Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

It's official: Michael Leighton has a severe high ankle sprain and is out 8-10 weeks, per Paul Holmgren.
:doh:
To je opravdu v kaši, nejprve Emery, potom Holmy nedokázal nikoho přivést a teďka se zraní i Leighton... to je konec pro letošní ambice Flyers
tyyy jo tak to je pro Philly celkem šok...do PO s Boucherem?? NELZE :)
Tak jo, zápas v Dal jsme zvládli, Bouchy pustil z 29-ti střel 2 fíky, navíc 1 v PK, velmi dobrý výkon. Záda mu kryje Duchesne. Otázka zní: Zraní se také nebo nás jako 1 povede do PO? V případě že se zraní, tak to označuji za katastrofu a smůlu nehorázných rozměrů, nevím o tom, že by nějaký tým v historii NHL vstupoval do PO se zraněnými všemi 2 (3) gólmany z "A". Pokud zůstane zdravý alespoň on, tak se domnívám, že výkonostně je na tom stejně jako Leightoňák, snad to půjde, sice jsem ateista, ale říkám: Bože všemohoucí, dej mu zdraví. Nyní se ukazuje jaká to byla brovská chyba Holmyho, že někoho nepřivedl, já jsem hned říkal že to nemusí být 1, ale zkrátka pro jistou, Roloson či Biron. S gólmany máme extra peška, tak snad alespoň hráčům v poli se zranění vyhnou, ten kádr je mimořádně silný, stále věřím ve FIN SC, tam nechť se rozhodne !!!!
Martin #27 píše:tyyy jo tak to je pro Philly celkem šok...do PO s Boucherem?? NELZE :)
Kdyz je nekdo jedinej, kdo muze...... TAK MUSI!!! :modlenie:

Snad mu pomuze pocit, ze ho uz nikdo z brany nevytlaci... Muze chytat v klidu...
AndyF píše:Snad mu pomuze pocit, ze ho uz nikdo z brany nevytlaci... Muze chytat v klidu...

:D :good: na tom možná něco bude......
ale situace to tedy příjemná moc není.........dáme se na víru? :modlenie: :frajer2:
Já se o Bouchyho kvalitu vůbec nebojím, není to sice nějak extra skvělý brankář, ale chytat umí. Tady jde o to, aby se nezranil. Ten tým je extra silný, přesně jak psal XruC před začátkem sezóny - my nepotřebujeme žádného super gólmana, ale chlápka, to prostě solidně zachytá, protože co se zbytku týmu týče, tak stejně jako on tak ani já osobně nevidím pro PO lepší, potažmo lépe sestavený tým. Nyní budu doufat, že jsme si již všechny sra*ky vybrali a zbytek zůstane zdravý, pak je vše OK, protože Bouchy právě oním solidně chytajícím gólmanem jest !!!!
Po první třetině jsem si říkal, to je nějaký jiný Dallásek, hrali moc dobře a byli rozhodně lepším týmem, od vyrovnání Richardse na 2:2 jsme měli luxusní šance položit Dallas na kolena, ale i potom jsme byli lepším týmem. Nakonec rozhodl haluz gol Hartnella :clap: V tomto utkání bylo extra málo vyloučených, když nepočítám bitku a oboustranné vyloučení a je to jen dobře, jelikož Dallas hral přesilovky výborně. Boucher zachytal velmi dobře a nejlepšími hráči zápasu v poli rozhodně Richards s Gagnem. Je moc dobře, že se Gagne dostal do pohody, jeho forma se otočila o 180°, teďka je ho plný led :clap: Dneska skvělý den pro Phillu, naděje v Boucherovi, výhra v Dallasu a prohry našich největších soupeřů..
Ano, je to tak, Simon hraje po OH skvěle, domnívám se že měl před OH nějaké osobní problémy, protože hrál pouze jeho stín. Nyní tvoří spolu s Richiem opět 1 z NEJ dvojic v lize :thumbsup: :thumbsup: .

Tak dnes a zítra nás čeká dvojzápas s Atlantou. pokud u nich dnes zvítězíme tak máme PO víceméně jisté, nebál bych se proto v Ne doma postavit Duchesneho či Bäcklunda, ať si to také vyzkoušejí, letos nás ta zranění gólmanů opravdu drtí, takže musíme být i v případě Bouchyho připraveni na všechno !!!!
AndyF píše:
Martin #27 píše:tyyy jo tak to je pro Philly celkem šok...do PO s Boucherem?? NELZE :)
Kdyz je nekdo jedinej, kdo muze...... TAK MUSI!!! :modlenie:

Snad mu pomuze pocit, ze ho uz nikdo z brany nevytlaci... Muze chytat v klidu...
Nepomohl..... :hroza: :ja_neviem:
Carter zraneny,

3-4 tydny

Obrázek

Takze az do golfu...
Tak jsem si říkal, jestli existuje nějaká ta spravedlnost a když nás hokejový Bůžek tak "mrdá do zadnice" s těmi gólmany, jestli alespoň hráči v poli zůstanou ušetřeni těchto perverzností, leč nikoliv. No alespoň, že by Jeffík měl být tak nějak na to PO OK, holt dobroš, těch pár zápasů budeme muset ušpílovat bez něj, na to srát, hlavně na PO ať je v richtigu !!!!
Philly, poznáš príslovie "Na chudobného aj WC padne". ?
Tak co hosi, vy asi chcete jit na Washington, nebo co??

Jinak Gagne to taky nezvladl

A pak dalsi zajimava situace nastala 4 minuty pred koncem, kdy Letcum nebyl uznan gol, tak to bylo velmi velmi na hrane.
Ale k tomu Gagnemu dodam, ze taky se divim, proc nebyl Volcenkov predtim vyloucen a pak OTT dala gol a jeste hrala 7 minut presilovky za nasledny hnev Gagneho. No a pak jeste neuznany gol, ktery mozna i byl. Philadelphia to proste nema v NHL jednoduche...

I kdyz ted se musi hledat chyba i v samotnem tymu Flyers, ktery porad nefunguje jak by mel... To ze Letci nevyuziji ve 2.tretine ani 2-minutovou PP 5 na 3, za to muzou jen a jen sami.
Kluci si chtějí udělat asi předčasné prázdniny. :hroza:
Jinak Simonovi se nedivím, jasný faul. A když si uvědomíte, že to byla teprve jeho druhá rvačka v desetileté kariéře v NHL, tak to byl asi vážně nasr.....
Atlantik píše:Tak co hosi, vy asi chcete jit na Washington, nebo co??

Jinak Gagne to taky nezvladl

A pak dalsi zajimava situace nastala 4 minuty pred koncem, kdy Letcum nebyl uznan gol, tak to bylo velmi velmi na hrane.
Ale k tomu Gagnemu dodam, ze taky se divim, proc nebyl Volcenkov predtim vyloucen a pak OTT dala gol a jeste hrala 7 minut presilovky za nasledny hnev Gagneho. No a pak jeste neuznany gol, ktery mozna i byl. Philadelphia to proste nema v NHL jednoduche...

I kdyz ted se musi hledat chyba i v samotnem tymu Flyers, ktery porad nefunguje jak by mel... To ze Letci nevyuziji ve 2.tretine ani 2-minutovou PP 5 na 3, za to muzou jen a jen sami.
Antona má veľmi rada, je to môj obľúbeny hráč, ale za tento zákrok na Gagneho mal letieť na trestnú lavicu. Za taký zákrok bysom mu kľudne dala 5 minút plus nejaké zápasy dištanc. Na Gagneho zákrok mám rovnaký názor ako na Crosbyho, bola to tuposť. Ak mu to chcel vracať, tak spredu :!: S tým by som súhlasila, dokonca by som mu fandila.
:hroza: Chvili nesleduju NHL a nestačím se divit. Vypadlo to tak slibně se zraněníma a najednou nemáme dva golmany a ještě se zraní Carter =( No nic, kluci musí maknout a letos udělat aspoň to PO, nic víc neočekávam, ta smůla nás už někdy musí opustit snad příští sezonu ;)
Poslední zápasy nám opět odešla koncovka, dát sračkám z Atlanty za 2 matche pouhé 3 branky je málo, také 0 b, dnes dokonce žádná vstřelená brnaka, šance byly, věřím že to zlomíme. Nyní máme doma Wild, věřím že v tomto matchi to kluci zlomí.

To že byl Simon vytočený chápu, asi to bolelo, ale zákrok vyplynul z toho, že stál ten 1 kritický a nebezpečný metr od hrazení, faul to nebyl, to že to Volčenkov viděl a zároveň věděl že k němu přijíždí zezadu a Simon, který právě protečoval kotouč a byl víceméně bezbranný, je věc 2.

Nic se neděje, my jsme Broad Street Bullies, my se semkneme a naše velké chvíle nastanou v PO. Jsem vlastně rád, že nám to nejde spíše ke konci ZČ, lepší než-li kdyby nám to teď šlapalo a v PO vyhořeli jako loni s Pit, takto si budeme PO více cenit, zkrátka věřím letos ve velké věci !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak jsem si říkal, jestli existuje nějaká ta spravedlnost a když nás hokejový Bůžek tak "mrdá do zadnice" s těmi gólmany, jestli alespoň hráči v poli zůstanou ušetřeni těchto perverzností, leč nikoliv. No alespoň, že by Jeffík měl být tak nějak na to PO OK, holt dobroš, těch pár zápasů budeme muset ušpílovat bez něj, na to srát, hlavně na PO ať je v richtigu !!!!
Tak si říkám že ta spravedlnost asi existuje, potom co par hracu z Philthy vyradilo par jinech hracu "kristalove cistyma hitama" tak si rikam ze je ta spravedlnost asi dohnala
ENGLAND-PHILLY píše:Poslední zápasy nám opět odešla koncovka, dát sračkám z Atlanty za 2 matche pouhé 3 branky je málo, také 0 b, dnes dokonce žádná vstřelená brnaka, šance byly, věřím že to zlomíme. Nyní máme doma Wild, věřím že v tomto matchi to kluci zlomí.

To že byl Simon vytočený chápu, asi to bolelo, ale zákrok vyplynul z toho, že stál ten 1 kritický a nebezpečný metr od hrazení, faul to nebyl, to že to Volčenkov viděl a zároveň věděl že k němu přijíždí zezadu a Simon, který právě protečoval kotouč a byl víceméně bezbranný, je věc 2.

Nic se neděje, my jsme Broad Street Bullies, my se semkneme a naše velké chvíle nastanou v PO. Jsem vlastně rád, že nám to nejde spíše ke konci ZČ, lepší než-li kdyby nám to teď šlapalo a v PO vyhořeli jako loni s Pit, takto si budeme PO více cenit, zkrátka věřím letos ve velké věci !!!!
Podľa mňa to faul bol.
Škoda že Simon neudělal tu bezva fintu kterou před lety udělal Řezníček na L. Procházku, tedy že se před checkem náhle sehnul - to by si dal Volčenkov pěkně na držku a Simon by si nad ním ještě mohl uplivnout. Dle pravidel to faul nebyl, ale co, nyní jde již o ho*no, prohráli jsme, o to tu běží, chce to zlepšit koncovku.

Megatone, ty tvé kecy mi docela vyhovují, až budou v PO z našeho vzájemného souboje hráče NJ odnášet z ledu v kýblech, tak si to budu o to více užívat, ale to jsem ti vlastně již psal po těch tvých "perlách" ve vašem topicu na naší adresu, že ??

BROAD STREET BULLIES - BONES and BLOOD !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Škoda že Simon neudělal tu bezva fintu kterou před lety udělal Řezníček na L. Procházku, tedy že se před checkem náhle sehnul - to by si dal Volčenkov pěkně na držku a Simon by si nad ním ještě mohl uplivnout. Dle pravidel to faul nebyl, ale co, nyní jde již o ho*no, prohráli jsme, o to tu běží, chce to zlepšit koncovku.

Megatone, ty tvé kecy mi docela vyhovují, až budou v PO z našeho vzájemného souboje hráče NJ odnášet z ledu v kýblech, tak si to budu o to více užívat, ale to jsem ti vlastně již psal po těch tvých "perlách" ve vašem topicu na naší adresu, že ??

BROAD STREET BULLIES - BONES and BLOOD !!!!
To je asi ten problem nejen fandu ale i hracu Philthy. Broad street bullies byly kdy? to byly v mode kniry afro ucesy a zvonace. to uz je hooooodne dlouho. (to bylo kdyz jste naposledy vyhrali Cup, ze?) Hokej se zmenil a dnes se dostanes jenom tak daleko kam te dostane golman. a ten vas je, jak vime vsichni kdo se nedivaj pres ruzove (oranzove) bryle, prinejlepsim prumernej nahradnik takze bych se spis soustredil do PO vubec dostat a potom si muzeme promluvit o odnaseni ledu v kyblech
Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!
Philly co jsi chlastal ?:D:D
ENGLAND-PHILLY píše:Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!
Clovece Philly, hezky :D :D Jinak se sice trochu divim tvemu optimizmu, protoze Philadelphia je ted celkem v srac*ach. Ale rozhodne bych vas nepodcenoval, to ne. Ja bych byl nejradsi kdyby jste schytali v playoffs Jersey nebo Washington a poradne by jste jim to zneprijemnili a osladili duraznou hrou. Urcite by jste nebyli bez sanci. Pokud ale dostanete Penguins, nebudu nadseny, ale pohoda. Myslim, ze by to byla pro vas asi konecna, stejne jako posledni dve sezony. Na nas totiz ani vase pripadna tvrda hra neplati, Pittsburgh nejsou zadne panenky na lede (NJD, BUF nebo i WSH mozna jo :D ). Penguins jsou totiz nejvice hitujicim tymem ligy :yes: Jinak co se tyce samotneho postupu Philky do playoffs, tak o nem vubec nepochybuji.

Good luck boys.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA