Ty přesilovky jsou hrůza. Nechápu, proč je nehraje Silf, který má super střelu. Hrál přesilovku jednou na ledě Jets a hned dal gól.Selly8 píše:ad Bourque: ten nahodak dal gola a jak to dopadlo, sedi Heatley, BB ho stavi i na presilovky![]()
ad Doan: nastesti ten paprda pujde co nevidet do duchodu
ad Bryz: viz tomasinho
ad vedeni: to si po kvalitnim letnim doplneni kadru se zacatkem sezony svihlo asi poradny matros dodany Mad Mikem a dela jednu botu za druhou, jestli to tak pujde dal tak za chvili budem jen pro smich
Dnes to byl zas des, hlavne teda prvni pulka zapasu. Samotnou kapitolou jsou presilovky... uz 6 zapasu jsme v nich neskorovali a dnes jsme snad ani nevystrelili na branku. Ale kdo by se divil kdyz nam v 1.petce hrajou AHLeri. Druha pulka to bylo uz o necem jinem, Canucks vystrelili dohromady jen 3x, za cely zapas 14x. V OT jel sam na Freddyho Sedin, ale puk mu v posledni chvili preskocil hokejku tak to pro nas rozhodl Fowler. Muzem anebo taky smolarem zapasu byl vyhlasen Cogs, ktery dal 3 brevna v poslednich 2 zapasech a po svem lonskem rekordnim zapisu se letos strelecky trapi. Nakonec bych jen dodal to ze body sbirame, ale na ten hokej moc pekne pokoukani neni, jsem holt namlsany zacatkem sezony.
Co se týče předváděných výkonů, tak bych teď tak kritický nebyl. Neviděl jsem Arizonu, ale když porovnám listopad a prosinec, tak je to jak noc a den. Prosinec jsme začali sedmizápasovou vítěznou sérií, Toronto jsme herně i přes ten výsledek přehráli, vyčítat si můžeme akorát Ottawu a Arizonu. Pořád vyhráváme, jasně, může někdo říct, že haluzácky o gól, ale já tam vidím fakt tu vnitřní sílu. Dokážeme otáčet, dokážeme zapnout, když nám teče do bot. V zápasech o gól máme bilanci 18-0-6, což je parádní.
A ještě k Heatleymu, já při plném zdraví všech hráčů nevím, kam s ním, pokud bych počítal i Etema. Pořád ale lepší než Bourque, Heatley je pořád kvalitní hokejista, i když má to nejlepší za sebou. Ve 4. lajně ale prospěšný nebude.