Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nějak nechápu postup u Červenky. To byla samá prohlášení jak se dostane šanci a po pár zápasech sedí. Nějaké body měl, ale potřebuje prostě hrát, aby si na zámořský hokej zvykl, nebo si Hartley myslel, že hned po příchodu z Evropy bude střílet hattricky? :hroza: Když už přivedli hráče z Evropy, tak mu mají dát šanci. Takhle to je jen mrhání jeho časem, který mohl strávit v KHL a válet tam.
Mozno mu to pomoze cervenka nehral zle ale prehravali sme a ten jeho utok zbieral minusky.
cervenka na nhl nema, vase vedeni je slaboucke, proto ste tam kde ste
Milujem ked absolutne nekompetentny fanusik vychodneho timu dava rady nad niecim v com sa vobec nevyzna na zaklade par vydarenych zapasiv. V poskednych piatich sezonach sme skoncili aj s ohkadom na kvality jednotlivych konferencii lepsie ako vy.
Napsal jsem svůj názor to se na fóech dělá, víš? :roll: Pokud s tím máš problém, tak na mě nereaguj. Ty jsi možná vševědoucí, ale k tématu jsi nenapsal nic, jen plky.
Jestli jste na tom byli nebo nebyli líp mi je celkem jedno, ale nechápu co to sem motáš, motáš trošku z cesty, ne? :giggle: Důležité je jak na tom jste teď, což asi

// pardo mitch zrejme reagoval na marov post; c.
Netrvalo dlho a Special Kids zo severu su pod nami. :hehe:
uzite si svojich 5 minut slavy.
Je fakt psycho sledovat vlastneho brankara hrat v prilbe red wings. :)
Aha, sorry mitchi, já příspěvek mary uplně přehlédl. Ale jaký máš ty názor na vytíženost Červuse? Já myslím, že se mu musí dát větší šance než doteď. Poslední zápas zase neskutečný TOI kolem tří minut, ale 0+1. Podle mě na NHL stoprocentě má, ale potřebuje herní praxi.
Dnes krasna ukazka preco mame na stanley cup. Staci malicko hrat vecsinu zapasov dobre. McGrattan vyborny vykon, vyhrans bitka so Sestitom.
Obrázek
Dalsi krok za stanley cupom je za nami.pekna vyhra so sj konecne som videl cely zapas. Hudler a iginla dva body.
tak ako bjukenen, spokojny s pit top extra mega prospektami? :sarcasm:
Škoda len, že sa nestihol rozlúčiť s fanúšikmi. Búrlivé ovácie, standing ovation, to si takýto hráči zaslúžia. Pripomína mi to R. Bourqua a jeho príchod do Colorada. 21 sezón odohral za Boston aby potom práve s Coloradom získal vytúžený pohár. Som zvedavý, či budú fanúšikovia Lames oslavovať v drese Pittsburghu Iginlov prípadný úspech. :)
Sloter píše:Škoda len, že sa nestihol rozlúčiť s fanúšikmi. Búrlivé ovácie, standing ovation, to si takýto hráči zaslúžia. Pripomína mi to R. Bourqua a jeho príchod do Colorada. 21 sezón odohral za Boston aby potom práve s Coloradom získal vytúžený pohár. Som zvedavý, či budú fanúšikovia Lames oslavovať v drese Pittsburghu Iginlov prípadný úspech. :)
Proc by se loucil? Rozlouci se, az tam bude za par let koncit...
AndyF píše: Proc by se loucil? Rozlouci se, az tam bude za par let koncit...
Faktor Crosby.
Obrázek
Chvalabohu Bowmeester je prec. Pozitivna sprava. tento clovek nikdy v zivote nic nevyhra. :good:
takze ste zase o krok blizsie k SC
WildCelt píše:takze ste zase o krok blizsie k SC
Ano.
mitch píše:
WildCelt píše:takze ste zase o krok blizsie k SC
Ano.
kazdy tim je kazdym dnom o krok blizsie k SC... problem je ze nikto nevie komu este kolko tych krokov chyba :D
flames su dnes cca tam kde boli Avs pred 4 rokmi ked urobili zo sezony na sezonu skok od hranice platoveho stropu takmer az k podlahe... skoncil sakic, vymenil sa smyth, poodchadzali preplateni obrancovia a zacal sa rebuilding...
good luck
Nie nie su. Akekolvek porovnania su zbytocne. Rozdiel medzi nami a vami a oilers je ten ze nas rebuild bude urobeny spravne.

Nádhera. Človek by si myslel, že sú všetci Česi alebo čo... oh wait. :sarcasm:
Super chlapi fakt super. teraz zacnite vyhravat. Nemame momentalne garantovany ani top5 pick.
Vy to s draftmi viete, darmo... :giggle: Kipper po sezóne končí :arrow: http://ca.sports.yahoo.com/blogs/nhl-pu ... --nhl.html

Milá spomienka.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS