Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes nas caka dolezity zapas najma pre psychiku muzstva a zial sa v nom musime zaobist bez Aaron-a Ward-a... ma zranenie nohy, ktora mu opuchla a nemohol obut korculu... mam dost obavu aby to opat nebola nejaka zlomenina- vysledky RTG este neboli zname. Dufam, ze po dlhej odmlke Allen poda spolahlivy vykon ale velka zodpovednost bude na Zdenovi a Widemanovi... dufam ze aj Hnidy s Ferencom sa dnes ukazu v podstatne lepsej forme ako vcera.

V brane samozrejme nastupi Alex Auld- snad bude opat carovat ako v poslednom zapase na Floride.

Potesitelne je ze na dnesnom treningu sa zucastnil aj Bergeron a davku zvysil na 28 minut... ak sa nedostavi bolest hlavy tak za par dni by to mohol zvysit na 30-32 minut a potom snad sa zapoji do plneho treningu takze mozno by mal stihnut aj koniec zakladnej casti (toto je moj optimisticky nazor).

GM stale nezlomil palicu nad Cistovom a je mozne ze mu da v najblizsich zapasoch sancu... ja verim, ze sa to nestane lebo jeho sanca moze dojst len po zlych vykonoch alebo zraneni co si urcite nezelam.
tak dnes to bude zaujímave ako to hráči zvládnu po včerajšku keď dostali 10
Kower píše:Dnes nas caka dolezity zapas najma pre psychiku muzstva a zial sa v nom musime zaobist bez Aaron-a Ward-a...
to je v prdeli, jeho znama sa rovna zrejme zranenenie :x sada nanho jak lep, dufam, ze sa tej tohto sezonnej pliagy cim najskôr zbavi..!..absencia sdrciara je v kazdom muzstve citelna..tak hadam to chalani zmaknu aj bez neho
Kower píše:V brane samozrejme nastupi Alex Auld- snad bude opat carovat ako v poslednom zapase na Floride
Alexovi verim, no dufam, ze na strane druhej nebude carovat Andersson tak ako naposledy proti ostrovanom.. :ee:
Kower píše:Potesitelne je ze na dnesnom treningu sa zucastnil aj Bergeron a davku zvysil na 28 minut...
mimoriadne potesujuce spravy :thumbsup: ale ja osobne by som mu do tohto sezonneho zapasoveho kolotoca zakazal vstupit..!..PO (ak klapne) nie je hrou na schovavacku..
Kower píše:GM stale nezlomil palicu nad Cistovom a je mozne ze mu da v najblizsich zapasoch sancu...
ak by nebol rusacik beriem ho, ale ak tu sancu predsa len dostane, mrkneme sa nanho detailnejsie :evil:
T.Kopecky píše:tak dnes to bude zaujímave ako to hráči zvládnu po včerajšku keď dostali 10
ten zapas, resp. trapas uz chalani hodili davno za hlavu a je fajn, ze ihned museli sustredit svoje myslienky na panterov..ti budu urcite neprijemne hryzt, ale tabulkove postavenie nam veli bez podmienecne bodovat :!:
Tak nakoniec ste aj bodovali, získali ste bod za prehru 1:0 po predlžení. V bránke panterov už 2x v rade vychytal Anderson čisté konto, minule zastavil 53 striel a teraz 40 ! .To je neuveritelné, ale vidieť že Boston sa po 10-ine prebral ked dnes v hracom čase golu nedostali.
cepi píše:Alexovi verim
a Alex nesklamal, kryl 32 pokusov a pripisal si shutoutik :thumbsup:

Obrázek
cepi píše:dufam, ze na strane druhej nebude carovat Andersson tak ako naposledy proti ostrovanom.. :ee:
:doh:
Ohlund píše:V bránke panterov už 2x v rade vychytal Anderson čisté konto, minule zastavil 53 striel a teraz 40 ! .To je neuveritelné
nemam slov, z 2Z dokopy 93 striel a 0 golov :o
Obrázek
Ohlund píše:Tak nakoniec ste aj bodovali, získali ste bod za prehru 1:0 po predlžení.
beriem aj ten, aj ked skoda toho golu v pp..no taku minutku pred koncom III tretiny bola podobna sanca panterov, ale Alex nastastie kryl..pocas I tretiny sa stream prenos dodzubkal tak som to zabalil a rano vychadzal len z hajlajtov..v II tretine ukazovali len sance Bruins...Andersonova lapacka pri Murrayov tutovke 100pro v zakrokoch tyzdna..tak ako som bol byval spominal, nasi sa z 10tky rychle oklepali a ideme dalej, treba si vsak cim skôr pripisat dalsie 2 body :!: naskok pred PO prenasledovatelom (Buffalo) cini 4 body...pred sebou mame Ottawu s 3 bodovym a Montreal so 4 bodovym naskokom, s pre nas 1 zapasom k dobru..najblizise 2 domace zapasy (Leafs/Caps) povinnost ukoristit aspon 3 body :cinka:
cepi: Este raz: Spickovy obranca u Bruins nebol od cias Briana Leetcha! Vrah NIE JE hokejista! Laskavo si tu utkvelu predstavu vyhod z hlavy, takeho zabijaka by som nedal kapitanovat ani na papierovej lodicke. Inak pekna kefa, gratulujem, Caps! :D
chorche -) :wowo:

Zdeno Chára patrí nepochybne medzi našich najlepších hráčov v tejto sezóne. Nielenže sa mu darí v defenzíve, ale pravidelne zbiera kanadské body. V tom bol vo februári neuveriteľne úspešný, dokonca v tomto mesiaci nastrieľal spomedzi všetkých obrancov NHL najväčší počet gólov (8). V tejto sezóne ich už má na konte 15 a aj v tejto štatistike patrí medzi najlepších v NHL. Na prvého Mika Greena z Washingtonu Capitals mu chýbajú momentálne dva presné zásahy, čo určite nie je neprekonateľný problém.čo sa týka celkového bodovania, aj tam patrí tento náš obranca medzi najlepších. 46 bodov v 65 zápaosch mu zatiaľ stačí na celkové 6. miesto.

Zároveň to znamená, že si vytvoril svoje nový osobný rekordy v počte bodov v jednej sezóne. No ešte musí streliť minimálne dva góly, aby si utvoril nový rekord aj v tejto štatistike. Tak ako po iné roky, aj v tejto sezóne si však kvalitne plní aj svoje defenzívne úlohy. Svojou postavou je predurčený na to, aby svojich súperov zrážal na ľad a to sa mu aj celkom darí. S 201 bodyčekmi mu patrí momentálne výborné piate miesto.

Tréner Bostonu Bruins Claude Julien ho aj preto nasadzuje vždy proti tým najlepším útokom súpera. Dvojica CháraWideman vytvorili jednu z najlepších defenzívnych dvojíc v lige. Zuby si na nich vylámali viacerí vynikajúci strelci. Iľja Kovalčuk, Vincent Lecavalier, Jevgenij Malkin, Olli Jokinen, Eric Staal a ďalší sa doslova stratili na ľade. „Nie je pochýb o tom, že toto sú dvaja kľúčoví hráči,“ povedal Julien o svojich obrancoch pre Boston Globe. „Ako tím sa spoliehame vždy na všetkých piatich hráčov na ľade. No títo dvaja chlapi robia vynikajúcu prácu pri bránení takýchto hráčov. Chára je fyzický hráč. Ak ste jedným z protihráčov a vidíte tohto chlapa prichádzať znovu a znovu, začínate uvažovať o tom, či chodievať do rohov.“

Po zranení Niklasa Lidströma a pri Chárovej aktuálnej forme je práve on najväčším kandidátom na zisk Norrisovej trofeje. Jeho prínos pre tím je nesmierny a je to pravý kapitán, ktorý ide príkladom nielen v zápasoch, ale aj na tréningoch. Nie nadarmo začínajú o ňom hovoriť ako o nástupcovi Raymonda Bourqua, ktorý tu pôsobil dlhé roky. „Je výborný počas celej sezóny,“ pokračoval Julien.“V poslednom mesiaci si ľudia všímajú jeho body. A preto ho vidia ako lepšieho hráča. Ale ja si myslím, že bol neskutočný počas celého roku. Je to cenná komodita špeciálne vtedy, keď hráme proti súperom, ktorí majú superhviezdy schopné zaviesť puk z jedného konca na druhý.“ (hokejportal)

8)
chorche> nastastie ani nahodou nehrozi, aby si niekedy rozhodoval o tom kto bude kapitanom v NHL :haha:

Zdeno ma najlepsiu sezonu, a na rozdiel od ostatnych kandidatov na Norris trofej na modrej ciare nie je obklopeny skusenymi hracmi (aj ked Wideman-ovi sa tuto sezonu podaril vykonnostny vzostup) a napriek tomu ma dobre statistiky... Keith Jones, Mike Milbury atd. (ak ti tieto mena nieco hovoria) maju asi lepsi odhad kto je najlepsi obranca NHL.
Co sa tyka zranenia Aaron Ward-a tak predbezne vysledky nepotvrdili zlomeninu, no podla GM aj tento neprijemny vnutorny opuch kosti ho moze vyradit z hry na cca 2 tyzdne.
Kower píše:a napriek tomu ma dobre statistiky...
opravim Ta kowi, Zee ich ma skvele
Kower píše:Co sa tyka zranenia Aaron Ward - to ho moze vyradit z hry na cca 2 tyzdne.
madafaka, to je prakticky do konca zakl. casti :evil: len dufam, ze nam jeho skusenosti v zaverecnom nervydrasajucom finisi zakl. casti nebudu chybat..ale ak by mal byt fit na pripadne PO, tak OK..k tomu PO, bolo by brutal nestastne, ak nam ho v zavere uchmatol niekto iny..drzime sa na PO prieckach prakticky od zaciatku sezony, tak dufam, ze nezazijem(e) podobne sklamanie ako v zavere minuleho rocnika :smutok:
na oficialnej stranke Bruins riesia chat s hracmi Bruins http://bruins.nhl.com/multimedia/chats.htm Thomas, Lucic, Savard to uz maju za sebou, nasleduju dalsi, ma to len jednu chybicku, neprelozim si toho moc :verysad: dufam, ze Zdeno bude odpovedat v slovenstine :lol2:
Marc Savard

:?: Kto je najlepsi utocnik v NHL?
:!: Paci sa mi Oveckin. Ma vsetko co treba - fyzicku silu, nos na goly a dobre tvori hru

:?: Proti komu je najtazsie ist na buly?
:!: Pre mna to je Bobby Holik, je obrovsky.

:?: Co je na Bostone najlepsie?
:!: Fanusikovia a to, ze je tu vela skvelych tymov. Je to super miesto pre sportovcov.

:?: Kto je lepsi golfista, ty, alebo Kessel?
:!: Ja som urcite lepsi, Kessel ani nevie nosit batoh s golfovymi palicami.

:?: Ake je to byt najlepsi nahravac v NHL?
:!: Je to super, ale bez mojich spoluhracov by som to nedosiahol. Snazim sa robito cokolvek, aby som pomohl tymu.

:?: Nehras vela fyzicky, ale v poseldnych zapasoch si sa zacal presadzovat aj takto. Kde sa to v tebe vzalo?
:!: Nastava obdobie, kedy treba hrat aj trocha agresivnejsie.

:?: Kto bol tvoj oblubeny hrac ked si bol mlady?
:!: Wayne Gretzky. Dokonca som s nim 2 roky hral, co bolo skvele

:?: S kym si v tyme najviac rozumies?
:!: Glen Murray, Marco Sturm a PJ. Potom Chucktown Crew. Lucic, Reich a Stuart.

:?: Oblubey stadion po Garden?
:!: Vsetky kanadske, je tam super atmosfera

:?: Oblubeny rozhodca?
:!: Kerry Fraser

:?: Preco cislo 91?
:!: Mal som 9 v Atlante. Dcera sa mi narodila 9. Tu je to cislo vsak vyradene, tak som pridal jednotku.

:?: Myslis si, ze Bruins su outsideri? Hlavne po tom, co ESPN vas zaradila na koniec rebricka v predsezonnom hodnoteni? Si rad v takejto pozicii?
:!: Je to vyzva dokazat kritikom, ze sa mylili

:?: Aky vplyv na tym ma Cam Neely?
:!: Je dobre ze tu je najma pre mladych, ale aj pre starsich. Ma pozitivny vplyv na vacsinu veci.

:?: Kto vyhra zapadnu konferenciu?
:!: Anaheim

:?: Kto bude dalsi P-Bruins, ktory sa hore presadi?
:!: Myslim, ze Rask

:?: pise Vladimir Sobotka: Savvy, tak ako?
:!: Vladi, co tu robis? Daj si pauzu

:?: Keby si mohol zmenit pravidla, co by to bolo?
:!: Asi zmensil brankarsku vystroj

:?: To Timmy asi nebude rad pocut
:!: Asi mas pravdu :D

:?: Aky silny mas priklep?
:!: Som hned za Zdenom

:?: Tesis sa na zmeny v rozpise zapasov, ktore budu od buducej sezony?
:!: Myslim, ze bude dobre hrat proti tymom, s ktorymi sme teraz nemali moznost

:?: Oblubena znacka hokejok?
:!: Warrior.

:?: Skusil si niekedy presvedcit Chief-a, aby si si mohol obliect dres s cislom?
:!: Skusil som ho podplatit, ale nevyslo to
Skorpion píše:Marc Savard

:?: Kto je lepsi golfista, ty, alebo Kessel?
:!: Ja som urcite lepsi, Kessel ani nevie nosit batoh s golfovymi palicami.

:lol2:
Skorpion píše: :?: pise Vladimir Sobotka: Savvy, tak ako?
:!: Vladi, co tu robis? Daj si pauzu
:lol:
Skorpion píše: :?: Keby si mohol zmenit pravidla, co by to bolo?
:!: Asi zmensil brankarsku vystroj

:?: To Timmy asi nebude rad pocut
:!: Asi mas pravdu :D
:D

Obrázek

skorpionik -) :good:
Obrázek Obrázek Obrázek

- divizne derby, derby OLD SIX, v ktorom pôjde obom timom o vela..Bruins o udrzanie si PO pozicie (moment. 6 priecka) Leafs o PO nadej (12 priecka s 5b. stratou na 8 poziciu)..domaci disponuju 2 zapasmi k dobru
- Bruins maju z poslednych 10Z bilanciu 7V - 1P - 2PP -) Leafs 6V - 3P - 1PP
- tohto sezonne vzaj. zapasy mierne na strane Bruins 3:2
- v branke domacich by sa mohol po predoslej roletke opät objavit Alex Auld, na strane hosti to isti Vesa Toskala
- v nasom priapde nie je co riesit, proti Torontu doma bodovat musime :!: :povzbudzovanie:
V brane nastupi Thomas. Ward je mimo ale jeho status je day-to-day takze pri mensom zazraku by mohol v sobotu byt k dispozicii.
Milan Lucic

:?: S kym si v tyme najlepsie rozumies?
:!: S "Chucktown Crew", tak volame skupinku v ktorej som ja, Marc Savard, Jeremy Reich a Mark Stuart. Skvela partia chalanov, mame kopec zabavy

:?: nejake netradicne predzapasove ritualy?
:!: davam si cokoladovy tycinku pred kazdym zapsasom, najlepsie Mars, alebo Snickers a zahram si futbal s chalanmi v chodbe pred satnou

:?: Preco cislo 17?
:!: narodil som sa 7, takze rad by som mal 7 vo svojom cisle. V juniorke som nosil 27, ale tu ma Murray a 37 Bergeron a 7 a 77 su vyradene.

:?: Hokejovy idol?
:!: stryko Dan Kesa, ktorych odohral 130 zapasov v NHL za Van, Pit, Dal a Tampu

:?: Das si pohov s bitkami po tom co si si znova zlomil nos?
:!: Dobra otazka :-) . Musim to nechat zahojit, ale este zostava 6 tyzdnov reg. sezony, tak v poslednych zapasoch sa uvidi.

:?: Aku hudbu pocuvas, aby si sa naburcoval na zapas?
:!: Metallica. Ich S and M CD ije moje oblubene... Master of Puppets ma dokazu nabudit

:?: Oblubena arena?
:!: Air Canada Centre v Toronte

:?: Drzi si skvelu vykonnost Milan! Dostal si nejake dobre bitkarske rady od Thorts a/alebo Reich?
:!: Ani nie, ale dostal som od nich dobre hodnotenie....Thorts zmizni z mojho chatu, mozes sa ma to spytat zajtra :D

:?: S kym byvas na izbe pocas tripov a co robite vo volnom case?
:!: Byval som s Kobasew-om, ale ten sa stazoval, ze chrapem prilis hlasno, tak ma presunuli k Sobotkovi, ale ten sa stazoval tiez. Tak odvtedy mam vlastnu izbu.

:?: Co bude dolezitejsie v play off - strielanie golov, alebo fyzicka hra?
:!: Pre mna bude dolezite hrat fyzicky. Takymto sposobom dokazeme supera dost unavit. Ale pre postup dalej bude potrebna kombinacia oboch veci.

:?: Menuj dvoch hracov (aktivny + byvaly), s ktorymi by si si rad zahral
:!: Iginla a Yzerman

:?: Bil by si sa s Charom, keby ta vyzval a hrate za rozlicne tymy?
:!: Ani za nic

:?: Kto vymyslel myslienku robotnickej helmy v satni?
:!: Murray. Myslim, ze to je super idea. Skvela odmena pre hraca po kazdom vitazstve.

:?: Oblubeny sport po hokeji?
:!: Lacrosse

:?: Najlepsia prezyvka aku si dostal?
:!: Gino. Volakedy som mal vlasy ako Gino Odjick

:?: Kto ma najvacsie slovo v satni pocas prestavok?
:!: Z, Muzz a Savvy, ale aj ostatni

:?: Nejaka priatelka?
:!: Nie

:?: Tesita, ze si v hre EA SPORT NHL08?
:!: Ano, pretoze uz sa nemusim sam vytvarat v editore hracov

:?: S kym sa zabavas, ked nehrate zapas?
:!: Mark Stuart a Marc Savard.
Duo komediantu Auld-Thomas se opet predvedlo...
Dva debakle v poslednych dnoch, to je neskutocne :x :x :x
Crab píše:Duo komediantu Auld-Thomas se opet predvedlo...
Auld za nic nemoze, ale Thomas dnes vobec nebol oporou... V sobotu musime jednoznacne zacat s Auld-om lebo Timmy je teraz mimo a dalsia prehra s Washingtonom nas bude velmi mrziet.
no tak ta nervozita je uz tu dufam ze ju zazehnaju v najblizsom zapase :sad2: :(
V najblizsom este nie, az v tom dalsom :box:
:modlenie: :modlenie: :modlenie: :modlenie: :modlenie: :modlenie:
Tak haluzny zaciatok..ubehlo 14 sec. a uz tu mame 2 bitky. Prva Lucic-Bradley, kde jasne vyhral Lucic a vobec nechapem, co to Bradleyho napadlo sa pustat do Lucica a druha Thorton-Brashear, kde by som to dal viac Brashearovi..No..mysim, ze sa mame na co tesit :-)
cepi píše::modlenie: :modlenie: :modlenie:
Tak to je úvod jako prase :box: :bitka3: .Kluci to rozbalili v neskutečném stylu!!! :fight: :ferovka: To bude divoký zápas!!
15s a dvě bitky!!! :good:
Kua ale nepaci sa mi ako hra Boston, hl. ma nastval ten zakrok hraca so 16 na Backstroma, to bolo uplne zbytocne..inak zapas daky rozhadzany..Dnes to bude este vriet..
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES