Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:Ruins uhrali predlzenie len kvoli tomu, ze na zaopas nastupili silnejsi = bez Charu! Ale to hovado sa ma v skorej dobe vratit. Zla sprava, zla sprava. Boston bude prehravat. zla sprava, zla sprava. :thumbsdown:
niekto tu este nepredychal ten Kociho zlamany nos :bitka3: :lol3:
A to hra uz Koci na farme Tampy! Bacha, lenze Zee vobec nie je dobry obranca.
ked on nie je dobry obranca tak ja som potom najlepsi center akeho kedy svet videl :lol2: :P
ak vas to zaujima na hokej.sk je rozhovor s ex_macom Big Joeom :wink:

:arrow: Thornton: Sebavedomie je v športe všetkým
chorche píše: Bacha, lenze Zee vobec nie je dobry obranca.
nemoze sa hrov rovnat niedermayerovi alebo lidstromovi a hrov do tela stevensovi alebo phaneufovi ale rozhodne bruins lepsieho nemaju sice ma dost vysoky plat na jeho kvality ale urcite sa radi do top 20 obrancov v NHL
Niedermayer píše:
chorche píše: Bacha, lenze Zee vobec nie je dobry obranca.
nemoze sa hrov rovnat niedermayerovi alebo lidstromovi a hrov do tela stevensovi alebo phaneufovi ale rozhodne bruins lepsieho nemaju sice ma dost vysoky plat na jeho kvality ale urcite sa radi do top 20 obrancov v NHL
chorche dokaze v niektorych momentoch naozaj pobavit :lol2: :doh:

Nied -) TOP 20? to si vedla, TOP3jka to isti...a jeho plat je v porovnai s inymi tragedmi absolutne v pohodicke :thumbsup:

:backtotopic:

Obrázek

dnes nas cakaju neprijemni, aj ked v poslednej dobe nevyspytatelni senotori z Ottawy..dobre vieme kto je favoritom dnesneho suboja, ale takym boli aj jazdi z NYR..chalani prikladne zabojovali (zabodovali) aj bez Zeeho, ktory nam dnes bude zial opät absenotvat, ale chvalabohu, otazka jeho navratu sa rata na par dni..v branke by som dal opät prilezitost Alexovi, ktoreho forma graduje..na OTT stracame 3 bodiky a mame 1 zapas k dobru..senatorom teda pekne dychame na chrbatik :respect:

:arrow: 5 bodov -) nas PO naskok
nase PO vyhliadky podla HP (sance ostat. timov v topicu NHL-ostatne)

7. Boston Bruins, 80 bodov, 69 zápasov. - Medvede to majú asi najľahšie. Do konca základnej časti si ešte zahrajú v 13 zápasoch a to znamená, že musia vyhrať minimálne 6 krát. S konkurentmi o miestenku vo vyraďovacích bojoch sa ešte viackrát stretnú. S Washingtonom 1 krát, s Philadelphiou 1 krát a s Buffalom 2 krát (navyše aj ten posledný zápas).
cepi píše:TOP 20? to si vedla, TOP3jka to isti...a jeho plat je v porovnai s inymi tragedmi absolutne v pohodicke
no suhlasim ze su aj preplatenejsi hraci ale od top 3 ma veru daleko podla mna najlepsi obrancovia su jednoznacne lidstrom niedermayer o tretom mieste by sa dalo dyskutovat ale ja by som tam zaradil chrisa prongera a tyto hracy maju sice skoro podobne platy ale ich skusenosti su najmenej 70 krat vacsie a vynikaju takmer v kazdej hernej cinnosti chara je dobry hrac len skoda ze nemaju lepsieho hraca na post kapitana neviem si pomoct ale volako mi tam nesedi okrem toho uz dobrych par rokov vyhravaju stanley cup tymi ktore maju za kapitana kanadana neviem cim to je ale zrejme to bude povahov :clap:
Zdeno patri pravidelne medzi kandidatov na Norris trofej, takze tym je povedane vsetko :frajer2:

a k jeho Cecku, tam nie je co riesit, v posl. zapasoch ukazal preco nim je..s Caps sme pukali v uvodnej tretine rychlo 2:0 (10:2) vtedy sa zee rozhodol ze sa ponatahuje s Brasherom..po natahovacke povzdbudivo zatlieskal smerom k lavicke aby chalanov povzbudil..v dalsom suboji s Caps dohraval III tretinu so sebazaprenim..skoda, ze nevidime do kabiny, urcite by Ta presvedcil o spravnosti tejto volby :yes:

chorcheho poprosim aby sa na tuto temu nevyjadroval a ak, aby sa vyjadroval aspon tak rozumne ako to predviedol Nied, inak :ban:
bruins nemaju lepsieho hraca ako je on to je pravda tak samozrejme ich kapitan nemoze byt nik iny ale to ze je pravidelny kandydat na norris trophy stym sa mylis posledne 2 roky sa medzi kandidatov nepresadil neviem ako to bolo pred tym ale minuli rok to boly lidstrom niedermayer pronger vyhral lidstom predtym rok si to presne nepamätam ale tiez nebol medzi kandidatmi lebo bostonu sa nedarilo aj on sa trapil pred vylukov si tiez myslim ze sa medzi kandidatov nedostal pouzijem tvoju frazu "tak to hovory za vsetko" :biglol:
Niedermayer píše:bruins nemaju lepsieho hraca ako je on to je pravda tak samozrejme ich kapitan nemoze byt nik iny ale to ze je pravidelny kandydat na norris trophy stym sa mylis posledne 2 roky sa medzi kandidatov nepresadil neviem ako to bolo pred tym ale minuli rok to boly lidstrom niedermayer pronger vyhral lidstom predtym rok si to presne nepamätam ale tiez nebol medzi kandidatmi lebo bostonu sa nedarilo aj on sa trapil pred vylukov si tiez myslim ze sa medzi kandidatov nedostal pouzijem tvoju frazu "tak to hovory za vsetko" :biglol:
tak pred tymy dvoma rokmi este valcil za senatorov a to bol myslim v tej trojke
Tim Thomas

:?: Ake je to hrat v Providence a v Europe a potom sa dostat do NHL?
:!: Pacilo sa mi hrat v Providence aj v Europe. Nebola to NHL, ale platili ma za nieco, co velmi rad robim. Ked som konecne dostal sancu v NHL, chcel som dokazat, ze na to mam a tato snaha sa vyplatila.

:?: Oblubeny sport v detstve?
:!: baseball bol moj letny sport

:?: Lahsie sa ti hra v zapase kde na teba ide malo striel, alebo vela?
:!: Vsetko zavisi na kvalite striel

:?: Najpamatnejsia spomienka na Bruins?
:!: Tazke. Asi prvy zapas, cakal som na to dlho.

:?: Ako sa ma Bergie?
:!: Je v dobrej nalade a rad, ze moze byt zasa s chalanmi.

:?: Ako odhadujes co urobi hrac v brejku?
:!: Su to roky skusenosti a poznam tendencie niektorych hracov. Ako napriklad Whitney minulu noc (asi par tyzdnov dozadu - pozn. skorp.), snazi sa strielat hore, alebo do "five hole"

:?: Koho by si nerad na najazd?
:!: Krejci, alebo Bergeron. Ten je uspesny aj ked viem co chce urobit.

:?: Nejaky ritual pred zapasom?
:!: Nie ritual ale rutina. Ak je nieco ritual, clovek sa na to az prilis upne a to nie je dobre.

:?: Aky vplyv na tvoj vykon mala joga?
:!: Urcite mi pomohla v ohybnosti. Bohuzial teraz na nu nie je cas, ale po sezone sa k nej urcite vratim

:?: Oblubeny brankar?
:!: Steve Penney a Rick Knickle - ked som bol maly.

:?: Co rad robis ked nehras hokej?
:!: Rad zajdem na veceru, alebo idem na rybacku

:?: Bojis sa Charovych striel na treningu?
:!: Urcite sa ich obavam, aj ked viem, ze to je len trening

:?: Mas rad tripy a s kym byvas na izbe?
:!: Rad sa pozriem do inych miest, ale nemam rad dlhe tripy. Nemam spolubyvajuceho, pretoze mam rad v noci zapnuty ventilator a nikto to nema rad.

:?: Ako oslavujete po vitazstve?
:!: Nijako, pretoze nam to kazia ludia z Public Relation. Som v satni so spoluhracmi a uzivame si ten pocit vitazstva.

:?: Bude niekto z tvojej rodiny hrat v NHL?
:!: Najblizsi adept je asi moj syn, ktory ma 2 roky

:?: Ako vam ludia z PR kazia oslavu vitazstva?
:!: Bol to skor taky zart. Skratka vypnu nam muziku, aby sme mohli odpovedat novinarom.

:?: Kto je najvacsi vtipkar v kabine?
:!: Nikto kto by vycnieval. Ale Savvy a Axelson su asi najaktivnejsi.

:?: Kto je z tvojho pohladu najnebezpecnejsie hrac na vychode?
:!: Pre mna to je Kovalcuk a hned za nim Oveckin.

:?: Vychadzas dobre s Auldom?
:!: Ano, mam stastie, ze vzdy dobre vychadzam s druhym brankarom. Mozno su len vsetci brankari naozaj dobry chlapy. Hovori sa, ze brankari su vacsinou cudni, ale to robia utocnic, aby si nikto nevsumal ich "uchylky".

:?: Bolo v tyme napatie pred trade deadline?
:!: V tomto sporte je stres vzdy. Pred deadlineom je trosku viac, ale nie je prilis vela casu o tom rozmyslat, pretoze sa treba sustredit na dalsie zapasy.

:?: Okrem Z ako kapitana, je v tyme aj, iny, neformalny lider?
:!: Je tam skupinka hracov - veteranov - ako Savard, Murray. Thornton je tiez dobry.

:?: Je niekto v tyme, s ktorym extra dobre vychadzas?
:!: Asi Metropolit. Ale rozumiem si so vsetkymi. Je to najsudrznejsia partia s ako som kedy hral.

:?: Co je to Bruins Hardhat (tusim robotnicka prilba, ak sa nemylim - pozn. skorp.)?
:!: Je to odmena hracovi, ktory nemusi vzdy skorovat, alebo bodovat, ale hral naozaj dobre. Moze sa udelit za rozne veci. Kto toto ocenenie ziska, nosi Hardhat v satni po vitaznom zapase.
thornton19snv píše:tak pred tymy dvoma rokmi este valcil za senatorov a to bol myslim v tej trojke
mozno mas pravdu ale mne sa zda ze nie lebo nastupoval z reddenom a myslim ze v tej dobe sa vacsie zasluhy pripysovaly jemu ved nakoniec si ho aj nechaly a chara isiel prec :biglol:
1. Thornton moze byt najlepsi center. :)
2. Chara a v TOP 3, hmm, niekto v inej teme spominal aj Norrisku, tak to je pekna kravina, ale vsetci vieme, ze na Norrisku sa nominuje casto len zo zvyku. Nepatri do TOP 20. Potom by sa sice mohli vzniest pochybnosti, ci tam patri aj pronger, lenze bacha, Pronger je tvrdy bez toho, aby umyselne udieral do zranenych miest!
Skorpion píše:Tim Thomas

:?: Ake je to hrat v Providence a v Europe a potom sa dostat do NHL?
:!: Pacilo sa mi hrat v Providence aj v Europe. Nebola to NHL, ale platili ma za nieco, co velmi rad robim. Ked som konecne dostal sancu v NHL, chcel som dokazat, ze na to mam a tato snaha sa vyplatila.

:?: Oblubeny sport v detstve?
:!: baseball bol moj letny sport

:?: Lahsie sa ti hra v zapase kde na teba ide malo striel, alebo vela?
:!: Vsetko zavisi na kvalite striel

:?: Najpamatnejsia spomienka na Bruins?
:!: Tazke. Asi prvy zapas, cakal som na to dlho.

:?: Ako sa ma Bergie?
:!: Je v dobrej nalade a rad, ze moze byt zasa s chalanmi.

:?: Ako odhadujes co urobi hrac v brejku?
:!: Su to roky skusenosti a poznam tendencie niektorych hracov. Ako napriklad Whitney minulu noc (asi par tyzdnov dozadu - pozn. skorp.), snazi sa strielat hore, alebo do "five hole"

:?: Koho by si nerad na najazd?
:!: Krejci, alebo Bergeron. Ten je uspesny aj ked viem co chce urobit.

:?: Nejaky ritual pred zapasom?
:!: Nie ritual ale rutina. Ak je nieco ritual, clovek sa na to az prilis upne a to nie je dobre.

:?: Aky vplyv na tvoj vykon mala joga?
:!: Urcite mi pomohla v ohybnosti. Bohuzial teraz na nu nie je cas, ale po sezone sa k nej urcite vratim

:?: Oblubeny brankar?
:!: Steve Penney a Rick Knickle - ked som bol maly.

:?: Co rad robis ked nehras hokej?
:!: Rad zajdem na veceru, alebo idem na rybacku

:?: Bojis sa Charovych striel na treningu?
:!: Urcite sa ich obavam, aj ked viem, ze to je len trening

:?: Mas rad tripy a s kym byvas na izbe?
:!: Rad sa pozriem do inych miest, ale nemam rad dlhe tripy. Nemam spolubyvajuceho, pretoze mam rad v noci zapnuty ventilator a nikto to nema rad.

:?: Ako oslavujete po vitazstve?
:!: Nijako, pretoze nam to kazia ludia z Public Relation. Som v satni so spoluhracmi a uzivame si ten pocit vitazstva.

:?: Bude niekto z tvojej rodiny hrat v NHL?
:!: Najblizsi adept je asi moj syn, ktory ma 2 roky

:?: Ako vam ludia z PR kazia oslavu vitazstva?
:!: Bol to skor taky zart. Skratka vypnu nam muziku, aby sme mohli odpovedat novinarom.

:?: Kto je najvacsi vtipkar v kabine?
:!: Nikto kto by vycnieval. Ale Savvy a Axelson su asi najaktivnejsi.

:?: Kto je z tvojho pohladu najnebezpecnejsie hrac na vychode?
:!: Pre mna to je Kovalcuk a hned za nim Oveckin.

:?: Vychadzas dobre s Auldom?
:!: Ano, mam stastie, ze vzdy dobre vychadzam s druhym brankarom. Mozno su len vsetci brankari naozaj dobry chlapy. Hovori sa, ze brankari su vacsinou cudni, ale to robia utocnic, aby si nikto nevsumal ich "uchylky".

:?: Bolo v tyme napatie pred trade deadline?
:!: V tomto sporte je stres vzdy. Pred deadlineom je trosku viac, ale nie je prilis vela casu o tom rozmyslat, pretoze sa treba sustredit na dalsie zapasy.

:?: Okrem Z ako kapitana, je v tyme aj, iny, neformalny lider?
:!: Je tam skupinka hracov - veteranov - ako Savard, Murray. Thornton je tiez dobry.

:?: Je niekto v tyme, s ktorym extra dobre vychadzas?
:!: Asi Metropolit. Ale rozumiem si so vsetkymi. Je to najsudrznejsia partia s ako som kedy hral.

:?: Co je to Bruins Hardhat (tusim robotnicka prilba, ak sa nemylim - pozn. skorp.)?
:!: Je to odmena hracovi, ktory nemusi vzdy skorovat, alebo bodovat, ale hral naozaj dobre. Moze sa udelit za rozne veci. Kto toto ocenenie ziska, nosi Hardhat v satni po vitaznom zapase.
:thumbsup:

Timmnyho navrat ocakavam v zajtrajsom zapase proti Tampe..dnesny vysledok ma nijak raz neprekvapil, takze sa nad nim obzvlast nepozastavujem, proti Tampe 2 body povinnostou :!:

:arrow: 5 bodov -) nas PO naskok
chorche píše:2. Chara a v TOP 3, hmm, niekto v inej teme spominal aj Norrisku, tak to je pekna kravina, ale vsetci vieme, ze na Norrisku sa nominuje casto len zo zvyku. Nepatri do TOP 20. Potom by sa sice mohli vzniest pochybnosti, ci tam patri aj pronger, lenze bacha, Pronger je tvrdy bez toho, aby umyselne udieral do zranenych miest!
Nechcem sa opakovat, ale Charu ako vazneho kandidata na Norris hovoria odbornici ako Keith Jones, Mike Milbury atd. Ak tie mena nepoznas tak si ich vy-google-uj. Neviem na zaklade coho jeho vykony hodnotis ale ja som mal moznost vidiet v tejto sezone okrem cca 10 zapasov vsetky vystupenia Bruins a Zdeno je naozaj jeden z najlepsich obrancov v tejto sezone.
Ani na dnesnom treningu sa Zdeno nezucastnil, ale jeho start v zapase s Tampa Bay nie je uplne vyluceny (do soboty sa MUSI dat dokopy uz len kvoli mne! haha). Na par hodin bol dokonca Matt Lashoff opat poslany na farmu, ale este pocas cesty ho GM musel opat povolat lebo Bobby Allen mal po treningu opat bolesti chrbtice a jeho start zajtra je otazny.

Trener opat premiesal formacie, vratil sa k tradicnym utokom ako boli pocas uspesnej serie na ladoch superov pred 2 tyzdnami.

Nastastie nasi prenasledovatelia nam tiez "pomahaju" ako mozu takze pred Phillou mame stale 1 bod a 1 zapas k dobru a pred Buffalom 5 bodov a 1 zapas k dobru.
[quote="Kower"]

Neviem na zaklade coho jeho vykony hodnotis [/quoteHodnoti ich podla jednej bitky ktoru nezvladol byvali hrac hawks a on to este stale nevie predychat
thornton19snv píše:Neviem na zaklade coho jeho vykony hodnotis [/quoteHodnoti ich podla jednej bitky ktoru nezvladol byvali hrac hawks a on to este stale nevie predychat
neviem podla coho hodnoti chorche ale ja hondnotim podla statistyk a problem je v tom ze chara niak nevinika je dobry obranca ale nevinika v kazdej statystyke je niekolko hracov pred nim produktivyta ziadna slava +- podobne nema ani najtvrdsie hity pravda je ze ma dost velky prinos pre muzstvo ale iny hraci ho maju vacsi chara je lepsi nadpriemer ale na spicku straca :shock:
Niedermayer píše: neviem podla coho hodnoti chorche ale ja hondnotim podla statistyk a problem je v tom ze chara niak nevinika je dobry obranca ale nevinika v kazdej statystyke je niekolko hracov pred nim produktivyta ziadna slava +- podobne nema ani najtvrdsie hity pravda je ze ma dost velky prinos pre muzstvo ale iny hraci ho maju vacsi chara je lepsi nadpriemer ale na spicku straca :shock:
je to tvoj nazor ja ti ho neberiem, ale ani ja netvrdim ze je to najlepssi obranca ale urcite patri k spicke vo svojom obore, myslim si ze by bol prinosom v kazdom muzstve v ktorom by bol. A statistiku nie su vsetko ked si spravy svoju robotu tak ako ma tak tie penieze si zasluzi, ze sa obcas pobije to patri k tomu je to najvyssi chlap v NHL a kazdy bitkar si to chce s nim skusit ze co ak ho porazi a potom to bude on ktory porazil charu.
Ja osobne mam rad obrancov takych nenapadnych ktorych si pocas zapasu mozno ani nevsimnes ale zrobia su tu ciernu robotu na ktoru tam su.
thornton19snv píše: myslim si ze by bol prinosom v kazdom muzstve v ktorom by bol
ale par vinimiek sa najde napr anahaim tam maju 4 velmi schopnych obrancov 2 patria k spicke
thornton19snv píše: A statistiku nie su vsetko ked si spravy svoju robotu tak ako ma tak tie penieze si zasluzi
to je pravda to je ako z prongerom ale donho si malo kto dovoly lebo by si ho podal na lade dakym brutalnym hitom
rad by som uzvarel tuto Zee temu s dodatkom, ze dnes si este môze kludne odpocinut, chalani by to mohli zvladnut aj bez neho, no na 4 bodovy sobotnajsi match uz musi naklusat :!:

vdaka Buffalu a Philke je to fajn, no proti Tampe si nemôzeme dovolit zavahat :!: tak :povzbudzovanie: Bruins :povzbudzovanie:
Kapitán bostonských Medveďov Zdeno Chára vynechal už druhý zápas za sebou. V sobotňajšom zápase proti Washingtonu Capitals si vraj poranil rameno, no vedenie tohto klubu zatiaľ oficiálne neprezradilo, dokedy im bude náš obranca chýbať.

„Všetci vieme, že je to kľúčový hráč,“ povedal tréner Claude Julien. „Ak ho nemáte v tíme, znamená to, že vám chýba veľká časť tímu. Ale naši chlapci bojujú aj tak. Moc o tom nerozprávajú, ale v skutočnosti hľadajú riešenie. To je ten prístup, ktorý chceme.“ Zdeno Chára patrí nepochybne k najlepším obrancom, ktorí teraz pôsobia v NHL. Claude Julien ho nasadzoval proti najlepším útokom súpera, a jeho neúčasť bola viditeľná v zápase proti Ottawe Senators. V ňom zaznamenal Dany Heatley tri góly, čo zvýraznilo jeho neúčasť na ľade. Momentálne je obrancom číslo 1 Dennis Wideman, no v spomínanom zápase poskytol súperovým hráčom 5 šancí na únik. Zdeno Chára je zároveň aj najlepším strelcom v presilovkách, keď teraz má na konte 9 presných zásahov v tejto hernej situácii. Jeho návrat do zostavy však zostáva stále nejasný, no nie je zapísaný na listine dlhodobo zranených hráčov (hokejportal)
Zdeno dnes nenastupi a pomaly sa zmierujem aj s tym ze ho ani v sobotu neuvidim :(

GM sice poprel dohady, ze je to vazne zranenie a znamena to koniec pre tuto sezonu, ale povedal ze chybat bude asi tyzden.

Dnes musime vyhrat a dufam, ze sa nebudem nervovat az do poslednych minut ale pekne to rozhodneme hned od uvodnej tretiny.
kurnik, tak to je zle..ale ten tyzden hadam nejako zmakneme..v najblizsich 2 zapasoch musime bez debatky zabodovat, nakolko v dalsich 3 to bude sakramentsky narocne..vonku Caps + Habs, doma Habs :|
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS