Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hele me Bryz sral ale co jsem koukal tak bych nerekl ze to u nejakyho golu vylozene pokalel :)
AndyF píše:Freddy v zapase co dohraval Bryz spapal
Freddy si za doterajsie vykony nejaky ten soft hadam dovolit môze a to, ze chytaval pomaly non/stop je druha vec
Anger píše:u nejakyho golu vylozene pokalel
ak by nas Svedberg inkasoval 6tku, tak by som ho urcite neobhajoval v style, ze za tie goly nemohol :roll: ci staci pochytat len to, co brankara trafi? tak dik za takeho 3milionoveho snehuliaka
Myslim ze Gibson jeste furt neni uplne fit, ale kazdopadne.. LaBarbera je na farme (lepsi nez Bryz), Gibson bude ready kazdou chvili, ale Bryz podepsanej za takovej peniz. Nemuzou ho dat na tribunu po 4-ech tretinach kdyz mu prave dali 3 mega.. Vskutku komicka situace.

Jak rikam, goly nebyly primo jeho, ale vetsina nebyla uplne z rise NECHYTATELNYCH (3 z 8 bylo). Napr. ten gol Kessela na 6:2.. kdyby se tomu najezdu aspon neuhnul tak nereknu nic..
Atlantik píše:LaBarbera je na farme
tak na toho som pozabudol, ako obcas zaskakujuca 2jka malilo sa?
neviem napada ma jedine to, ze Bryzgalovom chceli poriesit skusenosti smerom k PO, ale riesit PO s Bryzom :neviem:
Anger píše:Hele me Bryz sral ale co jsem koukal tak bych nerekl ze to u nejakyho golu vylozene pokalel :)
2. gol a 6. gol boli jednoznacne jeho a 4. a 5. gol tiez mohol chytit. cert nam ho bol dlzny.
mirak2 píše:
Anger píše:Hele me Bryz sral ale co jsem koukal tak bych nerekl ze to u nejakyho golu vylozene pokalel :)
2. gol a 6. gol boli jednoznacne jeho a 4. a 5. gol tiez mohol chytit. cert nam ho bol dlzny.
Ja jsem za ty leta na golmany asi nenarocnej ale chytit strelu ktera jde mezi fousama a brankou je dost tezky spis totalne na nahodu.A dostat fika z odrazu kde pul metru pred nim je hrac soupere no to taky nevim.

Hele ja bych byl prvni kterej by ho vypicoval ale opravdu tak marny mi to neprislo ale nevidel jsem cely.
Ja to reknu takhle...po tom nocnim vykonu by nas nezachranil ani MAF v letosni forme
Selly8 píše:Ja to reknu takhle...po tom nocnim vykonu by nas nezachranil ani MAF v letosni forme
Nezachranil, protoze by z toho dostal tak 3-4 goly, coz by na prohru stacilo.
Ano, ano, ano! :clap:

Už jsem nevěřil, že letos Sharks porazíme. Kdy jindy ale než dneska, kdy nás provázela docela smůla. Po první třetině, kdy byli Sharks lepším a nebezpečnějším týmem a zachránil nás Freddy (proti Hertlovi parádní save), jsme se zvedli a od druhé třetiny jsme byli lepším týmem. Rakell se konečně dočkal zasloužené odměny, první gól v NHL ve 47. zápase. Po těch posledních týdnech, kdy je výborný a měl spousty šancí, si tohle zasloužil. Sice lucky bounce jak sviňa, ale i tak.
@RickyRakell93 on his first (regular season) @nhl goal: "It feels good. Christmas is saved."
Třetí třetina dlouho jak ze špatného snu. Stoner šel ven za hákování, které svět neviděl, protože se hokejkou Thorntona ani nedotkl, ten spadl po souboji tělo na tělo s DSP. Samozřejmě z toho byl gól. Pak mohl po parádní stahovačce vrátit vedení Getzlaf, ale Niemi skvěle betonem zasáhl. Freddy si neodpustil obří minelu, ale jinak byl v celém zápase fantastický, hlavně v té 1. třetině.

Jenže to bychom nebyli my, kdybychom neuměli otáčet, parádní závěr od nás, skvělé najetí Fowlera, parádní pas Getzlafa a Cam America ve svém 300. zápase (to to letí :-O ) v NHL skvělé zakončení. Navíc nám pak pomohla přesilovka, ze které gól nepadl, ale těsně po ní, kdy jsme ještě byli ve výhodném postavení to Keslerovi konečně spadlo.

Důležitá výhra, mít se Sharks bilanci 0-3 by nebylo nic příjemného, navíc by nás stáhli na 5 bodů. Takhle je to o 8, takže jsem docela klidný, pořád máme na čele divize slušný náskok, i když se blíží Canucks zase. Pěkný předvánoční dárek, teď pauzička a pak povinná výhra s Coyotes. Let the Duck fly! :oslava:
videl som len tretiu tretinu a predlzenie a z oboch stran to bol vyborny zapas... Fowlerov gol jedna nadhera a Keslerov snipersky kusok. akurat skoda toho bananu, co dostal Freddy po lade od mantinelu. pacilo sa mi to.
Když jsou ty Vánoce, tak si zavzpomínejme Selly, mirak a harold. Pochybuju, že někdy budeme mít ještě takový tým, hlavně tak parádní obranu. Niedermayer a Pronger v jednom týmu, za nima bůh Giguere, to poskládáme těžko. Nádherné momenty ale :good:

...ked Bryz este chytal a nefilozofoval... Pronger a Nieds, to bola dvojica ako Stevens a Nieds, strach a hroza pre kazdeho supera... jeden ta zabije hitom, druhy ukorculuje :) ani Giguera nebolo treba.
Moen-Pahlsson-Niedermayer :klobuk:
mirak2 píše:ani Giguera nebolo treba.
Ale bolo. Hlavně klíčový 5. zápas finále konference s Detroitem uzmul pro sebe. Jen díky němu jsme došli do prodloužení, kde Teemu rozhodl. Ve spoustě zápasů byl fantastický a držel nás nad vodou. Jen prostě nebyl tak moc vidět, jak při cestě do finále v roce 2003, kde byl ještě lepší. V roce 2007 byl ten tým prostě skvělý. Obrana, on a jak píše harold, ta třetí lajna :good:
Jo to byla parada, mam to na DVD a jak jsem videl ten odkaz musel jsem zahrabat v archivu a znovu shlednout. Manacaft jak lusk, checking line skvela, osobne bych tu trofej pro nejlepsiho hrace PO dal nekomu z nich. A k tomu valel muj oblibenec Andy M, to byly casy. V dalsi sezone nastalo hodne zmen... k horsimu, ale uprimne vedeni to tehdy nemelo lehke.
Dnesni zapas byl takovy nemastny neslany a vylozene smeroval do prodlouzeni. Oba golmani byli spolehlivi, navic Freddy tam predvedl i jeden paradni zakrok. Jejich dominance pokracovala i v najezdech a nebyt neuveritelneho lucku domaciho kapitana tak by se mozna pokracovalo o mnoho dele.
Ach jo, ani nemám chuť zapínat záznam, na porážky s Kojoty si asi nezvyknu. Loni 5 výher, letos nás podruhé porazili na nájezdy. Jak hrál Heatley?
Moc videt teda nebyl, nejvic snad kdyz ho jeden prasivy kojot pekne prispendlil na mantak. Ale Bruce to asi videl jinak a poslal ho rovnou na 1.najezd... a jak to dopadlo vsichni vime :roll:
Potřebuje se rozehrát a dostat pak prostor s Getzlafem. Poslat Bourqua kdesi do pryč a zkusit ho tam. Jinak ten Doan mě tak vytáčí, mu proti nám spadne prostě všechno :x
Ted zerty stranou. I kdyz....
Prijde mi maximalne vtipny, ze podepisou Bryze za takovej ranec a pak b2b stejne nechyta.. :lol:
AndyF píše:Prijde mi maximalne vtipny, ze podepisou Bryze za takovej ranec a pak b2b stejne nechyta.. :lol:
Jako bychom to neříkali. Ale chybu neuznají, takže ho nechají trápit do konce sezony beztak. Ideálně ho hned hodit na waiver a vzít zpátky Gibsona.
ad Bourque: ten nahodak dal gola a jak to dopadlo, sedi Heatley, BB ho stavi i na presilovky :hroza:
ad Doan: nastesti ten paprda pujde co nevidet do duchodu
ad Bryz: viz tomasinho
ad vedeni: to si po kvalitnim letnim doplneni kadru se zacatkem sezony svihlo asi poradny matros dodany Mad Mikem a dela jednu botu za druhou, jestli to tak pujde dal tak za chvili budem jen pro smich

Dnes to byl zas des, hlavne teda prvni pulka zapasu. Samotnou kapitolou jsou presilovky... uz 6 zapasu jsme v nich neskorovali a dnes jsme snad ani nevystrelili na branku. Ale kdo by se divil kdyz nam v 1.petce hrajou AHLeri. Druha pulka to bylo uz o necem jinem, Canucks vystrelili dohromady jen 3x, za cely zapas 14x. V OT jel sam na Freddyho Sedin, ale puk mu v posledni chvili preskocil hokejku tak to pro nas rozhodl Fowler. Muzem anebo taky smolarem zapasu byl vyhlasen Cogs, ktery dal 3 brevna v poslednich 2 zapasech a po svem lonskem rekordnim zapisu se letos strelecky trapi. Nakonec bych jen dodal to ze body sbirame, ale na ten hokej moc pekne pokoukani neni, jsem holt namlsany zacatkem sezony.
Nakonec bych jen dodal to ze body sbirame, ale na ten hokej moc pekne pokoukani neni
Ja chcem verit, ze tie vyhry o gol su charakterova crta tymu. Ale to co pises sa mi nie velmi paci. Za posledne tri tyzdne som totiz videl len vcerajsi zapas s Yotes a z toho oci veru boleli.
tomasinho píše:Jako bychom to neříkali. Ale chybu neuznají, takže ho nechají trápit do konce sezony beztak. Ideálně ho hned hodit na waiver a vzít zpátky Gibsona.
Ale kdyby aspon bojovali o kazdej bod, tak se to da tak nejak pochopit.. (ja vim, o kazdej bod se bojuje bla bla bla..)
Tak mám za sebou záznam a musím říct, že mě docela strhnul. Především díky třetí třetině a prodloužení, kdy jsme naprosto dominovali. Především prvních deset minut zápasu bylo špatných, Canucks tam měli snad 4 střely ze svých celkových 14. Pak to až do půlky druhé třetiny bylo takové nijaké, i když jsme se trochu zlepšili. Od poloviny druhé třetiny jsme ale zapli na vyšší obrátky a Vancouver mohl děkovat Millerovi a brankovým konstrukcím, že šel zápas do prodloužení.

Pomohlo prohození křídel, kdy hráli spolu DSP a Beleskey a Etem s Maroonem. Tyhle dvojčky si prohodily během druhé a třetí třetiny i první dva centry. Především Etem s Maroonem hráli pak úplně jinak, jak už i v domácím zápase s Kings v listopadu. Emmer byl podle mě nejlepším útočníkem Ducks, hlavně jeho neustálý forchecking a schopnost vynutit si turnover byly klíčové. Jenom se bojím, že po návratu Palmse a Perryho pofičí zpátky do Norfolku :x

Naštěstí to dopadlo v náš prospěch, když se vyplatilo, že Fowler doplnil útok v prodloužení, což občas dělá při hře ve 4 a je z toho někdy brejk soupeře. Dneska to vyšlo a Cam se trefil už popáté (loni dal gólů 6). Dneska hrál celkově dobře.

:plus: :plus: Já bych dneska pochválil BB za to, jak zneutralizoval Sedinovce tím, že hodil mezi Cogliana a Silfverberga Thompsona a nasazoval je na ně. Byli prakticky vypojení ze hry, Thompsona v té lajně jsme se Sellym občas kritizovali, ale dneska jim dodal důraz, lepší hru dozadu a nějaké to buly, na kterých je Rakell slaboučký.

:plus: Viva la Francois! Neskutečně chyběl, prostě nejlepší defenzivní bek v týmu, nejzkušenější bek, který dodává klid celé obraně. Vedle něj stoupá i kvalita výkonu Hampuse a hlavně, jak dneska ukázal, nebojí se střílet. Fowler a Lindholm často ještě hledají přihrávku, Francois to tam prostě napálí a nazdar. Snad se dočká prodloužení smlouvy, klidně bych mu dal takové dva roky ještě. Konečně máme obranu v plném složení a bylo to znát, spousta zablokovaných střel a dvě třetiny prakticky žádné šance Nucks.

:minus: Štěstěna Coga fakt opustila, to je hrůza, dvě konstrukce zase dneska. Jinak ale odehrál výborný zápas.

:minus: Je to již nošení dříví do lesa, ale zase to musím zmínit. Bourque je prostě k ničemu. On není hráč do 1. lajny, není to hráč do 4. lajny, je prostě na prd. Puk nepodrží, bruslařsky průměrný, bránění taky moc nedá. Já bych ho nejraději fakt hodil na waiver nebo ho vykoupil po sezoně, protože díky takovému sráči nedostává pořádné šance Etem, který zase ukázal, že si je prostě zaslouží.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE