Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Hroza a des… cakal som uz po drafte ze by mohli byt problemy, ale zatial je to este horsie :slap:
Tuto sezonu sa vypadavat nebude ze? :D
Ak budes posledny, tak nieco vymyslime :hmm:
nepísané pravidlo pre tento ročník, prvým vypadávajúcim bez ohľadu na umiestnenie bude petrik
hodnotenie minulého týždňa, že wau, 11:1 som nečakal ani vo sne, na to že aký mám tím :jn:

:plus: minulého týždňa
1. Toews a jeho 60 FW
2. Johnson a 0+5

:minus:
Simmonds a jeho 0+0 :bitka: po prvom týždni som toto od neho nečakal

Brankári idú štandard, tam asi veľa stats tento rok neprehrám :pray:
Simmer ma zatial bod na zapas..co cakas od neho, ty nenazranec :!: Petrika na teba :petrik:
Síce to trvalo chvílu dlhšie ako sme boli zvyknutý ale máme na svete prvý "menší" trejdík v sezone :jn: . Dal som svojmu tímu 2 týždne nech sa ukáže a zatial ma sklamali tak prichádzajú prvé zmeny, petrik mal tiež príšerný štart tak to asi cítil podobne. Myslím že to je až vzácne vyrovnané a nemal by byť problem so schválením :hmm: .
Ohlund píše:Síce to trvalo chvílu dlhšie ako sme boli zvyknutý
to teda trvalo :tired:
cepi píše:
Ohlund píše:Síce to trvalo chvílu dlhšie ako sme boli zvyknutý
to teda trvalo :tired:
Ty si mal na stole ponuku Millera ++ za Luonga ++ ale bol si mimo :slap: . Miller sa medzitým rozchytal tak som to stiahol :giggle:
Ohlund píše:Ty si mal na stole...
ved ty este zaklopes na moje yahoo dvere :jn:
Pri Tarasenkovi DTD svieti, ja ho necham sediet a on da 3+1 :hahano:
potesi
preto sa snazim sledovat hracov ktorych mam na IR resp. info k nim
tak ako Cullen, dnes mi po 1x naskakuje do zostavy a v yahoo bude 100pro vedeny este ako IR....siahol som aj po IR Lewisovi, ktory by sa mal do zostavy Kings vratit v najblizsich dnoch
:nurses:

IR: Methot, Coburn (Lewis)
DTD: Marchand, Gerbe, Byfuglien

dufam, ze mi dnes zachytaju G, v akcii vsetci 3ja, dvojka Svedberg-Enroth proti sebe....vsadzam naSvedberga a Lua
ešte nemám žiadnu ponuku na trejd od ohlunda, až mi je to divnô :lol2:

Už nebodaj upustil od svojej naj záľuby? :scare:
Ako je to s IR a IR+? Nechce sa mi to hladat a minuly rok som to s Vami nehral dik
Ako, ako? Normálne jedno 1 IR a 1 IR+. Problém bol iba minulý rok, keď IR+ pridali počas sezóny a už sme tam mali 2xIR.

Či myslíš ako to funguje? IR - hráč musí byť na IR aj v skutočnosti, IR+ - stačí, aby bol DTD.
hohohooooo zo 4:11 je 11:5 :cepi: no je to tam najmä v B natesno a vikend pred nami..
DTD March 2+1 / Stammer 2+1 potesili G len skoda toho petrikovskeho Allena :thumbsdown:
cepi píše:hohohooooo zo 4:11 je 11:5 :cepi: no je to tam najmä v B natesno a vikend pred nami..
DTD March 2+1 / Stammer 2+1 potesili G len skoda toho petrikovskeho Allena :thumbsdown:
Mne skoro bulvy vypadli ked som ten priebezny vysledok rano zbadal… :D
Som bol celkom spokojny ze allen SO, johnsona co kupil 5-ku v colorade som nechal sediet - cakal som podobny ak nie lepsi priebezny stav ako vcera a zrazu ze 5:11 :sok:

No nic, uvidime co prinesie halloweensky vikend :hmm:
ten stav aj u mňa skáče ako sa mu zachce, 11:2, ďalší deň 10:5 a dnes už 13:2 :lol2: ale veľa štatistík je doslova o pičný chlp, bude to náročné. Jedine goalie stats by mali byť už isté, asi cez víkend pošlem brankárov na pivo :dudo:
:scare: to je drama najmä v bodovych stats 13:13, 18:17, 31:30 :nervozny:
s 31 bodmi vediem este s 2 GM´s v celej lige, no stacit to nemusi :slap: dnes kto z koho
okrem vyrovnanosti v B stats, je to drama aj v plus/minus, sog, blk.....v G stats to lepsie dopadnut nemohlo, az na tu roletu kuva, Luo famozny
uz to chce konecne vitazstvo, stav 10:5 by som urcite bral!
:pc:
:scare: :scare: niektore statistiky su tak tesne..... ze...ale podla vsetkeho ma neminie tretia perhra v rade. Zacrhanit ma moze mozno len nula Hillera, a zazrak v niekotrych statistikach...typu, goly, asistencie, shp, hity,
strely,a v sucte boyd :D snivajte s nami :cool: :cool:
Vcera som pristupila na velmi riskantny krok a to angazovanie Nabokova :lol2: :lol2: tak som zvedava co predvedie buduci tyzden. :lol2:

Inac pockam este jeden tyzden a ked nie pristupim k radikalnym opatreniam.
ty co mi tu hadzes monitorom
minuly tyzden som hadzal ja po tebe :lol2:
Cathy píše::scare: :scare: niektore statistiky su tak tesne..... ze...ale podla vsetkeho ma neminie tretia perhra v rade. Zacrhanit ma moze mozno len nula Hillera, a zazrak v niekotrych statistikach...typu, goly, asistencie, shp, hity,
strely,a v sucte boyd :D snivajte s nami :cool: :cool:
Vcera som pristupila na velmi riskantny krok a to angazovanie Nabokova :lol2: :lol2: tak som zvedava co predvedie buduci tyzden. :lol2:

Inac pockam este jeden tyzden a ked nie pristupim k radikalnym opatreniam.
zabudni :bitka: ja chcem ešte zvýšiť náskok, tak mi v tom nebráň :!: rozumieme si? :dup:
S petrikom už nebudem obchodovať , Oshie mi došiel s otrasom mozgu, a teraz sa zranil aj McDonagh a nemohol ho zraniť nikto iný ako môj porcelánový ču*ák Kane na ktorého som mesiac čakal kvôli tomu že sa zrazil s vlastným spoluhráčom :hroza: . Aj Spurgeon je IR :-( začína sa mi to kopiť , od Bollanda som čakal vela, bol dôležitý hráč waflí kým bol zdravý a teraz dostal mega kontrakt od panterov, ale ten ***** zas len po nemocniciach chodí a berie zadarmo peniaze. takéto čupky do tímu už nikdy viac ..
ja dostavam 4:11 s dejfom :eek2: snad aspon znizim mam viac utocnikov v hre a na goly body assistencie je to tesne 1:2..brankari tento tyzden slabota..zatial za tie 3 zapasy mi brankari LA boli na nic :hroza: a to az na tento tyzden chytaju dobre
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS