Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

a aj tak ma porazil :nervy:

a teraz ma nejaké brojlery dávajú :fnuk:

this week suxs
arek píše:
kajo píše:cepi: ale "posledna ligova aktivita" zrejme neznamena len to, kedy naposledy robil trade/bral hraca ci vyhadzoval hraca z waiveru, ale aj to kedy naposledy robil zmeny v zostave, daval hracov na bench,...skratka kedy naposledy bol prihlaseny na yahoo. Aspon ja to tak chapem :ja_neviem:
aj ja to tak chapem, mide tam bol naposledy v oktobri :noway:
:ja_neviem: preto by bolo asi najidealnejsie, aby sa k tomu vyjadril samotny mide....ak ten oktober je pravda, asi by sa s tym nieco robit malo....mide?
kajo píše: :protest: vziat mu tim a dat ho Ronovi, pokial ma este sancu na PO (a co som pozeral, ma dost zaujimavy tim, az na tu G situaciu..)
Nic proti midemu, ale tusim aj poslednu sezonu to bolo podobne.. :nono:
ak by to mal mide na lehatku, Rono bol tiez prvy, ktory ma napadol :jj: tak poprosime mideho, aby sa este vyjadril
no len nech sa este vyjadri aj nas hlavny komisar Lukas :)

koho dnes nepostavim do zastavy??? :nervozny:
Mno tak jestli tenhle zápas dotáhnem do vítěznýho konce tak zatím spokojenost... Když vezmu v úvahu, že už za sebou máme zápasy s Philadelphia Lions, Colorado Dragons, Big Bad Bruins a teďkon i Denver Blizzard... tak už jsme s většinou spičky svý zápasy odehráli a i tak to zatim vypadá na krásný 3.-4. místo.... Los k nám bude v příštích několika týdnech o mnoho milosrdnější... snad se to projeví i na výsledcích... do 18. kola musíme nasbírat co nejvíc bodů bude možný, pak nás čeká pravej test před play off, kterej odstartuje zápas s Popradem :arrow: doufam, že v tý době už to bude přímý souboj o umístění...

Ať už ale dřív nebo později.. pro případný play off bude tenhle manšaft potřebovat centra... už jsem si vyhlídl pár jmen, tak až ty návrhy trejdů nějak doladim.. doufam, že se nějak dohodnem :wink:
Nuž, čo sa mideho týka, ono to takto bolo aj minulú sezónu. Mám pocit, že sme jeho účasť v tomto ročníku podmieňovali aktivitou. Počkáme na jeho vyjadrenie.
Neviem z kade mate že som tam bol naposledy v oktobri, kedže sa tam prihlasujem každy deň :!: Cepimu som vysvetvloval prečo mám takych hračov ako mám ...
Ale ok môžete to dať Ronovi ...
mide16 píše:Neviem z kade mate že som tam bol naposledy v oktobri, kedže sa tam prihlasujem každy deň :!: Cepimu som vysvetvloval prečo mám takych hračov ako mám ...
Ale ok môžete to dať Ronovi ...
Z toho "last league activity", kedze sme si mysleli, ze je to de facto posledne prihlasenie do yahoo, ale ked pises, ze si tam kazdy den, tak to bude ozaj nieco ine (a teda len vymeny, aktivity na waiveri)
A my nechceme nikomu vziat tim, ale mali sme pocit, ze tam nechodis a ze ta to prestalo bavit. Musis uznat, ze v takom pripade by bolo ozaj lepsie pre kazdeho "dat" niekomu taky tim. Ale zda sa, ze to nebude potrebne :wink2:
:?: Podla profilu na Yahoo si urobil poslednu zmenu v kadri (a tym je myslene aj nasadzovanie na zapasy) Mon Oct 31 9:57pm CET. Mas spravenu zostavu na X-mesiacov dopredu?
:?: preco mas dnes 2 nehrajucich hracov v poli a 2 hrajucich na lavicke?
:?: preco mas 2 hracov, ktory su IR, ale ani jedneho na IR listine (z toho jedneho dnes v poli)?
:?: preco mas na supiske hraca, ktory v tejto sezone odohral iba 3 zapasy (naposledy 17.oktobra)? (OK, toto beriem, mozes mat nejaku strategiu, kazdopadne je to divne)

To su dovody, precoi si myslime, ze na to kasles.
Přesně tak jako píše Skorpion. On od té doby nenastavoval sestavu, proto tam měl hráče, kteří ten den vůbec nehráli. Pak nechápu, co tam teda dělal, když byl přihlášený každý den.
som s tim v pohode keď mi ho vezmete ... ;)
On ti to nikdo nechce vzít. Nemusíš dělat trejdy. Jen prostě nechápem, proč nenastavuješ sestavu na dané dny.
Mide ma rad Wingelsa a nemoze sa s nim rozlucit,Hechta nenavidi,tak ho nenasadzuje :giggle: :hufi:
Mide na to evidentne kasle, takze myslim, ze mozeme vyhlasit patranie po novom zaujemcovi. Tim na tom nie je nijak zle (lepsie nez ja :D ), cize sa nejedna o dohananie nejakej straty. Snad preto nebude problem niekoho najst.
Som sa potešil že Little další 2 bodový zápas a že dokonca bod v oslabení a potom pozerám že v oslabení nahrával zrovna petrikovmu Burmistrovi, takže mi to je prd platné :slap: . Zápas je už asi rozhodnutý, dnes sa ešte dá trochu upraviť skore (9:6) , tak dúfam že si to skore vylepším tak ako sa mi to darilo v poslednom dni aj po minulé týždne... , dnes petrikovi nikto nechytá, u mňa nastúpi Harding a ked sa nič nestane mal by počet zákrokov otočiť na moju stranu, ked sa poštastí aj počet výhier by dorovnal a snívať môžem aj o SO...
Ohlund píše:Som sa potešil že Little další 2 bodový zápas a že dokonca bod v oslabení a potom pozerám že v oslabení nahrával zrovna petrikovmu Burmistrovi, takže mi to je prd platné :slap: . Zápas je už asi rozhodnutý, dnes sa ešte dá trochu upraviť skore (9:6) , tak dúfam že si to skore vylepším tak ako sa mi to darilo v poslednom dni aj po minulé týždne... , dnes petrikovi nikto nechytá, u mňa nastúpi Harding a ked sa nič nestane mal by počet zákrokov otočiť na moju stranu, ked sa poštastí aj počet výhier by dorovnal a snívať môžem aj o SO...
noooo, ja to vidim tak ze dnes perry hattrickom vyzenie hardinga z brany po 5 minutach a bez uspesneho zasahu (wait, to by museli hrat proti brodeurovi... ) a shutout poriesi brankar calgary nech uz bude chytat ktokolvek :giggle:
ako bonus Avs rozstrielaju deadwings a moja Avs letka si pripise aspon 3-4 goly :D

a potom sa rano zobudim a ... :slap:
3:14 to je na uterak..
6:9 :eek2:
Já sice vedu 10:5, jenže G,A, PP a střely vedu jen o 1 bod :sok: a bloky porohrávám o 3. Takže se klidně může stát, že po dnešní noci prohraju 5:10. :nervozny:
Potřebuju, aby se kajovi Sedin neutrhl ze řetězu, protože mně žádná bodovací mašina nenastoupí. Budou to nervy do poslední minuty dnešního posledního zápasu. :nervozny:
Tento týžden sa konečne trochu rozbehli aj Berglund a Leino, spolu získali 6b a +2 zatial čo Koivu nazbieral 3b a -3, ale celkovo je to zatial stále na cepiho strane, tak verím že už bude tá moja 2ica pokračovať v takýchto výkonoch, u Blues sa konečne vrátil Perron a ten útok Perron - Berglund - D'Agostini vyzerá naozaj dobre :thumbsup: , ešte že som nezobral ten 100x lepší trejd so zraneným Boyesom a Sobotkom :lol: .
vcera Ennis GWG a ja diky pritomnosti v hospode jsem ho nenasadil :slap: ale koukal jsem, ze je moznost hrat jakousi Dynasty fantasy ligu. Mel by o to nekdo na pristi rok zajem?
Tak oficiálně jsem převzal tým San Jose Jackals.. Jsem zato rád..

A teď - Sháním gólmana No. 1, kdo bude nějakého nabízet, dejte vědět. :)
petrik píše: noooo, ja to vidim tak ze dnes perry hattrickom vyzenie hardinga z brany po 5 minutach a bez uspesneho zasahu (wait, to by museli hrat proti brodeurovi... ) a shutout poriesi brankar calgary nech uz bude chytat ktokolvek :giggle:
ako bonus Avs rozstrielaju deadwings a moja Avs letka si pripise aspon 3-4 goly :D

Tak tie goly si nakoniec dorovnal :bitka3: , naštastie Harding mi vyhral tie zákroky a zmazal ti aj G výhru a zápas tak skončil 9:4 :bee: . Bloky som minulý týžden o 1 vyhral a tentokrát o 1 prehral :? a pritom cez týžden som urobil 2 zmeny so Staiosom a Zanonom čiste len kvôli blokom... No nič konečne späť na víťaznej vlne :cinka: a môj další súper je zrovna nováčik Rono, tak dúfam že ho privítam aspoň takým výsledkom akým sa mide lúčil :jn: .
Ohlund píše:
petrik píše: noooo, ja to vidim tak ze dnes perry hattrickom vyzenie hardinga z brany po 5 minutach a bez uspesneho zasahu (wait, to by museli hrat proti brodeurovi... ) a shutout poriesi brankar calgary nech uz bude chytat ktokolvek :giggle:

Tak tie goly si nakoniec dorovnal :bitka3: , naštastie Harding mi vyhral tie zákroky a zmazal ti aj G výhru a zápas tak skončil 9:4 :bee: . Bloky som minulý týžden o 1 vyhral a tentokrát o 1 prehral :? a pritom cez týžden som urobil 2 zmeny so Staiosom a Zanonom čiste len kvôli blokom... No nič konečne späť na víťaznej vlne :cinka: a môj další súper je zrovna nováčik Rono, tak dúfam že ho privítam aspoň takým výsledkom akým sa mide lúčil :jn: .
gratz :serus:
tento match mi veru velmi nevysiel... brodooor to dojebabral, ten ma v brankarskych stats stal minimalne 2-3 body... mohlo to byt tesnejsie :P
co sa tyka hracov v poli tam som sa nechytal
Přesně jak jsem předpokládal. Kajo slíbil Sedinovi na pokoj dvě prostitutky, když bude střílet jako blázen a ten to splnil. Naštěstí z pěti střel dal jen jeden gól a mně se trefil Bieksa, takže jsem body těsně uhájil.
Navíc se musím pochválit (nikdo z vás to stejně za mě neudělá :bee: ), že jsem včera povolal Jackmana, který za 9 min vystřelil třikrát na bránu a díky tomu jsem střely vyhrál 119:118. :D
Takže celkové skóre 9:5, ale góly, body, PP a střely jsem vyhrál vždy jen o jeden bod. :giggle:
:plus: Richards 6b, Eberle 5b, Krejčí 5b
:minus: Clarkson 0b -3, Volchenkov 0b -4, prostě NJD :hroza:
Dalším soupeřem je megaton. Břitva je nabroušená, tak nech se páčí. :box:
Obrázek
:-O what happened? ... ještě dva dny před koncem jsem si kráčeli pro jásný vítězství 10 - 4 :hroza: :arrow: :thumbsdown:

Když se na to kouknu zpětně... bylo trochu prokoučovaný... golmani měli bejt na poslední dny benchlí, když bylo jasný, že GS a W stejně nedoženu a zbytečně jsme ztratili dvě další statistiky... přecijenom pořád jsme nováčci a někde se to projevit muselo :evil: to je už druhej zápas, kterej jsme ztratili v posledních dnech :slap: Musíme si z toho do dalších zápasů vzít pozitiva a kua makat na stoprocent až do poslední minuty :!:

ps: po tomhle se na to pivo fakt ratši nedostavim :D
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA