Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Linden16 píše:
OndroNR píše:
mt-svk píše:Ako to vyzerá s Ballardom? Asi budete chceť podpísať tak Ehrhoffa, ako aj Bieksu, ani Salo by nemusel byť ohrdnutý, v zálohe máte Taneva, Sauveho a Parenta.
Bieksa aj Ehrhoff sa údajne vyjadrili, že podpíšu aj za menej, len aby mohli ostať vo Vancouveri. :thumbsup:
Bodaj by si mal pravdu, nemaju najmensi dovod menit dres,maju vysadne postavenie medzi bekmi a hlavne nevyhrali SC a veria,ze podobnom zlozeni,ako hrali poslednu sezonu sa mozu opat pokusat o najvyssie ciele. Zostal by mohol aj Salo,len dufam,ze niekam vymenia Ballarda,nechapem,kto mu mohol dat taku vysoku zmluvu.. Ved to,co odohral ballard vo finale,bola jedna velka tragedia a s prehladom ho zatienil aj Tanev.
A mohli by si nechat aj Lappiera a Higginsa,teda pokial nebudu mat prehnane poziadavky,na ich platy,co mali,sa mi celkom pozdavali,no viem si predstavit,ze by zohnali ku Keslerovi niekoho schopnejsieho namiesto Higginsa,toho by som posunul do stvrtej a hlavne by mohli zabudovat do timu Cody Hogsona..
Hodgson.. No na centru máte přetlak. Sedin, Kesler, Malhotra.. Hodgson to bude mít těžké. On by potřeboval dostat prostor tak do druhé lajny. Jenže, hodit Keslera na křídlo a ztratit tak skvělého hráče na vhazování. Mohli by jste zkusit Hodgsona hodit ku Keslerovi na křídlo. LW Hodgson, RW Samuelson. Těžko říct. Každopádně, chtělo by to ten útok posílit na těch křídlech. vyhodit/vyměnit Ballarda, podepsat za co nejméně Ehrhoffa a Bieksu .. popřípadně Sala. Na Higginsa bych se vykašlal. 3. Lajnu bych dal Torresovi, Malhotrovi a Raymondovi. A do čtvrté bych dal radši Tambeliniho s Lapierem a ?Hansenem? .. i když, toho by tam bylo taky škoda.
Oj, Codyho by som hneď bral. :) Chudák sa vo Vancouveri tak skoro nepresadí tam, kde má na to talent. Ja to vidím na trejd.
Linden16 píše:
OndroNR píše:
mt-svk píše:Ako to vyzerá s Ballardom? Asi budete chceť podpísať tak Ehrhoffa, ako aj Bieksu, ani Salo by nemusel byť ohrdnutý, v zálohe máte Taneva, Sauveho a Parenta.
Bieksa aj Ehrhoff sa údajne vyjadrili, že podpíšu aj za menej, len aby mohli ostať vo Vancouveri. :thumbsup:
Bodaj by si mal pravdu, nemaju najmensi dovod menit dres,maju vysadne postavenie medzi bekmi a hlavne nevyhrali SC a veria,ze podobnom zlozeni,ako hrali poslednu sezonu sa mozu opat pokusat o najvyssie ciele. Zostal by mohol aj Salo,len dufam,ze niekam vymenia Ballarda,nechapem,kto mu mohol dat taku vysoku zmluvu.. Ved to,co odohral ballard vo finale,bola jedna velka tragedia a s prehladom ho zatienil aj Tanev.
A mohli by si nechat aj Lappiera a Higginsa,teda pokial nebudu mat prehnane poziadavky,na ich platy,co mali,sa mi celkom pozdavali,no viem si predstavit,ze by zohnali ku Keslerovi niekoho schopnejsieho namiesto Higginsa,toho by som posunul do stvrtej a hlavne by mohli zabudovat do timu Cody Hogsona..
Cody to bude mať ťažké, môže ísť jedine na krídlo :wink2: Čo tak Ballard za R.J.Umbergera ? :wink2: Umberger je výborný hráč, ku Keslerovi by možno zapadol. Samuelssona by som nechal, hoci niekto vravel o tom, že by sa mal vymeniť. Nie, stále je to výborný strelec :yes: Tanev je spoľahlivý...v obrane by som podpísal Ehrhoff, Bieksa, Sala nechal ísť...potom...Ehrhoff, Bieksa, Edler, Tanev, Alberts, Hamhuis .... :thumbsup:
Cody to bude mať ťažké, môže ísť jedine na krídlo :wink2: Čo tak Ballard za R.J.Umbergera ? :wink2: Umberger je výborný hráč, ku Keslerovi by možno zapadol. Samuelssona by som nechal, hoci niekto vravel o tom, že by sa mal vymeniť. Nie, stále je to výborný strelec :yes: Tanev je spoľahlivý...v obrane by som podpísal Ehrhoff, Bieksa, Sala nechal ísť...potom...Ehrhoff, Bieksa, Edler, Tanev, Alberts, Hamhuis .... :thumbsup:[/quote]

Tak to by som bral.. Inak R.J. bol draftovany Canucks.. :-O
Canucks winning all...except what matters the most. To by mohlo byť motto dnešného večera NHL Awards.

Obrázek

Toto ale nemá chybu :lol3:
Daniel Sedin - Ted Lindsay Award

Obrázek

Ryan Kesler - Frank J. Selke Trophy

Obrázek

Mike Gillis - General Manager of the Year Award

Obrázek
Čo hovoríte na 1. výber?

Nicklas Jansen OHL(Oshawa) GP:61 G:29 A:29 P:58
WEIGHT: 187
HEIGHT: 6' 2"

Priznám sa, dúfal som v Jurča, vzhľadom na to, ako sa vyvíjal draft. Chcel som Slováka v BC, bohužiaľ nepodarilo sa. Keďže na krídlach, predovšetkým RW, máme najmenšiu konkurenciu, videl som to celkom reálne. Bohužiaľ, zavážila postava, štýl a predovšetkým si myslím, slabý Jurčov progres v poslednej sezóne. V neposlednom rade zbabrané MSJ. Teším sa na dnešné pokračovanie. Svoju pozornosť zameriavam na Tvrdoňa, ktorého by mohli mať chlapci z vedenia Nucks najlepšie prečítaného z Giants a aj napriek nešťastnému zraneniu po ňom v neskorších výberoch siahnu. Je to obrovský talent. Pamätám si s akým prehľadom nastúpil v drese NR, ako druhý najmladší hráč v EL po Gáboríkovi a vôbec nepôsobil, ako 16 ročný. Snáď bude draftovaný, ak aj nie, verím, že sa presadí...
FacSKA píše:Čo hovoríte na 1. výber?

Priznám sa, dúfal som v Jurča, vzhľadom na to, ako sa vyvíjal draft. Chcel som Slováka v BC, bohužiaľ nepodarilo sa. Keďže na krídlach, predovšetkým RW, máme najmenšiu konkurenciu, videl som to celkom reálne. Bohužiaľ, zavážila postava, štýl a predovšetkým si myslím, slabý Jurčov progres v poslednej sezóne. V neposlednom rade zbabrané MSJ. Teším sa na dnešné pokračovanie. Svoju pozornosť zameriavam na Tvrdoňa, ktorého by mohli mať chlapci z vedenia Nucks najlepšie prečítaného z Giants a aj napriek nešťastnému zraneniu po ňom v neskorších výberoch siahnu. Je to obrovský talent. Pamätám si s akým prehľadom nastúpil v drese NR, ako druhý najmladší hráč v EL po Gáboríkovi a vôbec nepôsobil, ako 16 ročný. Snáď bude draftovaný, ak aj nie, verím, že sa presadí...
Vtedy nastúpil na zápas proti Zvolenu, mal aj jednu megašancu, inak hral v tom zápase výborne. Po tom zápase sa pamätám že povedal, že som lajdák :D

Já se modlil za Musila, kterého jsem 2 roky sledoval :? Bek jeho kvalit je potřeba...K JENSENovi: podle mě dobrej tah :thumbsup: Velkej dánskej talent. Má dobrou postavu, rychlej na bruslích, šikovné ruce a má střeleckej instinkt. Brzo hrál elitní soutěž a daří se mu i v juniorské repre. Mohli jsme sice sáhnout po Jurčovi, ale podle mě je Jurčo jen hřačička :ja_neviem: Něco jako Schremp. Mrzí mě ale Kucherov :D Toho Tampě závidím :doh:
leo píše:

Já se modlil za Musila, kterého jsem 2 roky sledoval :? Bek jeho kvalit je potřeba...K JENSENovi: podle mě dobrej tah :thumbsup: Velkej dánskej talent. Má dobrou postavu, rychlej na bruslích, šikovné ruce a má střeleckej instinkt. Brzo hrál elitní soutěž a daří se mu i v juniorské repre. Mohli jsme sice sáhnout po Jurčovi, ale podle mě je Jurčo jen hřačička :ja_neviem: Něco jako Schremp. Mrzí mě ale Kucherov :D Toho Tampě závidím :doh:
Jurčo vôbec nieje to, čo si o ňom všetci myslia. Má síce šikovné ruky, ale skresľuje tá jeho propagácia hokejový talent. Má myslím 188 cm (cca. nepamätám si to presne), je silný a má podobný štýl ako Datsyuk, aj keď to je možno odvážne tvrdenie. Každopádne, Jurčo je väčší talent, ako bol kedysi Pavel, ako bude na sebe pracovať a čo dokáže, je už vec druhá. Aj keď s odstupom času, by som bol radšej za toho Tvrdoňa. Musil by tiež nebol zlý. Už len kvôli Giants som myslel, že aspoň po jednom by mohli siahnuť. Na fóre Nucks sa spomína Zach Parise, je to len taká úvaha, ale s Keslerom by som si ich vedel predstaviť. NJD majú však RFA.

Na záver ešte taká jedna moja dilema. Strašne chcem túto mikinu. Je dokonalá, ale tá cena :shock: Za to by som mal celoročnú permanentku v Nitre na čestnej tribúne :verysad:
http://www.fanobchod.cz/obchod/detail/1 ... rkami.html
FacSKA píše:Na záver ešte taká jedna moja dilema. Strašne chcem túto mikinu. Je dokonalá, ale tá cena :shock: Za to by som mal celoročnú permanentku v Nitre na čestnej tribúne :verysad:
Ty si blázen :-O Skoro 4 papíry za mikinu...Já mám tuhle za 15 kil :arrow: http://www.fans-shop.eu/1411-2202-large ... -ducks.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a bohatě stačí, ale můžu ti říct, že kvalita neodpovídá ceně :ja_neviem:
Kevin Bieksa podpísal novú zmluvu s Canucks :wink2:
leo píše:
FacSKA píše:Na záver ešte taká jedna moja dilema. Strašne chcem túto mikinu. Je dokonalá, ale tá cena :shock: Za to by som mal celoročnú permanentku v Nitre na čestnej tribúne :verysad:
Ty si blázen :-O Skoro 4 papíry za mikinu...Já mám tuhle za 15 kil :arrow: http://www.fans-shop.eu/1411-2202-large ... -ducks.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a bohatě stačí, ale můžu ti říct, že kvalita neodpovídá ceně :ja_neviem:
Keby bola tá za 3 600 aspoň pekná :roll:
OndroNR píše:Kevin Bieksa podpísal novú zmluvu s Canucks :wink2:
Ale úplně špatnou :hroza:
Nová farma Canucks sú Chicago Wolves, OMG, Chicago :scare: :grc: .

Max Lapierre predlžil zmluvu o 2 roky za 1 mega ročne :thumbsup: , takže na centri to máme do najbližších rokov skvelé, Henrik, Kesler, Manny a Maxim.

Bieksovi táto sezona vyšla velmi dobre, vidieť že ked je zdravý a má dobrého parťáka tak je velmi dobrý obranca, aj s Mitchellom v sezone 06/07 odohral super sezonu, potom mal ale 2x zranenú nohu dlhodobo a v obrane robil strašne často chyby a medzi fanúšikmi bol najčastejšie spomínaný ako kandidát na výmenu, no a nakoniec tu predlžil za 4,6 miliona na 5 rokov, dobre pre neho a ked bude hrať stále tak ako posledný rok tak aj pre nás.

A ked sa niekto nudí a má cca 70 minút času tak si môže pozrieť všetky goly Canucks z minulej sezony, vrátane PO. :thumbsup:
Bieksa se uskromnil, ... :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/25779/bieksa_se_us ... uveru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslel jsem, že to myslí ironicky, ale mýlil jsem se... Podle mě by bylo uskromnění takové 4 miliony s postupným snížením, ale tohle je celkem pálka :eek2: Kevin je skvělej bek to bezpochyby, ale není schopnej odehrát celou sezonu a už je mu 30. Taková smlouva je podle mě celkem risk!
leo píše:Bieksa se uskromnil, ... :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/25779/bieksa_se_us ... uveru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslel jsem, že to myslí ironicky, ale mýlil jsem se... Podle mě by bylo uskromnění takové 4 miliony s postupným snížením, ale tohle je celkem pálka :eek2: Kevin je skvělej bek to bezpochyby, ale není schopnej odehrát celou sezonu a už je mu 30. Taková smlouva je podle mě celkem risk!
jj, tiez som sa zasmial... ze uskromnil :lol:
ale na druhej strane pri sucasnej situacii ked sa hned niekolko teamov bude musiet "buchnut po vacku" aby sa dostali cez cap floor je vysoko pravdepodobne ze by sa nasiel niekto co by mu na UFA trhu dal viac (zvlast ked zvucnych UFA mien tento rok vela nebude)... 6 mil/rocne asi nie, ale takych 5-5,5 by od niekoho teoreticky mohlo "hrozit"... takze sa to asi da brat aj tak ze sa uskromnil :D
Tak nakonec bude naší novou farmou Chicago Wolwes a jak už jsem naznačil končí i naše druhá farma ve Victorii. Tam vznikl nový tým WHL - Victoria Royals. Z farmy v Chicagu nejsem ani nadšenej ani smutnej...pořád lepší jak mít farmu v St.John´s. Toho jsem se obával. Co se týče týmu tak to vypadá, že žádne posily nepřijdou a spíše se budeme snažit udržet ten kádr co se dostal až do finále.

D.Sedin (A) - H.Sedin (C) - Burrows
Raymond - Kesler (A) - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Lapierre - Rypien(Oreskovich)
Hodgson

Edler - Ehrhoff
Hamhuis - Bieksa
Ballard - ?
Rome

Luongo
Schneider

Já myslím, že znovu můžeme bojovat o pohár, protože tým bude sehranější, ale všichni hráči musí znovu předvést své nejlepší výkony. Taky doufám, že se Cody zapracuje do týmu - nejlépe na Samuelssonovu pozici. V jeho přesun na farmu nevěřím :beee:
Vyměnili jste práva na Ch. Ehrhoffa :) do NY Islanders.
Reeper.89 píše:Vyměnili jste práva na Ch. Ehrhoffa :) do NY Islanders.
Co se dá dělat :) Teď je otázka co Gillis na to...Dostane druhou šanci a více ice timu Ballard a podepíše se Salo? Nebo má Gillis v úmyslu vytrejdovat nějakého beka za případné náhrady v podobě Hodgsona a Schneidera? Že by Weber?? :D Získat Webera s Keithovou smlouvou by byla dostatečná náplast za prohrané finále :frajer2:
leo píše:
Co se dá dělat :) Teď je otázka co Gillis na to...Dostane druhou šanci a více ice timu Ballard a podepíše se Salo? Nebo má Gillis v úmyslu vytrejdovat nějakého beka za případné náhrady v podobě Hodgsona a Schneidera? Že by Weber?? :D Získat Webera s Keithovou smlouvou by byla dostatečná náplast za prohrané finále :frajer2:
Mě udivilo, že 4,6 mega mu přišlo málo.. to čeká 7 mega? .. Uvidíme. Každopádně, furt máte Edlera a Ballar by díky odchodu Ehrhoffa dostal prostor..ted jde o to, zda by jej dokázal zužitkovat :)
Erhoffa je škoda :-( mal som ho rád ..
Reeper.89 píše:
leo píše:
Mě udivilo, že 4,6 mega mu přišlo málo.. to čeká 7 mega? .. Uvidíme. Každopádně, furt máte Edlera a Ballar by díky odchodu Ehrhoffa dostal prostor..ted jde o to, zda by jej dokázal zužitkovat :)
Isles mu prý nabídli 30M na 5 let (6M Cap Hit) :D
Agresivní bojovník Rick Rypien nedostane od Vancouveru nabídku smlouvy a stane se volným hráčem. :-( :ahoj:
Ehrhoffa mi luto nie je.. Uz 4,6 mega bola podla mna dost slusna ponuka.. Ale ked mu nalozili ostrovania hentaku kopu,tak uz tomu ozaj nerozumiem.. :hroza: 6 mega??? :frajer2:
Zbieral sice body,ale v playoff som cakal viac a o finale ani nehovorim,tam bol uplne neviditelny!!! A my potrebujeme hracov na PO a taky nam chybaju..(Weber,Boyle..)
Taky Bieksa patkrat Ehrhoffa zatienil v PO a nemyslim iba v bodovani..

Rick Rypien mi bude chybat, jediny poriadny bitkar,co Nucks mali..Z tohto som sklamany,urcite su Rick nepytal ani 0,8..

Nevadi,som zvedavy,ci nejako posilnime,co bude so Sami Salom a tak..
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES