Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche, právě jsem čekal že Tampa užty zápasy vypustí, ale překvapivě má nyní 3 výhry v řadě!
lístky na Prahu by mohly být v prodeji na http://www.ticketpro.cz a možná na http://www.ceskasportovni.cz - ti celou akci pořádají. Prodej by ale měl začít až 10.4.

Obrázek

jinak když jsme se bavili o tom draftu, tak na nhlpro.cz zrovna o tom dali článek:
:arrow: Jak by mohl dopadnout draft 2008?
dakujem za info, poslem to dalej. Draft? No, kym nie je rec o Tavaresovi, ktory ale asi pojde az v dalsej sezone...nie?
jo, Tavares půjde až další rok, protože dosáhne požadovaného věku o trochu pozdějc :)
jinak celkem souhlasím s tím názorem, co byl v tom článku na nhlpro. Že Stamkos bude asi jednička, ale Kings ho nemusí vzít, protože mladých útočníků mají fakt dost (Frolov, Kopitar, Brown, O'Sullivan, Cammalleri), takže by mohl vyjít na nás (pokud vyjde teda druhá volba).
mountain píše:jo, Tavares půjde až další rok, protože dosáhne požadovaného věku o trochu pozdějc :)
jinak celkem souhlasím s tím názorem, co byl v tom článku na nhlpro. Že Stamkos bude asi jednička, ale Kings ho nemusí vzít, protože mladých útočníků mají fakt dost (Frolov, Kopitar, Brown, O'Sullivan, Cammalleri), takže by mohl vyjít na nás (pokud vyjde teda druhá volba).
může vyjít i první, los je zradný.
Jinak příští dva zápasy hrajeme se Sabres a Pens, takže myslím že nás teď čekají dvě prohry. Bohužel :(
leci píše:chorche, právě jsem čekal že Tampa užty zápasy vypustí, ale překvapivě má nyní 3 výhry v řadě!
lístky na Prahu by mohly být v prodeji na http://www.ticketpro.cz a možná na http://www.ceskasportovni.cz - ti celou akci pořádají. Prodej by ale měl začít až 10.4.

Obrázek

jinak když jsme se bavili o tom draftu, tak na nhlpro.cz zrovna o tom dali článek:
:arrow: Jak by mohl dopadnout draft 2008?
Takhle bude leci vypadat znak pro zápasy Tampa-New York Rangers?
jj takhle by to mělo vypadat
:modlenie: snad seženu lístky
Já snad také , to bych bral jako životní zklamání ! Sice to je v Praze , ale budiž
Taky bych rád sehnal lístky, ale pude to těžko. NHL v Praze to není každý den :roll: když by to nevyšlo, tak bych zavděčil Amerikou :D pokud na to ovšem našetřím.
Pri zrebe sa da poskocit najviac o 5 miest a najviac o 1 klesnut. Takze Tampa ma za sucasnych okolnosti sancu skoncit na 1.,2. alebo 3. mieste na drafte.
překvapivě zatí vedeme nad Buffalem 2:1. Buffalo ale musí vyhrát takže nás čeká ještě hodně těžký zápas...
hra je celkem kvalitní, ovšem přenos přes Sopcast nic moc, strašně se seká :x
Uz je to 3:1..parada..zabojujte. Budem vas velebit :modlenie:
díky XruC :D
už je to 4:1. Jsme velmi spokojený-naše hra se oproti první zlepšila, přidali jsme 2 goly, žádný jsme nedostali, navíc oba dal Vinny, Darche předvedl obranný zákrok (obránci to v poslední době běrou za brankáře, minule to byl Picard a hlavně! zlepšila se kvalita přenosu, nakonec se to vůbec nesekalo :cool: uvidíme jak poběží třetí třetina
leci kua, vy chcete asi prve miesto na drafte, co? :bitka2:
KUADPC leci z 1:4 na 6:4?!!! :bitka2:
třetí třetinu ani nechci komentovat-prostě hrůza.
Ještě že nám už jde jen o to místo na draftu, jinak... :x
Vést 4:1 a ve třetí třetině dostat 6 kousků je nepředstavitelné. Snad se z toho hráči do zítřka oklepou-hrajeme s Pens-i když, tam to vidím taky na pořádný debakl!
njn, prohrávat zápasy v poslední třetině už sme dokázali tolikrát že umíme, ale v takové stylu, bravo! To na nás nikdo nemá...za tohle by se v budoucnu mohla udělovat Bolts Trophy - tým, který ztratí v závěru zápasu nejvíc bodů :) ...ještěže už o nic nejde, ale i tak to naštve...a OPĚT sme umožnili Vankovi hattrick běhěm 8 minut (posledně to s Sabres bylo taky tak podobně tuším)....asi kamarád :)
(a ještě se zranil Paul Ranger :-( )
naprosto debilní zápas ve kterém mě těší pouze 3 body Vinnyho.
Ramo nezachytal nijak uchvatně.
Jak je na tom Ranger? Viděl jsem jak narazil, je to vážné?
Dneska hrajeme s Pens, jsme zvědavý kolik se ten zápas podepsla na psychice hráčů. Dneska podle mě dostaneme pěkný klepec, no uvidíme...
mountain má pravdu, ještě že už o nic nejde. S Boltstrophy souhlasím, letos by jsme jí získali s velkým náskokem. Takhel kazit zápasy v poslední třetině se jen tak nevidí
No ja to vidim tak, ze TBL chce prve miesto na drafte a myslim, ze je to aj spravna strategia. K comu by vam bola tato vyhra, ked by ste trebars potom stratili dobru poziciu? Min. rok, ked bol v podobnej situacii WSH a vedel som, ze na PO neni narok, tak som prave chcel, aby sme mali co najlepsiu draftovu poziciu. Myslim ze podobne asi rozmysla aj TBL, len by to nemuseli riesit takymto okatym sposobom. Osobne si nemyslim, ze keby Tampa 3 tr. nevypustila, ze by malo Buf daky narok. Mna len moze muziet, ze to dopadlo, ako dopadlo...
cepi píše:KUADPC leci z 1:4 na 6:4?!!! :bitka2:
mne sa to paci. Radsej nech postupia do PO Sabres ako Flyers :clap:
i ked z tvojho pohladu to musel byt nevhodny vysledok, kedze este mozu ponahanat Bruins :oops:
arek píše:
mne sa to paci. Radsej nech postupia do PO Sabres ako Flyers :clap:
i ked z tvojho pohladu to musel byt nevhodny vysledok, kedze este mozu ponahanat Bruins :oops:
som rad, ze si pochopil arecek :yes: hodnej kluk :moj:

Tampa by si za odflaknutu 3 tretinu zasluzila :bitka3:
S Rangerem nevím, jen sem to četl v nějakém game rewiev že se zranil nebo nedohrál, nevím, ale asi nic vážného :)
Ale tady ty neskutečné bodové ztráty v závěrech zpasů mají přece jen jedno plus - když to do příští sezony zlepšíme nebo úplně vyhubíme, tak máme dobré vyhlídky, vždyť kolik zápasů nebo bodů sme tak už ztratili? Deset-patnáct zápasů určitě(z některých sme díky tomu brali jen bod) , tzn. nějakých 20 bodů to bude, to bysme byli luxusně v playoff.
prepacte za OT ale ta cepiho sprava zavrsena tym smajlikom ma rozosmiala :D
cepi píše:
Tampa by si za odflaknutu 3 tretinu zasluzila :bitka3:
:yes: souhlasím

mountain těch 15 zápasů to bude určitě. Pravda že pokud se tohle v příští sezoně opakovat nebude, tak by jsme měli celkem v klidu dojít do play-off :!:
nevšiml jsem si že Tampa dneska neběží na Sopcastě jen před Tv Ants a ještě UUsee. Skoušel jsem to stáhnout, ale nějak to nejede, takže to bohužel balím, ale co jsme z rádia slyšel, tak jsme nehráli nijak zle. Uvidíme ráno výsledek...
tak nakonec jsme prohráli 4:2. 1+1 zazanemnal Filip Kuba :thumbsup: Dvě asistence měl Jussi Jokinen :thumbsup:
Jinak ve třetí třetině jsme gol dostali už po 35 sekundách, další o 16 skeund později. To už není normální.
Jinak naše goly padaly po pěkném rozebraní obrany Pens :thumbsup:
Jinak doporučuju se podívat na hajlajty. Leacavalier nahraje v útočném pásmů Lundinovi, tomu ale puk vypíchne Ruutu, který si ale zlomí hokejku. Tak si puk pokopává a dojde s ním až k Smithově brance, pak nohou nahraje před bránu, ovšem Smith vykryje pokus najíždějcího hráče Pens :lol2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS