Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ENGLAND-PHILLY píše:Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!
holduješ sportům jako K2 a pod ?? z tvých příspěvků to tam vypadá že máš celkem rád násilí :)
Martin: Jestli nazýváš tehdejší hru Broad Street Bullies násilím, pak ano. Jinak podobné zhovadilosti jako box či kickbox fakt nežeru.

Atlantik: Jsem rád že jsem tě pobavil, bylo to myšleno krapet s nadsázkou, ale PO je válka a Clarky byl nejlepším generálem na hokejových kluzištích. O našem postupu do PO také nepochybuji, věřím si každého, ale souboj s Pit by byl něco speciálního !!!!
tomu se říká hra s ohněm,prosrat vedení 3:1 a zrovna teď :?: :evil: ........ :hroza:
Co dodat, 1 b je doma, 1 b je v prdeli, nic, jedeme dále. 1. gól Bartulise v NHL !!!!

!!!! BONES and BLOOD !!!!
To jsem se zas jednou pořádně nas :censored: u hokeje. :bitka3:
Boucherovi statistiky jsou vážně famózní na brankáře, který nás má dotáhnout do play off. :hroza: Nevíte někdo, co dělá Hextall, protože horší už to být nemůže.
dejf píše:To jsem se zas jednou pořádně nas :censored: u hokeje. :bitka3:
Boucherovi statistiky jsou vážně famózní na brankáře, který nás má dotáhnout do play off. :hroza: Nevíte někdo, co dělá Hextall, protože horší už to být nemůže.
To vim naprostro presne... Dela GM Los Angeles a nevede si vubec spatne..

Editovano: Tak uplne presne to nebylo, dela asistenta GM... (A nevede si spatne.. :) )
Bouchy nám vychytá SC, no, FIN SC každopádně. Jinak dnes mi ten náš podvečerní čas matche s Pit vůbec, ale vůbec nevyhovuje, odpoledne jedu do Chomutova pomoct klukům zničit HC Slovan Ústecké ko*oty, ale super je, že to dávají také na NovaSportu, takže si to střihnu v Ne od 9 h ze záznamu, doufám že ke mě výsledek nikterak nepronikne. Takže dnes s Pit, zítra doma s NJ, mám takového tušáka, že min. 3 bodíky získáme !!!!

!!!! BONES and BLOOD !!!!

!!!! KLH Chomutov !!!!
jeste kratce se vratim k tomu kdo je povazovan za favorita k zisku poharu. takto odpovidali hraci NHL v pruzkumu ESPN

WHO WILL WIN THE STANLEY CUP?
Chicago 32%
Pittsburgh, San Jose 16%
Washington 14%
Detroit, New Jersey 8%

Jinak dnes se podivam na slavnou bitvu o pensilvanii a uprime muzu rict ze je mi jedno kdo ji vyhraje. skoda ze zapasy uz nekonci remizou a vzdy je nejaky vitez. To nemyslim nijak zle jen mi proste prijde blby kdyz se o vitezstvi rozhoduje v dovednostnich soutezich.
Dnes chyta Backlund....
Cejtim, ze dneska kluci zaberou...
(nebo to bude pruser...)

Editovano: Pens dnes bez Malkina...
tak sem se koukal a musim rict ze zacatek z vasi strany byl ok pak hosi z philthy vychladli a navic vas dvakrat pri golu zarizl rozhodci a bylo rozhodnuto. aby to nakonec nebylo

!!GOLF and VACATION !!
Bojovali dnes o play off? Nebo jen měli na programu hodinu veřejného bruslení.
megaton píše: !!GOLF and VACATION !!
:wowo:
dejf píše:Bojovali dnes o play off? Nebo jen měli na programu hodinu veřejného bruslení.
myslim ze Mrs. Hartnell uz planuje dovcu s Mr. Carter :D
megaton píše:.. navic vas dvakrat pri golu zarizl rozhodci a bylo rozhodnuto.
3x... :hroza:

A ten faul JVR, ten si taky zkusim najit...
Keď si predstavím, že by sme vo Východnej divízii bojovali o play-off...

Boston mám síce radšej, ale Phille by som PO vzhľadom na jej problémy priala.
Existuje dnes jiná varianta, než-li porazit NJ, pakliže chceme do PO? Odpověď zní - NE, musíte je zničit kluci (jinak se snad na náš úkor dostane do PO i Atl a to by mě asi fakt zabilo !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Existuje dnes jiná varianta, než-li porazit NJ, pakliže chceme do PO? Odpověď zní - NE, musíte je zničit kluci (jinak se snad na náš úkor dostane do PO i Atl a to by mě asi fakt zabilo !!!!
Máte to stále vo vlastných rukách, máte zo všetkých adeptov asi najlepší kalendár zvyšných zápasov. Pri takejto biede však to môže byť jedno, kto je súperom...
Je to k neuvěření, ale za nás snad nakonec přeci jen bude muset jít do kisny masér :hroza: :hroza: . Poté, co si včera obnovil zranění Bäcklund, tak jsme povolali nějakého Huttona, prý nějaký univerzitní hošík, toho fakt neznám, čekal jsem spíše povolání Teslaka, ale ten také bude asi zraněný :cry: :cry: . Ani to nemá cenu více komentovat, ale je fakt neskutečné, co se nám letos na postu gólmana děje, v 1 okamžik, navíc klíčový v sezóně, máme zraněné 3 gólmany a 4. je bez formy :hroza: :hroza: . Zbývá nám fakt jediná možná věc, aby Bouchy zůstal zdravý a chytl se !!!!
ted sem se docetl, ze stale muzete trejdovat golmana ale nemohl by hrat v PO. mozna by to stalo za hrich s tim ze by pomohl jen do PO a pak se dej vule bozi. Je otakzka kdo by byl k dispozici a kolik by stal.
megaton píše:ted sem se docetl, ze stale muzete trejdovat golmana ale nemohl by hrat v PO. mozna by to stalo za hrich s tim ze by pomohl jen do PO a pak se dej vule bozi. Je otakzka kdo by byl k dispozici a kolik by stal.
a kdes to četl? Co vim, tak jediná možnost jak získat hráče po trade deadline je podepsat hráče kterej neni draftovanej a neni pod smlouvou žádného z týmu NHL.... i tak by ale hráč musel projít nejdřív waivers .... a to možná neni možný ani tohle, ale jiná možnost trejdu mě nenapadá......
Taková kontrolní otázka. Proč ma Gagne áčko jen při domácích zápasech?
Hosi, tak dnes jste to Dablum pekne natreli, 5-1, no proste krasa. Mne to bylo jasne, ze jich date, proste je to tym, na ktery umite dost dobre zahrat a uz bylo jasne, ze dnes proste musite vyhrat, aby nebyly pochybnosti o playoffs. Pekny vykon celeho tymu, Boucher taky. Dablum nepomohl ani velky pocet presilovek, skvela pracicka na oslabenich a hned prvni presilovka vyuzita :thumbsup: .

Proste pokud chytnete NJD v playoffs, tak neni co resit, to si klidne na vas i vsadim. Pro vas by to byl idealni souper do playoffs.
Atlantik píše: Pro vas by to byl idealni souper do playoffs.
Ne.. :roll2: :ee:

Ja bych furt radsi Sabres..

Paradoxne nam v tomhle zapase pomohlo, jak nas v sobotu rozhodci zarizli, takze to kluci vypustili a posterili sily na nedeli.
Zato NJ hrali s MTL naplno a protoze nas letos tradicne Marty podrzel (to je neuveritelne, co nam tuhle sezonu pousti :shock: ) stacilo hrat naplno a k nicemu je nepustit.

V kazdem pripade musim rict, ze Leino se zatim ukazuje ve velmi dobrem svetle :good:
Presne o Brodeurovi jsem chtel jeste napsat. Jak to vy na neho umite, ze proti vam chyta jak dorostenec? My v Pittsburghu , at delame co delame, tak na Brodeurovi si vzdycky vylameme vsechny zuby a kdyz vidim, jak lehce to na neho jde vam, tak mi az rozum zustava stat...
Tak zase bych to vytezstvi nijak nezvelicoval phila nehrala tak dobre jako davils spatne. Tech ofsajdu pri prechodu do utocneho pasma, zadna strelba, to snad nebylo ani mozny. Navic Marty chytal jak na olympiade a vubec celej vykon tymu byl jak z pred dvou mesicu. To uz se nebude opakovat.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING