Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dawe4 píše:
mt-svk píše:Teda čo tam vyvádzali naši brankári... rozum mi zostáva stáť. Najmä Machesney. Prstriľame 39:29 a oni.... no, škoda reči.

EDIT:
Johansen - javil sa vo veľmi dobrom svetle. Má šiovné ruky, výborne rozohrával. S Nashom mu to klapalo. Ešte treba zosilnieť a získať skúsenosti.
Moore - v obrane to nefungovalo celkom tak, ako malo, v ofenzíve hral výborne, patril k jedným z najlepších obrancov.
Clark - otázka, načo ho ešte máme? Čo najskôr vymeniť.
Mayorov - hral celkom dobre, škoda nevyužitej šance po peknej prihrávke Johansena.
Savard - hral slušne vo vlastnej zóne. V ofenzíve nebol až tak dobrý ako Moore.
Ťjutin - sklamanie. Zlé korčuľovanie s pukom, zlá defenzíva.
Filatov - lietal po ľade ako motorová myš, mal šance, jednu aj premenil. V obrane to síce nebolo ideálne, ale zlepśil sa. Jeden z našich najlepších hráčov.
Brassard - Nehral zle, ale nebolo to až tak ideálne. Z trojice Voráček--Brassard--Filatov bol najslabším hráčom.
Voráček - jednoznačne naším najlepším hráčom. Kompletny hráč.

Kemp opúšťajú Tomáš Kána pre zranenie a Dalton Smith, Petr Straka, Austin Maidasky a Brandon Archibald, ktorý boli vrátený do juniorky.
Hmm. To je tedy výsledek. Ta obrana zase tak trochu nefunkční :evil: A gólmani? Ti se snad na to vyprdli nebo, co. A nestačí, že máme problémy v zadních řadách, ale ani útok nešlape. Koukám, že koncovka jim dělala dost velký problém.
mt-svk pěkné sumárum. Ty jsi ten zápas viděla? Nebo jsou to výtažky z webů a rozhovorů? Pokud jsi ho shlédla jaká byla předvedená hra? Byl na ní znát nějaký záměr, styl?
Zápas som nevidela, je to také sumárum názorov fanúšikov.
V obrane údajne chýbala komunikácia, Arnielov štýl nniektorým našim obrancom nesedí, čomu sa ale nečudujem. Atlanta bol ľahký súper, Caps nás preverili viac.
Útok nebol zlý, najmä lajna FBV bola excelentná, robila vietor v obrane Caps, vytvorila si kopec šancí. Brankári Caps, najmä Varlamov, boli proti. ;)
Je to prípravný zápas, horor z toho nerobím. Vráti sa Russell, Stralmanovi Arnielov štýl vyhovuje, podobne Hejdovi. U Commieho a Kleslu som si nie moc istá.
Ryana mám rada, ale pre neho je lepšia juniorka. Prekvapilo by ma, ak by vystrnadil Brassarda do tretieho útoku. :frajer2:
mt-svk píše: V obrane údajne chýbala komunikácia, Arnielov štýl nniektorým našim obrancom nesedí, čomu sa ale nečudujem. Atlanta bol ľahký súper, Caps nás preverili viac.
Útok nebol zlý, najmä lajna FBV bola excelentná, robila vietor v obrane Caps, vytvorila si kopec šancí. Brankári Caps, najmä Varlamov, boli proti. ;)
Je to prípravný zápas, horor z toho nerobím. Vráti sa Russell, Stralmanovi Arnielov štýl vyhovuje, podobne Hejdovi. U Commieho a Kleslu som si nie moc istá.
Ryana mám rada, ale pre neho je lepšia juniorka. Prekvapilo by ma, ak by vystrnadil Brassarda do tretieho útoku. :frajer2:
Děkuji ti za pěkné a vele dostačující info. Dnes nemám moc času a tak na hledání faktů o zápase není ani minutka. No jsem zvědav jak se to celé ještě vyvine s těmi lajnami.
Tak čas teče jako voda a máme zas sebou již třetí přípravný zápas. Tentokrát jsme prohráli s Tučňáky 5:4 a dnes jedeme na jejich led pro odvetu.

Dle zpráv na internetu:
Kubalík - Ukázal, že je to bojovný hráč a nebojí se jít před brankoviště střílet takzvané nehezké góly. Byl chválen a to převelice.
Goloubef - Se ukázal v dobrém světle. Dobře bruslil a poziční hra na vysoké úrovni. Puky rozehrával absolutně v klidu. Na mladíka prý skvělý výkon, ale ten jeden rok v juniorce asi bude ještě nutný. Poté by to mohl být zcela hotový hráč.
Huselius a Vermette - Nezahráli špatně. Ba naopak jejich hra byla dost dobrá. A také na ně chodí reference o touze naučit něco mladé. Takže kluci na výbornou dnes.
Methot - Naopak na Marca dobrá slova nejdou. Zápas mu vůbec nevyšel. Problémy udržet puk v útočném pásmu a časté základní protiútoků soupeře. Při přesilovce bídný.
Commodore - U něho je to zajímavé. Z jedné strany chvála z druhé kritika. Jedni říkají, že to byl nejlepší náš obránce a vyšlo mu vše na co sáhl (souboje, odebírání o puky, přesilovky). Druzí volí negativní slova jako u Methota. Zajímavé, zajímavé.
Blunden, Clitsome, Murray, ale i Sestito nevypadali dobře. Pomalí a celkově je všichni posílají na farmu.
Clark - Jako vždy. Bohužel.
Doplním zostavu:
F1: Kristian Huselius - Antoine Vermette - Tomas Kubalik
F2: R.J. Umberger - Kyle Wilson - Chad Kolarik
F3: Ethan Moreau - Sammy Pahlsson - Mike Blunden
F4: Tom Sestito - Andrew Murray - Chris Clark

D1: Rostislav Klesla - Anton Stralman
D2: Grant Clitsome - Mike Commodore
D3: Marc Methot - Cody Goloubef

G1: Mathieu Garon
G2: David LeNeveu

Extras: Jonathan Sigalet, D; Dalton Prout, D.

Pomer striel 37:29 v náš prospech, prehra o gól.

Zostava na budúci zápas s Pens:
F1: Nash-Brassard-Voracek
F2: Filatov-Johansen-Mayorov
F3: Gabriel-MacKenzie-Dorsett
F4: Calvert-Frishmon-Boll

D1: Hejda-Savard
D2: Moore-Guenin
D3: Tyutin-Ratchuk

G1: Mason
G2: Machesney

Extra players: Ruth, Regner

----

teším sa na trojku Filatov--Johansen--Majorov. Od prvého útoku očakávam dobrý výkony. ;) Mám ale taký zvlaštny pocit, že Johansen by mohol vytlačiť Brassarda. ;) Calverta mi je ľúto, zaslúžil by si lepšich spoluhráčov. Ale ak sa bude Boll sústreďovať na hru, hrôza by to byť nemusela.
Dawe4 píše:Tak čas teče jako voda a máme zas sebou již třetí přípravný zápas. Tentokrát jsme prohráli s Tučňáky 5:4 a dnes jedeme na jejich led pro odvetu.

Dle zpráv na internetu:
Kubalík - Ukázal, že je to bojovný hráč a nebojí se jít před brankoviště střílet takzvané nehezké góly. Byl chválen a to převelice.
Goloubef - Se ukázal v dobrém světle. Dobře bruslil a poziční hra na vysoké úrovni. Puky rozehrával absolutně v klidu. Na mladíka prý skvělý výkon, ale ten jeden rok v juniorce asi bude ještě nutný. Poté by to mohl být zcela hotový hráč.
Huselius a Vermette - Nezahráli špatně. Ba naopak jejich hra byla dost dobrá. A také na ně chodí reference o touze naučit něco mladé. Takže kluci na výbornou dnes.
Methot - Naopak na Marca dobrá slova nejdou. Zápas mu vůbec nevyšel. Problémy udržet puk v útočném pásmu a časté základní protiútoků soupeře. Při přesilovce bídný.
Commodore - U něho je to zajímavé. Z jedné strany chvála z druhé kritika. Jedni říkají, že to byl nejlepší náš obránce a vyšlo mu vše na co sáhl (souboje, odebírání o puky, přesilovky). Druzí volí negativní slova jako u Methota. Zajímavé, zajímavé.
Blunden, Clitsome, Murray, ale i Sestito nevypadali dobře. Pomalí a celkově je všichni posílají na farmu.
Clark - Jako vždy. Bohužel.
Čo sa týka Goloubefa, skôr pôjde do Springfieldu. U Tomáša to vidím podobne, nie kvôli výkonom, ale kvôli... skrátka, určití hráči budú mať prednosť, pochybujem, že Arniel odpíše Clarka, má príliš vysoký plat. I keď ja by som oboch rada videla v prvom tíme. Podobne ako Majorova či Wilsona.
Andy Murray je rýchly hráč, tento zápas mu síce nevyšiel, ale svoje prednosti v minulosti už ukázal.
S tím Johansen jsme na tom podobně. Já jsem takového tušáka dostal už po jeho podpisu. Uvidíme, no. Ale dnešní zápas může ledacos napovědět co se týče této hádanky.
Jinak Kubalík v zákl. sestavě? Já říkám proč, ne? Ale bohužel ty máš asi pravdu, že Clark bude mít přednost a hlavně konkurence v útoku je veliká a jen si vem kdyby se opravdu ten Joahnsen probil do sestavy. Tak ofenzíva je nabušená až k prasknutí a místo v nějaké lajně na něho už nezbude.
Ale tak však uvidíme jak se celé vyvine. Jsem na to hodně zvědavý.
Dawe4 píše:S tím Johansen jsme na tom podobně. Já jsem takového tušáka dostal už po jeho podpisu. Uvidíme, no. Ale dnešní zápas může ledacos napovědět co se týče této hádanky.
Jinak Kubalík v zákl. sestavě? Já říkám proč, ne? Ale bohužel ty máš asi pravdu, že Clark bude mít přednost a hlavně konkurence v útoku je veliká a jen si vem kdyby se opravdu ten Joahnsen probil do sestavy. Tak ofenzíva je nabušená až k prasknutí a místo v nějaké lajně na něho už nezbude.
U Tomáša by mi nevadilo, keby si nejakú dobu odkrútil v Springfielde, nastupoval by na PP, SH, čo by v prvom tíme neprichádzalo do úvahy. Podobne je na tom Matt Calvert. Doba by záležala na výkonnosti. Čo by mi skutočne vadilo je uprednostnenie Clarka pred Majorovom, podobne ako Dorsett v treťom útoku. Ja mám Dereka rada, ale do tretieho útoku u nás nepatrí, máme tu lepších hráčov. Verím ale, že Arniel nebude nasadzovať hráčov, ktorí mu nepasujú do štýlu.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:S tím Johansen jsme na tom podobně. Já jsem takového tušáka dostal už po jeho podpisu. Uvidíme, no. Ale dnešní zápas může ledacos napovědět co se týče této hádanky.
U Tomáša by mi nevadilo, keby si nejakú dobu odkrútil v Springfielde, nastupoval by na PP, SH, čo by v prvom tíme neprichádzalo do úvahy. Podobne je na tom Matt Calvert. Doba by záležala na výkonnosti. Čo by mi skutočne vadilo je uprednostnenie Clarka pred Majorovom, podobne ako Dorsett v treťom útoku. Ja mám Dereka rada, ale do tretieho útoku u nás nepatrí, máme tu lepších hráčov. Verím ale, že Arniel nebude nasadzovať hráčov, ktorí mu nepasujú do štýlu.
Dorsett, že nepatří do třetího útoku? Hmm. No tak tohle si nemyslím. Jenom by mě děsně zajímalo jaké hráče máš na mysli, že jsou na tu pozici lepší než Derek. Mayorov (Mimochodem je Dorsett lepší než on a dle mého se třeba on vůbec do třetí nebo čtvrté lajny nehodí) ? Nebo kdo? Řeknu ti to takhle. S Derekem já osobně počítám ve třetí lajně na 99% a rozhodně na to má a patří tam.

Nebo spíše takhle já osobně vidím (přál bych si) složení čtvrté a třetí lajny:
Umberger - Pahlsson - Dorsett
Moreau - Murray - Boll
Ale předpokládám, že Clark bude v sestavě za jednoho z dvojice Boll a Dorsett. Ono se toho ani moc vymyslet nedá a tohle složení je logické a dle mého nejpravděpodobnější.
Dawe4 píše:
mt-svk píše:
Dorsett, že nepatří do třetího útoku? Hmm. No tak tohle si nemyslím. Jenom by mě děsně zajímalo jaké hráče máš na mysli, že jsou na tu pozici lepší než Derek. Mayorov (Mimochodem je Dorsett lepší než on a dle mého se třeba on vůbec do třetí nebo čtvrté lajny nehodí) ? Nebo kdo? Řeknu ti to takhle. S Derekem já osobně počítám ve třetí lajně na 99% a rozhodně na to má a patří tam.

Moreau - Murray - Boll
Ale předpokládám, že Clark bude v sestavě za jednoho z dvojice Boll a Dorsett. Ono se toho ani moc vymyslet nedá a tohle složení je logické a dle mého nejpravděpodobnější.
Majorov a horši ako Dorsett :?: :?: :?: :shock: No tak to bol snáď vtip :!: :!: :!: :lol3: Dorsett je síce bojovník, ale technicky je na tom biedne. Je to typický bum-bum hráč, no, trošku intelegintnejší ako klasickí bitkári (mám na mysli hokej ;)). Mimochodom, Maxim vie zahrať patrične tvrdo, v minulej sezóne to ukázal a ajkvalitne forčekovať.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:
mt-svk píše: U Tomáša by mi nevadilo, keby si nejakú dobu odkrútil v Springfielde, nastupoval by na PP, SH, čo by v prvom tíme neprichádzalo do úvahy. Podobne je na tom Matt Calvert. Doba by záležala na výkonnosti. Čo by mi skutočne vadilo je uprednostnenie Clarka pred Majorovom, podobne ako Dorsett v treťom útoku. Ja mám Dereka rada, ale do tretieho útoku u nás nepatrí, máme tu lepších hráčov. Verím ale, že Arniel nebude nasadzovať hráčov, ktorí mu nepasujú do štýlu.

Moreau - Murray - Boll
Majorov a horši ako Dorsett :?: :?: :?: :shock: No tak to bol snáď vtip :!: :!: :!: :lol3: Dorsett je síce bojovník, ale technicky je na tom biedne. Je to typický bum-bum hráč, no, trošku intelegintnejší ako klasickí bitkári (mám na mysli hokej ;)). Mimochodom, Maxim vie zahrať patrične tvrdo, v minulej sezóne to ukázal a ajkvalitne forčekovať.
Tak to mi nemusíš vysvětlovat kdo jakým je hokejistou. To sám vím. Ale já ti říkám, že Mayorov se nikdy do NHL neprosadí. Minulou sezónu jsem ho viděl hrát 2x a nelíbil se mi. Je sice pravda, že celkem zatím odehrál jen sedm utkání, ale já mu nevěřím. Je to takový můj pocit.
Jinak tím, že je Derek lepší jsem samozřejmě myslel pro třetí nebo čtvrtou lajnu. Tam se Maxim vůbec nehodí. Takhle jsem to v hlavě měl, ale je pravda, že jsem to špatně formuloval.
Dawe4 píše: Tak to mi nemusíš vysvětlovat kdo jakým je hokejistou. To sám vím. Ale já ti říkám, že Mayorov se nikdy do NHL neprosadí. Minulou sezónu jsem ho viděl hrát 2x a nelíbil se mi. Je sice pravda, že celkem zatím odehrál jen sedm utkání, ale já mu nevěřím. Je to takový můj pocit.
Jinak tím, že je Derek lepší jsem samozřejmě myslel pro třetí nebo čtvrtou lajnu. Tam se Maxim vůbec nehodí. Takhle jsem to v hlavě měl, ale je pravda, že jsem to špatně formuloval.

Ak sa zlepší v obrane, v treťom útoku Maxim hrať môže. Derek je klasický provokatér, ten mi pasuje do štvrtého útoku. To, že zahral v treťom bolo dôvodom obľúbenosti a jeho bojovnosti. Čo sa týka nepresadenia sa Maxa do NHL, tu si dovolím nesúhlasiť. Chlapec na to má tak výkonnostne, ako aj psychicky (aspoň sa mi to zdá z rohovorov).
Inak, je mi ľúto, že Arniel nedal viac šancí Petrovi Strakovi, dosť ho sledujem, podobne ako Majorova, Goloubefa a Mooreho. Môže sa z neho vykľubať dobrý útočník, je to podľa mňa nevybrúsený diamant, ktorý nás môźe veľmi prekvapiť. :good:
mt-svk píše:
Dawe4 píše: Tak to mi nemusíš vysvětlovat kdo jakým je hokejistou. To sám vím. Ale já ti říkám, že Mayorov se nikdy do NHL neprosadí. Minulou sezónu jsem ho viděl hrát 2x a nelíbil se mi. Je sice pravda, že celkem zatím odehrál jen sedm utkání, ale já mu nevěřím. Je to takový můj pocit.

Ak sa zlepší v obrane, v treťom útoku Maxim hrať môže. Derek je klasický provokatér, ten mi pasuje do štvrtého útoku. To, že zahral v treťom bolo dôvodom obľúbenosti a jeho bojovnosti. Čo sa týka nepresadenia sa Maxa do NHL, tu si dovolím nesúhlasiť. Chlapec na to má tak výkonnostne, ako aj psychicky (aspoň sa mi to zdá z rohovorov).
Inak, je mi ľúto, že Arniel nedal viac šancí Petrovi Strakovi, dosť ho sledujem, podobne ako Majorova, Goloubefa a Mooreho. Môže sa z neho vykľubať dobrý útočník, je to podľa mňa nevybrúsený diamant, ktorý nás môźe veľmi prekvapiť. :good:
Tak však ono se to během týdne vše vykreslí do závěrečné podoby a jsem doopravdy zvědavý jak to celé Arniel složí. Každopádně skládání útoku nemá určitě lehké a nezávidím mu to. Ale sezóna je dlouhá a vsadím se, že během 82 utkání uvidíme v akci možná všechny playeri o kterých tady mluvíme.
Jojo Petr Straka je opravdový talent a během draftu jak jsem tady i prezentoval jsem si ho přál. A pokud si pamatuji ty jsi moc nadšena z jeho volby nebyla :) :smile03: V Plzni nechybím na žádném zápase a občas navštívím i mladíky. O Petrovi se v klubu vždy mluvilo v superlativech. Kamarád má dědu, který pracuje v klubu a tak mám plno informací o hráčích. Já jsem hrozně rád, že ho máme a doufám, že spolu s Kubalíkem časem vytvoří plzeňské duo v NHL a nejlépe v Jackets. :good: Rozhodně na to oba mají. Teď jen, aby dostali příležitost.
Dawe4 píše:
mt-svk píše:

Tak však ono se to během týdne vše vykreslí do závěrečné podoby a jsem doopravdy zvědavý jak to celé Arniel složí. Každopádně skládání útoku nemá určitě lehké a nezávidím mu to. Ale sezóna je dlouhá a vsadím se, že během 82 utkání uvidíme v akci možná všechny playeri o kterých tady mluvíme.
Jojo Petr Straka je opravdový talent a během draftu jak jsem tady i prezentoval jsem si ho přál. A pokud si pamatuji ty jsi moc nadšena z jeho volby nebyla :) :smile03: V Plzni nechybím na žádném zápase a občas navštívím i mladíky. O Petrovi se v klubu vždy mluvilo v superlativech. Kamarád má dědu, který pracuje v klubu a tak mám plno informací o hráčích. Já jsem hrozně rád, že ho máme a doufám, že spolu s Kubalíkem časem vytvoří plzeňské duo v NHL a nejlépe v Jackets. :good: Rozhodně na to oba mají. Teď jen, aby dostali příležitost.
To si pamätáš zle, ja som len uprednostňovala iných hráčov. ;) Teraz om ho len začala viac sledovať.

EDIT:
http://www.myp2p.eu/competition.php?&co ... owedDays=1

EDIT2:
http://sk.justin.tv/nhl_streamers/b/270693414

neviem, kde to bude, ale snáď niećo z tohto bude fungovať.
Pozrela som si zápas, bol skvelý. Čo na ňom najviac zaujalo, boli bitky. Calvert versus Letang, následne Boll versus Godard, Dorsett versus Wallace, Voráček versus Letang a nakoniec Nash versus Malkin. :box:
Fanúšikom sa najviac páčili Majorov, Voráček, Brassard, Nash či Mason. Mňa ale najviac upútal Nate Guenin. Výborná defenzíva, s Moorem sa skvele dopĺňali. Viem si ho źivo predstaviť v prvom tíme. :yes:
Zostava proti Minnesote:

F1: Huselius-Vermette-Kubalik
F2: Filatov-Wilson-Kolarik
F3: Moreau-Murray-Clark
F4: Sestito-Guite-Blunden

D1: Klesla-Goloubef
D2: Holden-Stralman
D3: Moore-Commodore

G1: Garon
G2: LeNeveu

Extra players: Sigalet, Delisle

Kubalík akosi často nastupuje s Huseliusom a Vermettem. Bohvie, akého prekvapka sa ešte dočkáme. ;) Bude zaujímavé sledovať dvojičku Moore, Commodore a Goloubefa. Ak by sa Cody a Johny presadili do základu... bolo by to super, bohužiaľ, obaja sú s vysokou pravdepodobnosťou nereálni.
No vidíš to máš pravdu. Já osobně jedno, dvě překvapení v sestavě očekávám a nedivil bych se kdyby do toho Tomáš byl zapleten. V útoku může ještě překvapit v prosazení se Johansen. Co se týče obrany tak tam si myslím, že je vše jasné. I když Goloubef hraje velice slušně a třeba jako sedmý bek? No kdo ví co se Arnielovi honí hlavou. Zítra pokud přenos někde poběží mám v plánu zápas shlédnout.
Dawe4 píše:No vidíš to máš pravdu. Já osobně jedno, dvě překvapení v sestavě očekávám a nedivil bych se kdyby do toho Tomáš byl zapleten. V útoku může ještě překvapit v prosazení se Johansen. Co se týče obrany tak tam si myslím, že je vše jasné. I když Goloubef hraje velice slušně a třeba jako sedmý bek? No kdo ví co se Arnielovi honí hlavou. Zítra pokud přenos někde poběží mám v plánu zápas shlédnout.
Kubalík to asi nebude, pre Tomáša bude lepšie počkať jeden rok na farme. Minulý rok hral v kempe skvele Majorov, napriek tomu si to namieril na farmu. No a tam sa mu 2/3 sezóny údajne až tak nedarilo, na konci to bolo našťastie úplne naopak. Ono, hrať v útoku s dobrými hráćmi proti farmárskym útokom súpera je iné, ako hrať proti kvalitným útokom (stačí sa pozrieť, proti akým súperom Tomáš hral). Nadôvaźok, a to zopakujem, pre neho bude lepšie hrať jeden rok na farme PP a SH. A ak sa mu bude dariť, potom sa môžeme rozprávať o prvom tíme. A práve Maxima by som dala do prvého tímu, škoda, že so ho nevidel v druhom zápase, akonáhle dostal viac dôvery, hral skvele.
Pre Johansena bude lepśia juniorka, predpokladám, źe si to isté myslí Arniel. I keď pravdou je, že Ryan je lepší tvroca hry ako Brass.
Pri obrane dúfam, že Arniel bude presadzovať tipy hráčov, ktorí hrajú jeho hru a nie tipy hráčov, ktorí majú problémy s pohyblivosťou. Ak sa zostava bude robiť férovo, nemsie tam chýbať Nate Guenin, ktorý bude pre nás platnejší ako Commodore s Kleslom dokopy.
mt-svk píše:
Dawe4 píše:No vidíš to máš pravdu. Já osobně jedno, dvě překvapení v sestavě očekávám a nedivil bych se kdyby do toho Tomáš byl zapleten. V útoku může ještě překvapit v prosazení se Johansen. Co se týče obrany tak tam si myslím, že je vše jasné. I když Goloubef hraje velice slušně a třeba jako sedmý bek? No kdo ví co se Arnielovi honí hlavou. Zítra pokud přenos někde poběží mám v plánu zápas shlédnout.
Kubalík to asi nebude, pre Tomáša bude lepšie počkať jeden rok na farme. Minulý rok hral v kempe skvele Majorov, napriek tomu si to namieril na farmu. No a tam sa mu 2/3 sezóny údajne až tak nedarilo, na konci to bolo našťastie úplne naopak. Ono, hrať v útoku s dobrými hráćmi proti farmárskym útokom súpera je iné, ako hrať proti kvalitným útokom (stačí sa pozrieť, proti akým súperom Tomáš hral). Nadôvaźok, a to zopakujem, pre neho bude lepšie hrať jeden rok na farme PP a SH. A ak sa mu bude dariť, potom sa môžeme rozprávať o prvom tíme. A práve Maxima by som dala do prvého tímu, škoda, že so ho nevidel v druhom zápase, akonáhle dostal viac dôvery, hral skvele.
Pre Johansena bude lepśia juniorka, predpokladám, źe si to isté myslí Arniel. I keď pravdou je, že Ryan je lepší tvroca hry ako Brass.
Pri obrane dúfam, že Arniel bude presadzovať tipy hráčov, ktorí hrajú jeho hru a nie tipy hráčov, ktorí majú problémy s pohyblivosťou. Ak sa zostava bude robiť férovo, nemsie tam chýbať Nate Guenin, ktorý bude pre nás platnejší ako Commodore s Kleslom dokopy.
Nemám k tomu už co říci :) Perfektně napsáno :good: Osobně je mi jasné, že pro ty dva bude juniorka lepší a i jsem s tím před kempem počítal, ale nemohu si pomoct, že někoho z těch dvou v týmu uvidíme. I když i Majorov by mohl být tím překvapením. Každopdáně na sezónu se těším maximálně. Jsem plný očekávání.
Aj ja. ;) Začiatok mi ale kalí Julkina plánovabná operácia ukotvenej miechy, keďže ždy som mala strach pred narkózou. :-(
mt-svk píše:Aj ja. ;) Začiatok mi ale kalí Julkina plánovabná operácia ukotvenej miechy, keďže ždy som mala strach pred narkózou. :-(
Tak to držím palce ať to dobře dopadne.
Ďakujem Dawe. ;)

Mimochodom, podarilo sa ti pozrieť si zápas s Minnesotou?
Arniel uvažuje, že spraví tri skórujúce lajny a jednu checking line. Čo tak v tom prípade spraviť s Filatova centra?
Tak a konečně mám chvilku času. Včera jsem měl dlouhou školu a ihned poté na trénink. Tak jsem nestíhal dát své poznatky ze zápasu.

Musím říci, že já z utkání mám dobrý dojem. Předvedená hra nebyla vůbec špatná a co se týče hráčů? Tak ti mnohé naznačily.
Velice se mi líbil Commodore. V defenzivě hrál spolehlivě a v celém utkání přispěl vyrovnaným a opravdu kvalitním výkonem. A on celkově v celé přípravě hraje dobře. Tak že by se konečně vzchopil? No uvidíme.
Co se týče Moora tak zde bylo jasně vidět, že potřebuje ještě tak rok na přípravu NHL. Hodně ztrácel puky a v rozehrávce často dělal chyby. Takže u něho je si myslím jasné, že tento rok pokud nebude nějaká nouze s beky ho neuvidíme.
Na druhé straně stojí Goloubef. Také nijak extra výkon, ale o maličký chloupek lepší než Moore. Jeho jako sedmého obránce bych si uměl představit. Ale také to chce asi ještě počkat.
Stralman tak na něm je vidět, že se zlepšuje v ohledech, které mu byly vytýkány. Nebyl špatný ba naopak se mi jeho hra líbila. Naopak Klesla tam tedy nic moc.
Když se v krátkosti podívám na útočníky tak Kubalík se mi prostě líbil. Bojovný výkon, jako již tradičně se nebojí jít před bránu a celkově prostě ten hokejový smysl v sobě má.
Pokud jsem měl nějaké pochybnosti o Filatovovi tak už to neplatí. Přesvědčil mě na 100%. Uvidíme co v NHL, ale příprava se mu zatím daří na jedničku.
Jinak Moreau nic úžasného, ale ani špatného. Rozhodně lepší než Clark, který znovu nezklamal a hrál tedy hrozně.
Poslední hráč, kterého zmíním je Murray. Tentokrát bruslil dobře a byl rychlý. Bylo vidět, že bojuje o místo v sestavě a myslím, že jako 4 centr by hrát měl.
mt-svk píše:Arniel uvažuje, že spraví tri skórujúce lajny a jednu checking line. Čo tak v tom prípade spraviť s Filatova centra?
Nóó to by tedy nemusel býti tak blbý nápad. To by znamenalo, že třetí lajna by mohla být složená asi takto: Levé křídlo asi tedy Umberger. Pravé, že by Kubalík? Nebo Mayorov? Ale koho na centra? Wilson? Johansen? A právě tady to má jeden háček. Wilson a nebo třeba ten Joahnsen opravdu se jim povede udržet výkonnost po celých 82 utkání? No každopádně kdyby se to doopravdy uskutečnilo tak to by bylo něco. Myšlenka je hodně dobrá, ale otázka - Je uskutečnitelná?
Dawe4 píše:Tak a konečně mám chvilku času. Včera jsem měl dlouhou školu a ihned poté na trénink. Tak jsem nestíhal dát své poznatky ze zápasu.

Musím říci, že já z utkání mám dobrý dojem. Předvedená hra nebyla vůbec špatná a co se týče hráčů? Tak ti mnohé naznačily.
Velice se mi líbil Commodore. V defenzivě hrál spolehlivě a v celém utkání přispěl vyrovnaným a opravdu kvalitním výkonem. A on celkově v celé přípravě hraje dobře. Tak že by se konečně vzchopil? No uvidíme.
Co se týče Moora tak zde bylo jasně vidět, že potřebuje ještě tak rok na přípravu NHL. Hodně ztrácel puky a v rozehrávce často dělal chyby. Takže u něho je si myslím jasné, že tento rok pokud nebude nějaká nouze s beky ho neuvidíme.
Na druhé straně stojí Goloubef. Také nijak extra výkon, ale o maličký chloupek lepší než Moore. Jeho jako sedmého obránce bych si uměl představit. Ale také to chce asi ještě počkat.
Stralman tak na něm je vidět, že se zlepšuje v ohledech, které mu byly vytýkány. Nebyl špatný ba naopak se mi jeho hra líbila. Naopak Klesla tam tedy nic moc.
Když se v krátkosti podívám na útočníky tak Kubalík se mi prostě líbil. Bojovný výkon, jako již tradičně se nebojí jít před bránu a celkově prostě ten hokejový smysl v sobě má.
Pokud jsem měl nějaké pochybnosti o Filatovovi tak už to neplatí. Přesvědčil mě na 100%. Uvidíme co v NHL, ale příprava se mu zatím daří na jedničku.
Jinak Moreau nic úžasného, ale ani špatného. Rozhodně lepší než Clark, který znovu nezklamal a hrál tedy hrozně.
Poslední hráč, kterého zmíním je Murray. Tentokrát bruslil dobře a byl rychlý. Bylo vidět, že bojuje o místo v sestavě a myslím, že jako 4 centr by hrát měl.
mt-svk píše:Arniel uvažuje, že spraví tri skórujúce lajny a jednu checking line. Čo tak v tom prípade spraviť s Filatova centra?
Nóó to by tedy nemusel býti tak blbý nápad. To by znamenalo, že třetí lajna by mohla být složená asi takto: Levé křídlo asi tedy Umberger. Pravé, že by Kubalík? Nebo Mayorov? Ale koho na centra? Wilson? Johansen? A právě tady to má jeden háček. Wilson a nebo třeba ten Joahnsen opravdu se jim povede udržet výkonnost po celých 82 utkání? No každopádně kdyby se to doopravdy uskutečnilo tak to by bylo něco. Myšlenka je hodně dobrá, ale otázka - Je uskutečnitelná?
Najprv sa vyjadrím k tretiemu útoku. Podľa mňa to je skvelá myšlienka. Útoky by mohli vyzerať následovne.
Nash--Brassard--Voráček
Huselius--Vermette--Kubalík Tomáš by hral s kvalitnými hráčmi a napriek tomu, že by hral menej, rozvíjal by sa
Umberger--Filatov--Majorov Maksim a Nikita sú spolu zohratí, Umby by pridával skúsenosť a odhodlanie
Moreau--Pahlsson--Dorsett/Boll

Na PP by hral Nikita v prvej presilovkovej formácii

K obrane. Čítala som, že Commie pred minulou sezónou zmenil prípravu, takže tu môže byť pes zakopaný. Pred touto sa vrátil ku osvedčeným metódam, takže dúfam, že to bude Commie so sezóny 2008/09. On má Mike dobrú povahu, je bojovník, takže sa mi jeho výkonnosť nekritizovala ľahko.
Čo sa týka Johnyho Moora. Obranná dvojička Moore, Guenin patrila v zápase s pens k našim najlepším a to hrala proti dvojici Crosby-Malkin. Predsa by som mu dala v prvom tíme šancu, keďže bude platnejší ako Methot či Klesla, ktorým sa nedarí. Je mi to aj ľúto, keďže sú to podobné prípady ako Commie.
Kto ma prekvapil, je Stralman, kto sklamal je Fjodor Ťjutin. Dúfala som, źe práve jemu bude Arnielov štýl vyhovovať. Ak sa jeho prístup nezmení, vymeňme ho trebárs za draft, ale vymeňme. Stále má cenu.
Predpokladám, źe dôvod prećo bol Cody poslaný na farmu je jeho vývoj. Výkony to totižto byť nemôžu. Podobne by som postupovala v prípade Savarda.

Ak by som mala obranné dvojice hodnotiť podľa výkonov, museli by byť:
Russell, Commodore
Hejda, Stralman
Moore, Guenin
Pěkně jsi to napsala. :good: K složení útočných řad nemám více co dodat. Snad jen, že Tomáš v druhém útoku se mi moc nezdá. Ano hraje skvěle v přípravných zápasech, ale přeci jen sezóna je jiná a hlavně jeho bruslení není nejsilnější. Pokud se prosadí tak maximálně tak třetí lajna.

Každopdáně Ťjutina jsem chtěl trejdnout už minulou sezónu. Nikdy se mi jeho styl nelíbil. Příprava mu zatím vůbec nevychází. Jsem zvědavý jak to s ním bude dále. Dnes nastoupí tak uvidíme jak si povede.
Poslání Goloubefa na farmu mi celkem překvapilo. Myslel jsem, že v kempu vydrží déle a dříve půjdou jiní, ale tak on ten rok mu tam jen a jen prospěje. A co jsem tak viděl tak mu určitě neublíží.
No a Moore? Jak říkám s Wild moc nepřesvědčil a jak zase říkáš ty s Pens zahrál skvěle. Má nevyrovnané výkony. Což u mladíka je pochopitelné. Dle mého také on poputuje na farmu, ale na druhou stranu jak také řaké říkáš pokud Klesla, Ťjutin a Methot budou podávat nemastné a neslané výkony kdo ví jak se to s obránci ještě vyvrbí.
Jinak příprava se nám blíží do finále a první ostrý zápas už pomalými krůčky přichází :clap:

Sestava na dnešní odvetu s Minnesotou:
Kristian Huselius - Antoine Vermette - Rick Nash
R.J. Umberger - Derick Brassard - Jakub Voracek
Ethan Moreau - Sammy Pahlsson - Derek Dorsett
Chris Clark - Derek MacKenzie - Mike Blunden

Jan Hejda - David Savard
Marc Methot - Anton Stralman
Fedor Tyutin - Grant Clitsome

Steve Mason
David LeNeveu
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS