neis píše:Nemají šanci udržet tento tým pohromadě. Backstrom to bude tak 6-7 mil. Fleischmann kolem 4 mil ,Fehr tak 3mil. Neuvirth,Gordon,Schultz taky RFA. Ufa bude ještě Pothier, Morrision i Morrisonn. Navíc bude mít Semin o 1,4 mil větší plat. To vidím od oka na minimálně + 15milionů...
Tento tym sa udrzi po hromade uplne s prehladom..Nylanderovi sa nebude zapocitavat ten jeho skoro 5 mil. cap hit, Theo ma 4,5, Odisiel aj Clark co mal Cap hit okolo 3..po sezone odide Pothier s 2,5 mil...to uz je uspora 15 mil..Semin zhltne o 1,4 mil, Backstrom tak o 3-3,5, Fleisch tak o 2,5 viac a Fehr ma vobec nezaujima, na jeho miesto je uz nachystany Della Rovere, al aj keby, tak Fehrovi by som nedal nad 2 mil. Navyse v obrane uz cakaju Alzner s Calrsonom co budu polozky tak okolo 3 mil. dokopi. Takze pri max. hranici to bude 10,5 mel+Fehr. takze nam zostane este dostatocny priestor do buducna, pripadne na daku kratkodobu posilu. Ved toto bola najdolezitejsia uloha nasho GM, udrzat ich vsetkych pohromade. Je jasne, ze niektori hraci sa menit budu, ale to siroke jadro by malo zostat dlhodobo pohromade..cca 15 hracov.
Co sa tyka tych Crosbyho doraziek..ako to tu pisal uz davnejsie gogo...jeho uloha je o dost jednoduchsia, kedze nosi na sebe stit "nedotknutelnosti". Potom sa tie goly okolo branky davaju ovela jednoduchsie, ked obranca nemoze s Crosbym zamiest ako s handrou (alebo s kazdym inym hracom)
Co sa tyka Alexa, tak dava tie goly do prazdnej, tie goly su mi fakt ukradnute a vobec ma netesia, taktiez je jasne ze niesu moc vyznamne, ale to ani goly trebars na 6-0. Ked chcu v Pit Richarda, tak nech stavaju na posledne minuty na lad aj Crosbyho..tot moja rada do Pens.
Inak mna fakt fascinuje, ako sa zmenila scena..kazdy jasa, ako sa Crosby zlepsil, ze ma viac golov ako asistencii..keby to bol Ovca, tak to by bolo to stare..jasne sebec, na prvom mieste je on a nie tym, ked je to Crosby, vsetko je ok

Ale nikto moc nepostrehol, ako sa zmenil trebars Ovca, odkedy ma C. Az ma to niekedy sere, ze radsej prihra, ako by mal vystrelit. Kazdopadne sa od svojho prichodu neskutocne zlepsil..uz su prec tie jeho sezony s -16..teraz ma +36 a je najlepsi v NHL. A ten jeho bodovy priemer na zapas...nedostihnutelne