vyzera dost mlady..
ja by som skusil trejdnut halaka.. aj tak si asik nezahra
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
http://www.habseyesontheprize.com/
Vycházeli ze známého faktu,že Canadiens mají 34,8 mil z 56,8 mil platového stropu volných a tudíž mohou od 1.července nakupovat volné hráče na trhu.Samozřejmě podotkli,že máme jeden z nejvyšších prostorů do platového stropu.
Vychází jim jako klíčové podepsat Komisareka a oblíbence Kovaljova.
Potenciálně bychom měli mít zájem o volné UFA bratry Sediny a výměnu Lecavaliera.Případně o Beauchemina kdyby nepodepsal Komisarek.
Sami připouští příchod Lecavaliera je na delší dobu a proto udělali sestavu zatím bez něj,ale nezapoměli na něj s tím že poslední řádek by se musel rozpusti do jiných klubů Ale je velice zajímavá :
Útočníci
1.řada D. Sedin - H. Sedin - A. Kostitsyn
2.řada Tanguay - Koivu - Kovalev /
3.řada Latendresse - Lapierre - Laraque
4.řada Higgins - Plekanec - S. Kostitsyn nebo řada Stewart - Metropolit - D' Agostini
Obránci: Markov - Komisarek (Beauchemin) / Hamrlik - Weber / Gorges - O'Byrne
Náhradníci za nízké platy: Chipchura, Schneider or Dandeneault.
Jestli to dobře chápu tak u Beauchemina by to znamenal příchod pouze pokud by Komisarek nepodepsal.
A můj závěr :Je to sice velice silná předpověď sestavy,ale domnívám se ,že takhle nám to bohužel nevyjde.Bohužel ani finančně,to si myslím,že v žádném případě,abychom se vešli do platového stropu 56,8 mil.
Příchod Sedinů bych radostně vítal,to bychom opravdu byli silní!!!Ale nevěřím,že se u nás oběví
Zajisté jste si všimli,že web už nepočítá s obráncem Bouilonem/podle mně jeho škoda pustit/,starcem Briseboisem,Kostopoulosem/to mě tolik nebolí/,ale také Robertem Langem/ač nerad,musím připustit,že nemá smysl ho podepisovat,pokud nebude absolutně zdráv.Pochybuji že se po tak vážném zranění může ještě k hokeji vrátit/.Nějak pozapoměli,že nám také dorůstají mladí hráči na farmách Fischer,McDonagh,Pacioretty a ze sestavy je úplně vypudili,ačko-li si doba žádá,aby i oni dostali příležitost.
Tak co vy nato?
maro píše:vyzera dost mlady..
ja by som skusil trejdnut halaka.. aj tak si asik nezahra
montreal píše:Našel jsem web,který analyzuje Canadiens jejich hráče UFA,RFA a případné posily.Nakolik je seriózní si udělejte obrázek sami.Na můj vkus jsou to pouhé spekulace,ačko-li,,na každém šprochu -pravdy trochu
Vycházeli ze známého faktu,že Canadiens mají 34,8 mil z 56,8 mil platového stropu volných a tudíž mohou od 1.července nakupovat volné hráče na trhu.Samozřejmě podotkli,že máme jeden z nejvyšších prostorů do platového stropu.
Potenciálně bychom měli mít zájem o volné UFA bratry Sediny a výměnu Lecavaliera.Případně o Beauchemina kdyby nepodepsal Komisarek.
Sami připouští příchod Lecavaliera je na delší dobu a proto udělali sestavu zatím bez něj,ale nezapoměli na něj s tím že poslední řádek by se musel rozpusti do jiných klubů Ale je velice zajímavá :
Útočníci
4.řada Higgins - Plekanec - S. Kostitsyn nebo řada Stewart - Metropolit - D' Agostini
Jestli to dobře chápu tak u Beauchemina by to znamenal příchod pouze pokud by Komisarek nepodepsal.
A můj závěr :Je to sice velice silná předpověď sestavy,ale domnívám se ,že takhle nám to bohužel nevyjde.Bohužel ani finančně,to si myslím,že v žádném případě,abychom se vešli do platového stropu 56,8 mil.
Příchod Sedinů bych radostně vítal,to bychom opravdu byli silní!!!Ale nevěřím,že se u nás oběvíJinak si ovšem myslim,že by to byli posily na dlouhá léta jako hrom!!!!
![]()
Zajisté jste si všimli,že web už nepočítá s obráncem Bouilonem/podle mně jeho škoda pustit/,starcem Briseboisem,Kostopoulosem/to mě tolik nebolí/,ale také Robertem Langem/ač nerad,musím připustit,že nemá smysl ho podepisovat,pokud nebude absolutně zdráv.Pochybuji že se po tak vážném zranění může ještě k hokeji vrátit/.Nějak pozapoměli,že nám také dorůstají mladí hráči na farmách Fischer,McDonagh,Pacioretty a ze sestavy je úplně vypudili,ačko-li si doba žádá,aby i oni dostali příležitost.
Tak co vy nato?
Musel by se zřejmě hledat nový druhý brankář.
Sestava zajímavá a hodně silná, už jsem to taky někde četl. Reálná asi moc není, i když člověk nikdy neví. Za Sedinovci teď odjel gen.manažer Vancouveru do Švédska, takže se dá očekávat velká snaha o jejich podpis. Kdyby tomu tak nebylo, byla by to pro nás velká výzva, pro mě osobně daleko lepší volba než Lecavalier. Takže sestava podle mého "gusta" (bez rozlišení levých a pravých křídel):montreal píše:Našel jsem web,který analyzuje Canadiens jejich hráče UFA,RFA a případné posily.Nakolik je seriózní si udělejte obrázek sami.Na můj vkus jsou to pouhé spekulace,ačko-li,,na každém šprochu -pravdy trochu
Útočníci
Příchod Sedinů bych radostně vítal,to bychom opravdu byli silní!!!Ale nevěřím,že se u nás oběvíJinak si ovšem myslim,že by to byli posily na dlouhá léta jako hrom!!!!
![]()
Tak co vy nato?
D.Sedin - H.Sedin - Kovaljov
Tanguay - Plekanec - Havlát
Higgins - Lapierre - A.Kosticyn (S.Kosticyn)
D´Agostini (Pacioretty) - Latendresse - Laraque
Markov - Gorges
Hamrlík - Beauchemin
Bouillon - Weber
Halák / Price
Myslím, že tahle sestava by byla zárukou, aspoň pro mě, atraktivního hokeje a výborných výsledků. Vím, že Latendresse nehraje stabilně centra, ale to by neměl být problém.
habs píše:
Sestava zajímavá a hodně silná, už jsem to taky někde četl. Reálná asi moc není, i když člověk nikdy neví. Za Sedinovci teď odjel gen.manažer Vancouveru do Švédska, takže se dá očekávat velká snaha o jejich podpis. Kdyby tomu tak nebylo, byla by to pro nás velká výzva, pro mě osobně daleko lepší volba než Lecavalier. Takže sestava podle mého "gusta" (bez rozlišení levých a pravých křídel):
D.Sedin - H.Sedin - Kovaljov
Tanguay - Plekanec - Havlát
Higgins - Lapierre - A.Kosticyn (S.Kosticyn)
D´Agostini (Pacioretty) - Latendresse - Laraque
Markov - Gorges
Hamrlík - Beauchemin
Bouillon - Weber
Halák / Price
Myslím, že tahle sestava by byla zárukou, aspoň pro mě, atraktivního hokeje a výborných výsledků. Vím, že Latendresse nehraje stabilně centra, ale to by neměl být problém.
Pokud by skutečně Sedinové přišli,tak skutečně není nutné tlačit na příchod Lecavaliera.Tomu rozumim!!!Dokonce jsi našel místo i pro Tomáše Plekance a tomu jsem opravdu rád.Delší čas mě už svrbí obava,že ho budou chtít vyměnit za fyzicky zdatnějšího centra.Takhle by se mi ta sestava skutečně ještě víc líbila, jen je otázkou jestli by se dala finančně utáhnout do platového maxima.Asi NE,to by těch 34,8 milionů,které jsou v létě k dispozici muselo být nafukovací!!!!!
A je tady ještě jeden neodiskutovatelný fakt,proč si myslím,že víc Bob bude usilovat o Lecavaliera než o Sediny.Na kanadských webech se hraje na quebeckou a frankofoní strunu a Gainey se měl někde vyjádřit,že je to cesta,kterou by se klub v budoucnu chtěl ubírat!!!!
V zámoří se sice spekuluje o Havlátovi ke Canadiens,ale nadruhou stranu se připouští,že by rád podepsal se svým zaměstnavatelem Chicagem,kde je spokojený.Také poukazují na fakt,že trenér Martin v Ottawě Havláta trénoval a je obeznámen o jeho častých zranění.To samozřejmě mluví proti Havlátovi a jeho přichodu ke Canadiens.Ovšem sám uznávám,že pokud je zdráv je to párádní centr, nebo křídlo a nám by se náramně hodil.Uvidíme co Bob vymyslí.
Pokud jde o centra čtvrté řady těch variant je určitě víc.V záloze je Chipchura,a nebo také mladý Maxwell.I on by měl letos dostat šanci!!!Latendresse by se klidně mohl vrátit zpátky na křídlo.
Montreal predložil kvalifikačné ponuky šiestim hráčom
Montreal Canadiens predložil kvalifikačné ponuky poltuctu svojich obmedzených voľných hráčov. Vedenie "Habs" si tak udržalo prednostné právo rokovať s útočníkmi Tomášom Plekancom, Kylom Chipchurom, Christopherom Higginsom, Guillaumom Latendressem, Mattom D'Agostinim a Gregom Stewartom. Plekanec odohral v minulej sezóne 80 zápasov, D'Agostini 53. Latendresse a Higgins väčšiu časť ročníka 2008/09 pauzovali pre zranenia, kým Chipchura a Stewart absolvovali podstatnú časť roka v AHL v tíme Hamilton Bulldogs.
Montreal Canadiens predložil kvalifikačné ponuky poltuctu svojich obmedzených voľných hráčov. Vedenie "Habs" si tak udržalo prednostné právo rokovať s útočníkmi Tomášom Plekancom, Kylom Chipchurom, Christopherom Higginsom, Guillaumom Latendressem, Mattom D'Agostinim a Gregom Stewartom. Plekanec odohral v minulej sezóne 80 zápasov, D'Agostini 53. Latendresse a Higgins väčšiu časť ročníka 2008/09 pauzovali pre zranenia, kým Chipchura a Stewart absolvovali podstatnú časť roka v AHL v tíme Hamilton Bulldogs.
Gomez (NYR to MTL)tak pani, to som zvedavy na Vase reakcie
zopar reakcii:
Sather just made Gainey his BIOOOTCH!!!!!!!!!!!!
LOL Gainey
HAHAHAHAHAHAHA!!!!!
Good job bobsled Gainey!!!! You just got yourself an overrated, expensive 2nd liner. I seriously believe this guy needs to be replaced. Get Gainey out of ther before he does anymore damage to this team.
Gainey.
Hahaha
Amazing! I can't believe it! One of the albatrosses are gone!
Wohooooooo!
Bye Gomez! Won't miss you!
Jesus, this is an awful, awful deal.
no je to jasne...
loool musim omrknut aj nas topic, nasi fandovia musia mat z tohto trejdu taky tak dostpetrik píše:nielen ze vinny nepride, ale zrejme ani sedinovci prip. dalsi lukrativny UFA hraci
GM montrealu bol asi riadne zhuleny ked robil tento trejd
ako skusme no trosku vaznejsie
ozaj good job Bobe
úte 30. čer 2009 23:25
Takze to znamena,ze Saku Koivu je na odchode??
nemam problem uznat gomeza za nadpriemerneho hraca a najma nahravaca, jediny problem je s tou jeho zmluvou.Martin #27 píše:no tak s tím Gomezem bych to zase tak neviděl černě jak tady někteří píšou to že se mu minulá sezona nepovedla neznamená že se nezvedne... já si myslím že je to pořád výborný hráč se skvělou nahrávkou a citem pro kombinaci
gainey by si ako GM mal vediet spocitat klady a zapory angazovania hraca (ktory navyse nepatri ani k hviezdam najvacsieho kalibru) s cap hitom cca 8 mil do sezony 2013-14 v dobe ked sa da ocakavat ze financna kriza v nasledujucich sezonach sposobi pokles platoveho stropu.
nechcem byt kuvik ale podla mna uz v sezone 2011-12 moze byt platovy strop kludne pod 50 mil... gomez nech radsej zbiera aspon 100 bodov za sezonu, inak za tento trejd zavesia gaineyho za gule do prievanu
stř 01. črc 2009 08:06
Dávno som tušil, že Gainey je zlo pre Motreal. Teraz to už viem.
Podle mého na tomto tradu vydělali Rangers. Uvolnili platový strop, získali poměrně slušného mladého střelce Higginse + McDonagha, který by mohl být hráčem do NHL. Naopak tah MTL je celkem zláštní, Gomez je sice platný hráč a dobrý playmaker, ale velmi přeplacený. A hlavně, když se tak divám na soupisku MTL, tak tam chybí střelci ! Takový Heatly, Hossa, Gabo, BOU by se hodili mnohem více. MTL mi přijde strašně jalový tým a spolehát se jenom na labilního Kovaljova to je sázka do loterie....
mountain píše:Já taky, já osobně bych to ze strany Habs nebral. Velká nejistota a ještě větší plat. Ale třeba budem překvapení.
A taky to vypadá, že Vinnyho přestup k vám, je ještě o trošku nepravděpodobnější.
Nemám nic proti hispánci Gomezovi.Předešlé roky hrál za New Jersey výborně,loni se mu v Rangers tolik nedařilo.Je to hráč,který určitě kvalitu má,ale je na můj vkus hodně předražený!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432298
A ještě jedna věc mě zarazila.Bob daroval za Gomeze Rangers krom Higginse tři obránce - Mc Donagh,Janika,Valentěnka.Přitom lze předpokládat,že po odchodu Komisareka nám obránci budou chybět.
Z Rangers přitom přišel pouze jakýsi Michael Busto 23 letý,který dosud hrál ECHL Charlotte Checkers a nevidim to jinak,že zase skončí na nejbližší farmě u Hamilton Bulldogs
Navíc Bob měnil minesotského studenta McDonagha od,kterého tolik všichni očekávali.A kterého s takovou pochvalnou slávou od Trimminse předloni draftovali.To vážně nechápu!!
Ztráta Valentěnka je taky smutná.V AHL se jevil slušně a je to již připravený hráč naskočit do NHL.Žel v prvím týmu HABS dostal pouze jepičí šanci a víc se to s ním nezkusilo.Škoda!!!
Jen nechápu proč celé roky Canadiens mladé hráče vychovávají na farmách a čekají až dostudují,kdýž je stejně v době téměř zralosti a připravenosti pro NHL vymění jinam
Dog Janik je spíš podprůměrný obránce.Jeho ztráta mě tak nebolí.
Něco jako nová druhá naše posila od Rangers 22 letý mladíček Tom Pyatt, hrající dosud za AHL Hartford Wolfpack,který bude také spíše posilou pouze pro hamiltonské buldoky,než pro první tým.
NE,nejásám!!!!Dělá to na mě že Canadiens,že spíš jsme chtěli Rangers pomoc s platovým stropem.Na trade jsme sice neprodělali,protože zkušený 30 letý Gomez se v Canadiens určitě uplatní . Oceňují na něm výborné bruslení a odolnost.Já jen dodám,že doufám,že mu to tu sedne a zase mu to začne padat!!!!!!.
co na to povedat..je to tak..
Uz dlhsiu dobu mam taky pocit ze z celej ligy mame najhorsi manazment..nepamatam kedy naposledy vysiel tah nasich "bossov'. V poslednej dobe je to jeden prusvich za druhym. Este nemozem odpustit vymenu Cristobala prakticky za nikoho a teraz toto. Zial este nie je koniec dnes to moze byt este horsie.
Uz dlhsiu dobu mam taky pocit ze z celej ligy mame najhorsi manazment..nepamatam kedy naposledy vysiel tah nasich "bossov'. V poslednej dobe je to jeden prusvich za druhym. Este nemozem odpustit vymenu Cristobala prakticky za nikoho a teraz toto. Zial este nie je koniec dnes to moze byt este horsie.
Jak už jsem napsal na jiných stránkách, jsem tímto trejdem zhnusenýmontreal píše:mountain píše:Já taky, já osobně bych to ze strany Habs nebral. Velká nejistota a ještě větší plat. Ale třeba budem překvapení.
A taky to vypadá, že Vinnyho přestup k vám, je ještě o trošku nepravděpodobnější.Pokud se jedná o zájem Montreallu o Lecavaliera na tom se určitě nic nemění.Stále v balíku je peněz dost.To s tím nemá nic společného,nehledě na to,že za Higginse jsme si minimálně 2 mil odepsali.Jen nechápu proč Bob začal tak drahým hráčem,který v následujících sezónách bere 8,000 - 7,500 - 5,500 -4,500 mil.Tolik nebere ani Markov.
Nemám nic proti hispánci Gomezovi.Předešlé roky hrál za New Jersey výborně,loni se mu v Rangers tolik nedařilo.Je to hráč,který určitě kvalitu má,ale je na můj vkus hodně předražený!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432298
A ještě jedna věc mě zarazila.Bob daroval za Gomeze Rangers krom Higginse tři obránce - Mc Donagh,Janika,Valentěnka.Přitom lze předpokládat,že po odchodu Komisareka nám obránci budou chybět.
Z Rangers přitom přišel pouze jakýsi Michael Busto 23 letý,který dosud hrál ECHL Charlotte Checkers a nevidim to jinak,že zase skončí na nejbližší farmě u Hamilton Bulldogs
Navíc Bob měnil minesotského studenta McDonagha od,kterého tolik všichni očekávali.A kterého s takovou pochvalnou slávou od Trimminse předloni draftovali.To vážně nechápu!!![]()
Ztráta Valentěnka je taky smutná.V AHL se jevil slušně a je to již připravený hráč naskočit do NHL.Žel v prvím týmu HABS dostal pouze jepičí šanci a víc se to s ním nezkusilo.Škoda!!!
Jen nechápu proč celé roky Canadiens mladé hráče vychovávají na farmách a čekají až dostudují,kdýž je stejně v době téměř zralosti a připravenosti pro NHL vymění jinamTO vážně nechápu!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dog Janik je spíš podprůměrný obránce.Jeho ztráta mě tak nebolí.
Něco jako nová druhá naše posila od Rangers 22 letý mladíček Tom Pyatt, hrající dosud za AHL Hartford Wolfpack,který bude také spíše posilou pouze pro hamiltonské buldoky,než pro první tým.
NE,nejásám!!!!Dělá to na mě že Canadiens,že spíš jsme chtěli Rangers pomoc s platovým stropem.Na trade jsme sice neprodělali,protože zkušený 30 letý Gomez se v Canadiens určitě uplatní . Oceňují na něm výborné bruslení a odolnost.Já jen dodám,že doufám,že mu to tu sedne a zase mu to začne padat!!!!!!.
Na rozdíl od montryho si myslím, že na tomhle trejdu jsme v každém případě prodělali a budeme to pociťovat ještě hodně dlouho. Koivu je tím pádem de facto out, Lecavalier taky, o Sedinovcích nemluvě. Ve hře by tak mohl zůstat jen Havlát, ze stávajících hráčů pak Kovy, Tanguay (snad), doufám, že i Pleky. Komisarka nechci, chci Beauchemina!!! Aspoň v něčem mi, Bobe, udělej radost, když už jsi, s prominutím, takový
habs píše: Jak už jsem napsal na jiných stránkách, jsem tímto trejdem zhnusený!!! Tohle Bob totálně po.ral, jinak se to nazvat nedá. Takhle přeplaceného hráče, kterému rok od roku klesá výkonnost, vyměnit za poctivého dříče Higginse a hlavně za McDonagha s Valentěnkem + uvázat si na krk tak velké finanční břemeno, to se fakt jen tak nevidí! V Rangers musí být blahem bez sebe, že našli takového hlupáka, který na podobnou výměnu přistoupí. Nevím, jestli Bobovi touha ukázat se novým vlastníkům nezaslepila nadobro mozek!
Na rozdíl od montryho si myslím, že na tomhle trejdu jsme v každém případě prodělali a budeme to pociťovat ještě hodně dlouho. Koivu je tím pádem de facto out, Lecavalier taky, o Sedinovcích nemluvě. Ve hře by tak mohl zůstat jen Havlát, ze stávajících hráčů pak Kovy, Tanguay (snad), doufám, že i Pleky. Komisarka nechci, chci Beauchemina!!! Aspoň v něčem mi, Bobe, udělej radost, když už jsi, s prominutím, takový!
ANO,fanoušci poukazují na fakt předraženého hráče za,kterého bychom mohli mít dva kvalitní hráče.Také se pozastavují,že součástí balíčku byl Mc Donagh a hodnotí to negativně.Na druhou stranu se Gomezovi uznává jeho statut hvězdy.
Fanoušci se shodli,že by měl být centrem první řady místo Koiva,ale zároveň správně poukazují,že jestliže si Gainey stěžoval,že nám chybí fyzicky zdatný centr, tak s porovnáním s Koivem si moc nepomohl!!!!Oba jsou zhruba stejně velcí a tady k nějaké výrazné změně nedojde.Podle jejich názoru by to mohlo klapnout ve spolupráci s Kovaljovem.V tom by neměl bý problém!!!
Oceňují u něj vůdčí schopnosti a vnitřní sílu mužstvo strhnout.No, tak snad to bude dobré!!Navíc je odolný a vyhýbala se mu zranění
Taky se přiklání k tomu,že trenér Martin chce s mužstvem pracovat dlouhodobě a do jeho koncepce se víc Gomez bude hodit než Koivu.Jen bohužel nikdo přesně nenapsal,jak by ta koncepce měla vypadat!!!!!!!!!! :evil:Vysvětluju si to tak,že se bude víc bránit!!!!!! Podle mě Koiva nepodepíšeme.Na co?
Očekává se příchod Lecavaliera a Koivu by byl zbytečný.Vinnyho příchod ovšem asi nebude jen tak hned.A za situace,kdy se s Koivem nepočítá, by neměl,kdo prvního centra hrát.Míro na Sediny zapomeň.To byla jen taková spekulace z webů,že by k nám mohli přijít.Podle mě o bratry Montreal zájem nemá!!!Jeho prioritou je dostat sem rodáka z Montrealu Lecavaliera!!!!!!!!
Jinak souhlasím,že Bob chtěl do Montrealu okamžitě hvězdu a svým zavděčením se poněkud unáhlil a přestal počítat.Těch mladých obránců na naší straně je opravdu škoda.
Higginse mi líto neni.Každý rok hraje stejně.Snaží se,dře,šance vypracuje a pak to nepromění!!!!
Podle mě tady by se už nezlepšil!!!!!!!!Tady mu to esvědčilo!!!!Třeba v Rangers mu to půjde,co já vím!!!!
Jinak pokud jde o UFA Komisarek s tím nelze než s tebou souhlasit!!!Ať jde, a pokud by skutečně Bob přitáhl Beauchemina
S Havlátem nepočítám!!!Po trade Gomeze by jeho příchod neměl smysl.To už bych rovnou mohl odepsat Lecavaliera.NE,ten nepřijde a navíc má touhu se v Chicagu domluvit.
A Tomáš Plekanec?Nechci malovat čerta na zeď,ale toho letos pustí.Budeš vidět!!!!S platem jít dólu jít chtít nebude a podle mě mu moc nenabídli.Jemu samotnému vůbec nepomohla zpackaná sezóna Montrealu a navíc během roku se sám osobně trápil.Je mi to hrozně líto,protože na něj celkem trpim a vim,jak za nás hrál,když se mu dařilo.Ale viděl bych to tak na 75%,že z mužstva odejde.
Podepsat chtějí zřejmě Kovaljova,možná Tanquye!!!Ale i ten bude muset ze svých požadavků ubrat,jinak se o dům dál bude taky pakovat. Určitě mu připomenou,že za tak velké prachy promarodil půl sezóny a jeho produktivita byla pouze průměrná!!!!!!!
Teda takto konci este ped vyse rokom vychadzajuca supermegastar poliak Komisarek? Beauchemin je skvekla volba ak nebude zraneny. Pomer vykon/cena je asi najlepsi z obrancov co su na trhu. Ked ziskal anaheim pohar beauchemin bol mozno lepsi ako Pronger a Niedermayer a daval 30 minutove icetimy. Ja sam som Beauchemina velmi chcel.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF