Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

nemate za co, zas az tak velmi som sa na tom nenarobil :D :P
som rad ze sa vam pacia (inymi slovami ze ich nebudem musiet este prerabat :D :P )

najviac casu zabralo hladanie pouzitelneho loga krokodila na nete, chvilami som uz myslel ze z toho nic nebude... nastastie potom sa pritrafil tento, myslim ze je celkom vhodny k nazvu "strong crocodiles" ked tak pekne napina svaly :D
Tak ja som teda tiež za ten s týmu dvoma. Pôvodne som bol proti za tie s dvoma, ale to, len asi k tomu, že som si myslel, že to proti pravidlám taká veľkosť, ale Petrík povedal, že je to ok, takže v pohodke môžu to byť s tými dvoma :) . A ešte jedna vec chlapi treba si uvedomiť, že keď si dáme tie bannery väčšie nezostane nám už pravdepodobne miesto na iný obrázok v popise, ale akože ja s tým nemám problém to, len pre info pre vás. Takže je teda rozhodnuté zverejním tu každého banner s dvoma krokodíly ok? A palkovivk to bude myslím jedno a tiež bude asi skôr za ten banner s dvoma...
Tak muj vypada suverenne nejlip :lol3: , du si ho tam dat :twisted:

tymove ultra strong logo vypada great :D :box:
Vsechno nejlepsi k narozeninam B.Wall! :oslava: hlavne hodne stesti do pristi sezony tipovacky :D
Tiež sa pridávam ku gratulácií aj, keď oneskorene :oops: , takže všetko najlepšie B.Wall :oslava: . Sorry chlapi, že tu v poslednom čase trávil málo času teda žiadny, ale maturita ma tlačí...koncom mája by to malo byť ok už ak zmaturujem na prví krát. Zatiaľ mám za sebou maturu z odborného výcviku zmaknutú na 2. Ešte ma čaká matura z odborných a slov. a ang. jazyka. Sloh. zo slohu som napísal na vyše 60% uvidíme ako dopadol test a z angliny zatiaľ neviem nič. Myslím, že by nemal som mať problém z maturít ústnych, kedže napr. na konci mám zo sloviky jedna a z odborných samé 2jky a takto to boli moje známky na vysvedčkách od prvého ročníka. Každopádne uvidím ako dopadnem. Potom keď bude vše ok začneme s letnou prípravou v krčmách(baroch) a podobne :D :lol: . A inač čo máte vi nové? Ako sa darí? Paľo: za ten adaptér som nič nezohnal a pohybuje sa to tak okolo 30ečok ako si písal...budem skúšať ešte ďalej
dik za prani :D To stesti v tipovacce bude potreba :D
Chlapi čavte tak už mám po maturite a úspešných maturite. Odborný výcvik(prax)som spravil na 2, odborné predmety(počítačové) 1, SJ 1 a AJ 4. Ten AJ ach, ale som spokojný aj s tou anglinou, lebo moja slovná zásoba je slabá a celkovo je to s angličtinou biede. Takže už sa teším na novú sezónu a na to, že sa ďalší ročník môžem viac venovať tipovaniu celkovu či už tu, alebo na živo a nášmu týmu a tiež a aj nejakým iným témam na HF.
Velka gratulace ixo! :clap: Pamatuju si jaky to byly nervy, ale stalo to za ten peknej pocit ted ne ? :wink:

A uz vis co dal? Delal si nekam prijimacky, nebo se chystas do prace?
Redy píše:Velka gratulace ixo! :clap: Pamatuju si jaky to byly nervy, ale stalo to za ten peknej pocit ted ne ? :wink:

A uz vis co dal? Delal si nekam prijimacky, nebo se chystas do prace?
Ďakujem :) . No áno veru je to pekný pocit :) . No študovať ďalej néjdem a posielal som životopis atď do rôznych zamestnaniach tak uvidím, ale jednoznačne chcem pracovať :D. Uvidím čo mi táto moja skončená škola prinesie :-P . Inak ako sa máš čo máš nového?
Snad se ti povede co nejdriv neco najit. Co jsem videl u mych spoluzaku pred 2 lety kdyz jsme vychazeli, tak to v dnesni dobe neni vubec lehky kdyz nemas znamy :thumbsdown:

Ja se mam momentalne spatne, protoze zacaly zkousky. :wink: jeste mesic to vydrzet a muzem zacit s letni pripravou na KTL :)
Tak na novú sezónu KTL sa teším a dúfam, že bude úspešnejšia pre nás, ako tá minulá :) . A kde máme našu čerstvo novú posilu :-P . A však no aj ja si hľadám prácu tak po známostiach inak je to veľmi ťažko. Tak sa drž teda s tými skúškami :wink: .
ja sem zde :D ......Jinak taky gratulace...To ja zas zejtra mam rozhodujici testy z biologie, latiny a cestiny....A v pondeli z nemciny a pak tyden volno a pak nejvetsi masakry v podobe zkouseni + kompozic a prikladu z matiky a fyziky :box: :D
Tak chlapci z krokodílova ti budú držať palce :-P . Drž sa aj ty teda :smile03: :cinka:
Nazdar povalači :D tak ako? Užívate si ešte voľno stále? Tak si len užívajte zatiaľ :) majte sa :wink:
Mne v patek zacali dvoumesicni prazdniny, takze se ted budu jenom povalovat :lol: Vysvedceni nejlepsi v historii, co jsem tady mel takze tady taky spokojenost a navic mam new pc , takze zatim vsechno vychazi :D
Takže zatiaľ ti ide karta :D :smile03: Len sa ná cez tie dlhé prázdniny moc nerozlaď z formy už okolo 7októbra, keď sa začne NHL ťa budeme potrebovať, ako soľ :D . Muším byť taký dobrý ako naša hviezda čo nám odišla Lukáš a ba do konca ty musíš byť aj lepší ešte :D :-P
Ahoj chlapi, tak dnes jsem mel posledni zkousku a prazdniny zacinaji i mne :oslava: Ted si chvili odpocinu, budu se poradne prezirat, abych nabral kila co jsem pres zkousky ztratil a v klidku dokoukam MS ve fotbale. :) No a potom na me ceka nejaka brigada.
Tak jak to jde? ....Ja si zatim uzivam flakani, ale konecne jsem si snad nasel nejakou poradnejsi brigadu. Ve stredu bych mel zacit (pokud se neco nezvrtne) a uz se docela tesim. Bude to asi neco na stavbe, coz uz jsem v minulost parkrat delal a docela me to bavilo.

Jedine, co mi zatim obcas kazi plany, je strasne vedro. U nas skoro porad mame alespon 30 stupnu a strasne dusno. Obcas je to des :lol: Alespon se obcas mohu odebrat na koupaliste :cool:

Jinak bohuzel travim vetsinu casu doma a na dovolenou pojedu s rodici jen na tyden, ale to staci. Hlavni je, ze k mori pojedu v zari, coz znamena misto skoly, coz je super uz samo o sobe :D . Takze adios skolo :wawe:

btw ani jsem nevedel, ze ixo je fanousek arsenalu, to urcite vitam. Cim je nas vic, tim lip :oslava:
B.Wall píše:
btw ani jsem nevedel, ze ixo je fanousek arsenalu, to urcite vitam. Cim je nas vic, tim lip :oslava:
Tak už to vieš tak si to ceň :D Som a už niekoľko rokov :) a teší ma, že mám spoluhráča v týme čo je tiež fanda Arsenalu :frajer2: . Ešte k tomu Koscielnemu Wenger zaplatil za neho 12,5 milionů eur čo je viac o 2,5 ako dal min. leto za Vermalena, takže niečo na to bude. Podľa mňa to bude jasný par´ták k Vermalenovi. A ohľadom Henrymu čo ja viem mne sa nejako nepozdáva nemusím ho a kiež by sa už nikdy do Arsenalu nevrátil neviem prečo mi tak nesedí, ale teraz ho už ako tak znesiem, takže neviem každopádne ako on odišiel z týmu Arsenalu zmenila sa viac hra Arsenalu už sa nehralo všetko na neho, ako to bolo, keď tam bol on.

Ja už hádam tiež pomaly pôjdem do práci... uvidím. Tak si zatiaľ užívaj prázdniny a aj všetci :cool: veď po prázdninách nás bude čakať nejaká tá prácička :-P
Čavte chlapi :wink: . Tak ako sa vedie(darí)? Čo máte nového. Ja som začal už pracovať tak uvidíme čo a tak :D Aj popri práci bude nejaký čas na HF, takže pohodka :) . Inač dal som nás do konferencie eagles od nového ročníka prečo? No je to to viac dôvodov tak napr. to chcelo už zmenu okúsiť tabuľkoví systém aj s týmami, ako je Falcons, red devils a podobne a i tak v konferencii eagles je to o inej kapuste myslím to tým, že tam sú silnejší súperi kus(aspoň štatistiky by tak mali hovoriť), alebo sa mi to, len zdá :D Každopádne po zák. časti sme už skončili prví v konferencii DR, tak teraz chcem, aby sme v eagles skončili prví i keď aj celkovo sme boli prví, ale teraz hlavne bude skončiť prví eagles(samozrejme to netreba brať vážne, ale za pokus nič nedáme), ale chcelo to zmenu a tiež aj k vôli roztržkám(problémoch) mením konferenciu. Už, aby začala nová sezóna..., takže ešte sa ozvem pár krát pred začatím sezóny čavte.
Čavte. Dávam našim na vedomie, že sa nezúčastníme, ako predminulé ročníky tak ani toh. ročníka Elite Trophy. Neviem u nás je taký zvyk, alebo aspoň mi s palkomvk sme to ani minulí ročník nepovažovali za dôležité. Jednak ešte ani poriadne začiatok KTL sa nebude dať dobre tipovať a nie už to predsezónne zápasy KTL..., takže ja v tom nevidím aspoň zmysel, i keď by išlo možno o takú srandu viac menej v tom Elite Trophy sa zabaviť, kedže sme už pár mesiacov netipovali, ale tipovania nás bude čakať až dosť a dôležitého, nie, ako v Elite Trophy. Pre mňa je dôležitá priamo už KTL a nie nejaké pred. zápasy, ktoré jednak možno nič neodhalia, ale zas môžu odhaliť kvality, alebo slabiny súpera a preto mi ostaneme v úzadí pekne po tichu a udreme :-P až v KTL :smile03: . Dúfam, že nie sú nejaké námietky na toto z našej tímovej strany.
Ja vicemene souhlasim. Na zabaveni by to nebylo spatne, ale taky v tom nevidim moc smysl, takze to rozbalime az 7.10. :box:
To sa mi páči chlapi takto to má byť :-P :clap: . Aj tak teraz som dosť zaneprázdnení prácou, takže i tak by som moc neriešil ten turnaj, keď o nič néjde...samozrejme, keby chcem tak čas sa nájde aj na turnaj... nejaký čas sa vždy nájde, ale ten turnaj neni pre mňa záživný ja berem jedine KTL :box: Hneď vraj s fleku z čista jasna to rozbalí už v samotnej KTL naša nová posila náš borec B.Wall alias meky-feky :D :-P Chalpi, ale nie fakt sa teším na začiatok KTL som zvedaví, ako nám to pôjde... ale myslím, že to bude fajn...koreň týmu viac menej ostal a B.Wall dostal aj dostáva záťažové tréningi a tak :D
ixo píše:To sa mi páči chlapi takto to má byť :-P :clap: . Aj tak teraz som dosť zaneprázdnení prácou, takže i tak by som moc neriešil ten turnaj, keď o nič néjde...samozrejme, keby chcem tak čas sa nájde aj na turnaj... nejaký čas sa vždy nájde, ale ten turnaj neni pre mňa záživný ja berem jedine KTL :box: Hneď vraj s fleku z čista jasna to rozbalí už v samotnej KTL naša nová posila náš borec B.Wall alias meky-feky :D :-P Chalpi, ale nie fakt sa teším na začiatok KTL som zvedaví, ako nám to pôjde... ale myslím, že to bude fajn...koreň týmu viac menej ostal a B.Wall dostal aj dostáva záťažové tréningi a tak :D
meky-feky :lol: sice nevim kdes to vzal, ale docela me to pobavilo, je to dobry :D

Hlavne mi musite pripomenout, az ta tipovacka bude zacinat, jinak bych na to zapomnel, jak se znam (i kdyz to snad ne=D).

Btw tejden sem na dovoleny, vratim se v sobotu a dovim se, ze v pondeli se pise latina z celyho min roku, chemie to samy, pak dalsi dny biologie, matika, cj, fyzika se zkousi, no slak by to trafil..Co jsem slysel, tak test z dejepisu bude a,b,c,d takze tam si procvicim tipovani :lol2:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING