Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Tokarski :poklona: . Sa čudujem že ho nikto nezobral.. Kvôli nemu som tak panikáril okolo IR statusov mojich hráčov,chcel som ho čo najskôr v tíme. MON má tento rok až 16x b2b takže by som mal byť v pohode..
Na brankárske stats vediem proti kajovi 4-0 , dnes mu zachytal super Mason :giggle: , ale v poli je to slabé a prehrávam aj v štatistikách kde mám dominovať.. chudák kajo v nemocnici asi jahú nerieši a tak má v zostave aj IR hráčov :? , musím to využiť na dobrý rozbeh :jn: .

tu je zoznam tímov a počet ich b2b
http://sports.yahoo.com/blogs/puck-dadd ... 23098.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako proběhly dva zápasové dny a já už mám 3 hráče na IR, 2 dtd a chromého Alfredssona. :D
som na tom podobne :lol2:
Po prvých tretinách dnešných zápasov mal priemerný tím v lige okolo 10-15 bodov, ja som mal 14 a kajo 27 :!: . WTF jeho hráči hrajú ako nafetovaní, Tlustý dnes hattrik, RLY? Voráček + Žirou = 6 bodov so far.. Hudler 3 body, Nelson 6 :-O . Do pekla ja som bral Conachera že on má hrať v 1. útoku, well on tam aj hrá ale na PP je miesto neho Nelson a všetky goly davaju z PP.. aspoň jeden dal dnes aj Cory. Blbý los, horšieho súpera mi asi dať nemohol, Kane sa mi zraní na 2 týždne po zrážke s vlastným spoluhráčom, jackpot by bol keby sa zrazí s Wheelerom a vyautovali by sa mi obaja navzájom :slap: .
Moji brankari sa dnes zahrali na cednikov :slap:
Skorpion píše:Moji brankari sa dnes zahrali na cednikov :slap:
to mame za ten draft :-D
moji to uz tiez viac dojebabrat nemohli, aj ked s tymto vyvojom som pocital uz tesne po drafte (este raz skoda toho Kuempera, ktoreho som mal na drate a zaklikol som na Enrotha) proti COL ocakavam Svedberga
stav 5:7 by som aj bral, ale to pochybujem, v G puknem na celej ciare, podobne ako v bodoch

snad sa mi cim skôr do hry zapoja 3 marodi - Cullen, Methot, Coburn
potesil fa Dano, mal som ho sice dnes na benchi (aj tak by mi nehelfol), môze sa mi este zist
tych fa + waiver stat´s budem v tejto sezone asi opät castejsie vyuzivat
Po sedmi dnech má Lukas na svém kontě 20 gólů a 30 asistencí. :sok:
To se hraje blbě, když hrajete proti víc než jednomu týmu. :(
Ono ten žreb je dosť retardovaný, niektoré tímy už majú 5 zápasov a polovica ligy má 2, Vancouver má tiež len 2 zatial a od nich mám 5 hráčov.. a hlavne oboch brankárov, naštastie tento prvý týždeň je dlhší tak hádam to ešte dobehnem trochu.
dejf píše:Po sedmi dnech má Lukas na svém kontě 20 gólů a 30 asistencí. :sok:
To se hraje blbě, když hrajete proti víc než jednomu týmu. :(
Ja s nim hram keepera, tam mas kazdy den o 4 pozicie menej a ma to 22+32
pre silno veriacich mam atraktivnu ponuku! :sok: Meszaros k dispozicii :tada:
Miller SO :poklona: , heh čakal som že brána bude znovu moja slabina ale tento prvý zápas je to práve naopak, brankári mi nastúpili na 4 zápasy a všetky vyhrali :thumbsup: , ale okrem kaja musím hrať aj proti rozpisu a jemu 2 cedníci odchytali už 6 zápasov :slap: , takže na zákroky nemám nárok, ostatné G stats by mali zostať doma.. v poli jasne prehrávam aj v produktivite ale zvyšok stats je ešte v hre a mám to rozbehnuté dobre, keby sa vydarí víkend mohol by som vyhrať cca 10-6, ale predýcham aj tesnú prehru 7-8...
musel pekáč vychytať nulu s pegom? :bitka:
Joe S. píše:musel pekáč vychytať nulu s pegom? :bitka:
co sa cudujes, mam ho v keeperi :petrik:
petrik píše:
Joe S. píše:musel pekáč vychytať nulu s pegom? :bitka:
co sa cudujes, mam ho v keeperi :petrik:
:pc:
Skorpion píše:pre silno veriacich mam atraktivnu ponuku! :sok: Meszaros k dispozicii :tada:
poslem ti zan svoju vysunutu platnicku :lol2:
zatial suverenne najlepsia ponuka. Premyslim si :-D
Moji chlapci boduju ako keby boli na drogach :petrik:
Ohlund píše:keby sa vydarí víkend mohol by som vyhrať cca 10-6
10:6 to je, no :jn:
to ja som v oboch ligach drtil superov a uz je to vyrovnane po dnesnej noci :thumbsdown:
kajo píše:Moji chlapci boduju ako keby boli na drogach :petrik:
Ohlund píše:keby sa vydarí víkend mohol by som vyhrať cca 10-6
10:6 to je, no :jn:
WTF na víťazné goly som viedol 3-1, tvoji hráči dali za 10 dní jeden víťazný gol ale včera si zas niečo šlahli a už je to 3-4 :bitka3:
Dnes mi hrá 9 hráčov a tebe 5, prehrávam o 2 hity, takže tam by som mohol znížiť na 7-9, a potom ešte teoreticky vyrovnať na +/- alebo dotiahnut tie GWG aspoň.
Vieš ja som písal že ked sa podarí víkend mohlo by byť 10-6 premňa, lenže víkend sa podaril akurát tak tebe a zas všetci tvoji hráči 2-3 body za deň :lol2: :slap:
Anty píše:to ja som v oboch ligach drtil superov a uz je to vyrovnane po dnesnej noci :thumbsdown:
no drtil... To jsou silna slova, ja tam nemit takove cedniky tak si za remizu rad :-D
Svedberg :wave: po Luovi 2 roletka a hned je to v G stats o niecom inom
dnes bez G startu za to Anty ma istotu od LA, hadam pocednikuje
obrat skore uz nehrozi, dnes mam v hre 2 hracov, naopak super slusny pocet, prehru 6:7 by som bral vsetkymi 10timi
megaton píše:
Anty píše:to ja som v oboch ligach drtil superov a uz je to vyrovnane po dnesnej noci :thumbsdown:
no drtil... To jsou silna slova, ja tam nemit takove cedniky tak si za remizu rad :-D
ved bolo 13:4 ci kolko pred par dnami :cry:
Anty píše:
megaton píše:
ved bolo 13:4 ci kolko pred par dnami :cry:
to je vzdycky matouci. v te dobe si mel vic zapasu. ale je fakt, ze dnes mas ve hre vice hracu a tak konecna remiza by pro me byla uspech
Nakoniec 6-8 :hroza: . Na hity aj na FW bola remíza , hlavne tie hity ma hnevajú, na nich som staval tím a hned v prvom zápase ma sklamú, ale tak sám som si to pokazil, mal som v tíme healthy scratch Weissa ktorý 4 zápasy len zaberal miesto v zostave, dalej som vymenil mašinu na Hity a bloky M Webera za Sbisu :? , zranil sa mi Kane a vela dalších hráčov hralo pod svoje možnosti... potešila len brána, ale to som mal štastie že Canucks hrali so slabými tímami, teraz idú do na trip do Dallasu, St. Louis a Colorada to budú asi iné čísla :nervozny:
Nakoniec som vyhral :wave: síce to bol boj ale vyšlo to :good:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG