Nějak nechápu postup u Červenky. To byla samá prohlášení jak se dostane šanci a po pár zápasech sedí. Nějaké body měl, ale potřebuje prostě hrát, aby si na zámořský hokej zvykl, nebo si Hartley myslel, že hned po příchodu z Evropy bude střílet hattricky?
Když už přivedli hráče z Evropy, tak mu mají dát šanci. Takhle to je jen mrhání jeho časem, který mohl strávit v KHL a válet tam.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Napsal jsem svůj názor to se na fóech dělá, víš?
Pokud s tím máš problém, tak na mě nereaguj. Ty jsi možná vševědoucí, ale k tématu jsi nenapsal nic, jen plky.
Jestli jste na tom byli nebo nebyli líp mi je celkem jedno, ale nechápu co to sem motáš, motáš trošku z cesty, ne?
Důležité je jak na tom jste teď, což asi
// pardo mitch zrejme reagoval na marov post; c.
Jestli jste na tom byli nebo nebyli líp mi je celkem jedno, ale nechápu co to sem motáš, motáš trošku z cesty, ne?
// pardo mitch zrejme reagoval na marov post; c.
Škoda len, že sa nestihol rozlúčiť s fanúšikmi. Búrlivé ovácie, standing ovation, to si takýto hráči zaslúžia. Pripomína mi to R. Bourqua a jeho príchod do Colorada. 21 sezón odohral za Boston aby potom práve s Coloradom získal vytúžený pohár. Som zvedavý, či budú fanúšikovia Lames oslavovať v drese Pittsburghu Iginlov prípadný úspech.
Proc by se loucil? Rozlouci se, az tam bude za par let koncit...Sloter píše:Škoda len, že sa nestihol rozlúčiť s fanúšikmi. Búrlivé ovácie, standing ovation, to si takýto hráči zaslúžia. Pripomína mi to R. Bourqua a jeho príchod do Colorada. 21 sezón odohral za Boston aby potom práve s Coloradom získal vytúžený pohár. Som zvedavý, či budú fanúšikovia Lames oslavovať v drese Pittsburghu Iginlov prípadný úspech.
kazdy tim je kazdym dnom o krok blizsie k SC... problem je ze nikto nevie komu este kolko tych krokov chybamitch píše:Ano.WildCelt píše:takze ste zase o krok blizsie k SC
flames su dnes cca tam kde boli Avs pred 4 rokmi ked urobili zo sezony na sezonu skok od hranice platoveho stropu takmer az k podlahe... skoncil sakic, vymenil sa smyth, poodchadzali preplateni obrancovia a zacal sa rebuilding...
good luck
Vy to s draftmi viete, darmo...
Kipper po sezóne končí
http://ca.sports.yahoo.com/blogs/nhl-pu ... --nhl.html
Milá spomienka.
Milá spomienka.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF