Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

palkovk píše:Čo tu Michal vypisuješ,že slabá komunikácia?Veď vo vašej téme týždeň nikto nič nenapísal.To že ste lepší okej,tak prečo sa neustále obúvaš do slabšieho tímu?Asi sa nudíš.Sme slabší a čo.Vždy je niekto lepší,iný horší.Píšem ti to sem,lebo v našej téme si viac ako vo vašej :D
si podráždený a nervózny,daj si studenú sprchu lebo dnes budeš na lade lietať :scare: :scare: :scare:
palkovk: Na pokeci v rp máš dôvod.
Tak prví mečbal sme odvrátili uf. Lukáš a Paľo díki za odvrátenie prvého mečbalu :taptap: :thumbsup2: . Ešte nám ostávajú 2 na vyrovnanie a potom už len vyhrať a zasadiť rozhodujúci úder :-P . Som rád, že sme to aspoň takto zdramatizovali. Dneska sa nám hralo oveľa lepšie na ľade, keď nás bolo menej, lebo sme mali viac priestoru na svoju kombinačnú hru a tiež sa ukázala zohratosť náš štyroch zo zak. časti :yes: . Tradične ja som to istil od zadu a pomáhal mi teraz Redy, ktorý si počínal super a súperov zamestnávali útočne Lukáš a Paľo.
Prichádza oznam z BIG CITY FURIOUS DOGS, že FURIOUS DOGS to ešte NEVZDALI :!:
Luky,,Palkovk, Redy, a ja tak dnes skúsme ešte niečo :box: :cinka: :!:
Dneska nás príde podporiť veľké množstvo našich fanúšik tak dúfam, že ich nesklameme a ešte sa na nás prídu pozrieť aj ďalšie zápasy.

Tak sa držme chlapi ešte :frajer2: .

Ešte tu objasním situáciu vyhodenia Stevena. Stevena som vyhodil preto, lebo počas nášho PO riešil našich hráčov na ďalšiu sezónu do jeho "nového týmu". Nepotrebujem v týme takého típera čo nás počas PO bude zaťažovať takýmito otázkami a zbytočne rozbíjať. Ja som toho názoru a som presvedčený, že aj toto je dôsledkom našich čiastočne zlých výkonov v PO a isto toto neprospieva týmu a ani danému típerovi, ale naopak škodí. Čo som sa dozvedel tak to bolo už doslova bombardovanie(nátlak veľký) na to, aby sa Lukáš rozhodol pre Stevenom tým a to ešte neviem či toto isté nerobil aj s Redym. Jeho úloha bolo pomôcť týmu v boji o titul, ale miesto toho on hrabal ako kura pre seba. Som si ja dal som si krysu do týmu nášho priviedol. No neskutočne ma to nahnevalo. Iné by to bolo po skončení PO, ale Steven každý deň písať lukymu a robiť doslova už na neho nátlak tak to by bolo aj na slova dosť a nie na mňa. Jednoznačne a budem si stáť za tým moja najväčšia chyba tejto sezóny privedenie Stevena k nám do PO :hroza: . Radšej by som celé PO odtipoval vo štvorici. Viac nemám čo k tomu napísať a ba ešte mám aj teba kájo pozdravujem za volanie počas PO Lukáša do DD na ďalšiu sezónu. Samozrejme Lukášovi nič nevyčítam on nehľadal schválne tieto angažmány na ďalšiu sezónu a samozrejme každé jeho rozhodnutie po sezóne budem akceptovať a prímem to normálne :smile03: .

FD tak dnes v noci ukážme niečo PT zo základnej časti :frajer2: .
ixo, ts ts ts, nieco tomu chyba
Rado šanca je malá,dnes sa hrá málo zápasov a nám ten 5.hráč bude veľmi chýbať.Hlavne ak bude remíza,čo je dosť možné.Šance na úspech sú minimálne.Nechápem prečo Steven teraz ich nahováral do tímu na ďalšiu sezónu,keď sme boli v boji o titul.Nech to vysvetlí nám všetkým.Keď prehráme dnes alebo zajtra,nech si robí čo chce.Tak skúsme chlapi ešte dačo.
ja by som na mieste ixa zrusil zrusenie zmluvy :D
Ixo dnes som myslel že už vyhráte, 3 zápasy už boli skončené a NYI vyhrávali o 2 goly 10 minut pred koncom, tak som sa pozrel ako dnes dopadne KTL a vy by ste boli vyhráli 8:6, ale Anaheim ešte dokázal vyrovnať... Višnovský vás poslal na dovolenku 30 sec pred koncom zápasu. To je smola a ty si znovu daval 0 prave tam kde neboli :hroza: .
Paľko veru to boli práve remízy čo nás zradili v noci. Škoda, že nik nedal remízu na nejakú na pos. 2 zápasy. Aj som uvažoval o remíze emd. či ana, ale nezdalo sa mi to ideálne. Je teda jasné, že ročník(sezóna) KTL pre nás definitívne skončila. Je to škoda nečakal som, že takto dopadneme, ale život ide ďalej a mi sme borci a ďalšiu sezónu sme tu zas a zamakáme na sebe, aby sme boli ešte silnejší, ako po 3. ročníky KTL. Teraz sa môžem hlavne venovať maturite a jej úspešné zvládnutie. Tento neúspech čo náš stretol ma naopak neodradil na ďalšiu sezónu, ale naopak vyburcoval dokázať, že sme lepší a máme ešte oveľa na viac, takže ďalšiu sezónu FURIOUS DOGS budú pod mojím vedením ak to budú pravidlá KTL dovoľovať a jednotliví típeri z týmu ma budú chcieť za GM. Viem, tiež som písal, že skončím, ale ešte veľký úspech tento tým nezažil to boli len také menšie, takže je o čo bojovať Ďalšie sezóny. Hlavne ďakujem típerom z týmu, že to so mňou vydržali a tiež im ďakujem za tipovanie pre tento tým. Chlapi bola mi česť s vami tipovať zhruba ten polrok. Boli ste spoľahliví típeri. Nezabúdali ste tipovať denno denne a na čas a tiež ste boli aj kvalitovo dobrý típeri. Proste ďakujem za všetko :yes: . Netreba zabudnúť hlavne, že toto pre tento tým najlepšia sezóna z troch, ktoré tento tým zažil či už to bolo pod názvom Strong Crocodiles. Proste je tu určité sklamanie z PO, ale viac je toho asi dobrého pozitívneho zo zák, časti. Proste tímov v KTL je veľa a vyhrať môže vždy, len jeden tak to treba brať. Chlapi hlavu hore kus si odýchneme od KTL a ideme ďalej ďalšiu sezónu. Myslím, že čo príde nový ročník KTL sa mi bude tipovať lepšie, lebo nebudem mať už školu i keď možno bude pracovať, ale nebude ma aspoň psychicky ničiť škola a budem sa môcť venovať viac týmu, KTL a aj celkovo HF. Čo môžem povedať na isto, že ak sa nič vážne nestane, alebo pod. , že ďalšiu sezónu v týme ostávame Redy, palkovk a ja. Dúfam Paľo, že ešte budeš tipovať další ročník KTL čo príde, že ťa toto neodradilo a kým nevyhráme titul si nedáme prestávku(pokoj) :-P A ešte niečo to, že sme skončili už neznamená, že táto téma za tie mesiace tu bude úplne mŕtva, treba sem občas niečo napísať, že čo máme nového, aké akcie(zážitky) sme zažili a podobne. A skoro by som zabudol súperom gratulujem k postupu do ďalšieho kola. Teraz ostáva mi fandiť aspoň GK :) .
ixo pekne napisane :thumbsup: bojovali ste statocne, chybalo malo..tak snad o rok :wink:
Dnes v noci chybelo opravdu malo.. ja jsem Islanders tak veril a oni to takhle v zaveru ztrati.. To uz jsou ale ted zbytecny uvahy, treba uznat , ze Turtles byli lepsi a zaslouzene postoupili. :good: Chtel bych moc podekovat ixovi, ze me v prubehu sezony prijal jako novacka do tymu, stejne tak i ostatnim tiperum z tymu. Jsem rad, ze ve me ma ixo duveru i pro pristi sezonu a doufam, ze se dame dohromady, sezenem 4. tipera a budem jeste silnejsi :wink:
Inak skončili sme na peknom 5.mieste.SUPER.Na ďalšiu sezónu ostanem tipovať naďalej.Teda ak sa dostanem do nominácie :) Trošku ma stále mrzí to vypadnutie. :verysad: Tak Ixo nech sa ti darí na maturitách.Díky,Lukas, Redy za sezónu. :taptap:
Veru 5. miesto je pekné je to nad očákavanie aspoň podľa toho čo si ty mi vravel, že nejaké 8 veď ty vieš Paľko.
Je jasne, že už v ďalšej sezóne nebude s nami tipovať Lukas, ktorý sa rozhodol pre tým draxel dragons, takže luky veľa šťastia v novom pôsobisku a veľké ďakujem za tvoju prácu v našom týme :yes: a ďalšiu sezónu zvedieme nejaký ten súbojík proti sebe :wink: . Tak to vypadnutie mrzí aj mňa stále a stále mi to vŕta hlavou, ale tak no čo už... A dík za tie maturi :smile03: .
Škoda, že sa nám nepodarilo nadviazať na výsledok zo základnej časti. Piate miesto je pekné, ale veril som, že máme na postup do najlepšej 4ky. Hmm, tušim aj minulý rok so Spiders som bol na 5. mieste. :hmm:

Vďaka za šancu ixo, ďakujem aj ostatním spoluhráčom za super sezónu. Prajem veľa úspechov v budúcej sezóne/sezónach.
ixo staci len ked premenujes na buldogs or nieco podobne aby ste ostali pri psoch :)
maro píše:ixo staci len ked premenujes na buldogs or nieco podobne aby ste ostali pri psoch :)
:?: :?: :?:
Zmeny na budúce sezónu:
Po 1. Tento tým po 1. sezónnom pôsobení s názvom FURIOUS DOGS zmení opäť názov na pôvodný názov STRONG CROCODILES, ktorým pôsobil sezónu a pol. Rozhodol som sa, preto k pôvodnému názvu vrátiť, aby som zachoval históriu tohto týmu v KTL. Pod akým názvom vznikol tak pod takým už bude pôsobiť aspoň pokiaľ budem v ňom ja GM. Inač som rozmýšľal aj nad názvom HEREOS :D , ale potom si vravím bude najlepšie, keď týmu vrátime svoje pravé meno a to je STRONG CROCODILES. FURIOUS... bola pre nás dobrá skúsenosť a dalo nám to veľa, ale ak máme vyhrať titul, alebo dosiahnuť ešte lepší výsledok tak to chcem jednoznačne, aby to bolo pod STRONG... a už nechceme byť HOT DOG-párok v rožku :lol: :lol2: . Inač s kolegami s týmu som sa o tejto zmene neradil ani nič tak dúfam, že to prímu v pohode a že to chápu a, že tiež zmena názvu sa nejak nepodpíše na výkonoch či už dobrých, alebo zlých, lebo výkony sú v nás a nie v názve ide proste o to vrátiť týmu pôvodný názov pod, ktorým vstúpil do histórie KTL a HF a tým vrátiť aj STRONG... jeho slávu :-P .
Po 2. Tým sa dohodol od budúcej sezóny na zmluve s típerov B.Wall, ktorý pôsobil v konkurenčnom tíme EI. Zmluva je nasledovná. Prípade získania lepšej posily sa predčasne zruší zmluva B.Wall, ktorý s podmienkami súhlasil a nemá nič proti tomu. Keď sa týmu nepodarí zohnať lepšieho típera típer B.Wall rád pomôže nášmu týmu. Rozhodol som sa preto zatiaľ aspoň takto, lebo v KTL sa robia veľké zmeny a zatiaľ sa mi nepodarilo zohnať dostatočnú náhradu za Lukasa33 a neviem či sa ani podarí a tak potrebujem mať aspoň v rezerve nejakého típera, ktorý hlavne bude spoľahliví s pravidelným tipovaním a na čas a aktívny v písaní do našej témy a to by mohol byť B.Wall. B.Wall neni nejaký extra típer s veľkými skúsenosťami a extra dobrým tipovaním, ale v prípade, že nič lepšie nezoženie tak popracujeme na jeho zakončení a vylepšíme tiež jeho korčulovanie proste bude chlapec makať :-P . Ešte sa môže ukázať v KTL, lebo tipoval tento ročník približne, len dve kolá.Tak isto, keď Redy prišiel do týmu nemal žiadne skúsenosti a chytil sa a ukázal sa v dobrom svetle tiež v prípade B.Wall by to mohlo platiť. V podstate kostru týmu sa nám podarilo udržať a už bude to, len o tom zapracovať toho jedného típera do týmu čo si myslím, že nebude problém.
Super, vracaju sa krokodili, na toto som sa tesil. Aj ked som si povodne myslel, ze zmenis nazov na smradlave hrochy :D
HEREOS nemá chybu... :D

inak tiež som rád, že vrátiš pôvodný názov, aj keď tí hroši by tiež zabodovali...
Ivan a vy sa nepremenujete ďalšiu sezónu na Prievidza Rats :lol2: , kedže už jedného potkaníka máte v týme :lol:
Inak aby bolo jasné ďalšiu sezónu pod názvom Strong... budeme kľudný a nebude pokračovať v všelijakých zápletkách s PT, ako to bolo ,keď sme boli Strong... Budeme kľuďasi pomerne, ako Furious... a dá sa povedať, že ďalšiu sezónu zmeníme svoj prístup ešte k lepšiemu, takže žiadne radovánky, že tu bude bordel na HF v KTL, keď sa vraciame k pôvodnému názvu PT a podobne to nie :!: :razzi:

Ivan23 nechci nahnevať tigra :D :lol2: :lol: . To Hereos by som aj bral, len do loga mi vždy sedelo niečo také ako superman a to sa nedá, keď na takom niečom podobnom je založený tým Kent, takže pekne šup šup spať ku krokodílom.
ty si potkan jediný na fóre,teba nedobehne nikto
ixo píše:Ivan a vy sa nepremenujete ďalšiu sezónu na Prievidza Rats :lol2: , kedže už jedného potkaníka máte v týme :lol:
Inak aby bolo jasné ďalšiu sezónu pod názvom Strong... budeme kľudný a nebude pokračovať v všelijakých zápletkách s PT, ako to bolo ,keď sme boli Strong... Budeme kľuďasi pomerne, ako Furious... a dá sa povedať, že ďalšiu sezónu zmeníme svoj prístup ešte k lepšiemu, takže žiadne radovánky, že tu bude bordel na HF v KTL, keď sa vraciame k pôvodnému názvu PT a podobne to nie :!: :razzi:

Ivan23 nechci nahnevať tigra :D :lol2: :lol: . To Hereos by som aj bral, len do loga mi vždy sedelo niečo také ako superman a to sa nedá, keď na takom niečom podobnom je založený tým Kent, takže pekne šup šup spať ku krokodílom.
mal si sledovat diskusiu v chate, bol by si pochopil preco hrochy, a ty si jediny, kto furt meni nazvy a akurat si ho zase zmenil, tak som to sem musel napisat.
Veď v pohode Ivan :wink: Ešte sa vyjadrím onedlho aj vo vašej téme PO.
ixo píše:Veď v pohode Ivan :wink: Ešte sa vyjadrím onedlho aj vo vašej téme PO.
myslim si, ze sa nevyjadris, pretoze je zamknuta as s temami PT a gk
Aha ozaj som zabudol aj na to a popri tom som čítal, že ste zablokovaný.
smradlavy hrosi by byli nejlepsi nazev :lol:

Jinak zdravim soudruhy, modlete se aby ste nasli nekoho lepsiho nebo budete posledni :lol: . Btw ted me napada jestli si mam zatim davat vas banner anebo ne.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG