aj ja GRATULUJEM
boli ste proste lepsi
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Finale Konferencie DARK RIDERS
FireBirds
Ice Cats
/ Spiders
Dnes o 0:00
nasho casu to zacina. Prve finale (i ked zatial "len" konferencne) pre tim FireBirds sa nam neuveritelne blizi. Fanusikovia sa uz nevedia dockat a po celom meste ich vidime v klubovych farbach, prirpavenych povzbudit svoj milovany klub, male skupinky najvacsich nedockavcov uz posedava v hospudkach a horlivo cakaju na dnesne vysledky po ktorych sa dozvieme aj meno nasho supera z dvojice Ice Cats vs. Spiders, kedze macicky nedokazali zuzitkovat trojzapasovy naskok na supera a dnes mali na programe rozhodujuci siedmy zapas.
V pripade postupu Ice Cats by sa jednalo o ich druhu ucast vo finale Zapadnej konferencie (Dark Riders) po minulej sezone, v ktorom vsak neuspeli proti nasmu superovi v druhom kole - Mighty Bulls. Zaroven by slo o prvy vzajomny duel FireBirds vs. Ice Cats v Play Off historii. Stretli by sa tak dva najuspesnejsie timy po zakladnej casti.
Avsak ak postupi tim Spiders, bude sa jednat o reprizu minulorocneho prveho kola, ktore skoncilo tiez po siedem zapasovej bitke, ked FireBirds nevyuzili tri matchball-y a strachovali sa nakoniec o postup, vtedy este proti outsiderovi. Dnes je vsak tim pavucikov povazovany za cierneho kona sutaze, ked uz v zakladnej casti podavali pekne vyrovnane vykony medzi top timami a cez prve kolo Play Off presli tiez pomerne hladko, ked zdolali Strong Crocodiles 4-1 na zapasy. O ich sile hovori aj fakt, ze proti tak silnemu timu ako je Ice Cats vyrovnanali seriu na 3-3 co nieje ich prvy takyto pocin, ako som uz spominal vlani sa im to podarilo prave proti nasmu timu a ak by to tento raz dotiahli az do konca , zapisali by sa do historie KTL ako prvy tim, ktoremu sa to podarilo.
Nech to uz dopadne akokolvek, jedno je iste, super bude silny a nabudeny po sedem zapasovej bitke. Vitaz zakladnej casti je tiez motivacia, ktora dokaze dat sily na viac no tak isto superi musia pocitat so silnou podporou nasich domacich fanusikov a musia sa pripravit na elektrizujucu atmosferu nasho 30 000 stadionika, ktory bol pocas celej sezony beznadejne vypredany aj vdaka Chestovym faninkam a canesovim kolegom z lekcii meditacie
Matejko je neustale podporovany hlavne svojom milovanou priatelkou, ktora sice vela miesta nezaberie na stadione ale pocut ju je viac ako by clovek cakal, najma ked Matejko skoruje alebo zvadza tazke osobne suboje s protihracmi.
aktualizovane :
FireBirds
Ice Cats
Ice CatsDnes o 0:00
V pripade postupu Ice Cats by sa jednalo o ich druhu ucast vo finale Zapadnej konferencie (Dark Riders) po minulej sezone, v ktorom vsak neuspeli proti nasmu superovi v druhom kole - Mighty Bulls. Zaroven by slo o prvy vzajomny duel FireBirds vs. Ice Cats v Play Off historii. Stretli by sa tak dva najuspesnejsie timy po zakladnej casti.
Avsak ak postupi tim Spiders, bude sa jednat o reprizu minulorocneho prveho kola, ktore skoncilo tiez po siedem zapasovej bitke, ked FireBirds nevyuzili tri matchball-y a strachovali sa nakoniec o postup, vtedy este proti outsiderovi. Dnes je vsak tim pavucikov povazovany za cierneho kona sutaze, ked uz v zakladnej casti podavali pekne vyrovnane vykony medzi top timami a cez prve kolo Play Off presli tiez pomerne hladko, ked zdolali Strong Crocodiles 4-1 na zapasy. O ich sile hovori aj fakt, ze proti tak silnemu timu ako je Ice Cats vyrovnanali seriu na 3-3 co nieje ich prvy takyto pocin, ako som uz spominal vlani sa im to podarilo prave proti nasmu timu a ak by to tento raz dotiahli az do konca , zapisali by sa do historie KTL ako prvy tim, ktoremu sa to podarilo.
Nech to uz dopadne akokolvek, jedno je iste, super bude silny a nabudeny po sedem zapasovej bitke. Vitaz zakladnej casti je tiez motivacia, ktora dokaze dat sily na viac no tak isto superi musia pocitat so silnou podporou nasich domacich fanusikov a musia sa pripravit na elektrizujucu atmosferu nasho 30 000 stadionika, ktory bol pocas celej sezony beznadejne vypredany aj vdaka Chestovym faninkam a canesovim kolegom z lekcii meditacie
aktualizovane :
Ice Catsno to som aj ja zvedavy???...WildCelt píše:cim to asi bude... :smile03:Matejko píše:Z nasich vysledkov vidiet, ze nam v zapase s cicinkami zatial chybaju vyraznejsie bodovacie uspechy nasej najvacsej hviezdy canesmana
chlapci,ja sa snaziiiiim....
canesman píše:no to som aj ja zvedavy???...WildCelt píše:cim to asi bude... :smile03:Matejko píše:Z nasich vysledkov vidiet, ze nam v zapase s cicinkami zatial chybaju vyraznejsie bodovacie uspechy nasej najvacsej hviezdy canesmana![]()
chlapci,ja sa snaziiiiim....... ale dako ne a ne trafit, no zatial kym sa nam dari v serii to nie je take zle....
:frajer2: :frajer2: :frajer2: robotu si plny perfetktnenie nie canes ja hram osobku na teba:-D
fajn statistika Matejko, pripomina mi to stare dobre casy, kedy si aj vyhodnocoval celu KTL a vtedy sa to robilo cele rucne
a este ked sme si robili vlastnu timovu statistiku
dnes uz je to len ctrl+c ctrl+v
inak naozaj vyrovnane vykony celeho timu a tak to ma byt
musime ale poriadne bojovat a dotiahnut to uz, potrebujeme uz len 3 vitazstva a titul je nas tak do boja OHNIVACI
inak naozaj vyrovnane vykony celeho timu a tak to ma byt
a ked uz sme u statistik tak za zakladnu cast:
kolo/umiestnenie timu v kole/pocet bodov v kole//(pocet z./ vyhry/vyhry PP/remizy/prehry PP/prehry)
1.kolo: 1. FireBirds - 295
(KTL)
2.kolo: 4. FireBirds - 41 (25 - 13 1 0 0 11)
3.kolo: 1. FireBirds - 308
(DR k.)
4.kolo: 8. FireBirds - 286
5.kolo: 3. FireBirds - 44 (27 - 13 1 2 1 10)
6.kolo: 4. FireBirds - 285
celkovy pocet bodov 1259
pocet odohranych dni 132
meno/pocet bodov v sezone/poradie v kolach 1-6
canesman 812- 8.,10.,19.,55.,18.,14.
Chester 738- 12.,51.,48.,27.,48.,59.
Matejko 609- 30.,73.,61.,76.,79.,67.
janik 728- 16.,62.,13.,64.,64.,36.
kolo/umiestnenie na konci kola/pocet bodov ziskanych v danom kole
1.kolo
8. canesman - 119
12. Chester - 115
16. janik - 111
30. Matejko - 104
2.kolo
10. canesman - 163
51. Chester - 140
62. janik - 130
73. Matejko - 106
3.kolo
13. janik - 128
19. canesman - 125
48. Chester - 109
61. Matejko - 105
4.kolo
27. Chester - 131
55. canesman - 118
64. janik - 114
76. Matejko - 94
5.kolo
18. canesman - 162
48. Chester - 143
64. janik - 134
79. Matejko - 107
6.kolo
14. canesman - 125
36. janik - 111
59. Chester - 100
67. Matejko - 93
REKORD
Udalost 1. kola -
rekordnych 44 bodov
timu FireBirds pocas jedneho dna : 20 hlasov
kolo/umiestnenie timu v kole/pocet bodov v kole//(pocet z./ vyhry/vyhry PP/remizy/prehry PP/prehry)
1.kolo: 1. FireBirds - 295
2.kolo: 4. FireBirds - 41 (25 - 13 1 0 0 11)
3.kolo: 1. FireBirds - 308
4.kolo: 8. FireBirds - 286
5.kolo: 3. FireBirds - 44 (27 - 13 1 2 1 10)
6.kolo: 4. FireBirds - 285
celkovy pocet bodov 1259
pocet odohranych dni 132
meno/pocet bodov v sezone/poradie v kolach 1-6
canesman 812- 8.,10.,19.,55.,18.,14.
Chester 738- 12.,51.,48.,27.,48.,59.
Matejko 609- 30.,73.,61.,76.,79.,67.
janik 728- 16.,62.,13.,64.,64.,36.
kolo/umiestnenie na konci kola/pocet bodov ziskanych v danom kole
1.kolo
8. canesman - 119
12. Chester - 115
16. janik - 111
30. Matejko - 104
2.kolo
10. canesman - 163
51. Chester - 140
62. janik - 130
73. Matejko - 106
3.kolo
13. janik - 128
19. canesman - 125
48. Chester - 109
61. Matejko - 105
4.kolo
27. Chester - 131
55. canesman - 118
64. janik - 114
76. Matejko - 94
5.kolo
18. canesman - 162
48. Chester - 143
64. janik - 134
79. Matejko - 107
6.kolo
14. canesman - 125
36. janik - 111
59. Chester - 100
67. Matejko - 93
REKORD
Udalost 1. kola -
rekordnych 44 bodov
tak hosi moji zlati, nedopadlo to tak ako sme vsetci verili a tak ta ceresnicka na torte nam chyba, bolo by to o to sladsie hodnotenie ale zial tipersky zivot dokaze byt aj takyto a neda sa vzdy vyhravat, verim ze po mensej prestavke sa chut opat vrati a budeme pokracovat vsetci spolocne, i ked s matejkom sme v tomto time od jeho vzniku (mato s mensou prestavkou v BB) a mozno by to chcelo nejake ozivenie i pre tim i pre mna no ako som slubil ak bude zaujem o moje sluzby od GM timu tak som s vami aj dalsiu sezonu 
ako to bolo uz davno oznamene a v priebehu sezony tomu tak i bolo sa od dnesneho dna stava novym GM timu FireBirds - canesman.
viedol nas tim uz pocas niekolkych kol a postaral sa z velkej casti aj o zotrvani timu v sutazi. za to mu u mna patri velka vdaka a dokazal ze mu na time zalezi i ked mal moznost ist mozno do dalsieho top timu Ice Cats, ale som rad canes ze si zostal a postaral sa o tim ked uz ja som nejak nemohol.
hodnotit vykony u teba canes asi nema cenu, proste top trieda v KTL a jedina malickost co ti mozno z mojho pohladu vytknut je trosku mala komunikacia v zavere sutaze a v jej paly off, no mas i svoje povinnosti takze to chapem. inak absolutorium :frajer2:
Matejko dokazal svoje kvality v Play Off kedy bodoval pre tim najviac z nas styroch, mas svoje pevne miesto v zostave a snad ti zaujem o sutaz vydrzi tak ako si sa do toho dostal prave v Play Off. Pocas sezony si mal tazsie obdobie no vdaka ze si nakoniec ostal a o to viac ma to bavilo potom. Ako si napisal dufam ze zostava ostane a buducu sezonu si ideme po titul.
Chester ako novacik timu vstup do sezony excelentny, vitaz individualky v Elite Trophy, dokazal si priniest velku kvalitu a aj co sa tyka osobnosti to bolo super, sicei ty mas svoje obdobia no kto ich nema
Si kvalitny tiper a mas skusenosti i z pozicie GM, takze verim ze pomozes i canesovi nejakymi radami ak ich bude potrebovat. Skoda vypadku vo finale, ale nemyslim ze by to bolo nejak umyselne, proste sa nemoze darit vzdy, isto malo na teba dopad aj to ze si stal zoci voci svojmi milovanemu timu Drexel Dragons, no snaha bola obrovska. Verim ze zostanes nadalej sucastou timu i ked viem ze su aj ine vplyvy aby tomu tak nebolo. Ale ja sa na teba spolieham.
Sam seba hodnotit nebudem, boli chvile ktore som mal zvladnut lepsie, ale minulost sa ovplyvnit neda, robil som co som mohol a co som vedel, snad sa to dalo zniest
Bolo mi ctou viest tento tim do PO no nedotiahol som nas tam kde som chcel. Snad sa to mojmu nastupcovi podari.
Tak dik vam za peknu sezonu plnu radosti ale aj sklamania a tymto ti canesman odovzdavam zezlo
ako to bolo uz davno oznamene a v priebehu sezony tomu tak i bolo sa od dnesneho dna stava novym GM timu FireBirds - canesman.
viedol nas tim uz pocas niekolkych kol a postaral sa z velkej casti aj o zotrvani timu v sutazi. za to mu u mna patri velka vdaka a dokazal ze mu na time zalezi i ked mal moznost ist mozno do dalsieho top timu Ice Cats, ale som rad canes ze si zostal a postaral sa o tim ked uz ja som nejak nemohol.
Matejko dokazal svoje kvality v Play Off kedy bodoval pre tim najviac z nas styroch, mas svoje pevne miesto v zostave a snad ti zaujem o sutaz vydrzi tak ako si sa do toho dostal prave v Play Off. Pocas sezony si mal tazsie obdobie no vdaka ze si nakoniec ostal a o to viac ma to bavilo potom. Ako si napisal dufam ze zostava ostane a buducu sezonu si ideme po titul.
Chester ako novacik timu vstup do sezony excelentny, vitaz individualky v Elite Trophy, dokazal si priniest velku kvalitu a aj co sa tyka osobnosti to bolo super, sicei ty mas svoje obdobia no kto ich nema
Sam seba hodnotit nebudem, boli chvile ktore som mal zvladnut lepsie, ale minulost sa ovplyvnit neda, robil som co som mohol a co som vedel, snad sa to dalo zniest
chlapi trebalo by sa uz stretnut niekde na skype alebo co a prebrat buducnost FB,sam neviem ci ostavam ci odchadzam nakolko som s nikym este nehovoril a nemam este ani ponuky na zotrvanie,GM je ak sa nemylim canes tak sa vyjadrite,aby som vedel co so mnou bude a podla toho sa zariadil
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé