Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pitak » 05 Júl 2013 09:17 am píše:Nicmene momentalne nejlepsi centr, ktery je zdravy a ma smlouvu, je Lander :D
tak to som si ani neuvedomil :giggle:

Vyborne MacT. Zatial sa zbavujeme garbagu uspesne, este je pred nami ale jeden krok a to je ziskanie nahrady za tento garbage.

Horc bol s nami viac ako 15 rokov a zasluzi si uznanie za odvedene sluzby pre tim :poklona: V zavere kariery si uz ale bude uzivat slnecny Dallas, zatial co my musime vymenovat noveho kapitana, resp. T. Halla :jn:

Btw uz nemame v time nikoho s NMC :petrik:
Konečně jsme se Horcoffa zbavili, i když jsem ho měl celkem rad, přesto, že hrál tužku, ale jinak dobry krok :thumbsup:
No s nahradou to nebude naky valny. Moc si nedovedu predstavit, koho privedou.

Kdo by se libil nejvic tobe jako posily z trhu/trejdu ?
pitak » pát črc 05, 2013 9:57 am píše:No s nahradou to nebude naky valny. Moc si nedovedu predstavit, koho privedou.

Kdo by se libil nejvic tobe jako posily z trhu/trejdu ?
No nevím, těžko říct, mě by se líbil Miso Handzus, všestranný hráč, který se hodí do různých situací, dále by se mi líbil třeba Clowe, aby trošku přitvrdil muziku... nevím jsem zvědavý koho přivedem
Predpokládám, ze Hortona nebo Iginlu prostě ty "větší ryby" bychom privest stejne nedokázali, takze proto jsem vybral tyhle hrače
Handzus na jednu sezonu by byla asi super volba. Pak nevim, jestli by melo cenu privest nekoho jako Grabovski anebo Antropov.

Pritvrdit by to chtelo urcite, mi by se asi libil zase Penner (mam pro nej slabost :oops: )
alipasa » pát črc 05, 2013 10:12 am píše:Predpokládám, ze Hortona nebo Iginlu prostě ty "větší ryby" bychom privest stejne nedokázali, takze proto jsem vybral tyhle hrače

Jako Horton a Igi by byly posily - ale ne tak uplne na post co potrebujeme
Handzus je uz dost stary a ja si nemyslim, ze MacT by zhanal stareho centra, ktory by odohral 1-2 sezony :neviem: Ako on sam povedal, hlada do timu hracov v najlepsom veku, tj 25-28. Do toho mu perfektne zapada Zack Smith, ktoreho by som si prial aj ja. Mozno sa ho podari vymenit za Hemskeho...snad. Ak nevyjde Smith, tak by sme mohli do timu priviest trebars Boyda Gordona, ktory je UFA.
pitak » 05 Júl 2013 10:19 am píše:
alipasa » pát črc 05, 2013 10:12 am píše:Predpokládám, ze Hortona nebo Iginlu prostě ty "větší ryby" bychom privest stejne nedokázali, takze proto jsem vybral tyhle hrače

Jako Horton a Igi by byly posily - ale ne tak uplne na post co potrebujeme
Horton je naturalny center a na Floride ho nejaku dobu aj hral. Pravda odvtedy uz preslo mnoho rokov... :hmm:
Keby vás to zaujímalo, tak niekto, kto pozná Clarksona hovoril už doobeda, že to vidí na Oilers... Bobby Mac, LeBrun a Dreger to zistili až večer, tak ktovie. :jn:

Bolo by celkom vtipné keby Toronto utrelo hubu na všetkých frontoch. :lol:
jj...Clarkson je vraj prave v Edmontone a stretol sa s vedenim :nervozny: Ja ho ani velmi nepoznam, co od neho mozeme cakat?
To by bylo fajn, ale ten plat co požaduje :shock: :thumbsdown:
Clarkie? ten by nebol u vás do tretej lajny? A nehľadáte prioritne niečo iné? :neviem: I keď taká výmena Hemského do PHilly za centra a boli by základné problémy vyriešené
arek » Pia Júl 05, 2013 10:14 am píše:jj...Clarkson je vraj prave v Edmontone a stretol sa s vedenim :nervozny: Ja ho ani velmi nepoznam, co od neho mozeme cakat?
Pravidelne aspoň 25 gólov, veľa striel (mnohé nie márne), vyhrané súboje v rohoch, pády ako Hartnell :lol2:, ochranu decák (čo u nás nemal dôvod robiť :ciga:) a dobrú náladu v kabíne. Je to hodné 6m na rok? Určite nie, veď preto to aj vyzerá na jeho odchod z NJ. Lenže vám by vcelku šikol a také typy sú skôr zriedkavé, viď. počet klubov, ktoré ho chcú...
Joe S. » Pia Júl 05, 2013 10:42 am píše:Clarkie? ten by nebol u vás do tretej lajny? A nehľadáte prioritne niečo iné? :neviem: I keď taká výmena Hemského do PHilly za centra a boli by základné problémy vyriešené
Hľadajú toughness do top6 (napr. chceli Bickella a to je podobný typ) a depth. Clarkson spĺňa oboje, pravda... za akú cenu? Toť otázka.
Getzo5 » 05 Júl 2013 01:55 pm píše:
arek » Pia Júl 05, 2013 10:14 am píše:jj...Clarkson je vraj prave v Edmontone a stretol sa s vedenim :nervozny: Ja ho ani velmi nepoznam, co od neho mozeme cakat?
Pravidelne aspoň 25 gólov, veľa striel (mnohé nie márne), vyhrané súboje v rohoch, pády ako Hartnell :lol2:, ochranu decák (čo u nás nemal dôvod robiť :ciga:) a dobrú náladu v kabíne. Je to hodné 6m na rok? Určite nie, veď preto to aj vyzerá na jeho odchod z NJ. Lenže vám by vcelku šikol a také typy sú skôr zriedkavé, viď. počet klubov, ktoré ho chcú...
Joe S. » Pia Júl 05, 2013 10:42 am píše:Clarkie? ten by nebol u vás do tretej lajny? A nehľadáte prioritne niečo iné? :neviem: I keď taká výmena Hemského do PHilly za centra a boli by základné problémy vyriešené
Hľadajú toughness do top6 (napr. chceli Bickella a to je podobný typ) a depth. Clarkson spĺňa oboje, pravda... za akú cenu? Toť otázka.
to znie zaujimavo :hmm: ale 6 mil. by som mu nedaval, prilis risk. Prave sme jedneho podobne preplateneho poslali do Texasu a dat teraz z fleku 6 mil. Clarksonovi mi pride stupidne a naivne. Platovo by sa dostal na uroven Halla a Eberleho. Inak nevie hrat aj lave kridlo? Tam mame medzeru. Smyth uz na top6 nema a MPS, aj ked je moj oblubenec, este na to nema a navyse nema este ani zmluvu.
Ference 3,25 mil. :good: . K Dubnykovi podpísalo vedenie skúseného LaBarberu, čiže zatiaľ to vyzerá pekne, som rád že angažovanie Clarksona nevyšlo - za tie prachy by to nestálo :sarcasm:
Clarkson :butt:

Urobili sme celkom slusne podpisy, ale ked si spomenieme, ake mena sa v suvislosti s nami spominali, tak je to trochu sklamanie.

Labarbera - z poslednych sezon ma dobre stats, ale to aj (hlavne?) zasluhou systemu hry PHX, ktory nahrava brankarom. U nas od neho ocakavam cisla na urovni tych, ktore mal v LA. Vsetko nad .910 bude pre mna prijemnym prekvapenim. Wanic vravel, ze je to super chalan do kabiny a to je oproti Khabimu vitany upgrade.

Bachman - kvalitna jednotka pre OKC po odchadzajucom Danisovi, navyse NHL-ready takze pri zraneni v prvom time dokaze plnohodnotne zastupit.

Gordon - v tejto chvili mi nepripada byt lepsi od Horcoffa, ale ani horsi. Je vyrazne lacnejsi, ale Horc bol srdce timu, Gordon bude len nejaky typek z tretej lajny. Trochu preplateny, stacili by mu 2-2.5 mil. Mozeme sa tesit na jeho rozhovory na styl "you know".

Joensuu - nic o nom neviem ale tesim sa na nho. Mal by byt adekvatnou nahradou za Hartikainena.

Ference - prinesie dolezite skusenosti do obrany, ved okrem neho nikto z nasich bekov nehral playoff NHL. Jedine NSchultz, ale to este davno v drese Wild. V pripade postupu do PO spoliehame na teba Andrew :andy: Co mi vadi je dlzka zmluvy, o 3-4 roky uz budu v obrane dominovat hraci ako Nurse Klefbom atd. a Ference bude 6. alebo 7. obrancom (v tom lepsom pripade) ...za 3.25 mil.
In Cednyk we trust.
Joensuu je čosi ako Komarov, bottom6 pest, u vás skôr 4th liner. Gordon je fasa preplatený ale potrebný, zatiaľ vám to vadiť nemusí.

mitch: práveže vôbec nie. Len im na drafte vypálili rybník Devils a Habs a následne pri FA kopli do gulí Flyers.
ja som celkom rad, ze to tak vyslo. Jednak mam Devana rad.....a verim mu a preto by podla mna bolo zbytocne podpisovat novu jednotku. Devan nema z poslednych sezon vobec zle cisla a priciny nasich neuspechov boli na inych postoch ako tom golmanskom. Ak si dobre spominam, tak na Dubeyho vrub isli v tejto sezone mozno tak 3 :?: prehry (z celkom 16). A pritom, ako bol pretazovany, to nie je vela.
In Dubnyk we trust :cinka:
Tak co ten Jarda? Pochybuju ze by k nam sel i kdyz kdyz o neho byl ze strany oilers zajem (myslim, ze kdyz se vracel z Ruska, tak se nechal slyset, ze s EDM bude jednat jako prvni, jelikoz o nej meli zajem, tak treba si ted vzpomene :D ). Ale moc tomu neverim. JJ bude chtit za Plekym
Hlavne si myslim, ze potrebujem LW /a hlavne centra teda/ ale rozhodne ne pravy kridlo...
Co je vůbec se Samem Gagnerem? Doufam, ze ho vedeni podepise... Ma za sebou nejlepsi sezonu v kariere tak doufejme ze to klapne...
fuck, Maggie mi bude chybat :-( dasi z oblubencov prec. Vela stastia v STL :ahoj:

K Perronovi. Takze MacT dokazal ziskat LW do 2. utoku, co mal urobit uz neschopny Tambellini vlani, neurobil to a doplatili sme na to. Takze za toto klobuk dole pred MacTavishom :klobuk: Perron je to, co potrebujeme, teda hrac ktory by mal konzistentne strielat goly. Mam ale taky blby pocit ze Maggie sa moze pocas 1-2 sezon vyrazne zlepsit a bude platnejsim hracom ako Perron. Ale my chceme PO uz teraz, tak to berem. Jedna vec mi ale na Perronovi vadi, ale radsej budem ticho a prizmurim oci :ninja:
alipasa » 09 Júl 2013 09:28 pm píše:Co je vůbec se Samem Gagnerem? Doufam, ze ho vedeni podepise... Ma za sebou nejlepsi sezonu v kariere tak doufejme ze to klapne...
Sammy pojde na arbitraz.. :scare:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS