Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ve Washingtonu došlo na český brankářský souboj, který vyšel lépe strážci domácí svatyně Michalu Neuvirthovi. Rodák z Ústí nad Labem zneškodnil 35 z 38 střel Floridy a dotáhl Capitals s k výhře 4:1. Jednadvacetiletý Neuvirth, jenž perfektním způsobem zužitkovává příležitost při zdravotních potížích svých konkurentů Semjona Varlamova a Joseho Theodorea, inkasoval pouze z hole Stephena Weisse. O devátý triumf Caps v řadě se velkou měrou zasloužili i Mike Knuble (2+1) s Nicklasem Bäckströmem (1+2). Tomáš Vokoun v brance Panthers si připsal 36 bezchybných zákroků. nhl.cz

Mám z výkonů Capitals v poslední době opravdu radost!! Jen tak dál kluci!! Celá liga nám bude ležet u nohou!! :clap: :clap: :clap:
Tam ti to s tymi strelami dako nesedi.. :wink:
no neviem ci nam bude cela liga lezat pri nohach, na to by sme museli vyhrat SC a PO je nevyspitatelna sutaz (to je uplne ina liga ako ZC) bol by som rad, keby to bolo uz tento rok, no musime zostat nohami na zemy..
XruC píše:Tam ti to s tymi strelami dako nesedi.. :wink:
no neviem ci nam bude cela liga lezat pri nohach, na to by sme museli vyhrat SC a PO je nevyspitatelna sutaz (to je uplne ina liga ako ZC) bol by som rad, keby to bolo uz tento rok, no musime zostat nohami na zemy..
Asi přestanu kopírovat z nhl.cz...Mají v tom nějaký guláš... :D
Tak podľa Bodreaua by Green mohol v nedeľu hrať, ale je suspendovaný :(

http://tsn.ca/nhl/story/?id=308187
mmm..tak haluz, sam Green hovoril a mne sa to zdalo tiez, ze to bolo ramenom, ako mozno nie cisto ramenom, ale urcite nie laktom. No 3 zapasi je celkom dost..treba len dufat, ze to bude platit pre vsetkych a ze vsetky fauly laktom na hlavu budu takto potrestane a treba verit, ze to Colin nespravil preto, ze za Flo hra jeho syn :)
Super..tak to mame 11 vitazstvo v rade, cim sme vytvorili novy klubovy rekord. Gratulacia chlapci :smile03:
Ovečkin zase zcela nečekaně EN :D:D
neis píše:Ovečkin zase zcela nečekaně EN :D:D
Kurnik, kolik jich uz ma?? Nejvic me serou goly EN, kdyz tym vede o 2 goly, to je opravdu o nicem... Vim, ze za posledni 4 zapasy je to 3.gol AO do prazdne a pozor! On opravdu v techto situacich neschazi z ledu, v zapasu s TBL ve kterem nedal EN tam byla taky sance, jenomze Alex nastesti 2krat netrefil prazdnou branku. Jsem zvedavy jak tohle bude pokracovat, ale je mi z toho nekdy az spatne... Myslim, ze o Richard trophy je rozhodnuto, Alex si to pojisti jeste tak 4-5 krat do prazdne...

Jinak Washington, to jsou jini brutalisti, ten tym je cely extremne dobry. Oni by byli spicka i bez Oveckina, to i letos nekolikrat ukazali. Klobouk dolu, jak to ale mate se smlouvami a stropem, je sance to udrzet pohromade?
Atlantik píše: Kurnik, kolik jich uz ma?? Nejvic me serou goly EN, kdyz tym vede o 2 goly, to je opravdu o nicem... Vim, ze za posledni 4 zapasy je to 3.gol AO do prazdne a pozor! On opravdu v techto situacich neschazi z ledu, v zapasu s TBL ve kterem nedal EN tam byla taky sance, jenomze Alex nastesti 2krat netrefil prazdnou branku. Jsem zvedavy jak tohle bude pokracovat, ale je mi z toho nekdy az spatne... Myslim, ze o Richard trophy je rozhodnuto, Alex si to pojisti jeste tak 4-5 krat do prazdne...
A čo je na EN góloch také zlé?
Nemají šanci udržet tento tým pohromadě. Backstrom to bude tak 6-7 mil. Fleischmann kolem 4 mil ,Fehr tak 3mil. Neuvirth,Gordon,Schultz taky RFA. Ufa bude ještě Pothier, Morrision i Morrisonn. Navíc bude mít Semin o 1,4 mil větší plat. To vidím od oka na minimálně + 15milionů...
Lukas33 píše: A čo je na EN góloch také zlé?
Asi jsou lehčí než Crosbyho dorážky z metru do prázdné. :D
dejf píše:
Lukas33 píše: A čo je na EN góloch také zlé?
Asi jsou lehčí než Crosbyho dorážky z metru do prázdné. :D
Kdyby jen z metru :D To jsou spíše centimetry :D Ale náhoda to prostě nemůže být, jelikož takových golu dal Crosby za karieru většinu. Prostě má nejlepší výběr místa z celé NHL a má sakra kliku ;)
Kurna hosi, co to tady placate? At si dava Oveckin goly jake chce, treba i od prdele, ale at nejsou pro boha do prazdne! Pokud dam gol z dorazky v polovine zapasu za stavu napr. 1-2 a otocim tim zapas, tak ten gol ma sakra HODNOTU, tohle slovo zduraznuji! Mne jde o hodnotu golu!!! Jakou mel dnesni gol Oveckina? Podle mne naprosto zadnou. Chapete sakra ten rozdil???

Jinak Crosbyho goly z dorazek nejsou nahodne, minule to nekde rozebirali a on ma na to opravdu vyber mista, anticipaci a citeni a nechapu proc ho za to nekdo kritizuje. Kritizoval za to nekdo LeClaira, Andreychuka, Francise a spol.???
Ale letos Sid i hodne zlepsil strelbu, dal nekolik golu z rozmezi kruhu i priklepem a taky to vzdycky byl a porad i je dobry brejkovy hrac, viz gol proti CGY, kdyz zesmesnil Bouwmeestra. Navic si vemte jake ma Crosby pri sebe kridla, proste se mu tam letos toci 5-6 prumernych hracu a on ma presto skvelou bilanci. Ja nerikam, ze Oveckin je horsi, to ne, jenomze bych proste Sidovi hrozne rad dopral tu Richardovu trofej, za to jak se zmenil a za to jake maji i s Malkinem podminky. A kdyz vidim Oveckina jak sazi jeden emptynetter za druhym, tak si nemuzu pomoct.

A k tomu tymu co ma letos WSH, to je podle mne jasny vitez min. Vychodni konference, ve finale bude souper ze Zapadu velmi tezke sousto, ale stejne si myslim ze to letos Caps uhrajou. Ale tenhle tym se nastesti pohromade neudrzi, to by byl opravdu pruser, kdyby se udrzel. Jenomze WSH tam maji i nove talenty, takze budoucnost maji stejne velmi svetlou.
neis píše:Nemají šanci udržet tento tým pohromadě. Backstrom to bude tak 6-7 mil. Fleischmann kolem 4 mil ,Fehr tak 3mil. Neuvirth,Gordon,Schultz taky RFA. Ufa bude ještě Pothier, Morrision i Morrisonn. Navíc bude mít Semin o 1,4 mil větší plat. To vidím od oka na minimálně + 15milionů...
Tento tym sa udrzi po hromade uplne s prehladom..Nylanderovi sa nebude zapocitavat ten jeho skoro 5 mil. cap hit, Theo ma 4,5, Odisiel aj Clark co mal Cap hit okolo 3..po sezone odide Pothier s 2,5 mil...to uz je uspora 15 mil..Semin zhltne o 1,4 mil, Backstrom tak o 3-3,5, Fleisch tak o 2,5 viac a Fehr ma vobec nezaujima, na jeho miesto je uz nachystany Della Rovere, al aj keby, tak Fehrovi by som nedal nad 2 mil. Navyse v obrane uz cakaju Alzner s Calrsonom co budu polozky tak okolo 3 mil. dokopi. Takze pri max. hranici to bude 10,5 mel+Fehr. takze nam zostane este dostatocny priestor do buducna, pripadne na daku kratkodobu posilu. Ved toto bola najdolezitejsia uloha nasho GM, udrzat ich vsetkych pohromade. Je jasne, ze niektori hraci sa menit budu, ale to siroke jadro by malo zostat dlhodobo pohromade..cca 15 hracov.

Co sa tyka tych Crosbyho doraziek..ako to tu pisal uz davnejsie gogo...jeho uloha je o dost jednoduchsia, kedze nosi na sebe stit "nedotknutelnosti". Potom sa tie goly okolo branky davaju ovela jednoduchsie, ked obranca nemoze s Crosbym zamiest ako s handrou (alebo s kazdym inym hracom)

Co sa tyka Alexa, tak dava tie goly do prazdnej, tie goly su mi fakt ukradnute a vobec ma netesia, taktiez je jasne ze niesu moc vyznamne, ale to ani goly trebars na 6-0. Ked chcu v Pit Richarda, tak nech stavaju na posledne minuty na lad aj Crosbyho..tot moja rada do Pens.

Inak mna fakt fascinuje, ako sa zmenila scena..kazdy jasa, ako sa Crosby zlepsil, ze ma viac golov ako asistencii..keby to bol Ovca, tak to by bolo to stare..jasne sebec, na prvom mieste je on a nie tym, ked je to Crosby, vsetko je ok :yes: Ale nikto moc nepostrehol, ako sa zmenil trebars Ovca, odkedy ma C. Az ma to niekedy sere, ze radsej prihra, ako by mal vystrelit. Kazdopadne sa od svojho prichodu neskutocne zlepsil..uz su prec tie jeho sezony s -16..teraz ma +36 a je najlepsi v NHL. A ten jeho bodovy priemer na zapas...nedostihnutelne :!:
XruCi, tohle je na delsi diskuzi, postav ke Crosbymu hvezdu typu Backstroma a dalsiho solidniho hrace a ja ti garantuji, ze i on bude mit prumer jako Oveckin a taky ze bude mit i tolik plusovych bodu... Ta nedoktnutelnost, to komentovat radsi nebudu, to by zas jenom spory byli....

A Crosby ze je strelec... No co mu zbyva, kdyz ma pri sebe takove "talenty". On porad nehraje stylem klasickeho snipera, porad je to vic tvurce hry, ale jeho prihravky proste spoluhraci nedostatecne vyuzivaji, za vsechno spomenu jmena jako Guerin, Dupuis a Fedotenko, kteri maji problem kolikrat i s trefenim prazdne branky. Proto Sid pochopil, ze musi vic brat zodpovednost na sebe a ja jsem za to jenom rad, letos nam tak vyhral hodne zapasu a nebyt jeho promeny, tak jsme ted nejspis porad v tezkem boji o PO...
Navic Sid chodi pravidelne na oslabovky a vyhral nejvic vhazovani v lize. To je pro nas taky strasne dulezite, protoze jinak by jsme byli nejslabsi tym v lize na bully, Malkin ani Staal to vubec neumeji.

Ja pevne verim, ze Oveckin prestane davat tolik emptynetteru, at se tenhle souboj o Richarda rozhodne ferove. Sid to podle mne taky podvedome vnima a urcite by tuhle trofej chtel. Oveckin, ten jich uz ma dost a jeste bude mit, tak to zas nemusi tolik pri tech EN prehanet, zas tak dobre jmeno mu to nedela...

Takze suma sumarum, je to velmi tezke porovnavat, Oveckin ma lepsi statistiky, ale taky to ma jednodussi. Bylo by zajimave kdyby si pozice vymenili.

Pokud letos dokazeme v playoffs vzdorovat v playoffs tehle washingtonske masine, tak klobouk dolu pred Penguins, ale ja tomu neverim. Nemame na vas, ale ten rozdil neni mezi Oveckinem a Crosbym, ale v tzv. "depth"
Ono je to dost alibisticke, ze ma Ovie lepsich spoluhracov..ja si pamatam ked vsetci pisali (aj novinari) ze Crosby je lepsi, lebo uz bol vo finale SC, lebo vyhral SC atd atd..ale v tedy sa nikto nepozrel na spoluhracov..navyse prve dve sezony bol Ovca vo WSH uuplne osamoteny a prave v tedy sa nanho najviac kydalo, ze nieje team player, nebrani atd. skoda ze sa v tedy nenasiel niekto ako ty, kto by im vysvetlit ze Zubrus a Clark niesu zrovna ti najidealnejsi spoluhraci. Ale v tej dobe si to tak asi nevidel ani ty :smile03:
S tymi vhadzovaniami sa nechcem hadat, ale tusim je najlepsi Steckel, max. je druhy. Hl. je ale, ze mame najlepsich centrov na vhadzovanie..aspon z nasej Konferencii urcite.
Inak jedno nechapem..ked to Pit tak vadi, preco nedava tie prazdne goly aj Crosby? Keby sa chcelo, tak sa to da. Navyse ten boj aj tak nieje vyrovnany, kedze ma Ovvie tusim o 8 zapasov menej..(teraz aj o viac)
A na zaver..mi je nejaka individualna trofej pre Alexa uplne ukradnuta, nech ich ziska Crosby aj 10, pokial nema hrac SC, tak su mu vsetky ostatne trofeje na rit..
XruC píše:
neis píše:Nemají šanci udržet tento tým pohromadě. Backstrom to bude tak 6-7 mil. Fleischmann kolem 4 mil ,Fehr tak 3mil. Neuvirth,Gordon,Schultz taky RFA. Ufa bude ještě Pothier, Morrision i Morrisonn. Navíc bude mít Semin o 1,4 mil větší plat. To vidím od oka na minimálně + 15milionů...
Tento tym sa udrzi po hromade uplne s prehladom..Nylanderovi sa nebude zapocitavat ten jeho skoro 5 mil. cap hit, Theo ma 4,5, Odisiel aj Clark co mal Cap hit okolo 3..po sezone odide Pothier s 2,5 mil...to uz je uspora 15 mil..Semin zhltne o 1,4 mil, Backstrom tak o 3-3,5, Fleisch tak o 2,5 viac a Fehr ma vobec nezaujima, na jeho miesto je uz nachystany Della Rovere, al aj keby, tak Fehrovi by som nedal nad 2 mil. Navyse v obrane uz cakaju Alzner s Calrsonom co budu polozky tak okolo 3 mil. dokopi. Takze pri max. hranici to bude 10,5 mel+Fehr. takze nam zostane este dostatocny priestor do buducna, pripadne na daku kratkodobu posilu. Ved toto bola najdolezitejsia uloha nasho GM, udrzat ich vsetkych pohromade. Je jasne, ze niektori hraci sa menit budu, ale to siroke jadro by malo zostat dlhodobo pohromade..cca 15 hracov.

Co sa tyka tych Crosbyho doraziek..ako to tu pisal uz davnejsie gogo...jeho uloha je o dost jednoduchsia, kedze nosi na sebe stit "nedotknutelnosti". Potom sa tie goly okolo branky davaju ovela jednoduchsie, ked obranca nemoze s Crosbym zamiest ako s handrou (alebo s kazdym inym hracom)

Co sa tyka Alexa, tak dava tie goly do prazdnej, tie goly su mi fakt ukradnute a vobec ma netesia, taktiez je jasne ze niesu moc vyznamne, ale to ani goly trebars na 6-0. Ked chcu v Pit Richarda, tak nech stavaju na posledne minuty na lad aj Crosbyho..tot moja rada do Pens.

Inak mna fakt fascinuje, ako sa zmenila scena..kazdy jasa, ako sa Crosby zlepsil, ze ma viac golov ako asistencii..keby to bol Ovca, tak to by bolo to stare..jasne sebec, na prvom mieste je on a nie tym, ked je to Crosby, vsetko je ok :yes: Ale nikto moc nepostrehol, ako sa zmenil trebars Ovca, odkedy ma C. Az ma to niekedy sere, ze radsej prihra, ako by mal vystrelit. Kazdopadne sa od svojho prichodu neskutocne zlepsil..uz su prec tie jeho sezony s -16..teraz ma +36 a je najlepsi v NHL. A ten jeho bodovy priemer na zapas...nedostihnutelne :!:
xruci podívej se na nhlnumbers.com.... Plat cap hitu se u Nylandera započítává jen 1.844 mil, takže žádných 5. Theo má 4,5, ale to jako bude vaše brankářská dvojice věčně zraněný Varlamov a Holtby nebo Neuvirth? Myslíš si že Fleich podepíše po tak uspěšné sezoně při dnešním trendu za 3 miliony? Jeff Schultz už taky nebude hrát za 0.7 milionů. Strop se má údajně ještě snížit. Ale možná budou hráči patrioti a nebudou se řídit zákonitostmi trhu a sniží své požadavky nebo GM napíše smlouvy ve stylu Savarda, Franzena a bude to naprosto v pohodě ;) Zrovna ten Savardův kontrakt je výsměch pro NHL, nejjasnější z jasných manipulací ;)
No alibisticke jak alibisticke... Ano Oveckin to mel ze zacatku ve WSH tezke, to je jasne, ale zas az tak jsem ho nesledoval a ani jsem v te dobe na neho nijak neutocil a nekritizoval. Proste mi byl ukradeny v te dobe, protoze WSH byli na chvostu stejne jako PIT, tak je pochopitelne, ze jsem mel jine problemy nez resit ze kdo je na tom lepe...

Ale ted musis proste uznat, ze Alex je s Backstromem skvele sehrany a Crosby s Dupuisem co ma delat??? Jedina sance je brat odpovednost na sebe a strilet vic golu, i kdyz to neni zas tak jednoduche. Uz chci sakra konecne videt poradnou posilu na kridle, napr. takovy Ponikarovsky by stacil.

Steckel :D Tak to joo, to byl pro Sida dokonce zaklad pri lekcich na bully, vazne! Z neho si bral priklad a pak samozrejme podrobne studuje kazdeho rozhodciho, ze jakym stylem presne vhazuje puk. Steckel ma porad lepsi uspesnost nez Sid, ja jsem ale psal o poctu vyhranych vhazovani, ne o procentu :smile03: . Crosby ma tusim 58 procent, ale co do poctu je absolutnim lidrem a je to pro nas velky prinos.

Asi bych to uzavrel takhle, proste Sid a Alex jsou absolutne jedinecni hraci, at si rika kazdy kdo chce co chce, oba jsou nejlepsi. Vybrat nekoho z nich je tezke, souhlas?

Ale ted na jinou temu XruCi. Aby si nerikal, ze jsem posedly Crosbym a Oveckinem :) .
Samozrejme playoffs je priorita, uplne bez debaty!!! Jak to ty vidis, taky si myslis ze WSH bude mit praci az ze Zapadnim celkem, resp. koho z vychodu povazujes za nejvaznejsi hrozbu pro vas a proc?
Najlepší je Kovalchuck, Ovca ani Crosby nie.
neis ty sa pozri na nhlnumbers..to co sa zapocitava nyletovi do cap hitu tych 1,8 zvysok je uvolnenych v nasom volnom mieste pre tento rok..co je 6,1 mil..tam je aj ten zvysok Clarkovo a Jurcinovho tontraktu :wink: Cize na buduci rok by sme mali mat vyse 15 mil. volny priestor..Ja si myslim, ze Flesh by mohol byt s 3,25 mil spokojny..max tych 4, ale to uz by bolo na hrane. Co sa tyka nasich brankarov, tak by sme mohli priniest na 1-2 roky skusenejsieho, ale lacnejsieho brankara, to by ale nemalo nejak vyrazne zasiahnut do nasho rozpoctu. + Ak odpocitam Pothiera, ktoreho som uz na buduci rok vyhodil meme s Alznerom a Carlsonom 8 obrancov..cize jeden sa bude s naj. pravdepodobnostou este pakovat (asi morrisson-2 mil) Ten tym by sme mali v pohode udrzat v zhruba rovnakom zlozeni na dost dlho..popripade vymenit Semina.
zo zapadu Chi a SJS..aj ked pri SJS by som bol fakt rad, keby ich opat niekto odfajcil hned v prvom kole..najlepsie ANY.
na vychode Pit a Phi..Phi ma podla mna najlepsie zlozeny tym na PO a vy ste stala hrozba.
Vela bude zalezat od planu NHL kto by bol najlepsi vitaz..podla mna tam WSH zapadat nebude. Vidim to skor na niekoho zo zapadu.
Jeden z dovodov, preco si myslim ze Caps tak lahko nevyhraju SC..proste to nieje oblubeny tym severnej ameriky..nema ziadnu velku kanadsku ci americku hviezdu a rusaci su skor na obtiaz..nema dostatocne velky trh a tradiciu, kym DET, PHI, Pit, Bos, CHI by sledovali miliony ludi, caps si nikto nezapne..to bol aj dovod, preco winter classic hrala Philla a nie my. Najprv sme boli vybrani my, ale na naliehanie televiznej spolocnosti to bola nakoniec Philla. Inak tu je aj zaujimavy clanok: http://voices.washingtonpost.com/dcspor ... iased.html Zevraj kanadania nas moc nemusia.
XruC píše:neis ty sa pozri na nhlnumbers..to co sa zapocitava nyletovi do cap hitu tych 1,8 zvysok je uvolnenych v nasom volnom mieste pre tento rok..co je 6,1 mil..tam je aj ten zvysok Clarkovo a Jurcinovho tontraktu :wink: Cize na buduci rok by sme mali mat vyse 15 mil. volny priestor..Ja si myslim, ze Flesh by mohol byt s 3,25 mil spokojny..max tych 4, ale to uz by bolo na hrane. Co sa tyka nasich brankarov, tak by sme mohli priniest na 1-2 roky skusenejsieho, ale lacnejsieho brankara, to by ale nemalo nejak vyrazne zasiahnut do nasho rozpoctu. + Ak odpocitam Pothiera, ktoreho som uz na buduci rok vyhodil meme s Alznerom a Carlsonom 8 obrancov..cize jeden sa bude s naj. pravdepodobnostou este pakovat (asi morrisson-2 mil) Ten tym by sme mali v pohode udrzat v zhruba rovnakom zlozeni.
Ale Mike Greenovi se započítávají taky jen 3,2 čili a Chimerovi 1mil + plat golmana a hnedka máš minimálně 4 miliony dolů (pokud přijde jen levný golman)...takže to vyrovná Nylandera,Jurcinu a Clarka. Jako je mi jasné, že kostra zůstane, ale rezervy nebudou tomu nevěřím...
XruC píše:Jeden z dovodov, preco si myslim ze Caps tak lahko nevyhraju SC..proste to nieje oblubeny tym severnej ameriky..nema ziadnu velku kanadsku ci americku hviezdu a rusaci su skor na obtiaz..nema dostatocne velky trh a tradiciu, kym DET, PHI, Pit, Bos, CHI by sledovali miliony ludi, caps si nikto nezapne..to bol aj dovod, preco winter classic hrala Philla a nie my. Najprv sme boli vybrani my, ale na naliehanie televiznej spolocnosti to bola nakoniec Philla. Inak tu je aj zaujimavy clanok: http://voices.washingtonpost.com/dcspor ... iased.html Zevraj kanadania nas moc nemusia.
Stím souhlasím, ať každý tvrdí že to roli žádnou nehraje, tak opak je pravdou, hokej je prostě byznys. Philla má sice velkou oblíbenost, historii i prachy, ale obecně je taky dost nenáviděná, možná nejvíce z celé NHL....
XruC píše:zo zapadu Chi a SJS..aj ked pri SJS by som bol fakt rad, keby ich opat niekto odfajcil hned v prvom kole..najlepsie ANY.
na vychode Pit a Phi..Phi ma podla mna najlepsie zlozeny tym na PO a vy ste stala hrozba.
Vela bude zalezat od planu NHL kto by bol najlepsi vitaz..podla mna tam WSH zapadat nebude. Vidim to skor na niekoho zo zapadu.
Hosi, tak jsme se tady sesli z taboru PIT, WSH a PHI. Pro mne to jsou taky 3 nejlepsi tymy vychodu! Nastesti nemusime hrat playoffs na zapade :D Jako vyhrat konferenci a schytat napr. uzdraveny Detroit, to potesi :D :D

Jinak Xruci spominas, ze zalezi hodne od planu NHL. Letos si nemyslim, ze by meli byt v playoffs az takove tlaky. Proste kdyz budete na Vychode nejlepsi, tak to i vyhrajete. My jsme si taky podporu NHL asi vycerpali v serii s WSH, pak se to uz znormalizovalo a dokonce se mi casto stava, ze na rozhodcich letos pouzivam neslusne vyrazy.

Letci muzou byt velmi neprijemni, ale to je tak trochu psychicky labilni tym, a pokud z nich mas strach, tak Pittsburgh vam je mozna z cesty odstrani. My vime, jak jim zabrnkat na nervy a co na nich plati :D Jinak tymy jako Jersey nebo Buffalo, co jsou na tom ted dobre ja nepovazuji za velke hrozby, to je nic. Pak uz tam nic dalsiho neni, mozna Ottawa, ale Elliott nemuze vydrzet.

A serie Pittsburgh - Washington by mohla prinest opet bozsky hokej, ale letos by jste byli urcite favoritem, jeste vetsim nez loni. Nam kdyz vyjde forma, tak vas sice muzeme porazit, ale to by jsme museli hrat asi az za hranici vsech moznosti a mit k tomu i kus stesti.

Zapad, no to bude horsi, ale nastesti i to finale je uz samo o sebe uspech a proto kdyz prohrajes ve finale napr. s Chicagem, tak to je porad dobra sezona. Ja osobne si ale stejne myslim, ze Washington ma nejlepsi tym v NHL. A to vis ze vas primo nesnasim, ale musim to uznat. Bohuzel.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG