Zápas som nevidela, je to také sumárum názorov fanúšikov.Dawe4 píše:Hmm. To je tedy výsledek. Ta obrana zase tak trochu nefunkčnímt-svk píše:Teda čo tam vyvádzali naši brankári... rozum mi zostáva stáť. Najmä Machesney. Prstriľame 39:29 a oni.... no, škoda reči.
EDIT:
Johansen - javil sa vo veľmi dobrom svetle. Má šiovné ruky, výborne rozohrával. S Nashom mu to klapalo. Ešte treba zosilnieť a získať skúsenosti.
Moore - v obrane to nefungovalo celkom tak, ako malo, v ofenzíve hral výborne, patril k jedným z najlepších obrancov.
Clark - otázka, načo ho ešte máme? Čo najskôr vymeniť.
Mayorov - hral celkom dobre, škoda nevyužitej šance po peknej prihrávke Johansena.
Savard - hral slušne vo vlastnej zóne. V ofenzíve nebol až tak dobrý ako Moore.
Ťjutin - sklamanie. Zlé korčuľovanie s pukom, zlá defenzíva.
Filatov - lietal po ľade ako motorová myš, mal šance, jednu aj premenil. V obrane to síce nebolo ideálne, ale zlepśil sa. Jeden z našich najlepších hráčov.
Brassard - Nehral zle, ale nebolo to až tak ideálne. Z trojice Voráček--Brassard--Filatov bol najslabším hráčom.
Voráček - jednoznačne naším najlepším hráčom. Kompletny hráč.
Kemp opúšťajú Tomáš Kána pre zranenie a Dalton Smith, Petr Straka, Austin Maidasky a Brandon Archibald, ktorý boli vrátený do juniorky.A gólmani? Ti se snad na to vyprdli nebo, co. A nestačí, že máme problémy v zadních řadách, ale ani útok nešlape. Koukám, že koncovka jim dělala dost velký problém.
mt-svk pěkné sumárum. Ty jsi ten zápas viděla? Nebo jsou to výtažky z webů a rozhovorů? Pokud jsi ho shlédla jaká byla předvedená hra? Byl na ní znát nějaký záměr, styl?
V obrane údajne chýbala komunikácia, Arnielov štýl nniektorým našim obrancom nesedí, čomu sa ale nečudujem. Atlanta bol ľahký súper, Caps nás preverili viac.
Útok nebol zlý, najmä lajna FBV bola excelentná, robila vietor v obrane Caps, vytvorila si kopec šancí. Brankári Caps, najmä Varlamov, boli proti.
Je to prípravný zápas, horor z toho nerobím. Vráti sa Russell, Stralmanovi Arnielov štýl vyhovuje, podobne Hejdovi. U Commieho a Kleslu som si nie moc istá.
Ryana mám rada, ale pre neho je lepšia juniorka. Prekvapilo by ma, ak by vystrnadil Brassarda do tretieho útoku. :frajer2: