Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Dnes večer zápas NHL ixo vs. janík, kto výhra bere 3b pre tím prip. 2, alebo 1. Posledné zápasi mi s janikom nevišli, ale dnes ho bude trestať tím Nashville, takže nemá šancu. A v poslednom období som nemal čaš na hry NHL, ale dnes si to vynahradím janik. Takže tak a nepomôže Vám ani new logo vy neoperenci xi, ale ni mier :) :wink:
v prvom rade to nie je zapas ixo vs janik, ale SC vs FB a za druhe, ak si to inak myslel, tak sry :D ...a za tretie neopereni su krokodily pokial viem, tak ticho a divajte sa na nas bájny let z hlbky svojho mociara :D
bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL :bac:
WildCelt píše:bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL :bac:
jak hned šefik wildík žaluje :fucker:
.:Mike:. píše:
WildCelt píše:bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL :bac:
jak hned šefik wildík žaluje :fucker:
veru tak žalobaba je to však to, len sranda wild som chcel zamachrovať pred paľkovvk, keď bol u mňa za v nhl ťa výpras neminie a mier jasne :smile03:
Matejko píše:
kto je ixo? mam ho v blokovanych uzivateloch a viem, ze ziadneho ixa som tam nedaval. daval som tam inych somarov, ktori mi srali zivot :idea:
tak to moze byt on, aj ja ho asi zablokujem :D ale ixo, ved aj ja som to sem pisal zo srandy, boze a uz dost, sme :offtopic:
Matejko píše:
kto je ixo? mam ho v blokovanych uzivateloch a viem, ze ziadneho ixa som tam nedaval. daval som tam inych somarov, ktori mi srali zivot :idea:
mozno si tam daval x-mena :-P
:D jo mato je taky kamaratsky typ :D
dnes nam to zial nevyslo, posledne kola treba zabrat naplno
uz musela sa raz pretrhnut ta nasa vitazna seria :D ...nevadi,nic nie je stratene, podme este splhat spolocne tabulkou :D
all-star prestavka :)
upozornujem tiperov, ak este nehlasovali za nase logo,aby ho podporili v suboji s HK :) .... a taktiez, janik a chester,drzte sa v dnesnom ALL-STAR, nech spravime nasmu timu dobre meno a porazime tu nafukanu konferenciu orlov :D
vela stastia a potom sa nam pochval
pelikan nech je ticho :) :twisted:
drzim palce mato potom... dneska konecne vyhra,ale neviem neviem, ci sa este pozviechame a nejake body vydolujeme... strata je 4 body, co urcite nie je nezvladnutelne,ale uz moc casu neostava,preto chlapci tipovaaat a popripade aj troska taktizovat :)
po dvoch prehrach s IC sa nam podarilo vyhrat dva duely proti MB :thumbsup:

dnesny zapas:

FireBirdsObrázek vs. Prievidza turtlesObrázek 24-20
janik 8 b
Matejko 11 b
canesman 13 b
Chester 9 b

Aj po opozdenom prichode canesman predviedol najlepsi vykon a vyborne mu sekundoval Matejko ktoremu pri predstave Pelikana stupol adrenalin a odskakal si to nejden zo superov a tak sme cestu k vitazstvu mali otvorenu. Koncom tyzdna dokonca dvojica Matejko & janik vyraza na kondicne sustredenie :oslava:
Takze mame za sebou 3 vyhry a este nadej na slusne body pred koncom kola ak budeme v nasich terajsich vykonoch pokracovat. GO GO GO FireBirds
prepacte chalani,ale vcera som riesil naozaj necakane a nepredvidatelne problemy :( ...skor sa to natipovat nedalo.... ale som rad,ze aj tak sme to zvladli... :cool:
zacinam mat dojem ze FB zacina byt nejake prekliate, nejak sa jeho clenom stavaju nie prilis prijemne zalezitosti asi :?
janik píše:zacinam mat dojem ze FB zacina byt nejake prekliate, nejak sa jeho clenom stavaju nie prilis prijemne zalezitosti asi :?
:bavme: tak ja zatial pohodka,dufam ze sa to neprenesie aj na mna,inak konecne dnes nejaky poriadny vysledok z nasej strany,dokonca sme siahli aj na bodovane pozicie,len tak dalej treba to udrzat pripadne este sa pokusit aj nieco vyssie pozret.
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES