Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mozno ak by si si precital link o Sedinovcoch, pochopil by si na co asi budem reagovat... .
mt-svk píše:Mozno ak by si si precital link o Sedinovcoch, pochopil by si na co asi budem reagovat... .
Btw cital som..
Prepac,ale vobec ma nenapodlo,ze reagujes na siedmy prispevok od konca.. :shock:

Nic v zlom,myslel som,ze to je reakcia na Hansena a jeho 1,8+ :yes:

Este raz sa kajaaam.. :poklona:
Tak pekne mesto ako Vancouver, tak sympaticky tim... a musi mat tych dvoch, bez nich by som vas mala veľmi, ale veľmi rada.

Inak, Janssen je dobry podpis, len ma zaraza, ze sa akosi nechystate, spon podla podpisov, zaradit do zostavy Hodgsona. Pri Keslerovi a Sedinovi je ho u vas skoda. Neuvazujete o trejde za kridlo?
mt-svk píše:Tak pekne mesto ako Vancouver, tak sympaticky tim... a musi mat tych dvoch, bez nich by som vas mala veľmi, ale veľmi rada.

Inak, Janssen je dobry podpis, len ma zaraza, ze sa akosi nechystate, spon podla podpisov, zaradit do zostavy Hodgsona. Pri Keslerovi a Sedinovi je ho u vas skoda. Neuvazujete o trejde za kridlo?
Ojoj, máš ty zálusk na Codyho výmenou za Derricka ? :wink2:
Nie, Hodgsona, prichodom Cartera a v draftoch ziskom Jennera a najma Johansena nepotrebujeme. Bola to čisto informacna otazka.
mt-svk píše:Nemam rada, ked si 18 rocni takto vyberaju.... presne preto som nemala rada Lindrsoa, preto sa mi Sedinovci zhnusili.
Co si vybírají? Podle mě jsou celkem v pohodě až na ty jejich výlevy v poslední době. Ten nosánek nahoru mě trošku sere :doh:
leo píše:
mt-svk píše:Nemam rada, ked si 18 rocni takto vyberaju.... presne preto som nemala rada Lindrsoa, preto sa mi Sedinovci zhnusili.
Co si vybírají? Podle mě jsou celkem v pohodě až na ty jejich výlevy v poslední době. Ten nosánek nahoru mě trošku sere :doh:
Toto si vyberali:
"Pred draftom v roku 1999 boli ich mená celý čas v prvej 5 najlepších talentov. Oni ale upozornili, že chcú hrať spolu v jednom tíme, čo situáciu trošku komplikovalo. Ich agent povedal, že jeden z nich môže byť draftovaný neskôr, nie v tom istom roku. A to len kvôli tomu, aby sa dostali do jedného tímu. To ale niektorých generálnych manažérov podráždilo. Bobby Clark, generálny manažér Philadelphie Flyers, na to povedal: „Všetci vedia, o čo tu ide. To nie je správne. Máme tu 18-ročných, ktorí si myslia, že pravidlá im nepasujú. Myslím si, že je chybné nútiť klub do týchto podmienok.“

Ale nenávidieť ich kvôli tomu a aj celý tím tak to je trochu mimo. Tebe sa vtedy zhnusili ale myslím že skoro všetci fanúšikovia Vancouveru sú spokojní a vdačný Burkemu za jeden z najlepších draftových výberov v historii klubu.
Ohlund píše:
leo píše:
Toto si vyberali:
"Pred draftom v roku 1999 boli ich mená celý čas v prvej 5 najlepších talentov. Oni ale upozornili, že chcú hrať spolu v jednom tíme, čo situáciu trošku komplikovalo. Ich agent povedal, že jeden z nich môže byť draftovaný neskôr, nie v tom istom roku. A to len kvôli tomu, aby sa dostali do jedného tímu. To ale niektorých generálnych manažérov podráždilo. Bobby Clark, generálny manažér Philadelphie Flyers, na to povedal: „Všetci vedia, o čo tu ide. To nie je správne. Máme tu 18-ročných, ktorí si myslia, že pravidlá im nepasujú. Myslím si, že je chybné nútiť klub do týchto podmienok.“

Ale nenávidieť ich kvôli tomu a aj celý tím tak to je trochu mimo. Tebe sa vtedy zhnusili ale myslím že skoro všetci fanúšikovia Vancouveru sú spokojní a vdačný Burkemu za jeden z najlepších draftových výberov v historii klubu.
Jo já vím, ale nechápu co je na tom. Prostě chtěli hrát spolu a za dobrej tým. Nic víc. Na tom není nic špatného...

A jeden z nejlepších tahů na draftu v historii celé NHL :thumbsup:
Kto tu hovorí, že kvôli tomu nenávidím Nucks (odhliadnuc od toho, že toto slovo nepoužívam pri hráčoch, alebo tímoch)? U Sedinov je to iné, tých nemám v láske nielen kvôli tomu, ale toto bolo hlavnou príčinou, prečo ich nemám v láske. V NHL ešte nič nedokázali ale tím si vedeli vyberať, správať sa ako primadony. Toto niekto urobiť vám, tak tu väčšina z vás frfle.
Čo hovorite na Nolana ? podľa mňa si moc nezahrá ..
Souhlas s mt-svk. Sedini a snima i celý Vancouver by mohli být miláčky NHL, ale stím jak se chovají jako přiteplené namyšlené zrzavé primadony je nikdo nemůže mít rád. Kdyby nevypadali jako zmutované veverky, tak by mohli aspoň zabodovat u ženského publika. No nevím jestli jsou zrovna oni taková výhra, už i z hlediska marketingu...
JohnnyCanuck píše:Čo hovorite na Nolana ? podľa mňa si moc nezahrá ..
Odišli vám dvaja bojovníci, Glass a najma Torres. Nolan by mohol hrať vo štvrtom, prípadne pri dobrých výkonoch v treťom útoku. Myslím si, že ak sa v kempe presadí, Vigneault mu nejaké to miesto nájde, už vzhľadom na jeho charakter a skúsenosti, ktoré nie sú zanedbateľné.
V poslední době se zavadí trend ve vracení se ke starým logům či dresům viz. Edmonton a Buffalo tak bych měl dotaz (názor) :)

Jak by se vám líbilo kdyby se Canucks vrátili ke starému logu? Myslím k tomu zmodernizovanému co mám na profilovce? A hrálo by se v současných alternativních dresech jen by se zavedla i venkovní bílá verze. Já bych rozhodně nebyl proti :frajer2:

Obrázek
No neviem,ja som spokojny s tym co je.. Mozno na zopar stretnuti,no biele si neviem predstavit.. :shock:
Biele sme mali už túto sezonu pri niektorých zápasoch, len to logo nebolo "moderné" .
Obrázek Obrázek

Mne by nevadilo keby sa vrátime k tomu logu, kosatku som mal síce najradšej ale orca bay nás už nevlastní a pri poslednej zmene dresov pos.ali aj farby kosatky, takže by mi to až tak nevadilo, ale nezmenia to asi už len kvôli tomu kolko dresov sme už stihli vymeniť za 40 rokov...
Ohlund píše:Biele sme mali už túto sezonu pri niektorých zápasoch, len to logo nebolo "moderné" .
Obrázek Obrázek

Mne by nevadilo keby sa vrátime k tomu logu, kosatku som mal síce najradšej ale orca bay nás už nevlastní a pri poslednej zmene dresov pos.ali aj farby kosatky, takže by mi to až tak nevadilo, ale nezmenia to asi už len kvôli tomu kolko dresov sme už stihli vymeniť za 40 rokov...
Pos*ali barvy? Nevypadá to špatně, ale já bych chtěl klasičtější logo. To zmodernizované se mi hodně líbí a vypadá to celkově dobře :thumbsup: A venkovní dresy by vypadaly taky dost dobře. Ale jak říkáš vyměnili jsme už hodně log a dresů... Každopádně tu šance je a podle mě je to jen otázka času.
leo píše: Pos*ali barvy?
Myslím toto
Obrázek >>> Obrázek
Tá farebná kombinácia sa mi predtým páčila ovela viac tak preto by mi to vadilo teraz menej aj ked na pomenovanie kosatky som si už celkom zvykol... ale ked už odišli aj orca bay tak zmena loga je asi fakt len otázka najbližších sezon.
Ohlund píše:
leo píše: Pos*ali barvy?
Myslím toto
Obrázek >>> Obrázek
Tá farebná kombinácia sa mi predtým páčila ovela viac tak preto by mi to vadilo teraz menej aj ked na pomenovanie kosatky som si už celkom zvykol... ale ked už odišli aj orca bay tak zmena loga je asi fakt len otázka najbližších sezon.
Jo, ale upřímně...tobě se líbili ty minulé dresy? Já jsem rád za to jaké barvy momentálně nosíme a to logo by k nim nesedělo. Barevná kombinace loga na domácích dresech vypadá dobře, ale na venkovních ten modrej led moc pěknej není to je pravda. Kosatky budeme pořád ty k Vancouveru patří :)
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

Myslím toto
Obrázek >>> Obrázek
Tá farebná kombinácia sa mi predtým páčila ovela viac tak preto by mi to vadilo teraz menej aj ked na pomenovanie kosatky som si už celkom zvykol... ale ked už odišli aj orca bay tak zmena loga je asi fakt len otázka najbližších sezon.[/quote]
Jo, ale upřímně...tobě se líbili ty minulé dresy? Já jsem rád za to jaké barvy momentálně nosíme a to logo by k nim nesedělo. Barevná kombinace loga na domácích dresech vypadá dobře, ale na venkovních ten modrej led moc pěknej není to je pravda. Kosatky budeme pořád ty k Vancouveru patří :)[/quote]

Mě momentální barvy sedí, Na kosatku jsem si za těch víc jak 10 let zvyknul a asi bych to takhle nechal. S tím, že to starý logo bych nechal jako Aletrnativní 3. dres. Jak už bylo řečeno, Vancouver experimentoval s barvama i logem možná nejvíc ze všech týmů NHL. Tak by to chtělo konečně ustálit. Btw. Já považuju za nejlepší Černý dresy se "Žlutočernou bruslí" To je pro mě Klasika a top dres
pan kosatka píše:Mě momentální barvy sedí, Na kosatku jsem si za těch víc jak 10 let zvyknul a asi bych to takhle nechal. S tím, že to starý logo bych nechal jako Aletrnativní 3. dres. Jak už bylo řečeno, Vancouver experimentoval s barvama i logem možná nejvíc ze všech týmů NHL. Tak by to chtělo konečně ustálit. Btw. Já považuju za nejlepší Černý dresy se "Žlutočernou bruslí" To je pro mě Klasika a top dres
Pro mě jsou klasické barvy Canucks ty, se kterými jsme do NHL vztoupili a to jsou ty, které používáme i nyní. A upřímně...logo s bruslí se mi nelíbilo :ja_neviem: Jak říkám vůbec bych se nezlobil kdyby jsme současné dresy nahradili náhradní sadou a logo kosatky by zmizelo z našich dresů. Klidně bych pro to i hlasoval :D Není to tím, že by se mi současné logo nelíbilo, ale spíš jsem pro klasičtější podobu našeho loga :yes:

Jinak renovace BC Place poračuje a stadion dostává novou tvář :frajer2: :thumbsup:

Obrázek

a ktore logo je vlastne teraz vase oficialne? ta kosatka s tym bielym spodkom alebo ta, ktora je tu ako ikonka k tejto teme?
arek píše:a ktore logo je vlastne teraz vase oficialne? ta kosatka s tym bielym spodkom alebo ta, ktora je tu ako ikonka k tejto teme?
Ikona, ale na tom nezáleží jestli modrá nebo bílá.
R.I.P. Rick Rypien .. Ďakujeme za všetko
Je to hrozná zpráva :-( Rick byl obětavej hráč, kterej pro tým dělal maximum. A co je hlavní... Vydechl mladý život, který měl vše před sebou. Sbohem Ricku a díky za vše...You Allways will be Canuck!
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA