Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

jj neviem co musel riesit canes vcera, snad nic az tak vazne, nebudem menovat ale posledne kola boli vzdy niecim poznacene. ale snad co nas nezabije to nas posilni
Konecny stav:
SpidersObrázek vs.FireBirdsObrázek 13-14

janik 9 b
Matejko 0 b
canesman 4 b
Chester 5 b

.:Mike:. 7 b
Lukas33 6 b
Jozzi 4 b
coloradcan 2 b

Po vyrovnanom a dramatickom zapase sme dokazali vyhrat po stvrty raz v rade :clap:
pekne chlapci pekne len tak dalej hadam nam konecne svita na lepsie casy...
mato zase podrzal v brane :D ....a janik v utoku,parad,dnes to bol najma tvoj den jano! :cool:
:yahoo: dik sefe za pochvalu :frajer2: ale hlavne ze sme vyhrali, po prvom zapase sme prehravali o 2 bodiky kedze DET som veril len ja ale moja forma rastie tak ako Hossova :cool: a nakoniec sa nam podarilo dramaticky zapas otocit :clap:
Konecny stav:

FireBirdsObrázek vs. Steelers CObrázek 13-12

janik n.
Matejko 7 b
canesman 5 b
Chester 6 b

jozinko 6 b
Guisseppe 6 b
mctom 4 b
lilo68 4 b

Ak spravne pocitam tak sme vyhrali aj ked posledny zapas Blues - Canuck's nieje dohrany a prave vychadza viac superovi (2) ale za tychto okolnosti ma super 12b a my 13 vdaka Chestovej 2 a tak nech to dopadne ako chce vyhrame.

edit: kedze je par sekund do konca a Demitra to svojim golom zvysil na 6-4 tak plati to co som napisal, super nas dotiahol, spolocne ziskali sice viac bodov kedze ja som mal 0 ale i tak o bodik vitazime a drzime snuru 5 vitazstiev v rade :clap:

ospravedlnujem sa za to ze som nezatipoval, toto je po neskutocne dlhej dobe moja chyba a som rad ze ste to zvladli bezomna lebo ak som videl tie vysledky tak by som asi i tak nic neziskal ale to ma neospravedlnuje :eek2:
no tak toto bolo o fuz!... nevadi janik,kazdemu sa stane... viem,ze to nebolo naschval... a ta snura,no krasa,inak pozrite si tabulku timov,sme 2. v konferencii,parada!...ale je to neuveritelne nabite, 1. tim a 1. tim pod ciarou delia len 3 body, tj 1 zapas!....
no uvidime ako to dopadne kedze ja s matejkom zaver kola odohrame na vyjazde :D tak snad to vyjde ako naposledy ked si spominam chatu a ked sme sa vratili tak sme vsetkych medzi tym rozbili :frajer2:
Konecny vysledok:

Attack SharksObrázek vs. FireBirdsObrázek 15-18

janik 9 b
Matejko 9 b
canesman 7 b
Chester 7 b

Leonardo 4 b
Josef1975 11 b
Nabokov_SJS n.
Deno24 n.

Tak pri polovicnej ucasti timu AS sme to zvladli i ked Josef podal naozaj dobry vykon a ktovie ako by to dopadlo pri aspon ucasti este jedneho z tiperov. Ale to uz nieje nas problem, nasa snura vitazstiev sa tak predlzuje uz nas 6 v rade a budeme atakovat prvu poziciu timu Spiders. :clap:
mali by sme ist na 1. miesto spolocne s IC :) a kedze mame viac vitazstiev v riadnom case tak b sme mali byt 1 cisto sami a oni bodovo na rovnakej urovni ale pod nami :P musime este bojovat zatial :thumbsup:
Hej hej zabúdate na nás aj s nami by ste sa mali deliť o 1. miesto. Strong Crocodiles útočia aj toto kolo na 1. miesto :twisted:
ale nezabudaj janik, ze v pripade rovnosti bodov rozhoduju najskor vzajomne zapasy :!: a tie budeme mat v tomto kole urcite naklonene na svoju stranu my :razzi: (zatial 2-0) a vitazstva sa rataju dokopy vsetky :!:

este to moze byt zaujimave a asi aj bude
a vy čo wildík máem s vami lepšie teraz zápasi a aj ohnivámky tiež takže :razzi: ale ne uvidíme veď :wink:
Takze dneska mame subojik s vami. Moji chlapci su na Vas extra motivovani uz sa tesim. treba vas sundat z prveho miesta.

EI riadne im to dnes nandame. Open ich na cele z matejkom opije v krcme a ked budu chodit grcat po zachodoch my ich zatedy natlcieme. :D
Parada chalani dokazali sme vyhrat dalsi zapas tentokrat doma proti BA :-P S velkym prehladom a chutou hral najma matejko :cinka: takze ta slivovica od areka priniesla svoje ovocie :lol: :lol: Dnes nas caka ale narocnejsi super,tazky to zapas s EI,ktori v tomto kole pomyslaju len o bodovanych prieckach takze urcite netreba podcenit ale hrat naplno :box:
no tak vcera to bol pre mna naozaj piatok 13teho :? Po dlhsom case opat shout out,a ako tim prehra po predlzeni :( Nevadi ako som pisal EI su silny super takze aspon to nemusi mrziet,dnes vsak treba urcite bodovat,hostime Strong Crocodiles,ktori taktiez pomyslaju len na popredne priecky.Subezne sa hra dalsi atraktivny duel medzi Ice Cats a Evil Insiders,takze dufam ze ako emanovci vytrapili nas,podobne to urobia aj s Ice Cats...
vcera som s tipmi troska vyckaval,neoplatilo sa.... no newa, aspon mame bod z toho zapasu... esteze nas chester istil v brane :D
odkedy dokedy su to prec ti nasi fesaci revucki? :D
Tak dnes to bol pekny suboj. Ale nakoniec sme ho zvladli aj ked sme si body podelili.
canesman píše:odkedy dokedy su to prec ti nasi fesaci revucki? :D
No neviem neviem sefe ale dufam ze sa vratia v takom stave ako odisli :cool:
eman22 píše:Tak dnes to bol pekny suboj. Ale nakoniec sme ho zvladli aj ked sme si body podelili.
Tak tak bol to super zapas,tentokrat s lepsim koncom pre vas,uvidime ako to bude nabuduce....
FireBirds vs. Strong Crocodiles 17:21

janik 8b
Matejko 4b
canesman 9b
Chester 8b

ixo 6b
badhed 8b
Cibula1210 13b
palkovk 8b
tak dneska sme naschval prehrali aby sme to rozhodli proti vam:-D dali sme vam este sancu:D
medik911 píše:tak dneska sme naschval prehrali aby sme to rozhodli proti vam:-D dali sme vam este sancu:D
aha no tak to preto :D a ja som mohol rano rozmyslat ze co ten medo tak vymysla toto isto neprehrali nahodou :lol2: :biglol:
sakra, dnes nas znicila ta zelenina cibulovitaaa.... nevadi, nic nie je stratene a proti mackam rozhodneme :twisted:
ccc jak nas nas ex spoluhrac nepekne nazval/???
canes mas umna hodne velke minuss.. :x :x :twisted: :twisted: :lol2:
toto si vypijes :-P
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG