Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

palkovk píše:Musím vás chlapi pochváliť za výborné výkony, ktoré podávate.Super.Rado e-mail ti prišiel?
Ja ťa zas musím pokarhať pán učiteľ :lol2:
Chlapi budem sa opakovať ja viem, ale zatiaľ spokojnosť, len dôležité je nezaspať :!: Kua ten tip det-col som premýšľal asi polhodinu ak ni viac čo podať :D , ale oplatilo sa :) . Mne asi každé natipovanie trvá zhruba tú polhodinku min. aj to podľa toho, aké sú zápasy, lebo ja mám na to svoju teóriu, ktorá niekedy vycházda niekedy nie, ale zatiaľ áno. Proste ja to podávam, ako čo by na ostro :-P , ale predsa psss nemôžem súperom prezrádzať svoju taktiku :D B.Wall super, že si dal aj ty remízu na det. som nečakal, že práve ty dáš, ale ako som ti spomínal pred KTL oplatí sa dať aj remízy. Chlapi dnes večer dáko skúsme odskočiť našim súperom a bude very good :frajer2: Držme sa :box:

A ten email palkovk idem poriešiť teraz :D
ixo píše: Kua ten tip det-col som premýšľal asi polhodinu ak ni viac čo podať :D , ale oplatilo sa :) . Mne asi každé natipovanie trvá zhruba tú polhodinku min.
:lol: :lol: :lol:
mne to trva priemerne tak polminutku :D
petrik píše:
ixo píše: Kua ten tip det-col som premýšľal asi polhodinu ak ni viac čo podať :D , ale oplatilo sa :) . Mne asi každé natipovanie trvá zhruba tú polhodinku min.

:lol3: asi tak nějak,čím víc nad tím přemýšlím,tím víc to stojí za :ho*no: :D
ixo píše:
palkovk píše:Musím vás chlapi pochváliť za výborné výkony, ktoré podávate.Super.Rado e-mail ti prišiel?
:D B.Wall super, že si dal aj ty remízu na det. som nečakal, že práve ty dáš, ale ako som ti spomínal pred KTL oplatí sa dať aj remízy. Chlapi dnes večer dáko skúsme odskočiť našim súperom a bude very good :frajer2: Držme sa :box:

A ten email palkovk idem poriešiť teraz :D
Moje kouzlo je delat veci nevidane a prekvapovat vsechny vcetne sebe :D

No, spise jakmile je malo zapasu (tri a mene) tak se budu hodne pokouset riskovat, protoze vim, ze zbytek tymu by jinak mel podobne vysledky a treba to k necemu jednou bude.
Pst B.Wall neprezrádzaj svoju taktiku :-P Aj tak nikto neviete, ako to ozaj bude B.Wall robiť s tipmi, lebo ani on sám to netuší a nevie :D
Baffy píše:
petrik píše:

:lol3: asi tak nějak,čím víc nad tím přemýšlím,tím víc to stojí za :ho*no: :D
Ale tomu ixovi sa tá polhodinka naozaj vypláca, dnes zasa 10b pri blbých výsledkoch... :thumbsup:
Kua ixo jak to robíš, že zo svojim tímom dominuješ v KTL už 2. sezonu po sebe. :eek2:
Ohlund: Proste sa, len snažím a vždy idem na plno. Škoda, že nepadla remíza aj na chi-nas... škoda, že moji spoluhráči nenazbierali o také dva body viac, ale tak som spokojný 14b je dobrý výkon. Tlačia nás Red Devils skúsime s tým dnes niečo spraviť :-P . Ohlund myslím si, že čoskoro vybuchnem pri tipovaní... nebude sa mi, len stále dariť, ale ešte nech ma zlé dni obídu v tipovaní :-P Som zvedaví na dnešný tipovací deň :D

STRONG COROCODILES bojujeme ďalej :box: Dnes treba zabrať :cinka: Musíme hneď od začiatku KTL bojovať a vybojovať si postup do PO, lebo potom už môže byť pozde, ale zatiaľ som samozrejme spokojný s nami.
ixo, uz si cikal do kelimku, najvyssi cas

ved tie remizy raz prestanes triafat :D

ale respekt, ide vam :good:
Jednou jsem tam nasazel remizy a nebyla ani jedna. :hroza: Musime zvladnout tenhle vikend, protoze Red Devils a Falcons se na nas dotahuji. :box:
No dnes to bola bieda z našej strany, ale tak dalo sa to aj čakať, že príde aj zlý výsledok. Snaď to bol iba jeden deň a mi sa otrasieme s toho a a už tento večer zase zabodujeme poriadne. Redy veru, veru súhlasím treba zvládnuť víkend hlavne sobotu a dnešok a potom by sme to už mohli nejako ustáť. Dnes STRONG CROCODILES zabojujme :box: , aby sme sa striasli Red Devils a Falcons, ktorý sú až moc dotieraví :twisted: Chlapi tak sa držme ja už pomaly idem do práce a palkovk ty dnes ešte čakaj odo mňa sms. Nazdar chlapi :frajer2: .
Ej kua začína byť nejako horúco. Za posledné dni sa na nás Falcons a Red Devils dotiahli vedieme iba o chlp. Inač 141b v druhej konferencii by sme mohli pohode aj odychovať :D . No nič chlapi dúfam, že sa udržíme na vrchole tabuľky a že to nepokakáme už viac. STRONG CROCODILES musíme podať lepšie výkony, ako tomu bolo za posledné 3 dni, takže do toho Go go go :box: :!: Držme sa :frajer2: .
ako vidim dari sa vam pekne....ja som zavital na HF po 3 rokoch ako vidim vela zmien...ale nie zas velke ale suuu..idem sa zapojit do pelotonu aj ja ako sa mi bude dat...IXO ak vies nejaky klub de by som mohol zakotvit ozvy sa co najskor a dohodni to tam...čuz zatim pani :D
No už sa to začína pekne serkať s nami. Sme to kus pohnojili čo? Nevadí nejako už bude. Dnes treba zabrať a zobudiť, lebo sme zaspali. Hlavne sa nesmieme opúštať a panikáriť. Za nami súperi majú stratu 17b a viac to by sme mali do konca kola nejako udržať aspoň toto miesto čo máme i , keď sme mali dosť veľký náskok, keď sme boli na prvom mieste a bolo nám to na prd platné, takže sa netreba na to spoliehať. Dnes očakávam naše zlepšenie a aj to, že by sme sa mohli vyšvihnúť zase na 1. miesto. Tak do toho STRONG CROCODILES držme sa :box: :cinka: :frajer2: .

R-U-D-Y: Nazdar priateľu. Ale no mne sa zdá, že si ešte tipoval po tom čo si tento tým opustil a neviem či to nebolo minulí ročník, keď budem mať viac času mrknem sa na to. A tak určite veľa zmien tu nastalo a hlavne to, že tým sa zlepšil kvalitovo a šiel smerom do predu a stále sa zlepšuje. No neviem Maroši mrknem sa na to čo sa dá robiť či by si mohol v nejakom týme tipovať, ale nič ti nesľubujem a ešte na koľko viem aký si lajdák :D, ale keď budem mať viac času niečo pozisťujem a dám vedieť čo a ako tak zatiaľ sa maj starec.
Dnes to bol dobrý výkon som s nami spokojný, len škoda, že RD nahrali ešte viac bodov a Falcons toľko isto, ako mi, ale nevadí. Do konca tohto kola ostávajú 3. dni s tohto kola musíme získať čo najviac bodov treba nabrať body na postup do PO od začiatku. Minimálne sa musíme udržať do 3. miesta v tomto kole :!: tak sa držme chlapi :frajer2:
To je drama jak ma byt v zaveru kola! Verim, ze se jeste o prvni misto poperem! :box:
No v noci to nevyšlo a v pos. hrací deň strácame na prvé miesto dosť veľa. Reálnejšie bude zabojovať o druhé, ale viem, že máme dosť sily a aj chuti na to prvé, ale samozrejme prvoradí cieľ je udržať si 3. miesto, ktoré by bolo v tomto kole dosť dobrý úspech. Tak sa držme STRONG CROCODILES GO GO GO :box:
Musime se pokusit zacit ve druhem kole jako v prvnim a bude to :cool:

Mohlo by to byt i trosku lehci, protoze uz clovek ma nejakou orientaci ve forme a vysledcich, jenze aby to nebylo naopak, protoze zatim se nam (ixovi =D) darilo nejvice, kdyz byl absolutni zacatek a clovek musel carovat takmer z "niceho".
Pekne jsme zamakali v poslednim hracim dni, ja jsem se 2.mistem moc spokojeny! :thumbsup: Skoda jen,ze ixovi uteklo prvni misto v individualce o tri bodiky..
Paráda chlapi veľká spokojnosť :clap: . Inak pred kolom by som asi si nepovedal, že skončíme až takto vysoko. sa mi páči, že už od prvého kola robíme dobré meno tomuto týmu :thumbsup: a že, hneď od začiatku sme sa predali našim fanúšikom :-P V podstate sa ukázalo aj to, že viac menej sme zohratý z min. sezóny, lebo kostra týmu ostala prišiel, len B.Wall, ktorý je dobrá náhrada za Lukáša som sním nadmieru spokojný :frajer2: . Tá individuálka som nesledoval ani jej priebeh, takže je pre mňa novinka, že som skončil druhý, ale moc ma to nezaujíma ja som teamoví hráč pre mňa sú dôležité výsledky týmu a nie moje individuálne, takže tak :) Inač palkovk dnes mi to vravel sme sa stretli v meste v drogérii, že som skončil druhý a že aj mi sme druhý skončili, lebo ja som ešte výsledky nevidel :-P iba až teraz niekedy :-P . Proste, ale ono to sedí mi sme skončili druhý a ja druhý :D proste súhra riadna :D Chlapi tak si rýchlo užime naše silver z prvého kola a šup sa do ďalšieho kola a znovu za dobrým výsledkom :yahoo: Tak sa držme STRONG CROCODILES. A ešte, aby som nezabudol falcons ešte sa s vami porátame, že ste nám uchmatli prvé miesto :D :wink:

Inač, keď si tu pozriete umiestnenie z min. ročníka prvého kola tak teraz sme ešte lepší :) Kukajte, ale Furious Dogs kedže tak sme sa min. sezónu volali ak ste už zabudli na to, to platí hlavne pre teba B.Wall :D . Neviem čím to bude, ale cítim, že našim kľúčom k úspechu bude túto sezónu B.Wall :D Čo nám k tomu povieš :D Musím ťa takto kus podpichnúť B.Wall, lebo vždy sa zasmejem na tvojich príspevkoch :D Kľúčom k úspechu samozrejme sme a musíme byť všetci spoločne :wink:
Super chlapi.Vidíš Ixo a vraj by sme v tejto konferencii nič neuhrali.Pamätáš vlani nás provokovali,že nič nezahráme,keby sme v tejto.Všetkým sme ukázali...
neviem či ste pozerali systém tipovania,je iný ako vlani.

napr. ak vyhráme 20:15,tak nám započítajú 20+3 body = 23 bodov;
ak je remíza napr. 20:20,tak sa nám priráta 1 alebo 2 body,závisí od toho,či po predĺžení vyhráme alebo prehráme.

A Ixo neviem či si dal na zoznam na samostatné nájazdy,inak je to podľa abecedy:B.Wall, Ixo,palkovk a Redy.

Takže ak vyhráme napr. 20:15,tak nám pripíšu 23 bodov,ak napr. Falcons vyhrajú nad niekým 26:20,tak budú mať 29 bodov.Takže síce bojujeme proti tímom,ale treba byť medzi najlepšími.No bude to zaujímavé!
Samozrejme ze JA jsem ten klic k vitezstvi, kdo jinej ....Ve skutecnosti ixo dycky kopiruje vysledky ode me a pak to jen trosku premeni :D Ne, kecam, se second mistem nejvetsi spokojenost. Zacatek je dulezity,.....Kokso sem uz nespal celej den, sotva vidim, ale druhy misto proste parada :oslava:
Pravidla som si cital viac krat a poznacil som si par veci co som chcel si dat vysvetlit,ale potom som kaslal na to,lebo som myslell, ze uzchapem vsetkemu. Palkovk dore, ze si to spomenul a hlavne vystlil, ze tomu chapem :D No tento system v tomto kole a aj ostatnych kolach, ked bude hrat team proti teame bude mat svoje kladi a zapori, ale kazdopadne to bude zaujimave :-P Mozno ty si Redy postrehol pri citani pravidiel zmenu v tomto systeme oproti minule, lebo ja nejak nie :D . Inač dnes som kukal a neboli este zname dvojice teamov pre suboj vsak sme o tom este dnes kecali spolu palkovk a zrazu uz su. Dobre, ze si sem palkovk napisal poriesil som uz aj poradie najazdov. Poradie som viac menej volil podľa aktuálnej formy z prvého kola čo by mohlo fungovat, ale mozno, ze to pocas kola viac krat pozmenim a nemusi to byť uz podla formy,ale inak,ale teraz je to tak podľa formy až s tým rozdielom, že seba som určil az na triede poradie najazdov a prvi je borec B.Wall :-P druhý Redy a pos. je palovk samozrejme možno najazdy ani vobec neviuzijeme ak nebude treba, takze tak.

Inac prvi zapas 2. kola nam vobec nevsiel, ale nevadi :wink: Ale co chceme hrať, ked napr. taky B.Wall pride z oslav z 2. miesta v prvom kole na zapas opity taky, že ledva stoji nanoh a miesto hokejki si zobral nejaku bakulu, ktoru asi neikde po ceste nasiel a tváril sa na lade, že on má hokejku a miesto toho aby triafal puk triafal svoju prilbu, ktorú si myslel, že vraj to je údajne puk :D tak a potom hrajte zapas, keď vám polka teamu pride opitá ako teliatka :D Palkovk zase mi volal rano, že tak no kedy hráme ten zapas s falcons :D no dobre moj reku zapas sa uz davno skoncil a ty si ani neprisiel isto si bol aj ty triezvi :D

Chlapi tak dnes v noci to ukazme superovi :box: :cinka:
Jsem rad, ze mohu pokracovat v tipovani...Hrajeme s kamarady fotbalou ligu, kde maji tymy povinnost piskat cizi zapasy a dnes jsem sel piskat zapas tymu, ktery me nenavidi (moc se jim nepozdava kdyz beham po hristi a rvu ze sem litajici krecek :ja_neviem: ) a nastesit jsem nedostal do zubu :-P A to i presto, ze jsem absolutne nepiskal fauly, udelal jsem z toho zkratka takovou anglickou ligu (jednomu hraci byla vyrazena pulka zubu, no to je prece zbytecny piskat ne :D )...Zkratka jsem na zivu a opet pripraven drtit soupere, snad chytime formu z uplynuleho kola.
Jeden dôvod B.Wall prečo by si nemohol pokračovať v tipovaní? Možno som to zle pochopil neviem. Túto sezónu nechystám robiť predsa žiadne zmeny v týme a to aj, keď budú zlé výsledky tak prečo ten začiatok toho príspevku? Takže tu už máme v týme aj Pána rozhodcu, ktorý môže pískať prospech nás :D koľkú ligu si to pískal, na koľkú si to schopný 45 či akú :D Nerob už :D Poďme mi, len drtiť súperov dnes by to mali byť RD :D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS