Dawe4 píše:Zápas jsem neviděl. Byl jsem v Praze na výjezdu. Fandit Viktorce Plzeň a nějak se mi to protáhlo.
Každopádně je hezké, že fanoušci si našli hvězdu, ale uznej, že ty zase oběť do, které se budeš strefovat při každé možné příležitosti. :smile03: A opravdu nechci rozebírat jestli se někomu nadržuje a někomu ubližuje. Je to zbytečná diskuze. Takže prosím uzavřeme to.
Když jsem koukal na statistiky zápasu tak jsem byl v šoku. Clark konečně něco zahrál, ale já jsem spíše naštvaný. Protože takhle se ho už nikdy nezbavíme.

Tak to počkaj, to nie je pravda. Len mi stále lezie na nervy nekritické ospevovalnie jeho výkonov (za čo Tomáš samozrejme nemôže

), pritom hral proti slabším súperom so silnejšími hráčmi. Nadôvažok, brankár Pens vtedy nechytal extra. To by som nestrpela pri žiadnom hráčovi.
Čo sa týka Tomášovho korčuľovania. Síce jeho štýl na pohľad vyzerá neohrabane, ale pomalý sa mi vonkoncom nezdá. Mohol by z neho vyrásť dobrý hráč pred bránku, len sa potrebuje vyhrať medzi dospelými. Nemám náladu, aby sa zopakoval prípad Brulé, keď sme zbytočne zastavili Gilbertov výkon. Podobný prípad je možno Fritsche.
Kto hral veľmi dobre bol Kyle Wilson. On ten chlapec nakoniec bude hrať v treťom útoku.

Ale zaslúži si. Taktiež Commodore vyzeral veľmi slušne, zodpovedne bránil, blokoval strely. Savard hral s prehľadom. Moore sa mi taktiež celkom páčil, jeho korčuľovanie je neuveriteľné, trebalo by stabilizovať výkony. Tri mínusové body nie sú extra, na druhej strane nemožno povedať, že góly zapríčinil. No a tri zblokované strely sú celkom slušná štatistika. Klesla hral nenápadne, ale celkom spoľahlivo. Guenin tradične skvelý v obrane. Podobne Holden.
Keď sa to tak vezme, nastúpili sme väčšinou s hráčmi, ktorí sa buď vrátia do juniorky, alebo pôjdu do AHL. A predsa sme s Caps, ktorí hrali skoro s úplnou zostavou, zohrali dobrý zápas. Takže spokonosť.
Útok na zákalde rôzných okolností predpokladám takýto:
Huselius--Vermette--Nash
Filatov--Brassard--Voráček
Umberger--Wilson--Clark (vieme prečo

)
Moreau--Pahlsson--Dorsett/Boll/Murray