Dnes večer zápas NHL ixo vs. janík, kto výhra bere 3b pre tím prip. 2, alebo 1. Posledné zápasi mi s janikom nevišli, ale dnes ho bude trestať tím Nashville, takže nemá šancu. A v poslednom období som nemal čaš na hry NHL, ale dnes si to vynahradím janik. Takže tak a nepomôže Vám ani new logo vy neoperenci xi, ale ni mier
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
veru tak žalobaba je to však to, len sranda wild som chcel zamachrovať pred paľkovvk, keď bol u mňa za v nhl ťa výpras neminie a mier jasne :smile03:.:Mike:. píše:jak hned šefik wildík žalujeWildCelt píše:bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL
tak to moze byt on, aj ja ho asi zablokujemMatejko píše:kto je ixo? mam ho v blokovanych uzivateloch a viem, ze ziadneho ixa som tam nedaval. daval som tam inych somarov, ktori mi srali zivotWildCelt píše:bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL
mozno si tam daval x-menaMatejko píše:kto je ixo? mam ho v blokovanych uzivateloch a viem, ze ziadneho ixa som tam nedaval. daval som tam inych somarov, ktori mi srali zivotWildCelt píše:bacha na ixa, nejaky je husty v poslednej dobe, vcera ma poslal do p*ci na icq, asi ho treba schladit v NHL
po dvoch prehrach s IC sa nam podarilo vyhrat dva duely proti MB
dnesny zapas:
FireBirds
vs. Prievidza turtles
24-20
janik 8 b
Matejko 11 b
canesman 13 b
Chester 9 b
Aj po opozdenom prichode canesman predviedol najlepsi vykon a vyborne mu sekundoval Matejko ktoremu pri predstave Pelikana stupol adrenalin a odskakal si to nejden zo superov a tak sme cestu k vitazstvu mali otvorenu. Koncom tyzdna dokonca dvojica Matejko & janik vyraza na kondicne sustredenie
Takze mame za sebou 3 vyhry a este nadej na slusne body pred koncom kola ak budeme v nasich terajsich vykonoch pokracovat. GO GO GO FireBirds
dnesny zapas:
FireBirds
janik 8 b
Matejko 11 b
canesman 13 b
Chester 9 b
Aj po opozdenom prichode canesman predviedol najlepsi vykon a vyborne mu sekundoval Matejko ktoremu pri predstave Pelikana stupol adrenalin a odskakal si to nejden zo superov a tak sme cestu k vitazstvu mali otvorenu. Koncom tyzdna dokonca dvojica Matejko & janik vyraza na kondicne sustredenie
Takze mame za sebou 3 vyhry a este nadej na slusne body pred koncom kola ak budeme v nasich terajsich vykonoch pokracovat. GO GO GO FireBirds
janik píše:zacinam mat dojem ze FB zacina byt nejake prekliate, nejak sa jeho clenom stavaju nie prilis prijemne zalezitosti asi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé