Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše: Dnes musime vyhrat a dufam, ze sa nebudem nervovat az do poslednych minut ale pekne to rozhodneme hned od uvodnej tretiny.
od úvodní třetiny ne, zatím prohráváte 1:0 :wink:
Keby som mal zhodnotit zapas 1 vetou tak to bude: "Jednooky vyhal nad slepym!" Jeden z najslabsich zapasov aky som v tejto sezone videl... Tampa hrala presne ako posledne muzstvo v Konferencii- slabo, ale Bruins su uplne impotentni takze ak sa to rychlo nezmeni tak skoncime len tesne nad Tampou v tabulke!
já bych ten zápas nehodnotil až tak špatně, byla to celkem zajímavá podívaná. Vy jste potřebovali více vyhrát, což šlo vidět hlavně ve třetí třetině, kdy jste vytvořili velký tlak, ale dali jste z toho pouze jeden gol.
nemam slov..iba ak, urobil som velmi spravnu vec, ze som prenos neriesil..chvalabohu..
:|

:arrow: Boston prohrál 6 z posledních 7 zápasů..
:arrow: Domácí trpí v poslední době špatnou produktivitou – vstřelili 6 branek v 6 zápasech..

:sad2:
no dneska nebýt Smithe jste mohli dát branek dvakrát více. Jak jsme už psal, šla na vás vidět snaha, na začátku každétřetiny jste nás pořádně sevřeli, třeba po nějakých 5 minutách první třetiny byl počet střel na bránu 9:1 pro vás, ale dali jste ze svého tlaku pouze jeden gol a to nemohlo stačit
Jinak ještě klídek, pořád to máte dobře rozběhnuté a věřím že se brzo zvednete, byla by velká škoda kdyby vám letos play-off uniklo
samozrejme nezufam, 5 bodovy PO naskok si stale drzime, preto dnes budem pozorne sledovat vysledok z Buffala a moc, moc drzat palce hurikanom..no myslou som uz na 4 bodovom zapase Bruins - Philka, na ktorom sa osobne zucastni aj kower :cool: potom Caps a 2x Habs :eek2: zajtrajsi duel z kategorie klucovych, tak hadam do toho chalani daju vsetko :cinka:
OMG, Kower, Keitha Jonesa si pamatam este ako hraca NHL!!! Ty snad tiez? Za to, ze to povie nejaky byvaly hrac a komentator tomu veris? No skvele, to znie ako ze veris kazdej vtakovine, co niekto nakeca v TV. Zee je jednoducho UPLNE MIMO! Este aj teraz vsade citam, ze nema nijake vazne zranenie, no napriek tomu nenaskakuje na lad. Ten chalan sa asi spamatava zo svojho saskovania na lade, ktore ma s hokejom pramalo spolocneho....
cepi píše:..no myslou som uz na 4 bodovom zapase Bruins - Philka, na ktorom sa osobne zucastni aj kower :cool: potom Caps a 2x Habs :eek2: zajtrajsi duel z kategorie klucovych, tak hadam do toho chalani daju vsetko :cinka:
Cepiku,těš se,budu taky při tom,sice ne přímo v Bostonu,ale u Sopcastu a Phillka bude ZLOBIT :box: :frajer2:
chorche píše:OMG, Kower, Keitha Jonesa si pamatam este ako hraca NHL!!! Ty snad tiez? Za to, ze to povie nejaky byvaly hrac a komentator tomu veris? No skvele, to znie ako ze veris kazdej vtakovine, co niekto nakeca v TV. Zee je jednoducho UPLNE MIMO! Este aj teraz vsade citam, ze nema nijake vazne zranenie, no napriek tomu nenaskakuje na lad. Ten chalan sa asi spamatava zo svojho saskovania na lade, ktore ma s hokejom pramalo spolocneho....
a tvoje nazory maju malo co spolocne s inteleligenciou sa spravas ako keby tebe osobne zlomil ten nos a prial by som ti to
Ja uz nos zlomeny mam, ty chrapun! nahodou, na rozdiel od niektorych velmi konkretnych ludi tu (niektorym sibe len obcas, niektorym skoro stale) som na tom este velmi dobre. Kde, ako, kedy moze vrah hrat v NHL? Taki chalani tam nepatria! Taki chalani si koleduju o 20-zapasove distance a cudujem sa, preco dostavaju take male palky, popripade este neumerne nizsie!
Philly-The Scud píše:Bos si opravdu zahrává, do PO bude mít ještě pěknou honičku, o víkendu prohraje s Philly a problém je na světě........ !!!!
potesila ma prehra Rangers :thumbsup: ale Buffalo zvitazilo :? a to docela brutalnym spôsobom :| tak baffyku a spol. dnes nadisiel den D..tesim sa na vzajomne :box: :bitka3:

:arrow: 3 body -) nas PO naskok
Boston by PO aj tak nemal dat.
cepi gratulujem k vydretým 2 bodom Bostonu, v tomto doležitom zápase.Klobúk pred bojovnosťou vášho týmu, v dnešnom zápase dolu. :good:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
TIM THOMAS ano to je muz, ktory nam uhral 2 body, v zavere mohla Philka rozhodnut, no Timmy zahviezdil, ba co viac, v pp poriesil samostatny najazd letcov, aby ihned v zapäti Aaron Ward nechytatelnou bombou z prvej rozhodol...tieto 2 body nam spadli hore z nebicka..sila, nechapem, dnes v hospudke si dam urcite jedno aj na mackov :!:

mimochodom, nasi obrancovia sa dnes cinili Ference 20 sekund pred koncom vyrovnal a Ward zatlka, fuuuuuuuuuu :cool:

ta radost bola po zapase bola skvela, kowi normalne som si na Teba spomenul..zazitok s velkym Z.. :yes:

diky milosi :good:
Wole, teraz mi nieco vravte o sportovom stasti...Inak stale je Zee mimo hry, co?
chorche píše:Wole, teraz mi nieco vravte o sportovom stasti...Inak stale je Zee mimo hry, co?
tak to Ti poviem :roll: Zeeby mal byt coskoro fit, tak dufam, ze sa tak stane :modlenie:

Kapitán Bostonu Bruins Zdeno Chára sa v piatok objavil na tréningu svojho tímu. S tímom však netrénoval, tentokrát to zatiaľ skúšal iba on sám. Na ľade bol spolu s kondičným trénerom Johnom Whitesidesom takmer 40 minút. Podľa denníka Boston Globe sú už jeho pohyby v poriadku, Chára dokázal korčuľovať, prihrávať a príjmať puky, no jeden problém tu predsa len ešte zostal. Strela. Počas tohto krátkeho tréningu strieľal iba ľahké puky zápästím, ani jeden krát sa neodhodlal k streľbe príklepom.

„Je to frustrujúce, nemať ho v tíme,“ povedal generálny manažér Bostonu Peter Chiarelli, ktorý ho taktiež sledoval. Na otázku, aké sú šance, že nastúpi už počas tohto víkendu, odpovedal: „Malé. Ale ešte by som ho neodpisoval.“ Medvede akoby bez svojho kapitána stratili koncentráciu, pretože ani jeden z troch zápasov bez jeho účasti sa im nepodarilo vyhrať. A strelili iba 2 góly. Claude Julien však prízvukuje, že zranenie naozaj nie je vážne: "Niekde vyšla správa, že Chára je mimo do konca sezóny. Nie je. Neviem, koľkokrát Vám to mám ešte povedať, že je to iba krátkodobé. Malé šance pre tento víkend znamenajú, že je tu stále možnosť, aj keď malá. Ale to znamená, že už sa to blíži. To je to, čo sa pokúšame každému povedať.“ Samotný Zdeno Chára sa k svojej aktuálnej situácii zatiaľ nevyjadril (hokejportal)

tak sup k famoznemu obratu :good:

"Nebylo by dobré, kdybychom takovým způsobem prohráli. Nebyli jsme horším týmem," řekl brankář Bruins Tim Thomas. (1 hviezda zapasu pozn. c.)

Poslední dvacetiminutovka byla nejvyrovnanější. Výborně v ní chytali oba brankáři, takže gólů jsme se až do závěrečných sekund nedočkali. Domácí si v 60. minutě dokázali vytvořit už velmi známý závěrečný a zoufalý nápor, ten byl také gólově odměněn. Pouhých 27 sekund před koncem poslední minuty vyrovnal v nepřehledné skrumáži před bránou Andrew Ference .Muselo se tedy prodlužovat.

V nastaveném čase byl k vidění velice pohledný hokej. Klíčový zákrok si připsal Tim Thomas v 63. minutě, kdy z úniku vychytal pokus Jeffa Cartera. "Je jednodušší zastavit pokus jednoho hráče, než pochytat tři samostatné nájezdy," řekl hrdina okamžiku. Z následného protiútoku se pak krásnou střelou prosadil Aaron Ward , čímž tak rozhodl o důležité výhře svého týmu. "Když jsme ve třetí třetině vedli 2:1, mohli jsme utkání rozhodnout. Šance jsme na to rozhodně měli," litoval ztraceného bodu Daniel Briere. (nhlpro)

..mrkol som som sa na hajlajty (inak skvely komentar aj ked nie bostonsky :thumbsup: a mrknem sa na ne dnes este zoparkrat..bolo to proste :clap: :clap: :clap:
Zee sa ma vratit na lad kazdy zapas a stale to odklada.... Pripravuje sa na TdF, co?
cepi píše:(inak skvely komentar aj ked nie bostonsky
tak som si pozrel "hajlajty" mzo vcera a fakt super komentator skoda ze na slovensku nemame takych viac asi by som nezaspal niekedy pri hokeji.
P.S.: k Chorchemu sa uz nevyjadrujem
thornton19snv píše:
cepi píše:(inak skvely komentar aj ked nie bostonsky
tak som si pozrel "hajlajty" mzo vcera a fakt super komentator skoda ze na slovensku nemame takych viac asi by som nezaspal niekedy pri hokeji.
dnes som si ho pustal este tak 3-4x :D bol perfektny :cool:

dnes tu uz mame moju oblubenu bostonsku dvojicku, tak hadam nam proti nadupanym Caps prinesie stastie..zisk co i len jedneho bodiku by bol pre mna velkym no o to prijemnejsim prekvapenim

:groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
po 1 tretine (shots on goal 7:5)

:nasraty: Caps v nej nehrali nijak oslnivo, cakal som, ze to na nas rozbalia hned z uvodu, ale prdlajs, riesili tam nejake strelecke pokusy, ale s nimi si Alex Auld, v pohode poradil..fosirujeme umnu defenzivu, z casu na cas sme pohrozili protiutokmi, len velka skoda toho inkasovaneho golu v zavere tretiny, ktory padol v oslabovke 5:3 :beee: Fedorov to tam prestrelil, Alex bol bez sance..skoda toho, sme absolutne vyrovnanym superom domacich, tak snad sa nieco golovo pritrafi aj nam :yes:

:!: Glen Murray riesi svoj 1000 zapas v NHL :oslava:

po 2 tretine (shots on goal 7:5) :thumbsup:

vyborne, vdaka presilovym hram sme sa dostali spät do zapasu... :yahoo: 10:13 Chuck Kobasew nechytatelnou strelou nedal Huetovi sancu (A pisali Milan Lucic/Matt Lashoff) spytovat si svedomie môze ale Milan Jurcina, ktory ihned po opusteni trestnej poriesil sekacik a putoval tak spät na lavicu hanby, no vyfasoval 4 minutovy trest (Hi stick - double minor - 4 min) a nase presilovky mali konecne hlavu aj pätu a padlo to tam!..Caps sa prakticky prvu polku II tretiny len branili, ale pri vyrovnanom pocte borcov na lade neprijemne podkurovali, no Alex chyta fantasticky a pripisal si doterajsi Save Of The Game, ked skvelym betonom vytlacil nebezpecnu strelu z prvej jedneho z hracov Caps..udrza aspon remizku a bude to :good:
9:17 pomer striel v III tretine...

tak pome na pp :modlenie: :modlenie: :modlenie:

edit: beriem aj bodik, i ked stesticko tentokrat na strane domacich beruc v uvahu aj III tretinu..Alex Auld bol perfektny, ale vyzdvihujem aj Hueta..brankari boli ozdobami dnesneho zapasu

hviezdy zapasu:

:winner1: C.Huet
:winner1: A.Auld

tam nebolo co riesit..

..chalani si zasluzia :taptap: v priebehu 2 dni zmakli na vybornu 2 narocne zapasy a to bez svojho klucoveho hraca..na Philku sme pocas vikendu poriesili 2 body a dotiahli sa zaroven na Rangers..so Zeem na beton ratam uz v najbl. domacom zapase proti Habs :yes:

:arrow: 4 body -) nas PO naskok
tak ako do teraz to bol boj o play off :box: tak teraz zacina ta prava vojna :bitka3: v zvysnych 9 zapasoch nas cakaju 2 krat Habs, 2 krat Sabres, 2 krat Toronto, 2 Krat Senatori a raz devils (nie v takom poradi ako som to napisal) dolezite budu zapasy zo sabres a torontom dufam ze nebudeme na konci regulrnej sezony plakat iba ak od stastia :clap: :clap: :clap: Go bruins go :clap: :clap: :clap:
No tak kedy sa to ten Zee chce vratit, ak sa chce vratit, nikde nevidim ziadne suvisle reporty....?
cepi píše:so Zeem na beton ratam uz v najbl. domacom zapase proti Habs :yes:
Zdravotný stav hokejového obrancu Zdena Cháru sa zlepšuje. Slovák bol v utorok jedným z piatich hokejistov Bostonu, ktorí korčuľovali na tréningovej ploche Ristuccia Areny. Tréner Bruins Claude Julien dal zvyšku tímu voľno od korčuľovania, hráči sa pripravovali v posilňovni. Chára na tréningu vyzeral dobre, skúšal kompletný arzenál striel.

Kapitán Bruins vynechal posledných päť duelov svojho tímu pre bližšie nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. Utorkový tréning mal byť dôležitý v súvislosti s hľadaním termínu, kedy sa Chára vráti do zápasového rytmu. "Je to rovnaké ako v pondelok. Pomaly sa to zlepšuje," povedal pre médiá.

Bruins odohrajú najbližší duel vo štvrtok doma proti Montrealu, o Chárovom štarte sa rozhodne až v deň zápasu. "Uvidíme, ako sa budem cítiť ďalšie dni. Každý deň je testom. Každý deň idem na ľad s očakávaním, ako to dopadne," dodal Chára. (hokej.sk)

:modlenie:
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS