Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zaujímavá bilancia:
Drepkins (1) + Hall (4) + Yakupov (6) ako tri posledné draftové jednotky majú spolu 11 gólov, naproti tomu čučky Kadri alebo Tlustý majú sami toľko gólov ako 3x 1st overall, tomu sa hovorí po*iči budovanie tímu :klobuk:

Len tak ďalej :good:
povodne som chcel napisat nieco podobne ako dejf, ale nechcel som rozduchavat vasne :giggle:

Dubnyk pustil lacny gol, ale ktoremu brankarovi sa to este nestalo. Staci necakany odraz puku. Co ma ale stve je to, ze uz po niekolkykrat K. postavil Dubnyka do oboch zapasov, ked sme hrali b2b. Na brankara, ktory nema tolko skusenosti a stale sa vyvija, imo blbost. Danis nie je az take poleno aby sa nedokazal postavit do brany od zaciatku zapasu. Dubey pustil lacny gol aj v DET, je videt, ze je uz pretazeny. Snad sa :andy: Khabi skoro zotavi..
0:6 je tragedia, ale bol to b2b, uz 7. zapas na tripe, to cestovanie musi byt unavne. Este 2 zapasy a trip konecne skonci. Zraneny Fistric chyba, Schultzovci su deravi, K by ich uz mohol rozdelit.

Co sa tyka RNH, oznacovat ho za bust si strcte. Chalan ma 19 rokov a este sa ma co ucit. Sam si dal za ciel do tejto sezony zlepsit FO, co sa mu aj dari. Z 37 perc. sa dostal na 42. Taktiez nabera na vahe. Neospravedlnuje to jeho golove suchoty, ale to sa moze zmenit po streleni 2-3 golov. Hrat 1. centra timu nezvladne v takom veku kazdy, ale to este z neho nerobi busta, chyba je skor vo vedeni timu, ze sa spoliehaju len na mladikov.

Atlantik ma v niecom pravdu, ze to nase hospodarenie s prospects je neefektivne. PIT mal Crosbyho a Malkina a okolo nich stavali. My ale mame RNH, Ebsa, Halla, Gagnera, Yaka, Paajarvi atd. Je ich vela, vsetkym chceme dat priestor a prakticky tvoria nase prve dve lajny. S tym sa daleko neda zajst, ten tim musi byt vyvazeny aj skusenymi borcami. My sme nahadzali mladych na najdolezitejsie pozicie v time a bottom 6 tvoria ti skusenejsi, pricom by to malo byt naopak. Navyse su vsetci fyzicky podobni, mali a vychrtli. Ak by sme sa s tym aj niekedy do PO dostali, ustrazil by si ich hocijaky priemerny tim. Neviem naco sme v lete brali Yaka, ten draft sme mohli vymenit za kvalitneho obrancu.

Nas depth stoji za staru backoru. Harti a Maggie potrebuju dozriet, Belly je vyuzitelny len na FO, v utoku s pukom nevymysli nic, ocakava ze gol padne nejako len tak spontanne, Petrell len na oslabenia, Smyth za zenitom a zrejme aj demotivovany kvoli jeho role v time, a Jones s Eagrom vedia puk nahodit na mantinel a v lepsom pripade ho aj dokorculovat.

Hockeygirl: tiez by som nebol proti vyhodeniu K, ale ci by to pomohlo je otazne. Za posledne sezony sme trenerov vymenili uz ajajaj, MacT, Quinn, Renney...nepomohlo. Nieco je zhnite v time edmontonskom, ale na pozicii trenera to nemusi zakonite byt. Ja by som zalovil vyssie...
v podstate suhlasim s arekom a co sa vymeny trenera tyka tak je pravda ze to nemusi byt len Ralphova vina, a kedze do tych vztahov nevidim ostava mi len polemizovat, co ale nic nemeni na tom ze to treba riesit...
v kazdom pripade asi najostrejsim trnom je to, ze hrame stylom ktory je pre nas strasne nevhodny, akysi defenzivny nepodarok, kedze obranu na to nemame a sposobuje to len potlacenie utocnej sily, ktoru mame velmi perspektivnu,a to uz nehovoriac o atmosfere v time...
vysmievat sa Dubnykovi mi pride detinske, jeho psychike to nepridava (city dnes nikoho nezaujimaju a potom ze samovrazdy v sporte :jn: ) ale to neriesim, je prirodzenou ludskou vlastnostou byt najmudrejsi ked sa nedari, je jedno akeho timu sa to tyka :)
s tymi talentami suhlasim, je potreba skusenejsich hracov rovnako ako tych mladych talentovanych, s tym treba nieco robit o tom nic...
ocakavania boli vyssie, cesta za uspechom je ale trnista...ostava uz asi len verit ze si chyby uvedomia aj kompetentni a zacnu ich riesit...
Ja by som mozno dokazal byt s Oilers aj empaticky, ale to sa neda. Nie preto, ze mali tolko moznosti poskladat taky tim, ktory by sa teraz nemusel motat (opat!) na dne NHL. 3x po sebe brat 1st overall a stale stagnovat? Neviem no, tie posmesky su niekedy aj opodstatnene...
oilers budu dobri... ak im to vlastny manazment neprekazi... :giggle:
momentalne maju strasne one-dimensional tim, kopu mladych super-mega-ultra talentovanych utocnikov, ale mizernu obranu a prinajlepsom priemerneho brankara.
napr. avs maju tu obranu podobne mizernu, ale predsa len by som ju s oilers nemenil. no a varlamova by som za dubnyka tiez nemenil ani omylom (napriek tomu ze SV% maju prakticky identicke).

hlavny rozdiel ja vidim v tom, ze nas manazment ma gule robit "velke" trejdy o ktorych veria ze timu prospeju. chceli top obrancu, priviedli erika johnsona. chceli mladu brankarsku jednotku, poslali dva vysoke vybery v drafte za varlamova. jasne, tie trejdy su riskantne a mozu skoncit katastrofou, ale kto nic neriskuje, nic nevyhra... mamazment oilers mi pripada presne tak - ze radsej nic neriskuju. akoby sa bali obetovat assets ktorych maju prebytok aby zaplatali diery ktore su v tom time uplne zjavne... aky velky trejd za posledne roky urobili aby svoj tim vylepsili? gilbert za schultza? kym sa neodvazia urobit vacsie zmeny aby ten tim viac vybalansovali tak to budu mat oilers IMO tazke...

som zvedavy na dnesny zapas, snad potvrdime stupajucu formu dvomi bodmi :pray: nad .500 sme boli naposledy po prvych 3 zapasoch :slap:
petrik :hehe:
ja som zapas kvoli :censored: nefunkcnemu GCL nevidel. Snad to coskoro pojde a pozrem aspon zaznam. :x
Brown si hokej v oilers uziva. Zatial co v TOR hraval par min na zapas, u nas hrava 10-12 min. Vladne s nim spokojnost a vyustilo to do toho, ze Eager sa dnes ocitol na waivri.
Aby sme urobili PO tak budeme potrebovat aspon 14-6-2 zo zostavajucich zapasov.
dnes sme to pekne pohnojili. Namiesto toho aby sme Sharks dorovnali v bodoch, sa od nas vzdialili uz na 3. Pritom sme ich mali na lopate, 3:1 este v 3. tretine. Chybaju nam este skusenosti na zvladanie takychto klucovych zapasov, sanca na PO vsak stale zije.
V sobotu by mal proti nam chytat Halak :petrik:
Fistric vcera urobil paradnu hrubku pri 3. gole Preds a dnes sedi. Bol to sice rozhodujuci gol, ale Fistric hral doteraz solidne. Ralph sa s tym nese*e :roll:
arek píše:Fistric vcera urobil paradnu hrubku pri 3. gole Preds a dnes sedi. Bol to sice rozhodujuci gol, ale Fistric hral doteraz solidne. Ralph sa s tym nese*e :roll:
Nechcem byť hnusný ale... akoby to nebolo jedno. :giggle:
arek píše:Fistric vcera urobil paradnu hrubku pri 3. gole Preds a dnes sedi. Bol to sice rozhodujuci gol, ale Fistric hral doteraz solidne. Ralph sa s tym nese*e :roll:
Mali by mu poďakovať, každá takáto hrubka vás približuje k 4. 1st overall v sérii :thumbsdown:
Joe S. píše:
Mali by mu poďakovať, každá takáto hrubka vás približuje k 4. 1st overall v sérii :thumbsdown:
:blabla: neni ti to uz trapne omielat po kazdej nasej prehre? Chod si riesit svoje ubohe Lolorado.
Getzo5 píše:
podaktori este verime v sancu, ak dnes zobereme 2 body :ninja:
arek píše:
Getzo5 píše:
podaktori este verime v sancu, ak dnes zobereme 2 body :ninja:
včera som sa nad tým komentom pousmial, dnes už viem, že možné je naozaj všetko...
Kchabibulin :klobuk:
arek píše:
Joe S. píše:
:blabla: neni ti to uz trapne omielat po kazdej nasej prehre? Chod si riesit svoje ubohe Lolorado.
Obrázek

:jn: inak ale súhlas s Waltom, tiež som v noci neveril vlastným očiam pri pohľade na priebežný stav. :giggle:

Kevin :good: dres vo farbách Oilers má aj vo svojej movie-talkshow.
VIDEO: Rozhovor s Hemským o setrvání v Edmontonu
http://hokej.idnes.cz/hemsky-mluvi-o-bu ... 27_nhl_cig" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek

No penalty on the play, no suspension for Taylor Hall. :klobuk: Jinak, to nebylo jen naprahnuto z vysky v jake se hokejka po souboji ocitla. On se jeste zahnal o par centimetru dozadu a slehnul jak to jen slo. What a play :slintac: Je to sice hvezda, ale neni to Crosby(ted si predstavte co by se delo, kdyby to udelal on), ani dalsi Penguin/Flyer/Bruin, tak se o tom diskutovat nemusi. Yeah!

tu je video. Hall je celkom inteligentný, ale vypenil a trest dostať mal. Najviac sa mi páčila reakcia Hanzala :lol2: a následne priskočenie Šmída. Český pokec.
si robíte kozy? :sok:

Brojlerom a Suckerom prejde všetko? :thumbsdown: toto je riadny humus :grc: :grc: :grc:
Kdo nam ted vyhraje Draft loterii ?

/Tambo fired/
MacT :clap:
@ Getzo5 « 16 Apr 2013, 10:17 » Reimer :poklona: lottery o 10 dní :petrik:
@ kajo « 16 Apr 2013, 10:18 » @ Getzo5, uz o 10? :O
@ FLYERS FAN « 16 Apr 2013, 10:18 » @ kajo, nas sato netyka, nasu lopticku daju edmontonu

tak tohto sa ozaj obavam :nervozny: Taylorovi Hallovi prejde v tej lige vsetko, mozno keby obtiahol Shanabanovi staru... :jn:

no ale vazne: ja si myslim, ze vsetky lopticky pojdu Edmontonu, nie len ta nasa,
je to tam chlapci. Flames za nami :ciga: :poklona:
yakupov 17 golov, co je viac ako Ebs aj Hall, dokonca najviac z timu. Not bad :hmm:
nasi farmari z OKC to zvladli. Napriek tomu, ze prehravali v serii so Charlotte 1:2, vyhrali posledne dva zapasy 8:1 a 6:2 a postupili. Danis v poslednom zapase 49/51 :poklona: Good job :klobuk: V dalsom kole Texas.
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES