Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:ad Bourque: ten nahodak dal gola a jak to dopadlo, sedi Heatley, BB ho stavi i na presilovky :hroza:
ad Doan: nastesti ten paprda pujde co nevidet do duchodu
ad Bryz: viz tomasinho
ad vedeni: to si po kvalitnim letnim doplneni kadru se zacatkem sezony svihlo asi poradny matros dodany Mad Mikem a dela jednu botu za druhou, jestli to tak pujde dal tak za chvili budem jen pro smich

Dnes to byl zas des, hlavne teda prvni pulka zapasu. Samotnou kapitolou jsou presilovky... uz 6 zapasu jsme v nich neskorovali a dnes jsme snad ani nevystrelili na branku. Ale kdo by se divil kdyz nam v 1.petce hrajou AHLeri. Druha pulka to bylo uz o necem jinem, Canucks vystrelili dohromady jen 3x, za cely zapas 14x. V OT jel sam na Freddyho Sedin, ale puk mu v posledni chvili preskocil hokejku tak to pro nas rozhodl Fowler. Muzem anebo taky smolarem zapasu byl vyhlasen Cogs, ktery dal 3 brevna v poslednich 2 zapasech a po svem lonskem rekordnim zapisu se letos strelecky trapi. Nakonec bych jen dodal to ze body sbirame, ale na ten hokej moc pekne pokoukani neni, jsem holt namlsany zacatkem sezony.
Ty přesilovky jsou hrůza. Nechápu, proč je nehraje Silf, který má super střelu. Hrál přesilovku jednou na ledě Jets a hned dal gól.

Co se týče předváděných výkonů, tak bych teď tak kritický nebyl. Neviděl jsem Arizonu, ale když porovnám listopad a prosinec, tak je to jak noc a den. Prosinec jsme začali sedmizápasovou vítěznou sérií, Toronto jsme herně i přes ten výsledek přehráli, vyčítat si můžeme akorát Ottawu a Arizonu. Pořád vyhráváme, jasně, může někdo říct, že haluzácky o gól, ale já tam vidím fakt tu vnitřní sílu. Dokážeme otáčet, dokážeme zapnout, když nám teče do bot. V zápasech o gól máme bilanci 18-0-6, což je parádní.

A ještě k Heatleymu, já při plném zdraví všech hráčů nevím, kam s ním, pokud bych počítal i Etema. Pořád ale lepší než Bourque, Heatley je pořád kvalitní hokejista, i když má to nejlepší za sebou. Ve 4. lajně ale prospěšný nebude.
Já to s tím waiverem zakřiknul. Místo Bryze a Bourqua tam skončil Heatley, který nedostal pořádnou šanci, je stokrát lepší jak Bourque, bere o víc jak dva miliony méně a má smlouvu na rok :neviem: Alespoň snad z toho něco vytěží Etem :pray:
Tak místní Kačeři, hodně společné radosti v novém roce, ideálně hned v noci, ať je to podobná darda jako loni ve stejný den a čas. A když nám ten Scorey tak chybí (už game-time decision), tak si připomeňme, co nás čeká, až se vrátí na led.

Za sebe dekuju a taky preju vam vsem jen to nejlepsiho do noveho roku. Me bohuzel zastihl konec toho stareho jaksi marod tak to moc neoslavim, ale zase mam sanci ze dnesni zapas budu schopen zkouknout :)
DECEMBER TO REMEMBER
Since Dec. 1, the Ducks co-lead the NHL in wins (10-2-1) and standings points (21). Among December league leaders, Ryan Getzlaf ranks first in scoring (5-15=20) and assists. Getzlaf's 20 points are the most by a Ducks player in any single month since March 2011, when the Anaheim center also recorded 20 points. In addition, Getzlaf's 20 points are a team record for December, breaking the previous mark of 19 (Paul Kariya, Dec. 1996; Teemu Selanne, Dec. 2006).
Na křídle s DSP a Bourquem, přesto taková forma. Prostě bůh :klobuk:
Na podrobnější hodnocení teď nemám, ale podotknu jen to, že větší zářez proti nám jsem ještě neviděl. Neskutečná tlačenka, nehledě na náš výkon, rozhodčí předvedli naprosto neskutečný výkon :clap:
no Bourque = no goal

vic psat nebudu bo jsem pekne vytoceny, ja mam holt na ty zapasy kliku, jak se divam live nebo relive tak to vesmes nedopadne dobre, jesteze uz jdu za par dni do prace
Tak nastal čas na trošku objektivnější hodnocení, i když vztek tam je furt. Třetí zápas ze 4 se Sharks prohrát, navíc, když 3 z toho byly doma, to je špaténka prostě. Navíc letos je to proti nim daleko vyhrocenější než proti Kings.

Při pohledu na tým se mě zmocnily 2 pocity, radost a vztek. Scratchnutý Bourque potěšil, ale Etem po dalším dobrém výkonu ve 4. lajně s Jackmanem, super odměna pro něj.

Od nás ale špatný výkon, hlavně první třetina byla mizerná. Špatný nástup do zápasu a gól Sharks. Když jsme se trošku zvedli, tak Maroon Bourqueovksy neterfil 1000000% šanci, víc prázdnou bránu mít ani nemohl. Pak jsme si komplikovali situaci hloupými fauly, 3 vyloučení v řadě proti tak dobrému přesilovkovému týmu. Nebudu zastírat, že jedno z nich bylo úplně vymyšlené. Hráči na oslabení ale odvedli parádní práci.

Druhá třetina byla už lepší, vyrovnali jsme obraz hry a přišly i šance, dokonce gól, ten by ale správně neuznán. I tak to byla pozitivnější třetina a čekal jsem od nás naši klasickou třetí třetinu, kdy soupeř zmáčkneme. Jenže to by nesměl přijít ten osudný moment, kdy Wingels po odehrání puku najel do Perryho, ten si to nenechal líbit a sundal ho. Kesler se mu blbec snažil pomoct a výsledkem bylo vyloučení Winglese a na druhé straně Perryho, Keslera (dejme tomu) a ještě k tomu Getzlafa, že po hvizdu zahodil hokejku nebo co. To bylo moc i na BB, který prostestoval přímo na ledě.

3. třetinu jsme tak začínali 2 minuty ve 3, drželi jsme se parádně, jenže poslední půl minutu byli bez hokejky jak Beauchemin, tak Andersen, takže bylo zle. 2 vteřiny do návratu dvou hráčů chyběly. Kdyby měl Freddy hokejku, tak tu Pavelskiho (taky mě začíná vytáčet podobně jako Doan) střelu zřejmě má. Dvoubrankové manko se dá dohnat, nesmí vám však házet klacky pod nohy.

Jasně, stejně bychom z přesilovky (posledních 18 nebo 19 bez gólu) góla nedali, ale dvakrát nám jeden a ten samý nosatý rozhodčí (ten co vyloučil Etema v 1. třetině za hákování, když hokejku neodlepil od ledu) sebral za polovinou přesilovky možnost dát gól vyloučením. Obě byly směšné, hlavně do Lindholmovo, Beleskeyho interferece za zvednutí hokejky taky komický.

Vše dovršil 4 minuty před koncem Vatanen, když mu byla přeseknuta hokejka, rozhodčí nepískli faul a on ji z frustrace mrksnul o zem, takže dostal 2 minuty za nesportovní chování. Velká debilita od něj, celý zápas ukazoval i herně, že prostě na tyhle zápasy není vyspělý hlavně psychicky, i v přesilovkách pak chtěl zavézt puk až kdo ví kam a kazil to. Nechápu, že máme tak mizernou přesilovku a nikdo s tím nic nedělá, té 1. formaci na přesilovku tak zoufale chybí levoruký hráč, že to je hrůza. Nevím, proč tam dávno Fowler není, když Vatanenův hype opadává a jenom ukazuje to, co jsem tvrdil celou dobu, že s ním ta přesilovková formace úspěšná nebude. S ním samotným na modré tedy.

:plus: Pár plusek rozdám, ať nejsem jenom kritický. Hlavně Freddymu, který první třetinu čaroval a udržel nás v zápase, další parádní zápas od něj, Bryze do brány jen tak nepustí asi.

:plus: Rakell, nejlepší útočník Ducks v zápase. Ten kluk mi dělá radost, jak psal i Selly, on i spousta amerických fandů Ducks mu nevěřilo, ale poslední měsíc je opravdu vynikající, dneska dal tyčku a měl i další dobré momenty.

:plus: Návrat Perryho, sice se potřebuje trošku rozehrát, ale jeho přítomnost byla znát.

Teď máme doma Blues, Predators, takže samé těžké top týmy ze západu. Musíme prostě zabrat, jinak o to postavení v divizi přijdeme. Vancouver ztrácí jenom 9 bodů a mají o 4 zápasy méně.
Ha jsem rad tomasinho ze jsi to napsal i za me, nemam vlastne co dodat :good: Snad jen to ze dnes bychom nedali gol ani kdyby se hralo do ted, vzdy tam neco chybelo. Treti tretinu jsme odjezdili po prdeli, konecne vyhravali i osobni souboje a byli poradne nahecovani. U me to v zapase vypadalo ze se mi znovu vraci stara dobra nenavist vudci Sharks, hned ma to fandeni jine grady :petrik: A k Pavelskimu reknu jen jedno... u me je to chudak, slavit ten svuj 2.gol jako by to byl vitezny gol v plejof v darovane presilovce 5 na 3 kdyz hokejku nemaji 2 hraci jak uz to psal tomasinho to se jen tak nevidi :hroza:
Selly8 píše:A k Pavelskimu reknu jen jedno... u me je to chudak, slavit ten svuj 2.gol jako by to byl vitezny gol v plejof v darovane presilovce 5 na 3 kdyz hokejku nemaji 2 hraci jak uz to psal tomasinho to se jen tak nevidi :hroza:
To bych mu nezazlíval, gól je prostě gól, ať ho dáš jakkoliv. V tu chvíli určitě nepřemýšlíš nad tím, jak jsi ho dal, máš prostě radost, žes dal gól rivalovi.
Me to proste prehnane prislo, ale je pravda ze tohle fakt nema smysl resit :)
http://www.ocregister.com/articles/boud ... -play.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Situace Bryze :)
Situace Bryze

Obrázek
Dnesni zapas se musel libit, aspon teda me se libil hodne. 1.tretina vyborna, sance na obou stranach a vyborni golmani, obzvlaste dedek ukazoval ze porad umi. ve 2.tetine pokracoval pohledny hokej s tim ze zacaly padat i goly a to pekne za sebou. Za stavu 3-2 v nasem oslabeni vycaroval hrubici Vatanen kdy uplne nesmyslne vyhodil pres mantinel a Blues dlouhou PP 5 na 3 s diky vyuzili. Pote mi zaclo GCL stavkovat tudiz zbytek zapasu jsem videl jen v highlits a podle strel to vypadalo ze lepsi byli hoste, nicmene vyhru pro Ducks zaridil nas nejlepsi strelec Beleskey. Vubec v duelu techto tymu vitezi povetsinou domaci tym.
Já dokoukal teďka záznam Selly. Druhou třetinu byli lepší Blues a štěstí, že jsme to udrželi na 3:3. V poslední to bylo docela vyrovnané zase. Ale jak píšeš, dobrý zápas i pro nezaujatého diváka, dost gólů, kvalitní výkony gólmanů. Blues nevyhráli u nás od října 2009, takže přes 5 let :thumbsup:

19-0-6 v zápasech o gól, pořád neskutečná bilance :klobuk:

Co se týče sestavy, Bourque podruhé v řadě scratchnutý a momentálně fakt netuším, kudy by se mohl dostat do sestavy, když jsou všichni zdraví. Třeba se dočkáme toho waiveru :pray: Samozřejmě návrat Palmse odnesl Etem, který zas a znovu putoval do Norfolku. Má prostě smůlu, že je to krom Rakella, který ale hraje teďka parádně, jediný ze 14 útočníků, který pořád může jít dolů a nemusí přes waiver.

:plus: Freddy parádní zase, držel celý zápas.

:plus: 1. přesilovka zápasu, místo Keslera Fowler a šup, hned gól. Zbytek přesilovek je ale na mínusku spíše, pořád děs, odskakoval jim puk, hlavně Maroon krom jednoho střídání nehrál vůbec dobrý zápas.

:plus: Cog se dočkal konečně, prolomil tu smůlu a spadlo to tam. Snad ho to nakopne a začne střílet jako loni. Dneska mezi ním a Silfem krom pár střídání po přesilovce Rakell a šlo to.

:plus: Druhá lajna konečně zpátky v tom ideálním složení, Palms výborný návrat a Beleskeymu to taky pomohlo, po dlouhé době zase gól a hned GWG. Z 16 gólů 5 vítězných :good:

Teď by to chtělo porazit ještě i Nashville doma. Do 5.2. navíc musíme mimo Kalifornii vyjet jen jednou, kdy budeme hrát ve Vancouveru, jinak hrajeme pořád doma nebo pak na ledě Kings a Sharks.

Norfolk okénko

Dneska sice prohra s Phantoms 2:3, ale Gibson opět přes 30 zákroků, navíc první asistence v jeho kariéře. První gól ale měl mít. A k tomu navíc oba góly dal Heatley.

https://www.youtube.com/watch?v=30ODtAJ ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Dneska tady prostě YT odkaz nehodím jinak, nevím, proč to nejde.
tomasinho píše:
Dneska tady prostě YT odkaz nehodím jinak, nevím, proč to nejde.
:wink2: :wink2:
Dneska krátce..Důležitá výhra, jenom škoda, že ne v základní hrací době, ten bod nás stála druhá polovina 2. třetiny, kdy jsme se nechali dementně 3x vyloučit a Preds otočili. Jinak jsme byli lepší, hlavně třetí třetina paráda. Nevím, co jim Boudreau dává, ale když prohrávají, tak dokážou vytvořit tlak jako snad nikdo, to pak soupeř neví, kde mu hlava stojí. Škoda, že vyrovnání nepřišlo dříve, mohli jsme to zkusit otočit. Ale 4 body z toho dvojboje Blues-Preds jsou parádní.

:plus: :plus: :plus: Silfverberg, 6 z 9 v nájezdech (66,7%), celkově v kariéře 11 z 19 (okolo 58%). Parádní bilance :klobuk:
http://www.ocregister.com/ducks/anaheim ... -want.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Beleskey ohledně budoucnosti. Je super, že chce zůstat, velký sympaťák, který zahraje všude. Nepočítal jsem, že mu ta forma vydrží tak dlouho, ale jen tak dále. Snad ho nepřeplatíme. Jak píše Stephens, mezi 2-3 miliony by byl ideál :good:
"I don’t think the grass is greener anywhere else than here in Southern California with the Ducks."
:yes: :clap:
Obrázek

Obrázek
Getzo5 píše:Obrázek

Obrázek
Wow, tak to je neskutečně luxusní. Těším se Teemu tribute night jako malý Jarda :hop:

tomasinho píše: Těším se Teemu tribute night jako malý Jarda :hop:
Ani mi nemluv, snad nezaspim :-D Ve 3 v noci zacina samotny zapas nebo cela ta slava? Rad bych to totiz videl kompletne kdyz jsem si uz na pondeli domluvil volno :)
Selly8 píše:
tomasinho píše: Těším se Teemu tribute night jako malý Jarda :hop:
Ani mi nemluv, snad nezaspim :-D Ve 3 v noci zacina samotny zapas nebo cela ta slava? Rad bych to totiz videl kompletne kdyz jsem si uz na pondeli domluvil volno :)
Celé už 1:15, zápas ve 3.
tak to doufam ze to budou vysilat komplet
What a night! :clap:

Nejprve celý ten ceremoniál, skvělí fans, Teemu, super hosté. Fakt jsem si to náramně užil, prostě pegenda Teemu. Popisovat to nebudu, video si může zapnout každý. Jen bych přidal pár výroků lidí, kteří při ceremoniálu mluvili nebo co psali na Twitteru.
Bettman on Teemu's 76 goals as a rookie: "A record that I have no doubt will never be broken. On behalf of the entire hockey family, we can't thank you enough for what you gave to our game."
Senior VP of Hockey Operations David McNab said true superstars are only known by one name. References Jack, Arnie, Tiger, Michael, Kobe. "There is only one Teemu."
McNab: "This franchise will always be great because of the legend of number eight."
Samueli finishes by saying of Teemu: "You are permanently engrained in the soul of the Anaheim Ducks franchise."
Bobby Ryan @b_ryan9
Wish I could be there to see Teemu honored tonight. One of the best teammates a young guy could be around! Thank you Teemu! #finnishflash

No a k samotnému zápasu. Bylo mi jasné, že to bude divočina po takhle emotivním úvodu. Navíc rozcvička ve všech různých Ducks dresech, ve kterých Teemu hrál. Start nebyl špatný, ale pak ty dvě třetiny byly hrozné, každý obránce měl neuvěřitelné množství turnoverů, dneska kraloval Lindholm, ale konkurenci měl fakt silnou. Hurá hokej, 3 góly po dorážkách, fakt to byla hrůza.

To by ale nebyli Ducks, kdyby nezahráli takovou třetí třetinu a nedokázali otočit zápas. Ten tlak, co umíme vyvinout, neskutečné :klobuk: Střely 18:6 v poslední třetině, fakt síla, zasloužené vyrovnání a pak nájezdy, Kesler tradičně na vyrážečku, Rakell náramně, potvrdil nejlepší zápas kariéry a symbolicky při rozlučce Teema rozhodl Fin Sami :good:

21-0-6 v zápasech o gól :frajer2: Fakt už si přestávám myslet, že je to náhoda.

:plus: Zlepšené přesilovky, hlavně promíchané sestavy. K 1. lajně na modré Fowler a Beauchemin, který má dobrou střelu, v druhé zase Kesler, Palmieri, Rakell a na modré Vatanen s Lindholmem. Hned to vypadalo jinak, v tom třídenním volnu jsme prý přesilovky trénovali fakt hodně.

:plus: :plus: Kesler a jeho úspěšnost na nájezdy pořád s tou samou střelou. Hlavně ale poslední zápasy neskutečný na buly. S Predators 66,7%, s Rangers 68,4% a dneska 75% (21:7). Tohle jsme potřebovali, budu se opakovat, ale za tenhle trejd odpustím Murraymu snad i toho Bourqua (scratch zase a mimochodem Etem v Norfolku 2+1 :cry: ).

:plus: :plus: :plus: Poslední měsíc jsem tady Rakella chválil už hodněkrát, že posunul svou hru na úplně jiný level. No a dneska to potvrdil i bodově, vyplácí se mu to, že chodí před bránu, nebojí se jít do soubojů. Puck skills a playmaking skills měl vždycky na skvělé úrovni. Životní večer, 2+2, proměněný nájezd. Doufejme, že bude podobně pokračovat i nadále. Po tom úvodu sezony, kdy ho pehrával Karlsson, jsem to s ním neviděl dobře. Momentálně je ale vynikající :thumbsup:

2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS