Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brashear je moja "hviezda" cislo 1 tohto zapasu!!! :haha:

Zdeno ukazal opat velke srdce ked napriek zraneniu zapas dohral a dal dolezity vyrovnavajuci gol. Dufam, ze aj zajtra bude k dispozicii lebo s Rangers pojde o priamy suboj o 6.miesto.

Alex Auld si v mojich ociach jednoznacne zasluzi start aj zajtra. Nehovorim ze Thomasa kvoli 2 zapasom treba odpisat ale ja by som teraz neexperimentoval ci sa opat vratil k forme spred tyzdna.
drbol hokejkou krejcimu do ksichtu ale zas nic strasne a potom hned nato strelil hnidymu jednu do ksichtu pestou .
XruC -) uprimne, nechcel by som byt teda v Tvojej kozi, resp. v satni Caps..suhlasim, nie som zaslepeny 2 golmi v presilovkach, taka remizka by sa urcite hodila..v uvodnej tretine ste jednoznacne diktovali tempo vy, no od druhej tretiny sme boli aktivnejsi, akoby ste z toho uvdoneho laufu odisli a koledovali ste si o gol!,,vid nasa jedna tycka + zrdka a o zopar Huetovych zakrokoch nevraviac, ale beriem, cinil sa aj Alex, obaja brankari dnes boli oporami svojcih timov :thumbsup: co z toho pre Teba, ked pisete ozaj riadne nestastnu 0..ja vsak musim pred nasimi smeknut klobucik, dreli, bojovali, makali a prehrat si urcite nezasluzili :!: samozrejme, v prvom rade sa chcem sa velmi pekne podakovat tomuto panovi

Obrázek

ale aj Potimu, ktory nam umoznil riesit 2 nasobnu presilovku

Thornton -) ak si nevidel, neuveris :eek2:

1:1 - 54:59 - Z. CHÁRA (D. KREJČÍ, M.Savard) v presilovke 5:3
2:1 - 57:44 - M.Sturm (D. KREJČÍ, M.Savard) v presilovke 5:3

3 hviezdy zapasu:

BOS 29 A.Auld
BOS 16 M.Sturm
WSH 38 C.Huet
arek: Brashear dostal 2+2 za hru vysokou hokejkou na Krejciho a ked si to s nim isiel "vysvetlit" Hnidy tak vygumovany Donald mu hned brutalne natiahol uder rovno do tvare za co dostal dalsie 2 minuty za hrubost. Stalo sa to necelych 7 minut pred koncom zapasu. Potom sa este v oslabeni previnili hraci Caps 2-krat, raz za hakovanie a potom sa sekanie- preto sme mali v zavere 2-krat 2-minutovu presilovku 5 na 3 ktore sme vyuzili- podla pravidiel sa po skorovani golov odratavali tresty Donalda takze sme si uzili 4 minuty 5-3 :)
Nebudem sa hadat, iste si videl ten zapas lepsie ako ja, ale mne sa zda ze nie Potimu, ale Erskinovi. Inak Cepi tak isto ako ste makali vy, sme makali aj my. Pomer striel 28-24..a to ste hrali jednu 5 minutovu a 6 minutovu presilovku 5:4 pricom z tej 6 minutovej boli 2 min. 5:3. Huet mal vela prace, ale nemozes tvrdit ze Caps Aulda nezamestnavali. Ved by nebol prvou hviezdou. Ale na toto vsetko sa buducnost pytat nebude. Bude tam len vyhral Bos 2:1 a to ma trosku mrzi. Dnes mam velmi zly den, najprv som sledoval ako MT prehral s trencinom a to vyhravali uz 4:1 a potom nato som sledoval tuto nasu nestastnu prehru. No nic..idem to zapit do ulic..Majte sa
No tak neviem ci som sledoval iny zapas Kower, ale ak si myslel to drgnutie Brasheara ze si to siel s nim vysvetlit, tak potom ma cudny sposob vysvetlovania si to. Prave to neviem na tomto celom pochopit, ze Brashear tam stal a ten hrac donho drgol a az potom Brashear vyskaroval. Samozrejme ze si ho nezastavam, to bola cisto jeho chyba, ale to bola provokacia zo strany hraca Bruins. A vobec si nemyslim ze si tam sli daco vysvetlovat, lebo ten prvy Brasherov faul bol neumyselny tych 2+2 bolo za to, ze tam bola krv, ale Brash ho urcite nechcel tou hokejkou trafit. To ten uder do hlavy bola samozrejme ina vec...Ale aj tak si myslim, ze ten hrac Bostonu si to s nim nesiel vyriesit, ale riadne som vydel, ako donho drgol. A k tej presilovke ci ty pises 5:3, tak ja si myslim, ze to bolo tak, ze ked je ta presilovka 2+2 co bola vl. prva a ten druhy faul, bol vl. az druhy v poradi, tak ked dali prvy gol 5:3 a stihli to do uplinuti prvych 2 minut, automaticky ta presilovka 5:3 pokracovala, lebo ten prvy Donaldov trest stale platil. Neviem ci to tak naozaj bolo, aspon tak si to myslim ja.
cepi píše:kde su tie presilovkove casy, ked sme figurovali v tomto ukazovateli, ktory castokrat rozhoduje o osude zapasu na 5 mieste..
hehe, ze by sme sa tam opät prepracovali? :D

jedna vec je ista, taky zaciatok a taky koniec stretnutia, sme zazili zrejme prvy a posledny krat..silene.. :roll: inak dik kowi za to oslabovkove Caps vysvetlenie, nakolko mi ten prenos v zavere fest sekal..k Alexovi, nie je co riesit, momentalne je zda sa vo väcsej psychickej pohode, takze zajtra musi pokracovat!

Mitch -) tu treba v prvom rade vyzdvihnut Zdena, ze to nezabalil a so sebazaprenim nielen ze naklusal do III tretiny ale aj skoroval..mal som dnes pocit, ze Huet je dnes sotva prekonatelny, ale tu sajbu ma proste Zee excelentnu a ten pocit, ked vyrovnal bol doslova zimomriavkovy :)

XruC -) neviem v ktorej casti Ti odisiel prenos, ale od II tretiny sme prebrali o nieco väcsiu iniciativu my a akoby ta Vasa nedisciplinovanost nastolila akusi spravodlivost, ze Vase pripadne 2 body by boli dost "lacne" ziskane..ano, beriem, vyhrali sme so stastim, ale v tychto, resp. takychto zapasoch ho potrebujeme ako sol..i ked tie goly neboli z dielne stasteny, jeden krajsi ako druhy :clap:

Brashear -) v prvom rade by si si mal uvedomit, ze velki hraci si v kazdom jednom okamihu, zachovaju chladnu hlavu..ta vysoka hokejka na Krejciho by sa dala odpustit, ale ta spinavost na Hnidyho bola z kategorie nechutnych..hadam si do buducna uvedomis, ze nehras za seba, ale za cely tim..cierna hviezdou duelu je teda v spravnych rukach :thumbsup: .hadam si tento odkaz pak Donald vyzdvihne :D
Cepi to s tou iniciativou nemozem suhlasit a ani nesuhlasim. Bolo to minimalne 50:50..mozno sa ti to zda ze to tak nieje, ale to skresluju tie presilovky. Neviem aku väcsiu aktivitu by si od nas ocakaval, ked sme boli tolko oslabeni. Inak viem, ze ma tu teraz vsetci zdzubete, lebo Bostonu fandi podstatne viac ludi ako Caps, ale ja si budem aj tak stat za svojim. A tiez nechapem to vyzdvihovanie Charu, ja som mu zranenie fakt neprial a som rad, ze je OK, ale nikto neviete ci to bolo naozaj vazne a naozaj bolestive, ked kazdy vypisuje, ako sa premahal. A pri tom jeho gole to aj tak tecoval obranca Caps, inak by tu strelu Huet aj tak chytil. Takze tiez neviem o ake pekne goly islo. A inak..dat pekny gol z 5:3 nieje bohvie ake umenie. Ale uz naozaj idem chlastat...ved mam co zapijat :rozlucka: Za Martin a za Washington :oslava:
XruC píše:No tak neviem ci som sledoval iny zapas Kower, ale ak si myslel to drgnutie Brasheara ze si to siel s nim vysvetlit,
Ved preto som dal tie uvodzovky: Hnidy siel vyzvat Brasher-a na boj a ten sa zachoval najhorsie ako mohol ked namiesto zhodenia rukavic mu bez pripravy vrazil do tvare takze sa nemozes cudovat ze trest dostal len Donald.

Podobne nieco spravil Hnidy v utorkovom zapase ked Florida mala tvrdy zakrok necelych 5 min. pred koncom a tam naopak hrac Floridy mal pevnejsie nervy a len Hnidy dostal 5 minut za bitku.

Caps kedysi patrili k mojim oblubenym timom (ked tam bol Bondra) ale teraz tam mate na moj vkus prilis vela ruskej krvi takze obzvlast ma potesil Hnidy ked pekne bodycheck-ol Oveckina- trocha mu zresetoval hlavu :lol2:

Celkovo zapas to bol vyrovnany, mierne viac aktivity mali Bruins najme od druhej tretiny, ale nebyt tych presiloviek 5 na 3 tak by sme boli viac ako spokojni aj s 1 bodom.
je to tak, ja by som bral aj ten bodik..to ze boli nakoniec 2 a to v riadnom hracom case to bolo skutocne nadplan a pohodka XruC v prvom rade som rad, ze sme sa takto online stretli a tukali este v navale takych emocii :) beriem, pre Vas je strata bodov velmi kruta, dovolim si povedat, nezasluzena (ak riesime teda tie vase oslabovky) ale tak taky je hokej a preto ho tak zeriem :yes: a nezabudaj pls na to, ze hore Vas chcem vidiet na ukor Caroliny :!: ..zajtra to vsak budete mat opät narocne, no my tiez..tak teda na zajtrajsie vitazstva :pivo3:
Akurat som sa docital ze GM povolal Matt Lashof-a ktory pocestuje s timom na zajtrajsi zapas. Start Zdena (zrejme rameno), Allen-a (koleno) je otazny. Dennis Wideman- ktory v zavere nohou blokoval strelu a tiez v bolestiach na par minut opustil lavicku by mal byt zajtra k dispozicii. S timom takisto cestuje Aaron Ward ale jeho start zajtra je tiez velmi otazny.
Este kratka sprava ohladne Cistova- vcera ho poslali domov takze v tejto sezone sa v drese Bruins uz neobjavi. Dovodom bolo vraj jeho chronicky zranene koleno... mne chybat nebude aspon nehrozi ze by jeho zaradenie medzi tim sposobilo problem v kolektive.... lebo isto sa najdu aj medzi hracmi ludia ako ja co nemaju radi zbabelcov a podrazakov.
ehm, tak zajtra to bude z nasho zdravotneho pohladu dost zaujimave :eek2: dnesne 2 body preto maju cenu zlata, psychika musi ist hore..!..uprimne, zajtra bodovy zazrak neocakavam, ale i tak sa tesim a co ak motyka vystreli :roll: papa Chistov :clap:
Tak pani som doma a tie prehri som zapil tak ako sa patri. Samozrejme ze ma mrzi faul Cooka a Brashera na vasich hracov, ja som typ cloveka co vyznava cisty hokej, za to nasi pikali, ale stale ma mrzi ta nasa prehra, strata oboch bodov bola pre nas naozaj kruta.. Ale berem to..Co sa da robit...Verim ze na buducu sezonu to bude uplne iny tym a prebojujeme sa do PO. Velmi ma mrzi dnesny zapas, ale myslim, ze to nebola chyba len jedneho hraca. Keby bol lepsi prvy utok, tie dva goly nemuseli zavazit. Nevadi..Medvedzi pripisali velmi dvolezite body a nas tym prakticky odpisali od PO, ale ja verim ze o rok s Brucom a celym tymom budeme velmi silni a vsetkym to vratime aj s urokom. Go Caps Go.
..bez komentara..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
prav esom si pozrel plan prenosov zo zapsov NHL na Galaxii, a nas Boston tam je len raz a to 27.3 stale tie iste muzstva davaju ako je NYR, ATL, OTT, PHI, COL, DAL, a nasich mackov daju raz za dva mesiace :thumbsdown: , este ze sem tam dava Sport1
hokej.sk:
Chára má problémy, proti Rangers nenastúpi

Kapitán hokejistov Bostonu Zdeno Chára začal v sobotňajšom zápase NHL proti Washingtonu svojim gólom obrat z 0:1 na konečných 2:1, večer po súboji však chýbal na palube lietadla do New Yorku, kde Bruins nastúpia v nedeľu proti Rangers. Chára v Madison Square Garden nenastúpi.

"Je dotlčený, to je všetko, čo o tom môžem povedať," reagoval na otázku zámorských médií Chárov agent Matt Keator. Podľa zámorských novinárov dokonca slovenskému obrancovi hrozí koniec kariéry, bližšie podrobnosti zranenia nie sú známe. Podľa špekulácii by mal Chára mať problémy s trupom.

"Zaručene nekončí sezónu. Bude v poriadku. Nemyslím si, že by mal dlhšiu dobu byť mimo hry," dodal pre Boston Globe Keator. Tridsaťročný obranca podľa jeho slov poslednú noc veľmi dobre odpočíval. Obaja budú zápas s Rangers sledovať doma u Cháru v televízii.

Chára v sobotu proti Washingtonu vyrovnal v tretej tretine na 1:1 a na ľade bol aj pri víťaznom góle Marca Sturma. "Všetci ste videli, že v tretej tretine hral cez bolesť. Je však bojovník a chcel byť na ľade," uviedol Keator.

Hneď po zápase s Capitals povolalo vedenie Bruins do prvého tímu z farmy Matta Lashoffa, ktorý by mal v nedeľu nahradiť Cháru.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tak dufam ze s tym koncomkariery je len nejaka kacica Zee uzdrav sa potrebujeme ta co najskor, tento rok je tych zraneni uz hadam dost
to nie je mozne :ee: okrem nasho nielen obranneho piliera dalsi 3 obrancovia mimo hru -) Alberts, Ward, Allen..prakticky 2 obranne dvojice a to som sa po vcerajsku obaval aj o Widemana..obavam sa, ze Zdeno vynecha viac ako 1 zapas, ale tie pitome reci novinarov neriesim :beee: budem netrpezlivo ocakavat ako sa to v jeho pripade vyvinie..snad nam kowi nieco pozitivneho prinesie :modlenie:

chalani zatial s jazdcami uspesne bojuju :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
cepi píše:chalani zatial s jazdcami uspesne bojuju :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
:clap: pred zapasom by som bodik bral vsetkymi 10timi a beriem ho aj po prehratej sn loterii :yes: z nasich na Henrikovi pohoreli tradicny exekutori sn -) Sturm (strela, ktoru Henrik bezpecne pokryl betonom), Kessel (uz tradicny to pokus Henrika neprekvapil - v cas sklopil betony i brankarku) Krejci, (strela ktoru Henrik opät v pohode kryl - celkovo z nasej strany nic moc prevedenie sn)

ale spät k cennemu bodu -) chalani skvele zabojovali, fantasticky zachytal Alex a tesne pred koncom zapasu ho na brankovej ciare zastupil Ference, takze aj z tohto pohladu je bodik vyborny..3 body z 2 mimoriadne dôlezitych zapasov maju vysoku hodnotu, ak si vezmeme ako sa to vcera ale i dnes vyvijalo..musime vsak slapat dalej :!: :cinka:

..6 bodov..taky to je v tejto chvili nas PO naskok..
Zdeno by nemal chybat dlho, ale asi minimalne utorkovy zapas vynecha. Osobne dufam, ze do soboty bude na Phillu plne k dispozicii lebo na tento zapas sa idem pozriet a bez Zdena to nebude plnohodnotny zazitok.

Ward to skusal dnes pred zapasom ale este to nebolo uplne OK takze snad do utorka noha prestane boliet a uvidime ho na lade. Z obrany dnes vynikol najma Hnidy lebo oproti jeho tradicnej ulohe 5.-6. obrancu bol dnes c. 3 a podal spolahlivy vykon. Wideman a Ference boli tiez spolahlivy az na tie vypadky v 3.tretine ktore naspastie Alex kryl. Bobby Allen ma tiez moj obdiv ze napriek bolestivemu kolenu odohral aspon par minut.
zda sa mi ze o 6 miesto , ktore je asi najvyhodnejsie z dolnej polovice tabulky bude este tuhy boj, ale v play off si uz supera nevyberas ak chces ziskat SC tak musi poraziot kazdeho, na druhu aj ked Carolina sa v poslednej dobe trochu rozbehla proste zaklad je postup do play off
Kower píše:Zdeno by nemal chybat dlho, ale asi minimalne utorkovy zapas vynecha. Osobne dufam, ze do soboty bude na Phillu plne k dispozicii lebo na tento zapas sa idem pozriet a bez Zdena to nebude plnohodnotny zazitok
tak na tento zapas sa aj ja specialne tesim, chystam, sice len doma za bednou, ale i tak, bude totiz to rieseny vo velmi prijatelnom case :thumbsup: a v TD BankNorth Garden bude urcite vypredane :thumbsup: Philke mame co vraciat, no dufam, ze sa tento brutal dôlezity match ponesie v hokejovom duchu...pred tymto zapasom ktori bude aj z pohladu HF zaujimavy nas cakaju senatori z Ottawy + blesky z Tampy..2 body musia byt z toho 2 zapasu povinnostou..proti leciho a spol. by som sa na to mohol mrknut live :frajer2:

a samozrejme som velmi rad, ze Zee bude coby dub OK :good:
thornton19snv píše:zaklad je postup do play off
presne tak :!: absolutne nespekulujem nad potencionalnym superom v PO, este v nom nie sme :!: ale ak by to klaplo, rad by som sa vyhol Montrealu.. Obrázek
:) Neznamená cepi,když se vám s námi dosud nedařilo v zakladní části,že nás v PO nemůžete vyřadit 4 -0 na zápasy.PO je docela jiná soutěž a mám dojem,že nebude možné si vybrat slabšího soupeře .To platí i pro západní konferenci.Pěkně je to všude natřískané a když vzpomenu jak loni finišovalo třeba Colorado,tak prakticky krom LA a Tampy,kteří mají větší bodový odstup nelze odepsat nikoho!!!!Podle mně i dosavadní desetibodová ztráta Atlanty nebo St.Louis na postupové místo je ještě hratelná!!!!Zatim je odepsat není možné.Stále se to při troše štěstí dá dohonit.Jeden,dva prohranné zápasy a poměry v konferenci se okamžitě mění ve prospěch jiného!!!No zatím ani MY v PO nejsme,takže výskat nemůžeme!!!!Takže ať se tam spolu dostaneme,držim palce!!!!
montreal píše::) Neznamená cepi,když se vám s námi dosud nedařilo v zakladní části,že nás v PO nemůžete vyřadit 4 -0 na zápasy.
No len pre Bruins je Montreal nieco uplne ine neviem presne historii ale napr. vo finale SC sa stretli asi 7 krat a Bruins prehrali vsetky serie, posledna seria bola za cias Big Joe-a, kedy Bruins vyhrali Vychodnu konferenciu a v 1.kole play off vypadli z Montrealom takze Canadiens je pre nas ako cervena satka pred bykom
Ruins uhrali predlzenie len kvoli tomu, ze na zaopas nastupili silnejsi = bez Charu!
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS