Paráda chlapi veľká spokojnosť

. Inak pred kolom by som asi si nepovedal, že skončíme až takto vysoko. sa mi páči, že už od prvého kola robíme dobré meno tomuto týmu

a že, hneď od začiatku sme sa predali našim fanúšikom

V podstate sa ukázalo aj to, že viac menej sme zohratý z min. sezóny, lebo kostra týmu ostala prišiel, len B.Wall, ktorý je dobrá náhrada za Lukáša som sním nadmieru spokojný :frajer2: . Tá individuálka som nesledoval ani jej priebeh, takže je pre mňa novinka, že som skončil druhý, ale moc ma to nezaujíma ja som teamoví hráč pre mňa sú dôležité výsledky týmu a nie moje individuálne, takže tak

Inač palkovk dnes mi to vravel sme sa stretli v meste v drogérii, že som skončil druhý a že aj mi sme druhý skončili, lebo ja som ešte výsledky nevidel

iba až teraz niekedy

. Proste, ale ono to sedí mi sme skončili druhý a ja druhý

proste súhra riadna

Chlapi tak si rýchlo užime naše silver z prvého kola a šup sa do ďalšieho kola a znovu za dobrým výsledkom

Tak sa držme STRONG CROCODILES. A ešte, aby som nezabudol falcons ešte sa s vami porátame, že ste nám uchmatli prvé miesto
Inač, keď si tu pozriete umiestnenie z min. ročníka prvého kola tak teraz sme ešte lepší

Kukajte, ale Furious Dogs kedže tak sme sa min. sezónu volali ak ste už zabudli na to, to platí hlavne pre teba B.Wall

. Neviem čím to bude, ale cítim, že našim kľúčom k úspechu bude túto sezónu B.Wall

Čo nám k tomu povieš

Musím ťa takto kus podpichnúť B.Wall, lebo vždy sa zasmejem na tvojich príspevkoch

Kľúčom k úspechu samozrejme sme a musíme byť všetci spoločne