Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rFzG_TQAN9k&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rFzG_TQAN9k&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Jak psal Andyf v topicu Pens, Hartnell je poslední dobou katastrofální a nebylo by špatné posadit ho na jeden, dva zápasy a místo něho zkusit Leina, pokud ho nebudou využívat, tak je jasné, že Holmy ho chtěl okamžitě měnit, jinak nechápu logiku toho tradu. Naopak herně se dost zvedá Gagne, přestávka mu hodně pomohla a zase je ho plný led. I Carsy se vedle nich docela zvedá. Trošku mi nesedí dvojice Krajíček - Parent, Krajíc toho moc nevymyslí spíše nic a Parent je čistokrevný defenzivní obránce, takže zde rozehrávka dost vázne, tam bych vrátil Krajíce k Timonenovi a Coburna k Parentymu..
Uz asi dva zapasy hraje s nima, pokud jsem neco neprehlid... A nebo to zase neprehazel..neis píše:On ale nehral s Girouxem a JVR, tam byl klasicky Asham.AndyF píše:
My bychom potrebovali, aby suspendovali Hartnella aspon na 10 zapasu. To je hruza co ten predvadi. A ted ku*vi dvojku JVR Giroux. Ten snad ma fotky nahatyho Lavyho, ze ho jeste neposadil... :ja_neviem:
Tak povinné body jsme nasbírali, škoda jen toho bodu s Buffalem =( Teďka nás čeká veledůležitý zápas s Medvídkama, ve kterém se bude hrát prakticky o 4 body. Bruins bude chtít odčinit dnešní porážku od Toronta a vrátí se jim do sestavy jejich hráč nr.1 Chara. Konečně pořádný match =)
Zápas jsem neviděl, ale musel být setsakra nepříjemný. Zlaté 2 body. Otáčeli jsme již z 0:2, je to stejné jako každý rok, hrát ke konci konkrétně této sezóny s týmy jako Toronto, Carolina, NYI či Edmonton je o hubu, nemají co ztratit a jdou do toho bez zábran. Jak říkám, velmi cenné 2 body a vzhledem k průběhu to platí dvojnásob
!!!!
Zapas jsem videl, a Islanders hrali ku*evsky dobre...ENGLAND-PHILLY píše:Zápas jsem neviděl, ale musel být setsakra nepříjemný. Zlaté 2 body. Otáčeli jsme již z 0:2, je to stejné jako každý rok, hrát ke konci konkrétně této sezóny s týmy jako Toronto, Carolina, NYI či Edmonton je o hubu, nemají co ztratit a jdou do toho bez zábran. Jak říkám, velmi cenné 2 body a vzhledem k průběhu to platí dvojnásob![]()
![]()
![]()
!!!!
Jsou opravdu dost talentovani... Ale podle me trosku prepalili zacatek a holt to nevydrzeli az do konce...
jeste ze tak...
“A lateral, back pressure or blindside hit to an opponent where the head is targeted and/or the principal point of contact is not permitted. A violation of the above will result in a minor or major penalty and shall be reviewed for possible supplemental discipline.”
To budou asi kluci z Philthy zklamaný
megaton píše:“A lateral, back pressure or blindside hit to an opponent where the head is targeted and/or the principal point of contact is not permitted. A violation of the above will result in a minor or major penalty and shall be reviewed for possible supplemental discipline.”
Ano, souhlasím s poslední větou. Tento zápas PHILLY nevyšel, o to více se já osobně těším na sobotní match s BlackHawks a na ten "the best of talented team". Chtěl jsem z těchto 4 domácích matchů 6 b, jestli to v So vyjde, tak budou v kapse, takže zatím v poho, stejným způsobem lze zatím hodnotit také působení Lavičky na střídačce PHILLY !!!!
Lavicka na lavicce...ENGLAND-PHILLY píše:Copak Andy, ty nemáš rád Lavičku? Teď vyhrál v Austrálii cenu pro nej trenéra, je to docela sympaťák, umí se chovat, no a jelikož Laviolette není od toho foneticky zas až tak moc daleko, tak holt i my ve PHILLY máme svého zámořského Lavičku!!!!
Nerad se Andy k OH vracím, nečiní mi to zrovna příliš velké potěšení, ale nebyla to spíše chyba hráčů? To že se jim daří ve svých klubech, navíc když jim nefandím, je mi zcela, ale zcela u prdele, já jsem chtěl, aby svoji kvalitu prokázali na OH, když hráli za ČR, a to nedokázali. Nyní se již soustředím na MS a věřím ve FIN !!!!
Co se týče PHILLY, tak včera alespoň že ten 1 b, dlouho to nevypadalo dobře. Jinak také nechápu proč pořád chytá Leightoňák, to že je 1 je jasné, tak proč sakra když se mu match nepovede nechytá v následujícím Boucher? Jsem zvědav jestli tomu tak bude i teď, Brian dostal z 25-ti střel jen 1 fíka, zaslouží si příště chytat. To samé proč Leightoňák chytal ty matche ve 2 dnech co jsme měli Chicago a Rangers také nechápu. Ještě ať si ještě přivodí nějaké únavové zranění a můžeme jít do prdele se skvělým kádrem a svými ambicemi !!!!
Co se týče PHILLY, tak včera alespoň že ten 1 b, dlouho to nevypadalo dobře. Jinak také nechápu proč pořád chytá Leightoňák, to že je 1 je jasné, tak proč sakra když se mu match nepovede nechytá v následujícím Boucher? Jsem zvědav jestli tomu tak bude i teď, Brian dostal z 25-ti střel jen 1 fíka, zaslouží si příště chytat. To samé proč Leightoňák chytal ty matche ve 2 dnech co jsme měli Chicago a Rangers také nechápu. Ještě ať si ještě přivodí nějaké únavové zranění a můžeme jít do prdele se skvělým kádrem a svými ambicemi !!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem