Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ak chce Arniel tri skórujúce útoky, musí chalanov rozdeliť. A keďźe Nikita môže hrať na centri, prečo to nevyužiť? Je ale možné spraviť Majorov--Umberger--Kubalík. Keď sa to tak vezme, tento útok by nebol len skórujúcim, ale presadzoval by sa aj pri napádaní a obrane. Rozumieť by si mohli, všetci majú hokejové myslenie.

V obrane sa môže presadiť David Savard, všimni si, že vždy hrá s Hejdom.

Útoky by v tom prípade mohli vyzerať následovne:
Huselius--Vermette--Nash
Filatov--Brassard--Voráček
Majorov--Umberger--Kubalík
Moreau--Pahlsson--Dorsett.
No však uvidíme. Naše spekulace jsou sice hezké, ale řídit se podle nich nikdo nebude :) Což je někdy i škoda :D
Jinak tahle řada Majorov--Umberger--Kubalík vypadá už lépe :good: Ale co je nejpříjemnější, že útok je kvalitní a je kam sáhnout. Konkurence velká, ale jen pár míst. Rozhodně nám naši ofenzivu může kde kdo závidět.
Když jsem sem dnes dával sestavu na utkání s Wild a študoval ji tak jsem se toho také všiml. David Savard je kvalitní bruslař. A především jak obranná práce tak i útočné úkoly zvládá na jedničku. Takže kdyby si místo v sestavě vybojoval, vůbec bych se tomu nedivil.
A jak jsem již psal. Příprava finišuje. Teď nás čekají tři zápasy za sebou a já počítám, že po Caps se bude škrtat a s Atlantou už nastoupíme s tak 90% sestavou pro ligu. A poté hurá do Švédska :wawe:
Piatočný zápas s Caps:
F1: Filatov-Johansen-Kubalik
F2: Sestito-Wilson-Fritsche
F3: Murray-Guite-Mayorov
F4: Clark-MacKenzie-Blunden

D1: Klesla-Guenin
D2: Moore-Commodore
D3: Holden-Clitsome/Savard

G1: Garon
G2: LeNeveu

Pri všetkej úcte ku Kubalíkovi, pripadá mi to voči Majorovovi nefér. Kým Kubalík VŽDY hrá s kvalitnými hráćmi, Majorov hral s ofenzívnymi hráčmi iba raz. No a potom sa z Tomáša robí hrdina. Je to fraška. :evil:
mt-svk píše:Pri všetkej úcte ku Kubalíkovi, pripadá mi to voči Majorovovi nefér. Kým Kubalík VŽDY hrá s kvalitnými hráćmi, Majorov hral s ofenzívnymi hráčmi iba raz. No a potom sa z Tomáša robí hrdina. Je to fraška. :evil:
Presne náš prípad Zharkova, ktorý odohral s poriadnymi spoluhráčmi všehovšudy snáď jeden alebo dva zápasy, inak so slabými. Tiež Rus, náhoda? Conspiracy :D Ale bez srandy, jeho je mi fakt ľúto. Hádam sa v Albany chytí bodovo natoľko, aby si o rok/dva vybojoval stabilné miesto v zostave. Má na to. Prepáč za odbočku. :oops:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Pri všetkej úcte ku Kubalíkovi, pripadá mi to voči Majorovovi nefér. Kým Kubalík VŽDY hrá s kvalitnými hráćmi, Majorov hral s ofenzívnymi hráčmi iba raz. No a potom sa z Tomáša robí hrdina. Je to fraška. :evil:
Presne náš prípad Zharkova, ktorý odohral s poriadnymi spoluhráčmi všehovšudy snáď jeden alebo dva zápasy, inak so slabými. Tiež Rus, náhoda? Conspiracy :D Ale bez srandy, jeho je mi fakt ľúto. Hádam sa v Albany chytí bodovo natoľko, aby si o rok/dva vybojoval stabilné miesto v zostave. Má na to. Prepáč za odbočku. :oops:
Zase budú fanúšikovia nadržaní, aký je Tomáško skvelý hráč, pritom jeho góly proti Pens (pri ktorom góle s kým hral):

1st: CBJ: Huselius, Vermette, Methot, Klesla/PP: Goligoski, Godard, Bortuzzo, Adams, Rupp
2nd: CBJ: Huselius, Vermette, Stralman /PP: Lovejoy, Cooke, Adams (PP)
3th: CBJ: Stralman, Huselius, Vermette, Klesla PP:Goligoski, Engelland, Martin, Jeffrey
TOI: 15:000 (3:26 PP)

No a Majorov hral proti Caps 12:03 bez PP s Pahlssonom a Clarkom. Najmä proti Sjominovi, Fleischmanovi a Laichovi. To naši fanúšikovia nevidia. Alebo žeby nechceli vidieť? Nemám nič proti Tomáśovi, mohol by z neho vyrásť hráč podobný Holmstromovi, ale to nadhodnocovanie a preferovanie... lezie mi to na nervy.
mt-svk: Já bych to tak neprožíval. Arniel ví co dělá. Ty hráče vidí na trénincích jak makají, jak se snaží a hlavně možná má s Tomášem nějaké ty plány a těch záměrů, důvodů tam může být více. Zkrátka opravdu bych tohle neřešil.

Jinak včerejší výhra potěšila. Kuba Voráček znovu povedený výkon a Moreau se také předvedl. Naopak Brassard znovu nic moc. Což tedy moc dobré není. Nějak mu to nejde chlapcovi. A jako vůdce první nebo druhé lajny zatím tedy nevypadá.

Dnešní zápas proti Caps jak to tak vypadá je poslední souboj o místo v sestavě. Po něm přijda škrtání. Především pro hráče - Mayorov, Murray, Blunden, Clark, Guenina, Moora asi také i pro Kubalíka to je poslední šance říct si o zákl. sestavu. No jsem zvědavý kdo nakonec zbude a jestli bude nějaké to překvápko.
Dawe4 píše:mt-svk: Já bych to tak neprožíval. Arniel ví co dělá. Ty hráče vidí na trénincích jak makají, jak se snaží a hlavně možná má s Tomášem nějaké ty plány a těch záměrů, důvodů tam může být více. Zkrátka opravdu bych tohle neřešil.

Jinak včerejší výhra potěšila. Kuba Voráček znovu povedený výkon a Moreau se také předvedl. Naopak Brassard znovu nic moc. Což tedy moc dobré není. Nějak mu to nejde chlapcovi. A jako vůdce první nebo druhé lajny zatím tedy nevypadá.

Dnešní zápas proti Caps jak to tak vypadá je poslední souboj o místo v sestavě. Po něm přijda škrtání. Především pro hráče - Mayorov, Murray, Blunden, Clark, Guenina, Moora asi také i pro Kubalíka to je poslední šance říct si o zákl. sestavu. No jsem zvědavý kdo nakonec zbude a jestli bude nějaké to překvápko.
Je to síce pekné, ale v tom prípade nie sú rovnaké štartovacie pozície. Mimchodom, ozvala by som sa aj vtedy, ak by si Majorov a Kubalík miesta vymenili. ;)

Dnešný zápas by som rada pozerala, snáď nájdem stream. Obávam sa však, že Clark v zostave bude, keďže má jednocestnú zmluvu s vysokým platom, presnejšie nperiamo úmerným platom k jeho výkonom.

Ethan sa oplatí, keď sme si ho stiahli, bola som rada. Výborne si rozumie s Pahlssonom, ćo má obzvlášť teší. Ako tretí do partie by mohol hrať neitko z dvojice Dorsett/Boll, no, uvidíme. Samozrejme, beriem ich ako štvrtý útok. :D

Čo sa týka Brassarda, hru posúdiť nemôžem, nevidela som. Ak je to ale pravda, rýchlo sa môźe stať, že ho vystrnadí Johansen, ktorému to s Filatovom klape. Samozrejme je otázne, ako by Ryan hral proti silným súperom v ostrých zápasoch. Na druhej strane, Brassovi vyčítajú jeho FO, nie hru.
mt-svk píše:Radostnejšia správa: Russell's knee may be ready for opener
Tak na to se dá říci snad jediné :good:
Dawe4 píše:
mt-svk píše:Radostnejšia správa: Russell's knee may be ready for opener
Tak na to se dá říci snad jediné :good:
Nevieš, kde možno sledovať dnešný zápas?

EDIT: Zápas by mal byť prenášaný na Caps kanále
Špeciálne som si všímala Kubalíka. Priemerný výkon. Hold, vidno, źe to nebolo hranie s dobrými hráčmi proti AHL hráćom a deravému brankárovi, ako v prvom zápase, ale pochybujem, źe si to fanúšikovia všimnú. :D Oni si už našli nového hrdinu... :D

Inak, dnes hral Clark veľmi dobre, sama som bola prekvapená. Medzi 3 hlavné hviedzy ale nepatril, mal tam byť Mathieu Garon, ktorý chytal fantasticky.
Zápas jsem neviděl. Byl jsem v Praze na výjezdu. Fandit Viktorce Plzeň a nějak se mi to protáhlo. :D

Každopádně je hezké, že fanoušci si našli hvězdu, ale uznej, že ty zase oběť do, které se budeš strefovat při každé možné příležitosti. :smile03: A opravdu nechci rozebírat jestli se někomu nadržuje a někomu ubližuje. Je to zbytečná diskuze. Takže prosím uzavřeme to.

Když jsem koukal na statistiky zápasu tak jsem byl v šoku. Clark konečně něco zahrál, ale já jsem spíše naštvaný. Protože takhle se ho už nikdy nezbavíme. :D
Dawe4 píše:Zápas jsem neviděl. Byl jsem v Praze na výjezdu. Fandit Viktorce Plzeň a nějak se mi to protáhlo. :D

Každopádně je hezké, že fanoušci si našli hvězdu, ale uznej, že ty zase oběť do, které se budeš strefovat při každé možné příležitosti. :smile03: A opravdu nechci rozebírat jestli se někomu nadržuje a někomu ubližuje. Je to zbytečná diskuze. Takže prosím uzavřeme to.

Když jsem koukal na statistiky zápasu tak jsem byl v šoku. Clark konečně něco zahrál, ale já jsem spíše naštvaný. Protože takhle se ho už nikdy nezbavíme. :D
Tak to počkaj, to nie je pravda. Len mi stále lezie na nervy nekritické ospevovalnie jeho výkonov (za čo Tomáš samozrejme nemôže ;)), pritom hral proti slabším súperom so silnejšími hráčmi. Nadôvažok, brankár Pens vtedy nechytal extra. To by som nestrpela pri žiadnom hráčovi.

Čo sa týka Tomášovho korčuľovania. Síce jeho štýl na pohľad vyzerá neohrabane, ale pomalý sa mi vonkoncom nezdá. Mohol by z neho vyrásť dobrý hráč pred bránku, len sa potrebuje vyhrať medzi dospelými. Nemám náladu, aby sa zopakoval prípad Brulé, keď sme zbytočne zastavili Gilbertov výkon. Podobný prípad je možno Fritsche.

Kto hral veľmi dobre bol Kyle Wilson. On ten chlapec nakoniec bude hrať v treťom útoku. ;) Ale zaslúži si. Taktiež Commodore vyzeral veľmi slušne, zodpovedne bránil, blokoval strely. Savard hral s prehľadom. Moore sa mi taktiež celkom páčil, jeho korčuľovanie je neuveriteľné, trebalo by stabilizovať výkony. Tri mínusové body nie sú extra, na druhej strane nemožno povedať, že góly zapríčinil. No a tri zblokované strely sú celkom slušná štatistika. Klesla hral nenápadne, ale celkom spoľahlivo. Guenin tradične skvelý v obrane. Podobne Holden.

Keď sa to tak vezme, nastúpili sme väčšinou s hráčmi, ktorí sa buď vrátia do juniorky, alebo pôjdu do AHL. A predsa sme s Caps, ktorí hrali skoro s úplnou zostavou, zohrali dobrý zápas. Takže spokonosť.

Útok na zákalde rôzných okolností predpokladám takýto:

Huselius--Vermette--Nash
Filatov--Brassard--Voráček
Umberger--Wilson--Clark (vieme prečo :D)
Moreau--Pahlsson--Dorsett/Boll/Murray
Lajny vo Švédsku by mali vyzerať následovne:

Nash--Vermette--Voráček
Huselius--Brassard--Filatov
Moreau--Pahlsson--Umberger
štvrtý útok je otázny, keďźe tam pripadajú do úvahy: Boll, Dorsett, Wilson, MacKenzie a Blunden.
Murray je zranený

Ryan Johansen bol poslaný do juniorky, Tomáš Kubalik, Maksim Mayorov, John Moore, David Savard, Nick Holden, Grant Clitsome, Tom Sestito a Ben Guite do Springfield Falcons. V tíme zostali vyššie spomínaní útočníci a taktiež obranca Nate Guenin.
Guite a Sestito musia prejsť waiverom.
Zrovna jsem si to přečetl a tak jak tak koukám žádné překvapení se v sestavě nekonalo.
Tak snad to klukům v sezóně bude šlapat.
Dawe4 píše:Zrovna jsem si to přečetl a tak jak tak koukám žádné překvapení se v sestavě nekonalo.
Tak snad to klukům v sezóně bude šlapat.
Nezabúdaj na centra štvrtého útoku, tam bude to prekvapenie. Clark, Dorsett a Boll centre nie sú, jeden bude 13 hráčom. Podľa mňa si post zaslúži Wilson. V obrane by mohol prekvapiť Guenin, ktorý si svoje povinnosti plnil perfektne. Dnes dúfam, źe si znovu pozriem zápas.
No, zdá sa, že sa lajny trošku pomenili:

Filatov--Vermette--Nash
Huselius--Brassard--Voráček
Moreau--Pahlsson--Umberger
Boll--Wilson--Dorsett

Hejda, Stralman
Klesla, Methot
Ťjutin, Guenin

Mason
Garon

Zápas som bohužiaľ nepozerala, zaspala som. Ale podľa ohlasov som čím ďalej tým viac spokojná s Moreauom. Tento zápas perfektne vyšiel Filatovovi a taktiež Bollovi :box: Ladd bude na Jareda ešte dlho spomínať. :D
Tak ty lajny vypadají dobře a převelice se mi líbí třetí, která také může v klidu rozhodovat zápasy.
V obraně po uzdravení Krise počítám, že místo mu přepustí Methot a Mike dle mého v sestavě též chybět nebude a prostor kvůli němu vyklidí asi Guenin. I když kdo ví jaké Arniel má plány.
Moreau mi překvapuje. Jeho příchod jsem nevnímal nijak zvlášť optimisticky, ale v přípravě dokázal, že to je velice dobrý hokejista.

No a příprava za oceánem je za námi. Teď už nás čeká jen přesun do Švédska. Jeden přáteláček a poté už na ostro. Na ty zápasy se těším. Za prvé poběží v krásnou hodinu a za druhé začátek sezóny už od srpna netrpělivě vyhlížím. :D
Dawe4 píše:Tak ty lajny vypadají dobře a převelice se mi líbí třetí, která také může v klidu rozhodovat zápasy.
V obraně po uzdravení Krise počítám, že místo mu přepustí Methot a Mike dle mého v sestavě též chybět nebude a prostor kvůli němu vyklidí asi Guenin. I když kdo ví jaké Arniel má plány.
Moreau mi překvapuje. Jeho příchod jsem nevnímal nijak zvlášť optimisticky, ale v přípravě dokázal, že to je velice dobrý hokejista.

No a příprava za oceánem je za námi. Teď už nás čeká jen přesun do Švédska. Jeden přáteláček a poté už na ostro. Na ty zápasy se těším. Za prvé poběží v krásnou hodinu a za druhé začátek sezóny už od srpna netrpělivě vyhlížím. :D
Tak, tak. ;) Taktiež som zvedavá, ktorí obranci uvolnia miesto Commodoremu a Russellovi a najmä... ako zloží Arniel obranné dvojice.
Tak co? Budete letos aspoň bojovat o PO nebo se bude opakovat letošní katastrofa?
neis píše:Tak co? Budete letos aspoň bojovat o PO nebo se bude opakovat letošní katastrofa?
Katastrofa sa opakovať urćite nebude. :frajer2: Čo bude ale zaujímavé sledovať je to, či bude Phila znovu bojovať o PO do posledného zápasu. :lol2:
Tvojí jistotu bych chtěl mít. Vůbec jste neposílili a kádr nic moc oproti TOP týmům západu. Ať Philla bojuje jak chce, když si pak zahraje finále ;)
neis píše:Tvojí jistotu bych chtěl mít. Vůbec jste neposílili a kádr nic moc oproti TOP týmům západu. Ať Philla bojuje jak chce, když si pak zahraje finále ;)
O tom si podiskutujeme neskôr, fajn? :D Hold, vidno, že nepoznáś situáciu v klube. :lol2:
Obrázek :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS