Sturm je dobytek,to fakt po*ral!Na mladého kluka,to se to zezadu vyskakuje,je to hovnař!!!XruC píše:Kua ale nepaci sa mi ako hra Boston, hl. ma nastval ten zakrok hraca so 16 na Backstroma, to bolo uplne zbytocne..inak zapas daky rozhadzany..Dnes to bude este vriet..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
:o fuuu, tak bol iny uvod
v prvom pripade mal na vrch jednoznacne Milan, v tom druhom Donald..mal som pocit, ze Thornton uz v zavere dohovaral Donaldovi aby ho nechal tak
ale inak dost haluzny uvod
obrat Sasu o puk to je pre nas neriesitleny problem, ako keby mal na hokejke lepidlo
ale tak aspon tam schytal kvalitny hitik
XruC, mal si na myslii Marca Sturma, ktory tam hezky vymasiroval Backstromove zada
v oslabovke sme ako prvy inkasovali, Axe si nepostrazil Sasu (pisal A) a bolo vymalovane
je vidiet, ze nervozita nam zväzuje ruky, boli ste aktivnejsi, aj ked na strane druhej, co sme chceli riesit, ked sme prakticky hned v uvode 2x riesili
k nasim presilovkam sa radsej nevyjadrujem, rad by som v zdravi dozil dalsie II tretiny..a doprdele, nepraje nam ani to stasticko, vyborne rieseny protiutok 3:2, zial, Huet si dobre postavil tycky.. 
do dalsej casti zapasu sa obavam toho, ze Sasa to so svojou lajnou zacne z casu na cas krutit v nasom obrannom pasme, z coho vyplynu fauly a bude zle nedobre..pri rovnovaznom stave to celkom slo...musime bojovat dalej, co ineho nam zostava
obrat Sasu o puk to je pre nas neriesitleny problem, ako keby mal na hokejke lepidlo
k nasim presilovkam sa radsej nevyjadrujem, rad by som v zdravi dozil dalsie II tretiny..a doprdele, nepraje nam ani to stasticko, vyborne rieseny protiutok 3:2, zial, Huet si dobre postavil tycky.. do dalsej casti zapasu sa obavam toho, ze Sasa to so svojou lajnou zacne z casu na cas krutit v nasom obrannom pasme, z coho vyplynu fauly a bude zle nedobre..pri rovnovaznom stave to celkom slo...musime bojovat dalej, co ineho nam zostava
je to tak XruC, ja sa obavam aby sme neriesili caste oslabovky..presilovky az na tu zaverecnu Vam vychadzali podstatne kvalitnejsie ako nam, pre nas akoby boli trestom
rata sa mi, ze nasi hraju tvrdo do tela, to bolo v minulej sezone len zboznym zelanim, ale treba co to vymysliet aj v predu..Kessy je celkom aktivny, zasluzil by si golika 
Mitch -) aj mne sa Sturmova masas pozdavala
a co, bola gratis
chapem Ta XruC, ale od toho tam boli rozhodcovia, aby ten zakrok posudili..
Mitch -) aj mne sa Sturmova masas pozdavala
ale kua ci Zdeno, ci nie, ak poriesime pocas 5 minutovej presilovky velkedebil píše:Charu by som na presilovky nestaval, je tam neucinny, vyvrcholil to skydanim sa na zem na modrej a brejkom protihraca.
edit: II tretina z nasej strany
SopCast odisiel, cekuj http://www.justin.tv/lutvXruC píše:Ako sa to stalo? To ma fakt mrzi..Mne blbne prenos, takze toho moc nevidim..neviete mi dako poradit?
Zee je spät
Tak ten zapas prehral jeden clovek a to Donald. Taky smajlik co prave citim tu nieje, ale aj tak si myslim ze dat mu 6 min. bolo az prilis a potom ta presilovka 5:3..Boston dnes tiez nepredviedol nic svetoborne, dat goly 5:3 vie dat snad kazde muzstvo. No sklamanie obrovske..myslim si, ze sme urcite neboli horsie muzstvo. Dnes to tak chcel asi osud, Donaldovi sa trener urcite nepodakuje a myslim ze ani cele muzstvo. Tymto nas o5 riadne oddialil od PO. Ale dnes nemoze byt spokojnost ani so zvyskom tymu, prvy utok hral dnes absolutne zle, ani dalsim to moc neslo, Fedorov neviditelny, Semin tiez. Najlepsim hracom u nas bol jednoznacne Huet. Ale byt fanusikom Bostonu tiez sa moc neradujem, dovolim si tvrdit, ze nebyt tej 2 min. presilovke 5 na 3, gola by ste nedali. Dnes ste mali stastny den, bolo vam sudene, nam zase nie. Skoda..ale inak gratulujem.
ty vogo, to bol match, fuuuuuuuuu
a este k tomu Brashearovi
Cepi este mi povedz pred ktorymi chlapcami klobuk dolu. Ja nechcem rypat, ale vasi nic svetoborneho nepredviedli. Dat 2 goly z presilovky 5:3 neni nic uzasne, nehovoriac o tom, ze v hre 5:4 nula bodov. Ten faul Erskina som videl iba sekane, ale myslim si, ze rozhodca ho nemusel silou-mocou vylucit.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé