Mame klukum ze SF co vracet!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
redy - no tu ovcu by som ti za thorntona normalne aj pustil, ale mal by som potom problem na LW... ak by si na to pristal a vymenili by sme si aj duchenea so stastnym tak by sa mi tento problem vyriesil kedze matta mozem supnut aj na LW. aj tak hraju teraz spolu v utoku takze na vacsinu golov si navzajom nahraju. stastneho zranenie by nemalo byt vazne a udajne by nemusel vynechat ani jeden zapas, takze v tomto smere by si nemusel mat obavy...
tak toto

sa stane asi len raz za yahoo zivot
hop zo 6 na 2 priecku popiku, na teba sa uz taak chystam
a momentalne, riesime suboj s panom predsedom
tak hadam sa opät zadari
inak, mimo 16 bodovej nadielky potesila skutocnost, ze som sa aktivnejsie venoval aj midemu
kadru, co bolo pricinou, ze jeho neaktivne miesto, zaujal aktivny Rono
good luck Rony

sa stane asi len raz za yahoo zivot
hop zo 6 na 2 priecku popiku, na teba sa uz taak chystam
inak, mimo 16 bodovej nadielky potesila skutocnost, ze som sa aktivnejsie venoval aj midemu
Rozjels to Redy paradne, jen co je pravda, 0-14 po pondelkuRedy píše:Hit kolarepriza lonskeho finale : Denver Blizzard (4.) - SF PartyCrashers (3.)
Mame klukum ze SF co vracet!Snad to neprezenem s motivaci!
úte 06. pro 2011 21:30
Ty kks,mame tu druhe kolo **** trejdov.kajo píše:Rono: ty si si dal za ciel vymenit vsetko dobre, co mas v time? OMG
bez netu ťažko písaťarek píše:Joeiku, nejako si ticho
Samozrejme som si proti Coloradu veril, ale vyhra 11:4 ma teda prekvapila. Potesili najma vykony Cullena, Jokinena, Lucica a Jonesa. Brankari zas raz suckovali![]()
Arek je spat v boji a PO poziciev pocte golov som prvy z celej ligy
![]()
Najblizsie padnu: FWG
ja nie som mideLukas33 píše:Vzdaluje sa mi PO, takže očakávam že mi nejaké body pustíš. PO bezo mňa nemôže byť. :pravidla:cepi píše:a momentalne, riesime suboj s panom predsedomtak hadam sa opät zadari
![]()
![]()
tak proti trejdu ala Rono, som uz podal nejaky ten
treba to brat tak, ze Rono sa nam tu este rozkukava, taky novacikovky ulet? by som to nazval
To už prestáva byť vtipné do p.... . S Ronom si dohodnem trejd a zrovna dnes sa objaví super novinka že MacArthur kvôli zraneniu zápas neodohrá
, presne to isté sa stalo pri trejde Burrowsa za Morrowa, Brendan mal
vynechať 2 zápasy tak som bol v klude, ale na jeho debut v mojom tíme ešte stále čakám
. Aj Reimerovi sa zhoršil zdravotný stav hned po tom ako som ho získal, Upshall to isté, Enstrom...
Ale na druhej strane by sa to dalo aj využiť, asi začnem hromadne získavať hráčov Chicaga
.
Ale v zápase proti Ronovi sa mi zatial darí velmi dobre, už po 2 dnoch je to na body 20 :1
Ale na druhej strane by sa to dalo aj využiť, asi začnem hromadne získavať hráčov Chicaga
Ale v zápase proti Ronovi sa mi zatial darí velmi dobre, už po 2 dnoch je to na body 20 :1
Tak když opěvovaný Kopitar udělá jednu asistenci, Carter jen -1.. HrůzaOhlund píše:To už prestáva byť vtipné do p.... . S Ronom si dohodnem trejd a zrovna dnes sa objaví super novinka že MacArthur kvôli zraneniu zápas neodohrá, presne to isté sa stalo pri trejde Burrowsa za Morrowa, Brendan mal
vynechať 2 zápasy tak som bol v klude, ale na jeho debut v mojom tíme ešte stále čakám
. Aj Reimerovi sa zhoršil zdravotný stav hned po tom ako som ho získal, Upshall to isté, Enstrom...
![]()
Ale na druhej strane by sa to dalo aj využiť, asi začnem hromadne získavať hráčov Chicaga![]()
.
Brankárska stratégia je jasná, budem to hrať na kvantitu a nie na kvalitu.cepi píše:ja nie som midebojujte pan predseda, bojujte! (vasi brankari ma ale v uvode potesili
![]()
2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusia
tak mne sa uz nastastie crta aj kvantita, dnes mi chyta Miller, Lehtonen je este out a zranenie Lua by nemalo byt vazne, zajtra si omrknem tvoje ciciny v akcii proti macom, tak snad si v tom stretnuti zachytaju obajaLukas33 píše:stratégia je jasná, budem to hrať na kvantitu a nie na kvalitu.![]()
:ja_neviem: ak ti prisli nejake protesty, resp. ich prevaha, asi su diskusie na tuto temu zbytocneLukas33 píše:2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusiao tom či je správne alebo nesprávne niekomu zakázať trejd môže vypuknúť odznovu.
![]()
Takže ten môj je v poriadku? aj ked vdaka zraneniu MacArthura neviem či mám znovu riskovať další porcelán, už som si s nimi vytpel dosťLukas33 píše:2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusiao tom či je správne alebo nesprávne niekomu zakázať trejd môže vypuknúť odznovu.
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé