Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:yahoo: :yahoo: Parádní vítězství pro WSH, ale Crosbyho nasraný xicht k NEZAPLACENÍ !! :D:D:D
:yahoo: :wawe: :yahoo: :wawe: tak toto asi ani nie je mozne...seria sa predlzuje na 14 vitazstiev :clap: ....Alex nas vykupilb :lol:
A navíc to všechno rozhodl náš bývalý knedlík. :D :wawe: :clap:
Martin #27 píše:Nova sport mě mrdá v poslední době z NHL nehorazně...časy absolutně nesedí a komentátoři hokeji rozumi jak já psům
Tak nevíte jak to nakonec je?? budou to od 9 dávat jako záznam?? nebo to nebude vubec v 9
no ono to uz bezi....mas moznost si mrknut este tretiu tretinu a pak predlzenie....rozhodne to bude stat zato :biglol:
JE TO TAM, JE TO TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Caps - Pens 5:4 pp. :clap: :biglol: :clap: :biglol:

Super zápas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Ovie hattrick !!!!!!!!!!!!!!!! :wawe: :wawe: :wawe:

V poslední době mi připadá, že Caps hra začíná bavit, až prohrávají alespoň o dva góly............. :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol:
Jako by dávali soupeři náskok.... :lol2: :roll: :wink: :D :-P :good:
J.R.-20 píše:JE TO TAM, JE TO TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Caps - Pens 5:4 pp. :clap: :biglol: :clap: :biglol:

Super zápas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Ovie hattrick !!!!!!!!!!!!!!!! :wawe: :wawe: :wawe:

V poslední době mi připadá, že Caps hra začíná bavit, až prohrávají alespoň o dva góly............. :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol:
Jako by dávali soupeři náskok.... :lol2: :roll: :wink: :D :-P :good:
no len skoda,ze nam to nevyslo uz v riadnom hracom case.....bol by som o nejake € bohatsi
fuuu tak to musel byt zapasik :roll: Ovie je proste iny :roll: :roll:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak nakonec jsem si na tento match včera udělal čas a ještě že tak, stál fakt za to :thumbsup: :thumbsup: . Za stavu 1:4 pro Pit jsem se domníval asi jako drtivá většina že je hotovo, ale copak nám to zase Was nepředvedl............... Ovečkin opět prokázal že je to jasná hokejová No. 1, škoda že v tom prodl. do branky nezapadla rovnou ta jeho střela, 4 fíky by byly lepší. No každopádně můj názor jest ten, že těmito výsledky, vůbec touto sérií a 1. místem v konf., jestli ji Was udrží, na sebe tento tým doslova před PO uplétá bič, něco podobného jako na Západě SJ. Bude na ně ohromný tlak, nikdo nebude čekat nic jiného než-li fin konf., spíše více a přitom v naprostém klídku a pohodě mohou vyfičet s týmem z 8. místa hned v 1. kole. Jestli tam budeme my nebo Bos tak věřím jednoznačně týmu z 8. místa !!!!
Pokud budou hrát tímto stylem, tak na ně na východě nikdo nemá, Pens tam spadlo skoro všechno a stejně je WSH nakonec převálcoval. Jsem ze ten zápas fakt vděčný skvělá zábava a do toho úžasné záběry na Crosbyho, které už se viděl ve všech titulcích " Crosby zničil Ovečkina" a potom vypadal jako by chtěl vybuchnout nebo se rozbrečet :D:D
Díky Neisi za tvůj příspěvek, přesně toto si totiž bude myslet drtivá většina fandů a právě toto se pro Was velmi lehce může stát smrtící "jistotou". Právě toto "jestli takto budou hrát" či "jestli takto bude hrát 1. lajna na čele s Ovečkinem" tak nikdo nemá šanci- ale ono ouha, jak to že to v PO nejde tak lehce jako v ZČ, vždyť se snažíme stejně jako onehdá, jdeme do toho stejně naplno - ale ono nám to tam nepadá, kombinace nevychází tak lehce atd. Opravdu díky za tvůj příspěvek !!!!
A co se týče Crosbyho - netuším proč ho tady shazujete. Včera odehrál velmi dobrý zápas, to že Ovečkin prokázal že je holt ještě o 1 stupínek výše, to je jiná písnička. Být Crosbym tak bych se poté co můj tým vedl 4:1 a nakonec prohrál také asi neradoval, ale prokázal je je to dobrý vůdce, odehrál velmi kvalitní match a dle mého názoru se nemá zač stydět !!!!
WAS riesi 14 vitazstiev v rade a vyrovnava rekord BOS z roku 1930..
ENGLAND-PHILLY píše:Díky Neisi za tvůj příspěvek, přesně toto si totiž bude myslet drtivá většina fandů a právě toto se pro Was velmi lehce může stát smrtící "jistotou". Právě toto "jestli takto budou hrát" či "jestli takto bude hrát 1. lajna na čele s Ovečkinem" tak nikdo nemá šanci- ale ono ouha, jak to že to v PO nejde tak lehce jako v ZČ, vždyť se snažíme stejně jako onehdá, jdeme do toho stejně naplno - ale ono nám to tam nepadá, kombinace nevychází tak lehce atd. Opravdu díky za tvůj příspěvek !!!!
No právě proto jsem psal, jestli takto budou hrát. Všechno bude o načasování formy, potom může hrát finále kdokoliv, ale při této konstelaci jsou WSH naprostým suverénem. Srovnání se SJS není moc přesné, ti sice hodně vyhrávali, ale často i ušmrdlaně a haluzácky, kdy se puky na Nabokova snad lepily. WSH soupeře poráží sakra atraktivním pojetím hry. Taková hokejová Barcelona ;)
Gratulácia !!!
Ste skvelí!
Keby ste nehrali s nami v konferencii normálne by som vám držal palce! Takto Vám môžem držať až keď sa stane nemožné (Diabli vypadnú) a to sa stať nemôže :D
Ovečkin je king!
Neisi neisi, ty si nekdy opravdu jako maly kluk. Je mi jasne ze Pittsburgh a Crosbyho v lasce nemas, to je OK, ale prece jen trosku sebekontroly. Vcera to byl paradni zapas a ja jako fanda Penguins musim byt proste celkem spokojeny s tim co jsme ve WSH ukazali. Kecy, ze nam tam padlo vsechno a presto jsme byli prevalcovani, ty vole to co je??? Dival ses na to vubec? 2.tretina, tam jsme byli lepsi a v 3.tretine od stavu 4-4 jsme opet prebrali iniciativu, jen Theodore tam podrzel nekolika zakroky, napr. to jako chytnul delovku Goligoskiho, to bylo neskutecne... To ze Oveckin hraje ted prenaramne je proste fakt, s tim neudelam nic, klobouk dolu pred nim. Ale Crosby hraje taky naprosto skvelou sezonu, podle mne nejlepsi hokej kariery, to ale tady uzna opravdu malokdo a misto toho, aby nekdo pochvalil jeho vykon, tak tady radsi bude rozebirat jeho "znechuceny ksicht".
Opravdu uroven :shock:
Crosby zacatek sezony pomalejsi: 26z 12g + 13a, od te doby ale 32z 27g(!) + 22a. Tohle opravdu zasluhuje alespon trosku respektu si myslim... Vzdyt Sid dava opravdu gol temer v kazdem zapase a krome toho dela jeste mnohem dalsich dobrych veci pro tym a ve formaci ma narozdil od Alexe velmi prumerne spoluhrace.
Philly velmi rozumni pohled, ja WSH povazuji za nejlepsi tym NHL, ale prave tohle pojeti hry muze byt v playoffs trochu zradne, vcera bylo jasne videt ze jejich obrana nestoji zrovna na nejpevnejsich nohach. V playoffs nema rozhodne nikdo nic jiste.
Atlantik píše:To ze Oveckin hraje ted prenaramne je proste fakt, s tim neudelam nic, klobouk dolu pred nim. Ale Crosby hraje taky naprosto skvelou sezonu, podle mne nejlepsi hokej kariery, to ale tady uzna opravdu malokdo a misto toho, aby nekdo pochvalil jeho vykon, tak tady radsi bude rozebirat jeho "znechuceny ksicht".
Crosby dal dva góly, Ovečkin hattrick. Pens prehrali, Caps vyhrali.
Bodka. Ochod. Koniec. Howgh.
Atlantik píše:Neisi neisi, ty si nekdy opravdu jako maly kluk. Je mi jasne ze Pittsburgh a Crosbyho v lasce nemas, to je OK, ale prece jen trosku sebekontroly. Vcera to byl paradni zapas a ja jako fanda Penguins musim byt proste celkem spokojeny s tim co jsme ve WSH ukazali. Kecy, ze nam tam padlo vsechno a presto jsme byli prevalcovani, ty vole to co je??? Dival ses na to vubec? 2.tretina, tam jsme byli lepsi a v 3.tretine od stavu 4-4 jsme opet prebrali iniciativu, jen Theodore tam podrzel nekolika zakroky, napr. to jako chytnul delovku Goligoskiho, to bylo neskutecne... To ze Oveckin hraje ted prenaramne je proste fakt, s tim neudelam nic, klobouk dolu pred nim. Ale Crosby hraje taky naprosto skvelou sezonu, podle mne nejlepsi hokej kariery, to ale tady uzna opravdu malokdo a misto toho, aby nekdo pochvalil jeho vykon, tak tady radsi bude rozebirat jeho "znechuceny ksicht".
Opravdu uroven :shock:
Crosby zacatek sezony pomalejsi: 26z 12g + 13a, od te doby ale 32z 27g(!) + 22a. Tohle opravdu zasluhuje alespon trosku respektu si myslim... Vzdyt Sid dava opravdu gol temer v kazdem zapase a krome toho dela jeste mnohem dalsich dobrych veci pro tym a ve formaci ma narozdil od Alexe velmi prumerne spoluhrace.
Philly velmi rozumni pohled, ja WSH povazuji za nejlepsi tym NHL, ale prave tohle pojeti hry muze byt v playoffs trochu zradne, vcera bylo jasne videt ze jejich obrana nestoji zrovna na nejpevnejsich nohach. V playoffs nema rozhodne nikdo nic jiste.
Prostě toho protekčního spratka nemám rád a velmi si to užívám, když zuří :D WSH měl taky hodně šancí a nedali, vám ty šance spadly v tom byl rozdíl. V závěru zápasu vás WSH válcoval až na pár minut po vyrovnávacím golu a zaslouženě zápas otočil. To že jste taky hrali dobře vám nikdy nebere, ale prostě pro mě je nafuněný Crosbyho xicht k nezaplacení, vždy se mi líbí když se ladynky vztekají :D
OK neisi, mam ted po ranu dobrou naladu kvuli urcitym vecem :D , tak budu to brat s rezervou... Konec-koncu, to jak se kazdy nad Crosbyho minineuspechem vzdycky pozastavuje, to je pro mne jen jasny dukaz, jak je Sid vyborny hrac :D . Vcera mohl i pres prohru odchazet se vztycenou hlavou. To jestli WSH vyhral zaslouzene, to nevim, tezko rict, byl to cca. vyrovnany zapas. Kazdopadne myslim, ze ta remiza po 60. minute zaslouzena byla, za takovy hokej co tymy predvedli si zaslouzili rozdelit o bodik vic, no a pak v prodlouzeni by to byla loterie, prislo ale selhani Orpika a presilovka 4 na 3 je pri sile WSH temer 100-procentne jisty gol. Skoda toho, protoze na najezdy jsme letos neomylni (jako tym 7 ze 7), myslim ze tam by jsme mohli mit navrch (krome jineho Sid 6 ze 7, Alex tusim 1 z 5). No nevadi, opravdu krasny zapas, neco takoveho jsme videli v lonske serii porad, akorat jeste vetsi emoce a intenzitu.
Sens - Caps 3:1 po 1. tretine,
tak z našej strany zatiaľ hodne slabý výkon, bez vážnejšej šance, vďaka aspoň za Fleischmannov gól...
Varlyho návrat - krst ohňom ... :!:

EDIT:

tak v druhej tretine bolo vidieť zlepšenie, podstatne viac času stráveného v pásme Sens, no defenzíva horííí..
SIOMIN to bola paráda! :clap: :yahoo:
tak druha tretina v Seminovom paradnom podani :clap: ....len skoda ,ze Varly je dnes ako sito....do tretej treniny by som ho radsej vystriedal
dnes sme si nezasluzili vyhrat.....s takouto obranou a slabym brankarovym vykonom to ani inak ako prehrou skoncit nemohlo.
Este by ma zaujimalo,po akom gole by sa napokon Boudreau rozhodol brankara vystriedat :ee: :hroza:
NocnyVlcik píše:dnes sme si nezasluzili vyhrat.....s takouto obranou a slabym brankarovym vykonom to ani inak ako prehrou skoncit nemohlo.
Este by ma zaujimalo,po akom gole by sa napokon Boudreau rozhodol brankara vystriedat :ee: :hroza:
úplný súhlas! K tomuto niet viac čo dodať...
Varlymu návrat teda absolútne nevyšiel :hroza:
Varly je dobry brankar,len dnes mu to nejako neslo....mozno len nemal svoj den,ale predsa ked vidim,ze nexyta v pohode a je este cas to zmenit,tak na co cakat....kedy super prida 7. -8. gol a potom si trener povie....'tak dobre ,stiahnime ho....to uz je nanho moc' :? ...to nejako nexapem.Brankar po styrox inkasovanyx goloch ma nastrbenu psyxiku a znizene sebavedomie,kdez u jeho nastupcu by bola nova motivacia a ciel udrzat si cisty stit.Kua :cry:
Takže 60 minut po posledních výměnách, hodnotím výměny Capitals jako vydařené... :yes: :yes: :yes:
Získali jsme 4 hráče, :clap: :clap: dva jsme ztratili :cry: a přišly o tři volby v draftu... :yes:

Caps získali:
Walker Scott PK CAR - WSH za sedmý výběr v draftu. :-O :-O
Belanger Eric C MIN - WSH za druhý výběr v draftu :yes: :yes: :yes:
Jurčina Milan O CBJ - WSH za šestý výběr v draftu :-O :-O
Corvo Joe O CAR - WSH :yes: :yes: :yes:

Caps obětovali:
Osala Oskar LK WSH - CAR :-(
Pothier Brian O WSH - CAR :-( :-(

Pro mě osobně skvělý zisk Belangera a za úplně super považuji zisk Corva ( bohužel je mi líto Pothiera a taky Osaly). ale co už...
Trochu nechápu zisk Walkera, pro mě téměř neznámý a taky málo platný hráč.... Uvidíme. Třeba mě překvapí...
A šok na konec... Zisk Milana Jurčiny... Doufám, že zase nebude jen 7. bek...Corvo je podle mě lepší....

GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musím súhlasiť - ten Walker nepoznám, ale štatistiky 32 z 3g 2a nič moc a 36 rokov... :( nechápem...Corvo a Belanger skvelé posily a Jručina - mne sa to nezdá také zlé, na ZOH bol jeden z lepších hráčov medzi našimi obrancami(hlavne fyzickou hrou), dúfam, že sa chytí... :frajer2:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG