od
arek » ned 07. črc 2013 12:41
Clarkson
Urobili sme celkom slusne podpisy, ale ked si spomenieme, ake mena sa v suvislosti s nami spominali, tak je to trochu sklamanie.
Labarbera - z poslednych sezon ma dobre stats, ale to aj (hlavne?) zasluhou systemu hry PHX, ktory nahrava brankarom. U nas od neho ocakavam cisla na urovni tych, ktore mal v LA. Vsetko nad .910 bude pre mna prijemnym prekvapenim. Wanic vravel, ze je to super chalan do kabiny a to je oproti Khabimu vitany upgrade.
Bachman - kvalitna jednotka pre OKC po odchadzajucom Danisovi, navyse NHL-ready takze pri zraneni v prvom time dokaze plnohodnotne zastupit.
Gordon - v tejto chvili mi nepripada byt lepsi od Horcoffa, ale ani horsi. Je vyrazne lacnejsi, ale Horc bol srdce timu, Gordon bude len nejaky typek z tretej lajny. Trochu preplateny, stacili by mu 2-2.5 mil. Mozeme sa tesit na jeho rozhovory na styl "you know".
Joensuu - nic o nom neviem ale tesim sa na nho. Mal by byt adekvatnou nahradou za Hartikainena.
Ference - prinesie dolezite skusenosti do obrany, ved okrem neho nikto z nasich bekov nehral playoff NHL. Jedine NSchultz, ale to este davno v drese Wild. V pripade postupu do PO spoliehame na teba Andrew

Co mi vadi je dlzka zmluvy, o 3-4 roky uz budu v obrane dominovat hraci ako Nurse Klefbom atd. a Ference bude 6. alebo 7. obrancom (v tom lepsom pripade) ...za 3.25 mil.