viac odpovedá filmu, agentov musí byť viac a pán Anderson len 1 :wink2: .
Som ochotny vymenit mackinnona za brankarsku jednotku co sa nevola enroth alebo scrivens… :D
Ma niekto zaujem?
Ohlund Purcella som chcel ja :bitka3:
Stiahla som si Kopeckeho :D lebo ma hrat dnes v prvom utoku s Upshallom a Barkovom :lol2: som zvedava co mi to prinesie.
Cathy píše:som zvedava co mi to prinesie.
:minus: 3 :jn:
Minuskoidneho Jeffa Petryho som uz hodila do FA vod :D
petrik píše:Ono sa ukazuje ze draftovat v top5 nie je zas az taka vyhoda… v prvych dvoch kolach vacsina manazerov berie jednu hviezdu do utoku a jedneho golmana. Pri drafte v top 5 sa da draftovat naozaj top hrac, ale v druhom kole potom uz na miestach 36-40 to uz az take ruzove nie je…
Napr. mne sice zostal na 4. mieste cindy (thanks, bruins :giggle: ), ale do 37. vyberu boli uz rozchytani vsetci schopnejsi brankari :scare: a musel som brat “len” halaka. Teraz na to v brane doplacam a cindy to sam vsetko neutiahne…
No a o pripade ked sa 2nd overall berie Bergeron uz radsej ani nehovorim… :giggle:

IMO je idealne vyberat z cca 8.-15. miesta a v druhom kole potom 26-33. Tam je prakticky iste ze sa bude dat vybrat aj jeden z top 15 brankarov aj jeden z top 15 korculiarov, co je garancia solidneho a vyvazeneho zakladu timu :hmm:
ty si bral v druhom kole haláka a mne ostal ako tretí brankár v 4. kole lepší Howard, kde pak soudruzi z NDR udelali chybu
Joe S. píše:
petrik píše:Ono sa ukazuje ze draftovat v top5 nie je zas az taka vyhoda… v prvych dvoch kolach vacsina manazerov berie jednu hviezdu do utoku a jedneho golmana. Pri drafte v top 5 sa da draftovat naozaj top hrac, ale v druhom kole potom uz na miestach 36-40 to uz az take ruzove nie je…

ty si bral v druhom kole haláka a mne ostal ako tretí brankár v 4. kole lepší Howard, kde pak soudruzi z NDR udelali chybu
:hmm: zeby som bol halaka povazoval za lepsiu volbu? :neviem: stale si myslim ze isles maju vacsiu nadej na PO ako wings a od halaka ocakavam lepsie stats (minimalne viac W) ako bude mat howard...
mozno to nakoniec bude naopak, krystalovu gulu zatial nemam... :neviem:
a to ja som napr. v 5.kole tahal 2_koveho Svedberga, co som si myslel, ze G su uz komplet rozobrati a neboli
v takom 7.kole tahany Lehner, v 8 Kuemper, ci v 11 Reimer, cize celkom slusne figurky
takeho Enrotha som tahal v 10.kole, no kto mohol tusit, ze maselnici budu tak tragickokomicki, v solidnejsom time by to bolo o niecom inom, je to solidny golman, len v srackovitom time
petrik píše:Som ochotny vymenit mackinnona za brankarsku jednotku co sa nevola enroth alebo scrivens… :D
Ma niekto zaujem?
Mc za nie hocjaku brankarsku 1tku? to by bol niekto brankarsky samovrah :giggle: nie je to Crosby :)
cepi píše:
petrik píše:Som ochotny vymenit mackinnona za brankarsku jednotku co sa nevola enroth alebo scrivens… :D
Ma niekto zaujem?
Mc za nie hocjaku brankarsku 1tku? to by bol niekto brankarsky samovrah :giggle: nie je to Crosby :)
tak ako sa to vezme...
napr. taka Katarina zatial za 4 tyzdne nahrala v brankarskych stats cely 1 bod... (sumarne stats 0-19-1) a v tomto tyzdni opat prehrava 0:4 :roll:
mohla by si napr. povedat ze pri takych vysledkoch su jej brankari v podstate zbytocni a vymenit hillera za zvysenie svojich sanci pri hracoch v poli :neviem:
ved keby hrala od zaciatku sezony uplne bez brankarov tak by mala za doterajsi priebeh len o 1 bodik menej a ktovie kolko bodov navyse by jej priniesli traja hraci v poli ktorych mohla mat na supiske keby nemala brankarov :hmm: je velmi lahko mozne ze by sa jej to oplatilo viac (len ci to tak bude vidiet aj ona :giggle: )
dnes som sa do yahoo radsej ani nepozrel. :hroza: Tuukka, Tuukka.... :hroza:
niet nad to, keď cedník podrží :good:
Spurgeon pri návrate PPG , 8 SOG a 4 BLK :moj: , zachvílu by sa mal vrátit aj Ouší , snád prídu lepšie časy pre mňa :?
Ouší v noci skoroval
5+5 pekne si to moji golmani podelili :serus:

aby toho nebolo malo, superov golman stiahne roletu a ked som zbadal toto :pc:

http://gfycat.com/LameDisguisedEmu" onclick="window.open(this.href);return false;

a opät som v G stats v prdeli, tazko sa budem posuvat dopredu :|
otazka - je teoreticky mozne mat roster uplne bez brankarov? a zobrat namiesto nich korculiarov?
alebo su minimalne 2G povinni?
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS