Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no tie vysledky evidentne zaskocili mnoho tiperov a tak sme pekne zabodovali :) musime ist za svojim cielom a vyhrat nasu konferenciu nech sa biju potom medzi sebou
vcera ma chesto dotlacil do stavky a kedze myslim ze ju prehram tak splnim dohodu -

Chester je lepsi tiper ako ja a vyzna sa ovela lepsie vo futbale a je ten najlepsi odbornik a skoro sa vyrovna Chuckovi Norrisovi kedze aj on netipuje vysledky ale urcuje ich a vsetci podla jeho tiketu aj potom hraju :lol: ooooo Chester nas najsamlepsi :poklona2: :poklona:

ale i tak united nevyhraju :-P :-P

edit: aj Aston Villa nakoniec dopadla ako som hovoril :( :verysad: :frajer2:
wtf? :D
janik 0 b
Matejko 8 b
canesman 6 b
Chester 6 b
janik píše:vcera ma chesto dotlacil do stavky a kedze myslim ze ju prehram tak splnim dohodu -

Chester je lepsi tiper ako ja a vyzna sa ovela lepsie vo futbale a je ten najlepsi odbornik a skoro sa vyrovna Chuckovi Norrisovi kedze aj on netipuje vysledky ale urcuje ich a vsetci podla jeho tiketu aj potom hraju :lol: ooooo Chester nas najsamlepsi :poklona2: :poklona:

ale i tak united nevyhraju :-P :-P

edit: aj Aston Villa nakoniec dopadla ako som hovoril :( :verysad: :frajer2:
Aj tak United nakoniec vyhrali :lol: :lol: no hej som lepsi priznavam :razzi: :cinka:
Canes islo o to ze sme sa stavili na zapas Paris Saint-Germain vs. Nancy.Ja som vravel ze bude 1 a janik 2X,tak sme sa podpichovali na ICQ az sme sa nakoniec stavili.A vysledok zapasu ? 4:1 pre PSG :box: :yahoo:

P.S. ta Aston Villa ti janik vysla jedina,za to mne usla jedina na tikete :thumbsdown:
chlapi ostava 5 dni do konca 6 kola,zatial to je dobre drzime sa vpredu v tesnom zavese za anjelmi...len to treba udrzat do konca a mame vyhrate.....
no uvidime. je to tesne.
chesto grat. k clenstvu v komisii, len nech mi vysvetli niekto ako niekto moze byt od niekial vyluceny ked sam odisiel uz predtym??? :lol: :lol:
gratulujem k vitazstvu v zakladnej casti :yes:
bolo to tesne, ale myslim, ze o ten kusok ste boli predsa len lepsi a zasluzili ste si to on
a tie vcerajsie tipy, vysoko takticke :good:
chlapci, parada, vyhrali sme zakladnu cast!.... to je uspech ako brno! :D .... teraz to potvrdit v play off....
canesman píše:chlapci, parada, vyhrali sme zakladnu cast!.... to je uspech ako brno! :D .... teraz to potvrdit v play off....
Nuz davajte si pozor PO je ina sutaz , co dokazuju tohto rocne PO europske sutaze..
Za vami cakaju stada divych psov.. :D :D
zakladna cast na 1. niet co dodat, pri tych roznych neprijemnostiach a sukromnych problemoch je to proste super a dik canesovi ze prevzal tim v najtazsich chvilach a zasluzil sa o tento uspech. :povzbudzovanie:
neveril som pri skladani tohto timu ze vydrzi do konca sutaze pokope kedze najma Chester vzdy musel bojovat s dilemou ci ostat alebo prijat ponuku vratit sa spat do DD spolu s Derrylom :!: no o to viac si vazim ze s nami ostal a vyraznou mierou sa tiez podielal na vysledkoch timu.
mato prekonal neprijemnu situaciu pocas sezony no otriasol sa a ako stabilna sucast tohto timu bojuje s nami dalej. :good:
canes nas GM si zastal post vyborne i ked na vonok mozno trosku nenapadnejsie ale rodi sa z neho velka osobnost nie len tiperska ale aj osobnost v ostatnych veciach co s tym suvisia. :cool:
ja uz len dodam ze dnes si tento historicky moment treba vychutnat a zajtra sa musime zacat pripravovat na suboje PO ktore sa nam trosku oddialilo casovo a tak budeme mat sice cas na oddych no zaroven nesmieme polavit :cinka:

p.s.- Wild, skoda toho napatia, ukratilo to zaver o vacsie napatia a hecovanie ale co bolo bolo, u mna na HF i tak patris stale na 1. miesto :wink:
inak, od dnes sa GM stava janik... konecne je to spat v spravnych rukach,odlahlo mi :D
no chlapi tak zatiaľ sa nám to PO vyvíja zaujímavo a ak by to skončilo za momentálneho stavu máme jedného z dvojice Mighty Bulls - Blue Angels :twisted:
zatial tazko predpovedat, ale je jedno kto nam pride, uz sa tesim na to zapolenie na ktore sa celu sezonu pripravujeme. momentalne je pomerne dost remiz a vysledky timov vdaka tomu kolisu a najviac doplacaju timy ktore remizy moc nedavaju a tak maju problem. ktovie ako by sme obstali mi ale na druhu stranu mame tu vyhodu ze sme priamo v druhom kole a mozme trosku odsledovat styl tipovania podla ziskanych bodov inych timov a pripravit sa na nich :cinka:
presne tak... uzivame zasluzene prazdniny, ja som bol opat navstivit kamaratov v kathmandu a pripravil sa na PO.... ako darcek som doniesol matejkovi basu piva :D ....
pozname supera - MB Obrázek

v minulorocnom PO sme prehrali jasne na zapasy 4-1 a tak mame o motivaciu postarane, dolezite je pravidelne tipovat, ockom sledovat tipy kolegov ale zaroven zbytocne netaktizovat a doverovat svojim schopnostiam :!:
Tak ohnivaci moji do boja :box: Oddych ubehol ako voda a dnes :!: v noci zacina pre nas tohto rocne Play Off o ktore sme dlhe mesiace bojovali tak teraz to uz dotiahnime do uspesneho konca, mame pred sebou kvalitneho supera MB a tak sa mozme tesit na vybornu atmosferu aj u hosti.

GO GO GO FireBirds :)
som si prave cital prve stranky nasej timovej temy - :bye2: kde su tie casy. kastan tu strasne chyba :( a aj tie vztahy s kajom (Hajom :D) su oproti minulosti takmer nulove :( toto ma velmi mrzi. boli to super casy a aj canes bol pri nich i ked vtedy este ako junior a v time sa neohrial no casom nam dokazuje ze mu miesto v time jasne patri. som rad ze vtedy na nas nezanevrel po tom rychlom trejde a vratil sa k nam a ako je zname povedie nas tim uz ako GM on :) skoda aj toho ze kedysi bol mato neporovnatelne zanietenejsi pre KTL a FB co bolo citelne a aj ako admin vtedy bol spicka.

snad sa niektore veci este vratia a teraz spolu budeme bojovat za nas tim a dotiahneme skvelo rozohratu sezonu, ktora zacala vitzastvom na pohary usporiadanom MB, cez prve vizastva v jednotlivych kolach KTL a to nie len nasej konferencie ale i celkovej sutaze a tak isto po ziskani trofeje Hugo Boss pre vitaza zakladnej casti KTL a tak i ked to bude nesmierne tazke, verim ze mozme dosiahnut aj poslednu moznu trofej a to titul KTL pre tuto sezonu a tak by sme zhrabli pre seba komplet vsetko co a da v timovej sutazi. :frajer2:
Janci :D Kajo alias Hajo :lol: si prave cita tvoj prispevok ako vidim, tak hadam zaujme patricne stanovisko ako sucasna svetova špička :good: terajsej KTLKy alebo je v tom iny dovod, ze už ta nema tolko v srdci :lol2: ako prave Milosa :lol: , budes sa musiet preorientovat na NBA a potom si jeho srdce :lol2: snad ziskas :lol2:
chlapci, 2:0, to je viac ako dobre na uvod :D ...
jj pekne canes, mato to dnes istil v zadu a ja s chestom sme si to tak biedne podelili ale stacilo to :cool: tieto tri dni dost tazke zapasy tak som rad ze po prvych dvoch mame dva body a domace prostredie v nabitej 30 000 hale sme vyuzili naplno. :frajer2:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS