Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to bolo dobre, sturm mu dobre dal a nebolo to vobec ybztocne tak sa to ma robit. washington hra nejako v laufe, boston by ich mal zdolat tvrdostou. lenze v brane je Huet...
XruC píše:Kua ale nepaci sa mi ako hra Boston, hl. ma nastval ten zakrok hraca so 16 na Backstroma, to bolo uplne zbytocne..inak zapas daky rozhadzany..Dnes to bude este vriet..
Sturm je dobytek,to fakt po*ral!Na mladého kluka,to se to zezadu vyskakuje,je to hovnař!!! :nasraty: :bitka3:
:o fuuu, tak bol iny uvod :bitka3: :lol2: v prvom pripade mal na vrch jednoznacne Milan, v tom druhom Donald..mal som pocit, ze Thornton uz v zavere dohovaral Donaldovi aby ho nechal tak :D ale inak dost haluzny uvod :cool:

obrat Sasu o puk to je pre nas neriesitleny problem, ako keby mal na hokejke lepidlo :x ale tak aspon tam schytal kvalitny hitik :thumbsup: XruC, mal si na myslii Marca Sturma, ktory tam hezky vymasiroval Backstromove zada :cool: :angel:

:verysad: v oslabovke sme ako prvy inkasovali, Axe si nepostrazil Sasu (pisal A) a bolo vymalovane :evil: je vidiet, ze nervozita nam zväzuje ruky, boli ste aktivnejsi, aj ked na strane druhej, co sme chceli riesit, ked sme prakticky hned v uvode 2x riesili :penalty: k nasim presilovkam sa radsej nevyjadrujem, rad by som v zdravi dozil dalsie II tretiny..a doprdele, nepraje nam ani to stasticko, vyborne rieseny protiutok 3:2, zial, Huet si dobre postavil tycky.. :(

do dalsej casti zapasu sa obavam toho, ze Sasa to so svojou lajnou zacne z casu na cas krutit v nasom obrannom pasme, z coho vyplynu fauly a bude zle nedobre..pri rovnovaznom stave to celkom slo...musime bojovat dalej, co ineho nam zostava :|
Boston hra dnes naozaj tvrdo a je vidiet, ze nasim to robi problemy..ale z toho stylu hry potom vychadzaju aj caste oslabenia a to by sme mohli vyuzivat..
No Cepi mne to Sturmove pocitanie pripadalo dost chrapunske..
je to tak XruC, ja sa obavam aby sme neriesili caste oslabovky..presilovky az na tu zaverecnu Vam vychadzali podstatne kvalitnejsie ako nam, pre nas akoby boli trestom :censored: rata sa mi, ze nasi hraju tvrdo do tela, to bolo v minulej sezone len zboznym zelanim, ale treba co to vymysliet aj v predu..Kessy je celkom aktivny, zasluzil by si golika :yes:

Mitch -) aj mne sa Sturmova masas pozdavala :) a co, bola gratis :D chapem Ta XruC, ale od toho tam boli rozhodcovia, aby ten zakrok posudili..
:censored: neni mozne, tentokrat zrdka Huetovej branky Obrázek

obrancov mame na rozdavanie..Allen OUT Obrázek
Charu by som na presilovky nestaval, je tam neucinny, vyvrcholil to skydanim sa na zem na modrej a brejkom protihraca.
debil píše:Charu by som na presilovky nestaval, je tam neucinny, vyvrcholil to skydanim sa na zem na modrej a brejkom protihraca.
ale kua ci Zdeno, ci nie, ak poriesime pocas 5 minutovej presilovky velke :censored: co chceme..?!:.kde su tie casy, ked sme figurovali v tomto ukazovateli, ktory castokrat rozhoduje o osude zapasu na 5 mieste..f*ck! mimochodom, Huet to isti..

edit: II tretina z nasej strany :thumbsup: chyba len ten golik :( skusme to mackovia! :modlenie: :modlenie: :modlenie:
Bez Zdena su nase sance vyrazne nizke... dufam, ze sa rychlo da dokopy lebo v najblizsich dnoch nas caka narocny program a vsetky PO nadeje sa mozu lahko rozplynut.
Kower píše:Bez Zdena su nase sance vyrazne nizke..
to nie je mozne upper body injury..nemam slov.. :ee:
Vyzeralo to na rameno, takze to moze byt vyradenie aj na dlhsi cas... uvidime...
Ako sa to stalo? To ma fakt mrzi..Mne blbne prenos, takze toho moc nevidim..neviete mi dako poradit?
XruC píše:Ako sa to stalo? To ma fakt mrzi..Mne blbne prenos, takze toho moc nevidim..neviete mi dako poradit?
SopCast odisiel, cekuj http://www.justin.tv/lutv

Zee je spät :good:
Mně de přenos naprosto skvěle, snad to vydrží :)
BRASHEAR JE K*K*T :!: :!: :!:
co zrobil? padol mi sopcast, som v riti, nic som nevidel, ani gol mojho milacka.
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: ZDENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
No toto som ešte nevidel.Hráči Washingtonu si tento zápas prehrali vlastnou nedisciplovanostou.A Breshear je hovädo, ktoré im prehralo zápas. :evil:
Tak ten zapas prehral jeden clovek a to Donald. Taky smajlik co prave citim tu nieje, ale aj tak si myslim ze dat mu 6 min. bolo az prilis a potom ta presilovka 5:3..Boston dnes tiez nepredviedol nic svetoborne, dat goly 5:3 vie dat snad kazde muzstvo. No sklamanie obrovske..myslim si, ze sme urcite neboli horsie muzstvo. Dnes to tak chcel asi osud, Donaldovi sa trener urcite nepodakuje a myslim ze ani cele muzstvo. Tymto nas o5 riadne oddialil od PO. Ale dnes nemoze byt spokojnost ani so zvyskom tymu, prvy utok hral dnes absolutne zle, ani dalsim to moc neslo, Fedorov neviditelny, Semin tiez. Najlepsim hracom u nas bol jednoznacne Huet. Ale byt fanusikom Bostonu tiez sa moc neradujem, dovolim si tvrdit, ze nebyt tej 2 min. presilovke 5 na 3, gola by ste nedali. Dnes ste mali stastny den, bolo vam sudene, nam zase nie. Skoda..ale inak gratulujem.
:lol2: :lol2: :lol2: ty kokso, teraz som mal dost..ten prenos mi na tom TVLU sekal fest, ale tak islo tak po castiach, ako fotky :D vravim kua, riesime po Zdenovom gole este 5:3, patrilo by sa to tam Caps polozit do rakvicky, potom len zbadam nashoWidemana na trestnej, vravim ta fasa, no nic aspon remizka a ide sa do pp, no medzitym vidim v hajlajte tesiaceho sa Sturma :o no dopredle, to sme kedy stihli :shock: a to bolo v case, ked mi to fest seklo :roll: no docela haluz :cool:

ty vogo, to bol match, fuuuuuuuuu :roll: klobuk dolu pred chalanmi a vidis Mitch, Zdenova funkcia na presilovkach je asi dost dôlezita 8) ale inak to 100%ne vystihol Milos76 s ktorym si tu zajtra dame hokejove rande :smile03:

a este k tomu Brashearovi :dole: je zbytocne sa vyjadrovat :beee: tak mu treba hajzlovi :censored: :oslava:
uufffffffffffffffffff dva body su doma :biglol: :biglol: chvala bohu za ne :twisted:
cepi píše: Zdenova funkcia na presilovkach je asi dost dôlezita
Dovolim si nesuhlasit. Ten gol by v jednej z presiloviek dal uz snad kazdy hrac, keby tam hral tolko co chara 9 minut cisteho casu, navyse cast z toho5 na3.
Cepi este mi povedz pred ktorymi chlapcami klobuk dolu. Ja nechcem rypat, ale vasi nic svetoborneho nepredviedli. Dat 2 goly z presilovky 5:3 neni nic uzasne, nehovoriac o tom, ze v hre 5:4 nula bodov. Ten faul Erskina som videl iba sekane, ale myslim si, ze rozhodca ho nemusel silou-mocou vylucit.
xruc: no asi ze dokazili vyhrat zapas aj ked prd hrali :D.

co ten brashear urobil???

btw nevysiel mi tip v KTL :(
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS