čtv 18. bře 2010 19:51
It's official: Michael Leighton has a severe high ankle sprain and is out 8-10 weeks, per Paul Holmgren.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Antona má veľmi rada, je to môj obľúbeny hráč, ale za tento zákrok na Gagneho mal letieť na trestnú lavicu. Za taký zákrok bysom mu kľudne dala 5 minút plus nejaké zápasy dištanc. Na Gagneho zákrok mám rovnaký názor ako na Crosbyho, bola to tuposť. Ak mu to chcel vracať, tak spreduAtlantik píše:Tak co hosi, vy asi chcete jit na Washington, nebo co??
Jinak Gagne to taky nezvladl
A pak dalsi zajimava situace nastala 4 minuty pred koncem, kdy Letcum nebyl uznan gol, tak to bylo velmi velmi na hrane.
Ale k tomu Gagnemu dodam, ze taky se divim, proc nebyl Volcenkov predtim vyloucen a pak OTT dala gol a jeste hrala 7 minut presilovky za nasledny hnev Gagneho. No a pak jeste neuznany gol, ktery mozna i byl. Philadelphia to proste nema v NHL jednoduche...
I kdyz ted se musi hledat chyba i v samotnem tymu Flyers, ktery porad nefunguje jak by mel... To ze Letci nevyuziji ve 2.tretine ani 2-minutovou PP 5 na 3, za to muzou jen a jen sami.
Tak si říkám že ta spravedlnost asi existuje, potom co par hracu z Philthy vyradilo par jinech hracu "kristalove cistyma hitama" tak si rikam ze je ta spravedlnost asi dohnalaENGLAND-PHILLY píše:Tak jsem si říkal, jestli existuje nějaká ta spravedlnost a když nás hokejový Bůžek tak "mrdá do zadnice" s těmi gólmany, jestli alespoň hráči v poli zůstanou ušetřeni těchto perverzností, leč nikoliv. No alespoň, že by Jeffík měl být tak nějak na to PO OK, holt dobroš, těch pár zápasů budeme muset ušpílovat bez něj, na to srát, hlavně na PO ať je v richtigu !!!!
Podľa mňa to faul bol.ENGLAND-PHILLY píše:Poslední zápasy nám opět odešla koncovka, dát sračkám z Atlanty za 2 matche pouhé 3 branky je málo, také 0 b, dnes dokonce žádná vstřelená brnaka, šance byly, věřím že to zlomíme. Nyní máme doma Wild, věřím že v tomto matchi to kluci zlomí.
To že byl Simon vytočený chápu, asi to bolelo, ale zákrok vyplynul z toho, že stál ten 1 kritický a nebezpečný metr od hrazení, faul to nebyl, to že to Volčenkov viděl a zároveň věděl že k němu přijíždí zezadu a Simon, který právě protečoval kotouč a byl víceméně bezbranný, je věc 2.
Nic se neděje, my jsme Broad Street Bullies, my se semkneme a naše velké chvíle nastanou v PO. Jsem vlastně rád, že nám to nejde spíše ke konci ZČ, lepší než-li kdyby nám to teď šlapalo a v PO vyhořeli jako loni s Pit, takto si budeme PO více cenit, zkrátka věřím letos ve velké věci !!!!
To je asi ten problem nejen fandu ale i hracu Philthy. Broad street bullies byly kdy? to byly v mode kniry afro ucesy a zvonace. to uz je hooooodne dlouho. (to bylo kdyz jste naposledy vyhrali Cup, ze?) Hokej se zmenil a dnes se dostanes jenom tak daleko kam te dostane golman. a ten vas je, jak vime vsichni kdo se nedivaj pres ruzove (oranzove) bryle, prinejlepsim prumernej nahradnik takze bych se spis soustredil do PO vubec dostat a potom si muzeme promluvit o odnaseni ledu v kyblechENGLAND-PHILLY píše:Škoda že Simon neudělal tu bezva fintu kterou před lety udělal Řezníček na L. Procházku, tedy že se před checkem náhle sehnul - to by si dal Volčenkov pěkně na držku a Simon by si nad ním ještě mohl uplivnout. Dle pravidel to faul nebyl, ale co, nyní jde již o ho*no, prohráli jsme, o to tu běží, chce to zlepšit koncovku.
Megatone, ty tvé kecy mi docela vyhovují, až budou v PO z našeho vzájemného souboje hráče NJ odnášet z ledu v kýblech, tak si to budu o to více užívat, ale to jsem ti vlastně již psal po těch tvých "perlách" ve vašem topicu na naší adresu, že ??
BROAD STREET BULLIES - BONES and BLOOD !!!!
Philly co jsi chlastal ?:D:DENGLAND-PHILLY píše:Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!
Clovece Philly, hezkyENGLAND-PHILLY píše:Clarky, skoč na led a předveď všem neznabohům jak se hraje pravý hokej. Na WC jsi spolu s Orrem ukázal že hokejku ještě udržíš. No, to se mi asi nesplní, ale alespoň nějaký ten "Destroying check" od Prongyho přijde, Daniel zláme pár kostí, Richie někomu ustřelí palici a vyrazí s Ianem pár zoubků - We´ll play like BROAD STREET BULLIES this year PO, BONES and BLOOD, this is our motto !!!!