Wejnys, we did it. Neviem, či máme ale plakať, alebo sa smiať. Ale úprimne povedané, tento rok som si viac veril na ten Detroit, preto som si ich v konečnom dôsledku asi aj viac prial. Hlavne súboj Smith vs Datsyuk, ale takto to bude možno Smith vs Hossa a pod.
Ale divízny titul je niečo parádne a o to nám v podstate šlo. V play off sme tiež, takpovediac z jeden z najvýhodnejších pozícií.
Zápas s Minnesotou parádička, bál som sa, že tam môžeme stratiť a takisto aj pri St.Louis. Zas nás podržal Smith, no musím smeknúť aj pred koučom, ktorý tie lajny poskladal tak, že keď to nejde jednej, góly dáva druhá.
Parádička, dnes si zabodoval aj Smith, ale dosť som sa bál, že ten puk sa mu zamotá niekde pod korčuľu a dá si vlastný gól.
Pred nedávnom som chcel vymeniť Boedkera, ale dúfam, že sa tak nestane. Poslednú dobu ukazuje veľký potenciál hrať za Phoenix a v Play Off to snáď vystupňuje, pretože mu to teraz ide. A strelca sa dá z neho vychovať.
V Play Off sa teším na viacerých hráčov. Smith, od ktorého budem čakať, že nás podrží a takisto Whitney s jeho partiou. Od Boedkera si začínam dosť sľubovať a Pyatt, ktorý bojuje v každom PO ako lev sa snáď nezraní a bude jeho bojovnosťou získavať puky a nahrávať, či dávať góly.
Potom samozrejme keptejn Doan a podobní borci.
GO YOTES GO GO GO!!!
(tým obrázkom si ma dosť dostal, len škoda, že ten kojot nie je pekný (trollface)

)