Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

IT'S GIBSON TIME! :frajer2:

Dneska to bylo o tom ubojovat konečně po třech porážkách výhru a to se podařilo. Výkon to byl otřesný, špatný zápas, ale oproti minulým s jedním rozdílem. A tím byl rozdílem byl Gibbo v bráně. Skvělý výkon od něj, místy přiváděl jasně lepší Canes k šílenství, hlavně Tlustý měl 5 střel, z toho tak 3 nebo 4 z výborných pozic, všechno mu ale Gibbo pokryl. Narozdíl od střídání na Floridě byl připraven a bylo to vidět, jasně nejlepší hráč zápasu a hlavní strůjce vítězství. Dostane určitě i domácí zápas s Caps v neděli a pak se uvidí, kdy se uzdraví Freddy. Bohužel pak asi zas poputuje na farmu.

Pochválil bych ale BB dneska. Vrátil útoky tak, jak jsou zvyklí k ideálnímu složení, taktéž vrátil Lovejoye k Fowlerovi. A hlavně posadil Brewera s Bourquem, dva největší vředy sestavy. Když to nešlo, zkusil pak prohodit lajny, dal od sebe pryč Perryho s Getzlafem a trochu jsme se zlepšili, třetí třetina byla jednoznačně nejlepší. Taky si vzal chytře timeout nějak 4 minuty před koncem, kdy se Canes nadechovali k náporu a od té doby měli snad 1 střelu.

Z hráčů bych kromě Gibsona pochválil především Beleskeyho (8. GWG, nejlepší v soutěži), dneska zase nebezpečný, gól a asistence a to mohl mít góly 2 (nevím, jestli se toho Francois fakt dotknul). Svoje si odvedl Jackman a po tom, co začal hrát s Getzlafem, zahrál dobře i DSP.

23-0-7 in one goal games :klobuk:

Hodnocení tripu

Pětizápasový trip jsme nakonec zakončili vítězstvím a 5 body z 10 zápasů. Žádná sláva, ale taky žádná tragédie, v čele divize máme pořád komfortní náskok, jelikož ztrácejí i konkurenti. Výkony nebyly moc pozitivní, ale někdy slabší období musí přijít.

Nashville - Nejlepší zápas na tripu, sice to taky nebylo herně kdo ví jaké, ale dokázali jsme docela přesvědčivě vyhrát na ledě top týmu.

Washington - I když jsme od druhé třetiny byli horším týmem, s bodem z ledu Caps můžeme být docela spokojení. Navíc první dobrý výkon Bryze.

Tampa - První třetina byla katastrofální, ale od druhé jsme byli lepší a jen nemohoucnost v koncovce a dobrý Bishop zabránili tomu, aby to bylo trošku větší drama. Tampa pak trestala z brejků.

Florida - Nejhorší zápas na tripu a jeden z nejhorších v sezoně porovnatelný s tím v Ottawě. Nešlo vůbec nic, katastrofální obrana, útočníci nepomohli a Bryz nepodržel. Na Floridu po letošku nebudeme vzpomínat moc v dobrém.

Carolina - Zhodnocenio výš podrobněji. Prostě bůh Gibson no, třeba si ho užít, než příští týden pofičí do Norfolku zase.

Washington a Tampu si dáme teďka doma, chtělo by to pořádné odvety. Let the Duck fly! :oslava:
No, co říct, bláznivý zápas a chyby, které jsou u nás k vidění poslední dva týdny takřka nepřetržitě. První třetina docela zběsilá, nahoru-dolů, rychlé góly. Obrana i útok nechávali Gibsona hodně na holičkách, kromě druhého gólu, který možná mohl mít, neměl jinak šanci. Zachytal solidní zápas, přesto má špatná čísla, což jenom dokazuje, jak hráli hráči před ním. Turnovery a hlavně několik přečíslení, u třetího gólu nejdementnější střídání, jaké jsem kdy viděl. Do teď nechápu, proč šel Lindholm takhle blbě střídat.

Navíc velké kaňky v podobě zranění Beleskeyho a Vatanena, kteří pak hodně chyběli v druhé a třetí třetině. Naštěstí zahrál po dlouhé době dobrý zápas i Fowler, snad v tom bude pokračovat. Dalším pozitivem je to, že to tam konečně spadlo Coglianovi, za tu smůlu, která ho provází, si to už zasloužil.

Tragédem dne je však Stoner, čtvrtý i pátý jdou jednoznačně na jeho vrub, díky jeho nejprve špatné poziční hře, a poté dřevěnosti jeli Ovie s Burákem 2 na 1. Celkově to byla dneska "Ovie show", neskutečný výkon, proti loňskému Oviemu ho nepoznávám.

:minus: Zastavím se u Getzlafa, který dneska bude asi největším terčem mé kritiky, jelikož na něj mám ty nejvyšší nároky a jsem od něj zvyklý na jinou hru a taky jiné chování. Od ASG a po tom drobném zranění je herně v útlumu. Tedy nehraje špatně, pořád hraje dobře, ale není to ten Getzlaf, jakého znám z prosince a celkově z předešlých dvou sezon. To, že se mu nedaří, dává najevo i emočně a docela to nezvládá, dneska dvě stupidní vyloučení, hlavně sekyra na Ovečkina, kterou oplácel, byla opravdu zbytečná, klukovina jak vyšitá. Navíc se nechal unést po zápase a pustil se do kritiky Ovieho, i když dneska vlastně moc neměl proč. Neunáší to, že se nedaří a že ho soupeřovy hvězdy přehrávají.
"I didn't know he was going to dive tonight the way he did all over the f---ing ice. That part of it’s a little (more) embarrassing, pardon my language. He’s a great player. He’s going to score goals and make plays. That other stuff’s embarrassing. The slash on me. The slash on his hand. When we ran into him and he dove down. All those things. It's embarrassing to the game.”
Zbytečná reakce, jednou Ovie trošku přihrál, ale kdo to nedělá. Snad se těchhle keců bude vyvarovat už. Ještě, že už nehrajeme další zápas s Caps, bych nechtěl vidět, co by se dělo.
tomasinho píše:Obrana i útok nechávali Gibsona hodně na holičkách, kromě druhého gólu, který možná mohl mít, neměl jinak šanci. Zachytal solidní zápas, přesto má špatná čísla, což jenom dokazuje, jak hráli hráči před ním.
Obrázek
Čekal jsem, kdy se sem přisereš no :clap:
tomasinho píše:Čekal jsem, kdy se sem přisereš no :clap:
Spravna odpoved je, ze Gibson musi chytat, protoze je to budoucnost.
Beleskey injury https://pbs.twimg.com/tweet_video/B97oWSKIcAA1EKK.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
Maroon injury http://gfycat.com/HelpfulGorgeousApisdorsatalaboriosa" onclick="window.open(this.href);return false;
Vatanen injury https://gfycat.com/VibrantDismalAsiatic ... hwaterclam" onclick="window.open(this.href);return false;

dost na jeden zapas :eek2:
O tom, co je se správné a nesprávné, se nebudu dohadovat s někým, kdo podle všeho sleduje jen teletext a do topicu Ducks chodí jenom oxidovat kvůli Bryze. Snažíš se zapojit do spousty topiců, ale všude to dopadá +- stejně, tedy, že jsi mimo.

Pár vět ti ale přece jenom věnovat můžu. Je jasné, že fanoušek spíš omluví menší výpadek mladému gólmanovi, než zkušenému, který bere na svoji pozici těžké prachy a nechytí nic. Bryz má jednu jedinou výhru, jeden jediný těžký zápas, který zvládl, byl ten na ledě Caps.

Gibson naproti tomu nezvládl 1. zápas sezony na ledě Pens, pak ale zachytal 2 velmi dobré a jeden skvělý zápas (nula na ledě Chicaga). Byl zraněný, pak nemocný a před povoláním odchytal snad 3 zápasy, přesto předvedl v Carolině parádní výkon.

Žádný dvojí metr tady nevidím, Bryze jsem taky obhajoval po zápase se Sharks, že nemohl nic dělat. Totéž Gibbo, pochytal jednoduché střely, nic navíc nechytil. Má za sebou ale dobré výkony, na rozdíl od Bryze, který je těžce za zenitem. Takže než zase přijdeš rozdávat rozumy, tak se nejprv na nějaký zápas podívej a pokud ani tam neuvidíš rozdíl...
cepi píše:Beleskey injury https://pbs.twimg.com/tweet_video/B97oWSKIcAA1EKK.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
Maroon injury http://gfycat.com/HelpfulGorgeousApisdorsatalaboriosa" onclick="window.open(this.href);return false;
Vatanen injury https://gfycat.com/VibrantDismalAsiatic ... hwaterclam" onclick="window.open(this.href);return false;

dost na jeden zapas :eek2:
Maroon aspoň dohrál no.
Eric Stephens of the OC Register: The 35-year old Francois Beauchemin is a pending UFA and he hopes to remain with the team.

“It would be tough if I would have to leave, I’m not going to lie,” Beauchemin said. “I would love to finish my career here. A few more years. … It’s been our house. It’s been our home for 10 years. And the kids, they’re at school, they have their friends. They have sports and they have their routine going. So it would be really hard for us to move. Sometimes it’s part of the business. Sometimes teams want to go in another direction with some players. Hopefully that’s not the case with me.”

Beauchemin said there haven’t been any concrete talks with the Ducks on a new deal. Sense is the Ducks would like to bring him back.
Snad teda zůstane, to by byl pomyslný hřebíček pro současný management, kdyby nechali jít Beauchemina. Francois je pořád dozadu nejlepší bek v týmu, je to pomalu klubová legenda, ten musí dostat novou smlouvu a skončit u nás, jinou možnost nevidím. Jinak by mě to hodně mrzelo teda. Myslím, že smlouva na dva roky by byla ideální teda.
ROSTER MOVES: The Anaheim Ducks have recalled defenseman Josh Manson and left wing Emerson Etem from the Norfolk Admirals (AHL).
Jsem rád za Emmera, ale ne za cenu toho, že se zraní tak důležitý hráč jako Beleskey teda.

Spekulace

Je jasné, že půjdeme po obránci, určitě už teď při deadlinu, poslední týdny jasně ukázali, že je pořádný bek potřeba. Spekulací je hodně, nejzajímavější z nich byl Phaneuf, ale ten by stál fakt dost a pochybuju, že půjde už ted, maximálně po sezoně.

Dneska jsem konečně četl, že by měl být zájem o Michálka, což by byla dobrá volba, zkušený bek, dobrý dozadu, navíc pravák, těch není nikdy dost. Pro PO by to bylo zajímavé posílení. Rozhodně by stál za to i Sekera.
Diky tomasinho za vsechny novinky a reporty ted vubec nemam cas a nestiham tak jsem rad ze to tu mam tak krasne pokupe :good: Jinak ten Francois, tam ja ti mam obavy... Taky jsem si x let zpatky jak mu koncila smlouva rikal ze ho urcite podepiseme, vedeni to ale videlo jinak, ze pry chtel moc a pak podepsal Torontu na 3 roky za cca 10M. To se tehdy nase vedeni krasne vybarvilo a mam obavy aby se to zase letos neopakovalo. Kdyz muzem podepisoval Alleny a Souraye, kteri do te doby u nas neodehrali ani minutu na 3 roky a hrace ktery toho u nas tolik dokazal poslem zas do pryc tak se zas nebetycne naseru.
Není za co, já v poslední době stíhal taky spíše záznamy a večer nějaké ty spekulace. Prý po zranění Vatanena půjdeme po bekovi ještě razantněji. Na jednu stranu jsem rád, že nevyšel Myers, ale zrovna Bogosian byl jeden z hráčů, které bych bral teda.

Co se týče Francoise, tak stejnou chybu už snad neuděláme. Ten chlap je duše týmu, jeden z největších lídrů, jediný opravdu velezkušený hráč v defenzivě, zažil SC, spousty PO zápasů. Podobného neseženeme, maximálně zas přeplatíme někoho jako Stoner do 3. páru. Navíc nikoho tak oddaného klubu. Já bych klidně obětoval i Beleskeyho, který i když má parádní sezonu a je to taky celou kariéru kačer, tak je nahraditelný podle mě. Francois ale odejít nesmí, by ta obrana už stála úplně za ho*no. Se stačí podívat, jak moc prospívá spolupráce s ním Lindholmovi, ten roste fakt parádně.
Sami Vatanen (lower body) out 4-6 weeks, Matt Beleskey (upper body) out 2-4 weeks.
Tak to je v hajzlu, ale jakože totálně. Obránce je teď víc než povinnost, čím dříve, tím lépe. Už tak byl obránce povinnost, takhle to je urgentní, vydržet tak dlouho s Brewerem by byla sebevražda. Na PO snad budou oba ready.
Tak to už je fakt na ručník tohle. Bylo jasné, že jednou horší období přijde. Herně pár menších bylo, ale výsledkově to přišlo až teď. Třeba se rychle probrat nebo tímhle tempem přijdeme i o vedení v divizi. Po solidní první třetině totální výbuch dneska, dvakrát 2 góly ve 2 minutách, fakt hrůza. Nefunguje nic, hlavně tahouni hrajou naprosto tragicky, Getzlaf po ASG bodoval snad jednou jenom, obrana je v rozkladu.

Alespoň potěšil podpis Jackmana, který prodloužil o rok a dostal 700 tisíc. Letos hraje dobře, svoje si splní a sem tam mu tam něco spadne.
Ted jsou ty vysledky fakt katastrofalni, ani na hajlajty nemam chut se divat. Pres vikend bych se rad podival na oba zapasy na zapade Kanady at si trochu udelam i obrazek o urovni nasi hry, snad aspon jeden vyhrajem pro zlepseni nalady.
Taky doufám, navíc oba divizní rivalové, nemůžeme si dovolit prohrát oba dva. Jinak malé info z tréninku, zkusili jsme nové lajny, rozdělení Perryho a Getzlafa. Getzlaf 4 zápasy nebodoval a celkově má v poslední 9 záúpasech 2+2 jenom.
Boudreau says he’s not sure if he’ll stick with the move come game time tomorrow.

“I wanted to try it in practice today to see what it was like,” he said. “Once they both find their game, we’ll be much better and we won’t be talking about this anymore."
Vypadalo to teda takhle:

Patrick Maroon – Ryan Getzlaf – Kyle Palmieri
Devante Smith-Pelly – Ryan Kesler – Corey Perry
Andrew Cogliano – Rickard Rakell – Jakob Silfverberg
Rene Bourque/Emerson Etem – Nate Thompson – Tim Jackman
Konecne vyhra, flames jsem bod pral, ale ted se musime ohlizet sami na sebe a zvednout si sebevedomi.
Prvni tretina z nasi strany hrozna druha uz lepsi a ve treti uz to byl skoro valec.

:plus:
Gibson - nemel nejak moc zakroku, ale Flames byli v prvnich 2 tretinach neprijemni, moc puky nevyrazel a navic tam predvedl i par opravdu vybornych zakroku, za goly nemohl
Lindholm - navrat do sestavy jak se patri, za stavu 2-1 pro domaci zachranil situaci 4 na 1, o chvili pozdeji 2 na 1 a jako odmenu za jeho vykon mu mantinel daroval gola do prazdne branky pri powerplay Flames
oslabeni - drzeli jsme domaci od branky a tech par strel co proslo pochytal Gibson,navic ubranena PP 5 na 3, to posledni oslabeni pri kterem jsme inkasovali uz moc neresim, tam uz bylo rozhodnuto
3.tretina - :good: nema moc cenu chvalit dalsi jednotlivce, ikdyz prunik a prihravku Andyho na obkliceneho Francka pri vyrovnavacim golu zminit musim
tah na branu - defacto vsechny nase goly padly pote co jsme zacli poradne tlacit do brany, ikdyz ke 4. a 5. golu nam hodne pomohli chybujici domaci, 3.gol zas stastny odraz od mantinelu do Hillera

:minus:
vylouceni - vsechny do jenoho naprosto zbytecna, nektera doslova stupidni ze pane Stoner
turnovers - oba goly jsme domacim darovali spatnymi rozehravkami, poprve chyboval Fowler, podruhe si nerozumnel Franc s Maroonem
moje pamet - jeste jsem neco k nasi hre mel ale uz jsem to zapomnel :-D

Dnes zapas u prvnicek draftu, snad to bude znovu za 2 body :povzbudzovanie:
Konečně, tohle jsme potřebovali, snad nás to nakopne a nebude to jenom ojedinělé zlepšení. Shrnul jsi to pěkně, ty turnovery nás mohly stát zápas, ale nakonec jsme ve třetí třetině zapli a přejeli je. Navíc Calgary je nejlepší tým ve 3. třetinách, tím hodnotnější ten obrat je. Herně to pořád nebylo ono, ale bylo to o parník lepší než předešlé zápasy. Dneska na to musíme navázat na ledě Oilers a hned to bude trošku veselejší, navíc prohrál i Vancouver.

Souhlasím s pluskama, jen dodám, že možná u prvního gólu to Gibbo mohl mít, ale takové dorážky nesmíme povolit. I on se proti minulým zápasům, kdy nebyl vyloženě, ale moc navíc nechytil, dost zlepšil. Jsem zvědavý, jestli dostane B2B dneska, nebo si možná jeden z posledních startů odbude Bryzgalov, vypadá to, že se Gibbo dostal před něj a jsem zvědavý, jestli po návratu Freddyho, který by měl být příští týden, půjde John zpátky na farmu nebo se zbavíme Bryze.

Doplnil bych taky to oslabení, které bylo parádní a dokonce 2x po dementních krosčecích Stonera (toho jsem přechválil, poslední týdny je hrozný). Klíčem ale byla vhazování, ne nadarmo je Calgary jeden z nejhorších týmů na buly, kdežto Kesler, Getzlaf a Thompson vyhrávají nad 50 %.

:plus: Pochválil bych 1. lajnu, nebo těžko říct, která dneska byla první, ale myslím tu Getzlafovu, kapitán zlepšený výkon a Palms s Patem taky na jedničku.

:plus: Cogliano. Už jsem zmiňoval nedávno, jakou měl smůlu, teď se mu to vrací, v posledních 3 zápasech 3 góly, dneska všechno nastartoval šťastnou trefou a pak nás vrátil do zápasu, když sám udělal gól na 2:2. V obranném pásmu odstranil hitem Hudlera, přejel celé hřiště a naservíroval to Franckovi před kasu.

:plus: With his goal, Beauchemin has tied Oleg Tverdovsky (170) for second on the #NHLDucks all-time scoring list for defensemen. Před ním s 264 body Scottie.

:plus: Moc se mi líbil Manson dneska teda, Brewera strčí do kapsy, odehrál přes 20 minut, asistence, +1, spolehlivý vzadu, takhle by to šlo.

:plus: :plus: :plus: Dneska jednoznačný MOTM Hampus, vynikající výkon. Na to, že možná neměl ani hrát a rozhodovalo se těsně před zápasem, tak byl neskutečný. 1+1, +4, jak jsi zmínil, neuvěřitelně ubránil situaci 1 vs 4. Po tom úvodu sezony, kdy si zvykal na to, že nabral svalovou hmotu, se jenom zlepšuje a už předčil Fowlera v bodech, o +- v jeho podání ani nemluvím, tam je s Francoiosem nejlepší.

Na to, že je to jeho druhá sezona, tak už je teď podle mě našim nejlepším obráncem vzhledem k tomu, že můj oblíbenec Fowler je jak na houpačce, letos je slabší než loni, kdy udělal výrazný krok kupředu. Pořád málo střílí, nevyvaruje se turnoverů (dneska 1. gól jeho). Hampus je větší, silnější, udělal za rok ve fyzické hře enormní pokrok, což Fowler za 5 let docela minimální.

Hrozně mě to mrzí, ale pořád věřím, že půjde nahoru, je to velký sympaťák, pořád se mluvilo ale jenom o něm a tichý Hampus zezadu přebírá jeho výsostní pozici, hraje víc minut, častěji oslabení. Snad to Camovi pomůže a na příští sezonu zamaká teda a budeme dva super beky + Theodora, který dneska měl zas 1+1. Samiho bych prostě trejdnul.
Google překladač :-D

Přílohy

Dneska to bylo všechno jiné, jen ne dobrý hokej. Důležité jsou ale další dva body, Alberta sweep dokonán, opět nacházíme cestu, jak vítězit. Jasně, pořád je to Edmonton, ale byl to těžký zápas a i takové musíme vyhrávat. Navíc B2B ani ne po 24 hodinách, beru i tuhle ušmudlanou výhru, po té nepříznivé sérii je tohle balzám na duši.

25-0-7 in one-goal games :frajer2:

Celkově spíše remízový zápas, v úvodu mohli být Oilers rádi, že to není po 10 minutách 3:0 pro Ducks, ale pak vyrovnali hru a často nás přehrávali, my jsme se přizpůsobili tomu jejich hurá hokeji a bylo z toho nějakou dobu sice zajímavé podívání, ale spíše pro nezaujaté. Třetí třetina hokejově nejlepší asi, nakonec se nám podařilo dát druhý gól a pak udržet vedení.

:minus: Začnu minusem. Krom turnoverů forma Perryho a Keslera. Navíc jim to přeházení lajn nešlo spolu, Perry dohrával třetí třetinu ve 3. lajně s Rakellem a Coglianem. Čekal jsem přesun do 1. lajny, ale Palmieri tam hrál výborně, takže proto tahle změna. Každopádně čekám na domácí zápas s Detroitem Perryho v 1. lajně.

:plus: Hra 4. lajny ve složení Jackman-Thompson-DSP, skvěle napadali a vynutili si spoustu turnoverů.

:plus: Taktéž forchecking Etema, jaký to rozdíl oproti včerejšímu Renemu. V tom samém tradičně skvělý Cogliano a také Palmieri.

:plus: Getzlaf zabral a v posledních dvou zápasech to byl zase ten starý známý kapitán. Vítězný gól :good:

:plus: Samozřejmě Gibson, výborný výkon, dneska mu nic nepadalo, byl jistý, klidný, velmi vyspělý výkon. Byl to jeho pátý start v řadě, dokonce při B2B a proti nejhoršímu týmu konference, Bryz asi není nadšený.

:plus: :plus: MOTM Reverend Lovejoy, třikrát zablokoval střelu do prázdné brány a teda jasný gól. Zápas zakončil se 6 bloky, byl vidět i směrem dopředu, po dlouhé době výborný výkon celého páru (Fowler si můj koment vzal k srdci asi :jupi: ).

Teď nás doma čekají Detroit, rozjetí Sens a Kings, snad navážeme na zlepšení výkonů.
To jsou aspon reporty :good: Me se bohuzel zacal zaznam sekat po dvou tretinach takze tu treti si pustim pozdeji, ale jak pises hlavni ze jsme vyhrali.

jeste bych dodal k tomu hura hokeji ve 2.tretine...bylo to presne tak od branky k brance, ale oba tymy nejak zapomnely strilet, hlavne domaci se s tim mazlili

No a ta jejich prvni presilovka v zapase, to byla traga :lol: ne ze se ani nedostali do nasi tretiny, malem jsme jim tam jeste soupli 2 kousky
Bryzgalov na waiveru :yahoo: :wave: :oslava: It's Gibby time! :frajer2:
As expected, Ducks goalie Ilya Bryzgalov clears waivers.
The Ducks have recalled goaltender Jason LaBarbera from the Norfolk Admirals.
Tak hotovo, Bryzovo působení u Ducks bylo krátké, drahé, jednoznačně stálo za to teda. Díky, čau :wave:
Výkon nic moc, ale výhra s Detroitem vždycky potěší. Jak psali kluci v detroitském topicu, tak dneska byli lepší, zase ne nijak výrazně, ale od nás to dlouho nebylo ono. Hodně matný výkon, bez života, bez eneergie. Ani v té třetí třetině to do toho 1. gólu nevypadalo, že bychom měli otočit. Ale stačila jedna dorážka a už jsme se nakopli, škoda toho gólu na 3:3, už jsme si to mohli po takovém obratu pohlídat.

Každopádně si ale Red Wings minimálně ten bod zasloužili, to zase jo. V prodloužení pak byli lepší, v nájezdech musel přijít na řadu "Velmistr Jakob", který klasicky zakončil. Letos to má 9 z 3, ten jeho release je neskutečný, navíc to pokaždé skoro trefí takhle přesně na lapačku. U Perryho nájezdu nechápu, jak to mohlo Howardovi projít teda. Ale díky bohu za to.

:plus: Gibson byl dneska výborný, měl víc práce než Howard, v prodloužení podržel, začíná se dostávat do pohody a zapomněl na ty průměrné zápasy předtím, hlavně ten s Caps. Jen tak dále, Freddy možná tenhle týden nedá, takže Gibbo minimálně s Ottawou a zřejmě i s Kings dostane další šanci.

:plus: Beauchemin. Tř zápasy v řadě gól, navíc v těch zápasech +6 dokupy. Jestli si ani po tomhle nevyslouží jednání o nové smlouvě, tak snad nikdy. BB byl plný chvály, jaký je to lídr navíc, takže snad dostane smlouvu tak na 2 roky ještě. Lindholm z jeho zkušeností hodně těží.

:plus: Právě Hampus, další vyspělý výkon, ten kluk se neustále zlepšuje, zase dobré zákroky v defenzivě, opět +2, asistence. Bál jsem, aby druhou sezonu neměl slabší, ale je ještě lepší, navíc hard-worker, těším se na jeho další vývoj.

:plus: Etem a nakonec vrácení Perryho s Getzlafem k sobě v poslední třetině.

:minus: Zranění Thompsona, snad bude v pořádku, je to docela nepostradatelný hráč, hlavně do oslabení, především kvůli dobré bilanci na buly.
Mrkl jsem na highlits a potom jeste 3.tretinu + OT a SO a musim rict ze to pro nas bylo dost stastne vitezstvi. Jak nas drive Howard vychytaval tak dnes nas dostal do hry. Ten 1.gol jako golman ac fotbalovy jeste dokazu jaks taks pochopit, ale ten druhy uz byl vylozene jeho, navic tam byla klika ze obranci RW preskocil puk hokejku a Etem mohl dorazet. V prodlouzeni hral defacto jen jeden tym, asi vedeli ze najezdy s Howardem nedaji :-D Ale vyhra super a hodne dulezita, Wings se drzi letos nahore tak by nas ta vyhra mohla nakopnout jeste k lepsim vykonum. Navic Detroit jeste letos neprohral (po 60ti) kdyz vedl po dvou tretinach ( 21-0-2 ) takze jsme mohli byt prvni, ale to uz by byla radna haluz.
a ze mate Sekaca neriesis ked uz si tu? :D
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING